Förut ringde jag till Emma och frågade om ...

Förut ringde jag till Emma och frågade om jag fick gråta lite, såklart fick jag det! Och när vi la på kände jag mig ngr kg lättare! Trots allt som hänt så är jag lyckligt lottad med den bästa bästisen i hela världen!


Jag kunde svimmat, spytt, spytt och svimma...

Jag kunde svimmat, spytt, spytt och svimmat VILKEN dag som helst, förutom igår.... Vilken dag tror ni det blev? Gårdagen var min absolut viktigaste dag på nästan 2,5 år..... Detta HÄNDER inte...


Jag trodde inte att jag skulle hinna bli m...

Jag trodde inte att jag skulle hinna bli mer sjuk än koppan innan resan.... Tänk vad fel man kan ha! Värsta dagen igår! Och även idag! Nu som först har jag ork nog att gråta. Jävlahelvetesskit!


45 min på crosstrainern precis avverkade o...

45 min på crosstrainern precis avverkade och nu tar jag på mig löpartajts ist för shorts och avverkar strömmen med Linda, bebis och vovvar, gött!!


Folk som varannan gång man ses hälsar och ...

Folk som varannan gång man ses hälsar och kan prata om allt mellan himmel och jord och dem andra gångerna tittar bort istället för att hälsa är falska och fruktansvärt patetiska. Det är bland det värsta jag vet, utan att överdriva! Jag får be dig/er att titta bort varje gång istället för en sådan person vill jag inte ens bli sedd tillsammans med, pinsamt!


Efter två joggingrundor på 1-1,5 timme var...

Efter två joggingrundor på 1-1,5 timme vardera varav den första i sjuk terräng med bergsbranta backar och den andra på asfalt så känner jag mig skönt mör i benen! #hetsträninginförresan


Bästa vänner!

img_7943 (MMS)

Bästa vänner!


Jag har fått en vattkoppa!! I söndags uppt...

Jag har fått en vattkoppa!! I söndags upptäckte jag den och sedan dess har jag deppat, sovit, deppat och sovit ännu mer. Nu har jag bara EN koppa, men enligt sjuksköterskan jag just pratade med så tar det ofta 3-4 dgr innan man får fler... Dock har vissa bara 1-2 koppor... Men jag bär ändå på viruset och får inte jobba, trots att jag förövrigt känner mig frisk som en nötkärna! Viruset finns tydligen kvar tills koppan är helt borta.. Min ångest är över öronen, vår resa är om 2 veckor och bryter detta ut så blir man betydligt mer sjuk som vuxen än som barn....... Nej usch, nu ska jag gråta lite till!


Ute och joggar med en fin tjej!

img_0028 (MMS)

Ute och joggar med en fin tjej!


21.38

37 minuter kvar till hemgång, jag är glad, pigg och känner mig nästan speedad, precis som effekten efter en kopp(3 klunkar) kaffe!

Hur bra dag?! Jag har varit bakfull, men liksom för glad för att ens känna det eller tänka på det, det mina vänner hör inte till vanligheterna. När jag är bakfull brukar min ångest nivå gå från 10-100, ungefär. Men idag har den gått från 10-0, ingen ångest här inte! Jag vill bara skrika ut vad mitt samtal handlade om, men det är en lång bit kvar, jag tänker inte se för långt fram utan leva i nuet, prestera det allra bästa och visa mig själv som precis den jag är, ingen annan och varken bättre eller sämre..


Jag lever även kvar lite på föregående natt! AAAH, jag hade så roligt! Ruskigt roligt! Och mysigt!


Fan hörrni, vi kör lite nyårpics! Även om ni kollat Emmas blogg så tänker jag ta några från henne!

Leeeet's go!

PUUUUSS!


.

"Det första jag tänkte när jag såg dig var att jag vill älska med dig inatt!"


Är det konstigt att jag bara känner att ja...

img_2834 (MMS)

Är det konstigt att jag bara känner att jag behöver gråta, för att jag är så GLAD?! Igår hade vi en stört roligt kväll, åkte direkt efter jobbet hem till Sahra, med Jessica. Där fixade vi käk, fixade oss själva och duktiga Sahra la fin ögonskugga på mig! Vi pimplade endel Tania också, som förövrigt var ett riktigt gott vin!! :) Sen åkte vi vidare till John där flera kollegor väntade på oss! Mkt vin, dans, kortspel och vi var redo för en taxifärd till Hugo! Träffade fina Sassa och många andra fina ansikten! Hade ett kärt återseende som nästan fick mig att börja gråta, finaste killen! Som förövrigt bjöd på kycklingwok efter krogen! Stackars roomie säger jag bara! Vilken kväll och natt! Kan inte skriva "roligaste på länge" för jag har haft så sjukt kul på sista tiden! Men kvällen var underbar! Inte lika underbart när kl ringde vid 12.. Men upp och hoppa och laga matlåda, runt kl 13 fick jag det viktigaste samtalet på länge! Som till och med fick mig att börja gråta! (känslig period or what?) min framtid hänger på detta! Aaaah! Ni kmr att få veta, sen, men sålänge vill jag bara att ni håller tummar och tår, riktigt hårt!


Kika in på Emmiihs.blogg.se så får ni fler...

img_6163 (MMS)

Kika in på Emmiihs.blogg.se så får ni fler snygga(?) bilder från nyårsafton! Haha! Jag lägger också upp lite fler ikv!


Oh my!

Om 15 minuter har jag avklarat mina 8 timmar här på jobbet! Jag kunde väl aldrig tro att jag skulle överleva denna dag... Sjukt! Kom hem från festen vid klockan 6 i morse och sov till 10, sen kunde jag inte somna om den sista timmen innan jag skulle gå till jobbet, rätt typiskt.
Med 3 liter vin i kroppen och en hel del champagne så var jag full fortfarande när jag vaknade.... Bättre att vara full än bakfull såklart, men ingen jättebra idé att vara något av det på jobbet..


Igår spårade det! På många olika sätt! Fyfarao så kul vi hade! Jag ÄLSKAR spontant och det tål fan att sägas tusen ggr om!
Jag väntar med spänning på alla bilder som Emma ska lägga upp!


Vi hörs en annan dag när jag är lite piggare!

RSS 2.0