Varannan vecka!

Så har den senaste månaden sett ut, varannan vecka riktigt hårdkörning med gymbesök varje dag och varannan vecka vilovecka.. Men jag om någon borde ju förstå att det inte funkar så om man ska slippa vassen sommaren -10.. Det ska bli en ändring på detta, men vad kan vara mer passande än att det är måndag i morgon? Det är ju alltid på en måndag jag börjar mitt nya liv, eller att påstå att bara jag tänker så, är nog en lögn.. Men whatewer, nu köör vi! Lagom mkt, varje vecka.. Kanske är en bra idé?

Innan jag börjar med den planen ska jag och Sanna gå till fräcka och trycka i oss allt av det goda, hon är bakfull och jag är bara allmänt irriterad att jag jobbat hela LÖNEhelgen... Men den som spar han har(?) HA! Vem försöker jag lura? 
Löningsdag, alltså i torsdags så ska jag berätta för er vad det absolut första jag gjorde var.... Jag klev upp då, självklart, var ledig från jobbet eftersom jag (som sagt) jobbar LÖNEhelg, men jag gick till datorn, kollade vad jag fått i lön, klickar mig egentligen heeelt mot min vilja, in på nelly.com och hm.com... tänker att "jag ska spara mkt den här månaden, spara till thai ska jag göra..." Sen är det svart, och allt jag vet är att närmare 2000 kr har försvunnit från mitt konto.... Shopoholic? och helgalcoholic? Vart fan ska det här sluta.... 

Mitt bankkort blev avmagnitiserat av en lite föör hård lördag, så jag har ju fått ett nytt nu, VISA, vilket innebär att jag kommer kunna klicka hem godsaker från i princip vilken sida som helst.... livsfarligt!! Jag får nog börja gå i någon slags terapi eller liknande..


Men nog om det, vad jag egentligen ville med detta inlägg är att få sympati, för att jag sliter som ett djur (HAHA) på jobbet..


Jag hoppas inte att ni haft en rolig helg och jag vill INTE höra några detaljer!

/Bitterfittan! :)


Fredag!

Och nej, jag tänker inte ha rubriken fredagsmys, även om det är precis så jag tror att det kommer bli och precis så jag vill att det ska bli, så känns det lite föör klyschigt.

Jag har redan börjat jobba, weej! Älska att jobba tidiga pass, förutom att jag är ngt sjukt morgontrött, men att sluta "tidigt" är såå bra.

Just nu ser jag bara fram emot, först och främst min lunch, för av ngn outgrundlig anledning är jag redan hungrig(?), sen ska det bara säga sviiisch så kliver jag innanför dörren hemma på granbrinken, kramar mamma och får ngn god mat serverad, för jag har väl sagt det? Att mamma är världens bästa mamma? Som verkar älska att passa upp på mig när jag väl är hemma.. Guud vad bra hon är, helt enkelt! Sen vill jag bara att hon, jag och kanske Jossan ska ligga i soffan och mysa heela kvällen!


Helgen och nästa vecka SKA spenderas på Solarieöarna, igår åkte Sanna till kanarieöarna och i tisdags drog Carro till Thai, jag kan ju få drömma om att vara brunare än dem?Ha en mysig helg!

2 saker

Först och främst så lever jag verkligen på lördagen, det var så sjuujäävla roligt, det jag minns. ;D


Kolla bara blicken! HAHA
Nr 2, jag saknar pappa.. Behöver en björnkram nu!


Snart kallar plikten, ta hand om er!

Mina känslor

Är visst på Liseberg och åker Balder... Inget negativt om Balder (det kan vara den roligaste karusellen jag åkt)
Men när mina känslor far runt på samma sätt, då skrattar jag inte fullt så mkt som jag gjorde på Balderbilden med Lisa....

I förrgår kändes det SÅ bra, jag hade planerat allt in i minsta detalj, igår gick planerna i stöpet(?) stupet? ne? aja ni fattar ju. Planerna förstördes bara för att mina känslor ändrades, till något väldigt negativt, i morse kändes det bättre, tills jag fick den fruktansvärda separationsångesten... Fyfan ville bara kräkas och gråta.
Nu känns det som att det var en bra grej, den där separationen, om man kan kalla det så. Handlar inte om ett förhållande som tagit slut, vilken ni måste förstå eftersom jag inte haft pojkvän...


Min stora fråga till er, Hur fan tar man kontroll över sina känslor så att de inte flaxar iväg på det här sättet och framför allt så att man inte ändrar sig var femte minut?


Trött är jag förresten också, helt sjukt slut. Slut som artist, rättare sagt. Vill bara sova, sova och sova lite till.nee, back to work, nu vet ni att jag lever och funderar, som vanligt.


Ikväll

är jag med min bästa och jag stoooormtrivs!
Ngt som inte är riktigt lika roligt är att jag jobbar heeelg, men det ger mig en jävla bra anledning till att vara nykter...
Innan jag går och lägger mig

ska jag bara skriva ngt bra, ngt riktigt bra..Ångra aldrig något som fick dig att le!

Aaaaaeeh snacka depp!

Nej, men eftersom jag höll på att svimma av tidigare idag så blev det ingen box, och eftersom jag var dum nog att se på i taket lyser stjärnorna så rinner tårarna fortfarnade och eftersom jag skulle ta upp diskussionen med en person som jag verkligen bryr mig om men som inte förstår det så har jag nu ont i magen, som fan.

Och jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå, that's it.
Har sagt det förut och säger det igen, bolljäveln är hos dig, nu stänger jag av.


Puss på er jag bryr mig om.


RSS 2.0