Som att ngt saknas.

Just så känns det..
Jag är bland folk heela tiden (förutom NU när jag varit i soffläge sen i fredags efter jobbet, f*ck you feber) men ändå känner jag mig så förbannat ensam...
Hela dagen har jag legat med bärbara på magen, läst olika ointressanta bloggar, läst mina vänners (som självklart är intressanta) bloggar, har hängt på Fb, kollat på allt och ingenting på tvn, samt käkat en jävla massa halstabletter. Allt detta förutom halstabletterna, har jag gjort för att inte hinna ifatt och tänka, för jag känner att detta är en livsfarlig period för mig att tänka.. jag känner mig så fruktansvärt tom.. har en känsla i magen, som inte alls är en bra känsla.. Har tårarna nära till hands fast jag egentligen är ganska lycklig, eller lycklig är ett ganska stort ord, men jag är glad. Jag gillar läget i livet, trodde jag(?) tills nu när jag mår såhär just av mitt läge. Men det är bara en dum period, en dum svacka, en sån som jag lyckas falla ner i titt som tätt.
Men om jag, trots allt jag tidigare skrivit, ska spåna lite på det då... så trooor jag att det denna gång beror på att jag kände hur det mesta höll på att lösa sig...

Världens bästa vänner? -CHECK!
Nytt och bra jobb? -check!
Håller till i rätt del av Sverige? -jag vet inte än, men som det känns just nu -check!
Träningen på g? -check!
Ngn som fick mig att må bra? -Ngt gick snett? check!


Men vad händer, JOOOOOOOOOOOO jag blir sjuk och det känns som ett hårt jävla slag i ansiktet faktiskt...
Nu tänker ni "förhelvete, du är bara lite förkyld!" Och jaa, det stämmer faktiskt, jag är bara lite förkyld, har lite feber, är lite yr i skallen och har lite huvudvärk. Men det räcker ibland för att jag ska bli deppig as heeell och fundera på allt annat här i livet som faktiskt inte bara är en liten förkyldning. Men jag ger det ett par dagar till, sen är jag piggelin igen, på löpbandet eller den sjukt obekväma spinningcykeln, eller så umgås jag med mina (fruktansvärt saknade och underbara) vänner, eller så sitter jag på jobbet och pratar med en pratglad gubbe, gubbar är förresten bäst! :)


Men först, lite mer tankar om detta, jag saknar mina vänner som en efter en verkar försvinna bort, jag är SJUKT glad för er skull, Lina, Bella & Isa, Matilda.. ja ni vet ju vilka ni är. jag är STOLT över er, som vågar och vinner!! Men jag saknar er, skitmkt! Jag saknar även dem som finns nära mig, Lisa, Lina, Cecilia och Emma.. För ni är nära men ändå så långt borta.. :/
Börjar känna att de är det här som är att vara vuxen, man kan inte ha alla sina bästa vänner från högstadiet vid sin sida hela livet, det funkar liksom inte så.. Men det är fan också hårt, som bara fan. Det gör ont i mig när jag tänker så. Att ni inte alltid ska vara 5 minuter bort och att vi inte alltid ska göra allting ihop.
En sådan tanke som Sb, både -07 och -08.. Är nog faktiskt det roligaste jag gjort i mitt liv, men nu kan inte alla åka samtidigt av olika anledningar, alla jobbar och får inte ledigt samtidigt, den ena vill si och den andra så.. osvosvosv.

Hela gänget, förutom Lisa, halloween, måste varit -07 va?? Småttingar :)


Jag skulle nog faktiskt kunna vara 18 eller ja i mitt fall 19, ta studenten och göra om den sommaren igen, igen och igen dock tills jag tröttnat och vill bli äldre, då är det ok.. men inte nu...
Men jag tror det är övergången, från barn/ungdom-vuxen som gör mig både stressad, ledsen men samtidigt väldigt förväntansfull.
Jag måste nog lita på Anki som säger att, "din bästa ålder är mellan 25-30, utan tvekan" jahaapp, bara att vänta in det då..
Men tills dess ska jag göra 100 000 roliga saker och må bra, med BARA bra människor. För varför vara med ngn som ger dålig energi? Nae det är inte min grej.... Nu ska jag försöka ändra mina tankar, vill ngn hjälpa till, släng in en kommentar.





Okej, detta skrev jag för 4.5 h sen.... Sen dess har jag fått ett glädjande besked; jag slipper betala sista hyran, vilket innebär 3000 kr plus denna månad, eller inte plus, men iaf "inte 3000 kr minus".. Jag är glad för min skull iaf.


PH nuuu, måste se på tv6play eftersom jag kom påt nu och det är sluta om 15..


Puss på er.


Trodde du att du inte skulle få vara med? Klart du får, bästa! :) <3


Sommaren -10

I morgon ska vi kolla och sukta efter resor! :D


I sommar smäller det! puss påre min kärlek! <3




Första dagen efter ledigheten idag, baaaaara krångliga och tråkiga samtal. uschan. :(

Men kul att se alla igen, alla är så goooa! Vilket lyft det var att förflytta mig till Norrköping, mår SÅ mkt bättre av fler än en anledning! ;) weej!



Saknar dock Anki och Nicke! Supermkt! Så snart måste jag ta en tur neråt och hälsa på!
Känns konstigt, som att det var typ ett halvår sen jag jobbade där, fast det är bara en och en halvmånad, fast jävlar, det är ändå EN OCH EN HALV månad... tiden går fort när man har roligt.

Skön känsla iaf när man känner att det var så rätt. Har en lya på g nu också, sjukt fin!! :D


Den egentligen helt sanna anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att jag ska hålla mig vaken, jag tvingar mig själv att vända tillbaka dygnet.. Inatt somnade jag runt kl 1.30 och steg upp (med känslan av att jag inte ens sovit) kl 5. Det sjukt konstiga var att på bussen satt jag typ och rulla tummarna och undrade varför alla satt och sov, tookpigg, har varit det nästan hela dagen på jobbet också.. Hur fan kan det komma sig? Drack förresten kaffe förut, svart.. fruktansvärt äckligt men det går nog faktiskt lättare för varje gång... Smakade fasen bättre med svart än kaffe latte.. Oj ni ser jag bara seglar iväg med mina tankar...

NU, promenad med mamma och Maya, shiiiiiit jag kommer somna såå skönt sen! Längtar tills jag får krypa ner. Förresten har jag sovmorgon också, börjar 10.30 OCH mamma ska in så jag får åka bil, kan inte bli mkt bättre än så.

 

Bella & Isa, jag läser blorren mer än en gång om dagen! Ni verkar ha det SÅ bra och det gör mig verkligen glad!! Jag ångrar inte att jag inte åkte med eftersom jag stormtrivs på telia, men jag är ändå på något vis avis på er! :P
Ni är grymma som klarar av detta! Och sist, Bella hoppas din första dag gick bra, har tänk på dig massor idag! Tjejer, ni är SÅ bra, kom ihåg det! Keep up the good work! :) Kärlek till er!






Jag tänker även mkt på Lina som är uppe i snöyran, saknar dig här hemma busunge!! HJÄRTA


Det kallas tvivel

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå



Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?



Som ett kliande, svidande skavsår är den tomhet som kvarstår
när du somnar om natten, precis som jag
utan mening på jakt efter ruset, genom dunket och bruset
Du lever för skratten, precis som jag
Vi är som flugor i smöret på nån annans kalas
Vi proppar i oss och vi vaknar som as *
Här ligger ångest och prylar i drivor, jag unnar mig skivor
Dom hjälper mot ledan, precis som du
Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?
Det kallas tvivel...



Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå



Det kallas tvivel...



Nu ska jag ta en lång och vaarm dusch, sen måla naglarna och sist men absolut inte minst så ska jag somna till min snygging och bli lite kär igen!


MUMS!


Helg, ledighet, långa naglar och en massa mer.

Japp, nu är både helgen och ledigheten (nästan) över.. Känns både bra och dåligt.
Jag har tyvärr lyckats med hjälp av mina extrafamilj vända på dygnet en hel del.. sova kl 04, vakna kl kl 13.. -inte ok.
I morgon är det ny vecka med jobb och nya tag, måndagen startar alltså kl 05 i valdemarsvik, jag ropar högt för jag vet exakt hur pigg jag kommer vara då. jepp! Men jag ska inte klaga, ledighet gör mig bara tokseg och jag har ju tid till att låta min lilla hjärna fundera på högvarv..
Naaaaae, jag behöver en sysselsättning, som stavas jobb. ledighet är inte ens roligt när det är så jävla kallt ute, för vad fan ska man göra? is i näsan, håret, ögonfransarna och ögonbrynen så fort man sticker ut huvudet genom dörren.... Men kall vinter=varm sommar, väl?? :)



Summakardemumma av helgen:

I fredags stod mys, skratt, bus, film, pussar och skitsnack på schemat. Kan en fredag vara bättre?

I lördags var jag trött, sprang en runda på stan med Emma (handlade självklart två fina tröjisar fast det bara var strumpbyxor som var tanken), besökte solarieöarna, käkade asgod mat med Linda och Danne.. Sen hade Linda och jag dumma som vi är lovat Danne att ta ut hundarna på en långis.... Kalltfan och inga vantar!!!!!!! Benen hade ingen känsel på ett bra tag, så när jag tinat upp en aning hoppade jag i badkaret, uunderbart!
 Efter det så var vi sugna på allt och inget och knallade upp till hemköp, fick med oss chips & dipp, smågodis, kakor & te, ost & kex, pizza MED MERA. Men på vägen därifrån kom vi på att vi inte var sugna på det, så vi åt soppa istället... :D (Nej, vi är inte som alla andra). Paradisehotel XL och ngn dålig skräckfilm som jag somnade till fick avsluta min lördag.
 
Och idaaaag gott folk är jag ju INTE bakfull! Känns kanon! :D
Så snart kommer Lina hit, vi ska gå en långpromenad och prata skit, jag behöver tips och råd från en klok tjej :)


Sen håller jag tummarna att maten står på bordet när jag kommer hem, idag blir det kycklingfilé och bakad potatis! MUMS!



Du har bollen nu, jag kommer inte höra av mig förrän jag vet att du vill det.



Just det, mina naglar :O Jag har precis suttit och filat ner dem asmkt, varför växer dem och är SÅ starka just nu!? De har aldrig varit såhär starka och fina förut! Ngn som vet? Jag kanske helt enkelt börjar må riktigt bra....



G jag är besviken, trodde du var min vän eller förresten att du VILLE vara min vän.


Tack för mig, heeeeeeej!

RSS 2.0