Instabil.

Skapligt känslig om man känner hur tårarna nästan tränger igenom, när man misslyckas med en pastasås!?



Ångra aldrig något som fått dig att le

Inatt när jag inte kunde somna så tänkte jag på tatueringar! Igen! Jag har två asbra idéer nu! Enkla, snygga, betydelsefulla, you name it!


Jag skulle vilja göra den första NU, är riktigt nyfiken på hur det känns.



Vi hörs!

What doesnt kill you only make you stronger

What doesnt kill you only make you stronger


Bara så himla besviken

Har inte direkt haft lust att skriva idag. Både psykiskt och fysiskt så är det lite halvkasst och jobbigt just nu.


Trodde ju att jag var frisk, så har ju kört på, sprungit minst en timme om dagen, men det är ju inte för mkt när man faktiskt äter som man ska och dricker en sjujäkla massa vatten? Nej det är perfekt, både för kropp och samvete är det bra.

Men igår fick jag inte mindre än 3 svimningsattacker och nejnejnej jag var inte yr i huvudet! Alltså på riktigt, jag kände trycket som kom upp i huvudet, det blev mörkt, jag blev totalt kallsvettig och skakig och kände hur ljud från kollegor helt plötsligt var så himla långt borta. Efter tredje gången tog jag mitt pick och pack och trodde jag skulle kunna gå hem till Linda & Danne, vilket är 5 min från jobbet, det kunde jag inte... så jag började gråta som en bebis och ringde till Linda, som fick komma och hämta mig med bilen... Satan så dåligt jag mådde men klarade iallafall av bussresan hem sen när jag fått sova en timme. GAAH, nu när jag börjar känna mig frisk och pepp, så ska det bli såhär?! Klart fan man blir deprimerad, låg i soffan med migränhuvudvärk och tjöt och pratade med mamma hela kvällen igår. Var så mkt som jag orkade. fanfanfan, fick inte krama bella och simon hejdå, men fick träffa båda i fredags, tur det!
Jag får vara nöjd med det, mina kärlekar Simon och Bella, jag älskar er! <3


Har inte sovit inatt, bara haft sån huvudvärk, migräntabletter som jag knaprat för fullt har inte hjälpt? Men nu mår jag mkt bättre och är rastlös och typ pepp för jobb i morgon, känns skönt!


Jäkla besviken på vänner som inte förstår, trodde det var dem som gjorde det!? aah så kan det vara.
Besviken på mig själv som inte kan sluta tänka, men även på personen ifråga.





Just nu längtar jag tills jag mår 100%, får åka till Thailand och sen börja mitt nya liv! Jag tror jag vet vart jag kommer ta vägen nu, blir så pepp och speedad när jag tänker på det. Hoppas allt blir som jag vill nu! iiih!



Godnatt, jag ska somna till sthlm boogie nu.



Bästa och jag med snus på plats och karateöl & karatedrink på karateklubben! :P

Blind side

AHHHHHHHHH! Så trött att jag snart tar mitt liv, okej jag överdrev lite.. Men jag mår illa, allt på skärmen flyter ihop, jag har ont i huvudet och mina ögon rinner... =/

Men när jag kom hit till jobbet en timme för tidigt så hyrde jag the blind side och bäddade ner mig med mig filt i världens skönaste stol i teknikrummet! Hann dock bara sen halva filmen såklart, men den verkade bra, jättebra! Sorglig dock, men den biten blir nog värre i andra halvan i filmen...













Första kunden idag "Har du ett direktnr?! Du var så himla trevlig så dig vill jag prata med igen!" High five!



Hörs senare!

Funderar på vilket som är värst; att jo...

Funderar på vilket som är värst; att jobba på en söndag eller vara bakfull, det sistnämnda väljer jag allt för ofta men en kombo av det hela är lätt värst! Idag är jag inte bakfull, jag ska bara jobba, men måste gå upp 6.45 för att börja 9.45.... Sen vill miljöpartiet att bensinpriset ska höjas och vi bara ska åka kollektivt! :S idioti! Nu kommer min buss, ciao!


Känns som att jag får smaka på min egen medicin..

Update!!! 2 timmar kvar, 4 avverkade! fan vad nice! Trodde klockan skulle stå i princip stilla idag, men naae den rullar på bra.. Hade en kund nyss, fixade kunds problem härifrån utan att han behövde lyfta ett finger, fick då höra "du verkar ha magiska fingrar..!" varpå jag svarade "ibland så" och så frågade han om jag hade det även i köket... och jag sa tyvärr inte.... men det trodde han bestämt. han lät på något sätt lite, hm, läskig, när han sa det. han gav mig en lite obehaglig känsla, det var sättet han sa det på. konstigt. haha jaja nog om konstiga kunder.


Jag är glad nu, Linda ska åka till viken när jag slutar, hon ska till och med stå utanför mitt jobb prick kl 16.15 så ska vi åka hem! Annars hade jag fått vänta till 17.15 på buss, sen varit hemma 18.30, nu är jag hemma kl 17! Hur bra?! aaah! happy! :)




Snyggt utan skor? :) Njaa, men jag har dem gamla vanliga favvisarna.




Nu ska jag jobbajobbajobba så att jag får ner medeltiden lite här, har haft way to långa samtal idag. (Kul förresten att blanda engelska och svenska sådär, blir ungefär så när man får in engelska kunder också...)


Vad gör ni idag?! Det är ju trots allt lördag, även om jag inte har någon lördagskänsla heller...


Puss på er!


Blandade känslor

Idag känns det fruktansvärt läskigt bra, men samtidigt skitdåligt.


Igår fick jag kramas med bääästabästabästa Bella, herregud vad bra det kändes! Allt var som vanligt! och jag ville aldrig sluta prata, fasen att jag skulle upp och jobba... :P
jag är i något slags lyckorus! Fick krama min simon igår med och prata skit som bara vi kan! GLAD! :D


Dock har jag sovit dåligt, för jag har drömt tusen drömmar, jättekonstiga, jobbiga, idiotiska osv, måste varit för att emma och jag låg och pratade så länge om så mkt joooobbigt.... så jag vaknade med jordens spänningshuvudvärk, som dock börjar gå över nu! bra skit! 


1 timme avklarad, bara 5 kvar! Ikväll ska jag mysa med mamma, äta gott, prata och se något skit på tvn. Skön lördag.


Hörs sen!


Yesterday, all my trouble seem so far away...

img_3757 (MMS)

Yesterday, all my trouble seem so far away. Nu ska jag upp och jobba!


Fredagskänsla?

HEEEEJ!

Noll fredagskänsla idag, men är väl för att jag varit ledig idag och igår och ska jobba i morgon och på söndag. Blev en lite halvskum vecka, men det gör inget....

Har sprungit på ormar både igår och idag när jag var ute på rundan.... ska visa en bild i morgon, en var lika liten som en daggmask typ, får ormar bebisar nu!? såg även en huggormsbebis.... Jag är inte så insatt i ormar och deras liv, men jag trodde nog inte att dem fick bebisar nu iallafall. Vet ni?!



Nu åker jag, Lisa och SIMON (som jag förövrigt ska krama söönder!!!!) till stan! Ikväll kommer Bella, jag är SÅ GLAD!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Kärlek!



Varför kan jag inte sluta tänka på dig?

Varför kan jag inte sluta tänka på dig?


Snyggt!

Nu är jag snygg och fräsch i håret, vilket lyft! Ni får se sen... Nu sitter jag i Lisas soffa vi ska ut och käka lunch innan hon börjar jobba! Jag är ju ledig som ni vet, SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!!! :D


Igår sa jag till mamma under loppet av kanske 20 minuter, "MAMMA, det där är min pojkvän! Duger han?!" Om jag skriver nu att ni ska gissa vilka 3 snyggingar det var så kommer ni inte göra det ändå.. så jag skriver vilka det va, okej!?


Nr 1. JENS BYGGMARK! I superstar, ashet fan, speciellt i solbrillor! boyfriend numero uno.

Nr 2. Idol Olle Hedberg! Lisa du kan glömma att du får ha honom för dig själv! aaah snygg!

Nr 3. Idol jury Andreas! mamma "men carro är han inte lite gammal?" "mamma han är den enda jag skulle ta hur gammal han än är"


Fina pojkvänner jag har va!?? hihi lyllos mig! förstår er avundssjuka.



hahaha!





puss på er, nu blire lunch med min prinsessa.

Nu går jag till världens bästa frisör :)

img_3727 (MMS)

Nu går jag till världens bästa frisör :)


Hej.



Skinntajts, tjocka och jääkla tajta, typ som skinnbrallor, fast inga fickor såklart! Like alot!



SÖÖTA Viktor gjorde ett örhänge till mig i lördags.... :)  Tack honey, är supernöjd! <3









Jag är glad, för i morgon ska jag fixa barret!

Tycker ni det behövs?! -Det gör jag!

 

 

 

 

 

LATER! När jag kommer hem ska jag springa, långt. Det ska bli skönt. ( lät det inte lite som när man var liten?? "Idag ska jag leka med Emma, det ska bli kul. " )

Aaaae, jag är trött, vi hörs, ciao!


:S

Det är lätt att vara efterklok men varför i helvete känner jag såhär!? =/ Gäller för hjärnan att skapa så mkt förvirring som möjligt så att det sen hugger som en kniv i hjärtat..

SKIT OCKSÅ!!!!


 




Så jävla glada och fulla(?) :)


- Och ja jag ser också att jag ser förjävligt ut, men jag är ju glad iallafall, viktigast.





När jag slutar jobba så ska jag träffa Emmis! jag är så glad, vi har inte setts på nästan en månad, vilket typ är galet..... :S ! Vi ska iallafall till fräcka och käka en greken! MUUUUUUUUUUUUUUUMS! :)


Frågan är varför jag vaknade kl. 4.30 ...

Frågan är varför jag vaknade kl. 4.30 istället för när jag skulle gå upp vid kl. 5.50... Blev runt 4 timmars sömn men jag är ärligt talat inte trött! Min moster sa en gång till mig att 4 timmars per natt är minimum, man klarar sig på det. Idag väljer jag att lita på henne! Sitter på bussen nu och tankarna idag är studenten! Jag vill vara så sjukt hög på livet, precis som jag var då. Sen tänker jag på Oslo också! :)


Det här hade jag förresten på mig igår! Ha...

img_3691 (MMS)

Det här hade jag förresten på mig igår! Hade glömt att jag tog en bild :) nu ska jag gå till Broadway och köpa lunch! Puss påer


Finn ett fel!? Haha! Och förresten, jordgu...

img_3694 (MMS)

Finn ett fel!? Haha! Och förresten, jordgubbste är underskattat!


Min hjärna spelar mitt hjärta ett spratt.

Jag förstod att vissa skulle välja att missförstå det jag skrev igår..
Men jag håller med, jag är inte ALLS insatt i detta och därför väljer jag inte att propagera för eller emot någon/något egentligen. Därför förtydligar jag lite vad jag menade så att alla är med på det.. Kände själv att det nog kunde missuppfattas det där...

Jag ville bara uttrycka min åsikt att faktiskt alla har rätt att ha en åsikt. Även om jag inte förstår hur vissa människor kan tycka som dem tycker så tänker jag inte säga åt dem att dem inte FÅR tycka så.. Det kan man väl inte göra? Eller kan man? jag känner mig väldigt förvirrad. 
Hoppas ni är med på noterna nu?
 
Jag sätter punkt där och tar bort det föregående så att det inte kan missuppfattas, ovan ser ni vad jag menar. Jag kanske ska vänta med att skriva tills jag inte är upprörd längre, annars blir det helt enkelt fel. helt fel. 




Jag vet inte om det är alkoholen? men jag är helt konstig, min hjärna håller på och leker med mig, så att jag får ont i hjärtat... jag känner bara för att tjuta just nu och jag vet att det som känns som att jag blivit sårad, inte alls är så.. helvete att det ska bli såhär ibland!
Endel människor beter sig så himla konstigt bara. Men jag kommer över det.. väl?
Just nu känns det helt onödigt att dricka alkohol, haha vet inte vad det är med mig som sagt.. Men jag är fortfarande så himla trött både i huvudet och kroppen, är det värt det egentligen? jag brukar tycka det, men nu så vet jag inte längre. Men kom tillbaka när vi närmar oss fredag så ska ni se att jag ändrat mig :D aaaee vad tragisk jag är som människa just nu.



Jag tar en lång, varm dusch och försöker skrubba bort allt vad dåligt humör, jobbiga känslor och depp heter.



Ha en mysig måndag.



Soldyrkare precis som storasyster! :)

img_3682 (MMS)

Soldyrkare precis som storasyster! :)


Ändrade planer..

Jag ska laga makaroner, äta dem och SEN sova! Hoppas det finns falukorv också! naamnaaam! haha .


Jag skulle kunna köra en klysha nu, som typ "Jag ska aldrig mer dricka!" Men vad hjälper det just nu?! Nej det överlåter jag till dem puckona som kör den varje söndag.

 

 

 

Ciao!


"EN sak till och jag dödar henne!"

Godmorgon! Det här kan nog bli lite lätt underhållning, detta inlägg! Jag ska skriva om de 4 första sakerna som slog mig när jag vaknade för en timme sen... Håll i er!! fyfan jag glömde precis vad de fyra grejerna var, hahah. Men nu har jag skrivit upp dem så jag inte glömmer under skrivandets gång. Nu kör vi!! ENJOY!


Nr. 1 var hur förbannat dåligt jag mår, att allt fortsätter snurra när jag vänder mig i sängen, att huvudet (mest pannan) håller på att gå sönder, helt sjukt ontontont! AAAH, kan pga att det gör så ont inte ens somna om, men efter att jag skrivit detta så ska jag sova mer, måste det, då kommer jag må bra när jag vaknar, önsketänkande?


Nr. 2 var nog att jag kom på att jag skickat ett par helt sjukt onödiga sms inatt, jag var så jävla full så i morse när jag läste dem blev jag lite rädd för mig själv, vart är min respekt och min smarta sida? bortblåst på fyllan i guess. men det där är redan glömt va? ska jag be om ursäkt? ja jag ska nog skicka ett till och skriva "sorry, jävligt full igår" som att det är ett försvar? -eeh ja! ;)


Nr. 3 var att bruden som jag har så förbannat svårt för, som jag nog skulle kunna säga att jag hatar lite. Har rätt svårt för att hata folk, men hon är inte värd annat än att bli hatad, så jag hatar henne fan, men hon var på festen igår, så jag var tvungen att retas lite med henne... 
 Sedan när jag dansar så får jag en hand i ansiktet, kändes knappt så var inte det, men bara grejen. Efter en inte så lång stund kommer iallafall hennes bästa kompis fram till mig, jag förväntar mig ett slag och ställer mig beredd, det visar sig att hon ska be om ursäkt, för den andra människan... jag gav henne en kram och sa att jag uppskattade att hon kom fram och att hon skulle ha en rolig kväll! Liksom det är hennes bästa vän.
Menmen jag var kall och hade bara ASKUL istället för att bry mig om människor med problem.
Men hade hon så mkt som gett arnolds mamma en blick så hade jag struntat i alla konsekvenser. ahhhhh.


Nr. 4 var att min granne skulle ha efterfest inatt och jag som redan var uppretad, jävligt full och trött, gick ner när musiken var sjuukt hög, jag plingade nog 50 ggr och sen öppnade jag dörren och där stod söta emma, hon verkar ju vara världens snällaste men det kunde jag inte tänka på inatt. så den konversationen var också rätt kul, typ såhär "HEJ! Jag har inte bett om ngn efterfest?!!" och hon sa "oj gud förlåt, det är jättehögt ju jag ska sänka" då sa jag "Vet du vad jag tkr? Att ni kan stänga av skiten helt och hållet!!" emma svarar "jaa, men det kanske vi borde göra ja" "MM annars kommer jag ner snart igen, mamma ska upp och jobba och jag ska sova NU!!" hon bad om ursäkt ngr ggr till och sen sa jag bara hejdå och knallade upp en trappa, musiken sänktes radikalt och jag kunde somna som den prinsessa jag är! haha.




Nej gud nu måste jag somna om, hörs sen om jag lever .

Vem fan orkar sova?! :D dusch och fix nu! ...

img_3677 (MMS)

Vem fan orkar sova?! :D dusch och fix nu! Förresten, ser inte mitt hår ljust ut? Jag svarar själv.. -joo det göre!!! :) snart får ni kvällens, spännande va?! Jag har en fin ny top !


Jävla nagellack!

Fan mitt nagellack hann inte torka innan jag började styra, så nu ser två naglar förjävliga ut, jag får helt enkelt måla om dem, men först ska jag vila! Jag är trött :P



Var nere på valdixi nyss och köpte biljetter inför kvällens halligalli!! :D
Träffade på Veronica där, inte sett eller pratat med henne på flera år! Hon är en sån underbar människa!
Vi kramades länge och pratade en bra stund och så såg jag hennes lilla Lucas, vilken söööting, alla barn är inte SÅÅ söta när dem är så små, men lucas var nästan för söt! :) Och Sanna och Linnea var stora tjejerna, herregud så fort tiden går! Det är väl ca. 10 år sen hon var en del av vår familj, Linda eller Jossan rätta mig om jag har fel? Och då var hon vår förebild :D hon sminkade oss och vi gjorde en massa kul! Gud vad jag tycker henne! :) <3

Letade igenom storasysters facebookalbum efter en bra bild på veronica, hittade ingen, men hitta denna som jag måååste visa er!

När min bebis var en riktig bebis, herregud har ni någonsin sett något sötare?! Helt oemotståndlig.




Sen en till bild på mig från igår, så jävla sliten tjej alltså. Det där är efter en heldag på jobbet kl. 21 .










LATER baaaaaaaaaaaaabes!


Du kanske har rätt?

Godmorgon!


Någon, jag vet inte vem(?) skrev klockan 3 inatt (??) Att det låter som panikångest, jag håller faktiskt med, det låter som det. Men jag måste nog ändå (inte alls för att jag vägrar tror att det är det) men säga att jag mer tror på att det är för att jag inte ätit mat på riktigt på en månad, att jag jobbat hårt och mkt när jag blivit ovan och när jag fortfarande känner mig väldigt sjuk... Men jag vet inte. Men vart skulle denna panikångest isåfall komma ifrån!? Helt plötsligt? Jag fick ont i magen av kommentaren, men jag "hoppas" att det är att jag inte mår tillräckligt bra, men tagit ut mig ändå.. Vad det än är så är det ASJOBBIGT!

Men vet ni? Inatt sov jag jättebra! :) Somnade runt klockan tolv och vaknade utvilad vid klockan tio! :) bra skit!

 

Titta sötnosen som kikar fram! :) Nyvakna är vi!





Ikväll ska jag på fest! Och jävlar vilken fest det kommer bli sen då! oooooooojojoj!
Vi hörs sen med kvällens! :)


Hur dumt det än kommer låta det jag komm...

Hur dumt det än kommer låta det jag kommer skriva så är det faktiskt så, men inte så illa som det kanske låter. Men jag har precis knaprat i mig 3 olika piller för att kunna sova bättre, är bara värktabletter, I promise! Men vad är det med mig?! Kryper i hela kroppen, benen och armarna är värst! Är som tusen myror under huden på mig! Hur trött jag än är så kan jag inte sova, får panik! Vänder mig tusen ggr, häromnatten drog jag våldsamt av påslakanet för att jag försökte lura mig själv att det var "obekvämt" och därför jag frös, svettades och kände alla krypningar.. sen skulle jag vända mig och lägga huvudet vid fötterna, det hjälper mig att somna ibland när ingenting känns bra... Men nu då? När inget hjälper? Det är myrorna och så är det huvudvärken som gör att jag nästan kräks 15 ggr om dagen! Jag mår fan skit! Fan! :( jag skulle kunnat ta att krypningar är biverkningar av medicinen och penicillinet, men hallå det är en vecka sen jag slutade med det där?!? Åh!! Okej jag kan lika gärna fortsätta lite till, senaste 3-4 dgrna har allt försvunnit för mig flertalet ggr, hela världen har försvunnit och jag (som svimmat kanske 25 ggr i mitt liv) har känt att jag är millisekuder från att tuppa av. Flera ggr på jobbet, på stan och även hemma.. Men av vilken anledning?! Varför mår jag såhär? Snälla, har ni ngn aning!? :( jag är ledsen nu:'( ngn film har jag inte heller som jag inte sett förra vecka.. :( heerrå.


SÅ JÄVLA TRÖTT!!! =/

img_3630 (MMS)

SÅ JÄVLA TRÖTT!!! =/


Dagens skämt är mitt schema! Jag har lunch...

Dagens skämt är mitt schema! Jag har lunch kl. 10.15! HAHA! Glöm att jag kan äta hemmagjord pizza kl. 10.15!


Att hånskratta åt sig själv när man möter ...

Att hånskratta åt sig själv när man möter sin egen spegelbild såhär på kvällskvisten kan väl aldrig vara bra va?


Jag blir inte förvånad för något längre..

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BEJBS!



Lillördag, vad gör ni för kul!?

Jag är trött idag också, blev försent igårkväll och steg upp för tidigt i morse :P Sen trillar jag in på jobbet 45 minuter innan jag börjar vilket var 9.55, kl 10 kommer två söta grabbar och ska medlyssna på mig, nya sen en vecka tillbaka så dem har utbildning 3 veckor till... Grabbarna gick kl 12 och efter min lunch kl 14 så kommer två brudar och vill lyssna med mig.. Kl 16 drog dem hemåt och jag var trött i huvudet eller ne, jag var fan totalt slut. ojojoj!


Nu ligger jag i soffan hos syster med vovvisarna, Danne är på åtvid-djurgården matchen! Så vi myser till idol och efter det ska vi se growns up! Hört att den är kul!? Ngn som vet?


I morgon jobbar jag 7.45-14.15 SÅ JÄVLA SKÖNT! Jag har längtat till den här dagen sen jag såg schemat. Lisen ringde nyss och frågade om jag ville gå på stan och hitta ngn blåsa till lördag, lät som en bra idé tycker jag! :)


Nu kommer lite bilder från häromdagen, hela inlägget blir liksom mkt roligare med lite bilder... och så känner jag att jag mest bara skriver saker utan mening och att jag är för trött för att vara djup, tänkande och sådär. Så bildregn, tjooohoooooooo let's go hooooooes! :D skoja! ;)


Ser ni hur blek jag blivit?! :/ Men till helgen ska jag bli brun! Ni ska få se!

 

 

 

 

 

ONLY FOR U MY FRIEND!! :D

 

 

Nu ska vi äta popcorn och kolla film! Loovar er typ världens bästa uppdatering i morgon!

- slutar tidigt

- shoppa med fisen

- mysa med mamma, det var länge sen vi umgick, hon går upp 4.45 jag kommer hem 23.30. = hon sover som en gris när jag trillar hem + att hon har gått på morgonen när jag går upp. Tråkigt.

- tacokväll med viktor och lisa.

 

 

aaarå bra torsdag! fatta vad man hinner med om man jobbar sådana pass?! GRYMTGRYMTGRYMT! Ska hinna springa också! :)

 

Ta hand om er sötasöta ni, dock kanske inte alla som är det. haha aae hej.


Orkade inte leta reda på ngr kläder i li...

Orkade inte leta reda på ngr kläder i lindas garderob som för närvarande är hela golvet i gästrummet... Så jag går emot mina hårda principer och har samma kläder på mig idag som igår! Det känns absolut inte bra och jag väntar på vem som kommer vara först av mina söta kollegor med att skrika "BORTAMATCH" varpå jag kommer tänka, "Om det ändå vore så väl!"


Aaaaaaaaaaae

Tja hej!


Vaknade när Carro låste dörren och slängde nyckeln i brevinkastet.. Vi pratade långt in på småtimmarna så var riktigt seg i morse... Gick därifrån kl. 10 och tog mig 25 min på solarieöarna! skönt! men jag har säkert bränt mig med tanke på hur vit jag var innan och hur länge sen det var jag solade....

Gick sen vidare till sis lya, där Danne var hemma och vabade (en sjuk maximus) så vård av sjuk hund istället för barn. :) Sa att jag skulle ta med Leya på en springrunda runt strömmen men då fick jag höra "fyfaan vad trög du är, ska du ligga på sjukhus i thailand har du tänkt också eller?" Då blev jag lite rädd, så han bjöd mig på omelett istället... Kanske var lika bra! Är väldigt hes fortfarande! :/


Nu ligger vi och degar i soffan! Snart dags för jobb! 13.30-22.15! gogogo!!!



Hoppas allt är bra, kanske ngn bild later!

Godkväll! Ledsen att jag varit dålig ida...

Godkväll! Ledsen att jag varit dålig idag! Gått bra på jobbet, men jag var skapligt trött sista timmarna, skrev till sassa på msn "Gud vad skönt, nu dog kunderna!" menade ju självklart köerna! Jag brast ut i asgarv! Så! Jävla! Trött! Nu ligger jag i Carros soffa, vi har precis ätit kvällsmat :) vi har typ två månader att ta igen!!! Shit vad jag har saknat henne! Vi ska nog snart krypa ner! Mys!! Vi hörs i morgon med bättre update! Ciao puss :)


Åh! Glömde skriva att min bebis fyller 9(!...

img_3092 (MMS)

Åh! Glömde skriva att min bebis fyller 9(!) år idag! Tänk att en så gammal tant (63 bast) fortfarande ser ut som en bebis!! :)


Det finns för mkt möjligheter

Godkväll söta ni!


Japp, där har ni mig! Slappis med min favvotröja på jobbet, det är ju söndag trots allt!

 

 

Timmarna på jobbet gick ganska fort idag! Blev dumförklarad av grabbarna jag käkade lunch med för att jag åt ostmackor och drack varm oboj, vadfan, söndag, mys i filt, vad passar väl bättre då? :)

Jag är såå trött, jag vill inte klaga när jag jobbat två dgr egentligen, men är man ovan så är man! ;) och förresten så klagar jag inte, det är skönt att känna att man gjort nytta, varit duktig och aktiv, både på jobbet och i min träning. Men jag ska krypa ner nu, faktiskt! Ska kolla irene huss och somna till det, vill vara pigg till i morgon, ska ställa klockan på 8 och ge mig ut i spåret, hoppas det inte Spöregnar bara, dugg är okej, men helst inte mer.
Sen ska jag liksom känna att jag inte behöver stressa, hade jag tänkt.
Springa 1 timme, ta en lång skön dusch, äta god frukost, göra mig fin, lyssna på musik, ta en sak i taget liksom, tills plikten kallar kl. 12.15, ja då går bussen iallafall, jag börjar ju inte jobba förrän 13.30...
Men bra sköna jobbtider denna vecka, aa asbra verkligen! Fast nästa vecka är nog ännu bättre, förutom helgen som jag fortfarande typ stör ihjäl mig på.. Men 6 timmars pass bara, det pallar jag!




Jag längtar tills på lördag! Fest med såå brabrabraaa människor! Ida kommer hem, Jocke kommer hem, aaaaah! Den som väntar på ngt gott! Jag känner på mig att den här veckan kommer gå fort och vara ganska smärtfri! :)




Idag vilar jag från träning av alla former, var väärldens åskväder när jag kom hem så jag skippade rundan, tror jag får ha en vilodag i veckan? Det är ju ändå söndag....



Nej, nu ska jag krypa ner!

Godnatt beejbs!


Vad fan!?

Huvudvärken idag är fan inte av denna värld, jag var SPIKnykter igår och la mig inte alldeles för sent.... VARFÖR ska man ändå må såhär? bara för att det är söndag? Jag har whiskeyröst också, sjukt hes, tappar rösten från och till när jag pratar med kunder, pimplar te som satan nu! Håll tummarna att jag mår bättre, snart! Okej? :)


Jobbajobbajobba!

Hur mår ni idag?!

saturday night!

Tjaa!

Lite pics på vad jag hade på mig idag kommer NUU

 

 

 

ALLTSÅ jag såg just hur min bild från tidigare idag såg ut! HAHA jättebred JU!? eller är det datorn jag har nu!? på min telefon såg dt inte ut så... aja, snyggt!!

 

 

Har precis tagit en iskall dusch, för leya och hennes moster (jag:D) har sprungit runt strömmen, 50-55 min tog det! bra skit! Nu blir det varm smörgåstårta och mys i soffan med systrarna, Issa, Leya och maximus! :)

 

Hörs i morgon på jobbet!

 

CIAO


En annan sak! Jag jobbar lönehelgen! Jag ...

En annan sak! Jag jobbar lönehelgen! Jag skiter i lön och allt det där! Men det är helgen då bästaste bästa Bells kommer hem!!! Har ju för fan inte jobbat helg sen maj och vad händer nu?! 2 helger i samma månad!!!! Tack hej fuck dig jag har fått nog!! :'( jag gråter lite nu, okej?!


Akta den utväxten! :P sitter på jobbet, lu...

img_3432 (MMS)

Akta den utväxten! :P sitter på jobbet, lunch nu! Kläderna för dagen får ni se sen! :) jag mår bra och känner mig fortfarande rätt pepp! Är duktig idag! :D hur känner ni idag?! Festar ni ikväll?


EGO!

Godkväll bejbs!


Bara jag som sitter hemma i soffan en fredagskväll?
Jag har iallafall sen vi hördes sist powerwalkat/joggat en runda på 80 min, svett och regn bara rann av mig när jag kom in, det S P Ö regna hela rundan! Men det var skönt ändå! Käkade lite tonfisk, keso, kotlettpastrami och morötter och drack nog en liter vatten.  Sen tog jag en varm skönt dusch och efter den så deckade jag på soffan en kvart typ, var helt slut :P


Mamma, Jossan och jag har lagat god mat, grönsaker i ugnen, kotletter och feta! muuumma! Och kollat på Idol! Idol är fan bra skit! Det är riktigt många bra iår alltså!
Nu känner jag helt ärligt för att snart krypa ner, somna till ngn film! Jag har typ nackspärr, jätteont i nacken och går upp i huvudet. :S Kanske skulle prova med ett par panodil, kan ibland vara så enkelt..



Jag har tagit bilder, kvaliten är som vanligt med telefonen, men jag tror det är okej för er, va? Ni har inte klagat innan.. :) Men som jag skrev sist, jag ska köpa en kamera! Sen ska jag vara paparazzi på alla fester och ta bästa dagens framöver! Japp, det ska jag! Nuuu kommer picsen

 

 

 

 

Sådääääääärja! Där har ni mig! :D


Det som jag kommer skriva nu kommer ni nog aldrig mer läsa i min blogg, det kan nog som man brukar säga vara första och sista gången... Men jag är peppad inför att jobba i morgon, jag är lite sugen på att jobba, det är lördag, jag vet det!! haha! Ibland blir jag förvånad själv över vad jag känner och tänker.. :D

 

Efter jobbet i morgon ska jag springa strömmen också, planerat och klart redan nu, det är bra! TUMMEN UPP!
Efter det så ska jag och Linda mysa och äta ngt gott, hoppas jag? :) Så ska jag se hur tjock hon blivit och känna när Arnold sparkar! :) hihi!



Hoppas alla har det så himla bra! Jag känner mig glad nu! Pigg, pepp, lite speedad och mår bra! Sugen på att vara på banan igen, sugen på utmaningar på jobbet, utmaningar även i min träning, jag älskar att utmana mig själv och köra stenhårt, snabbare, längre, på kortare tid, osv.
Finns dem som säger "nej fan jag orkar inte" och ger upp när dem börjar svettas... Sånt tål jag inte! Vadå orkar inte? nehe så du kommer dö nu om du fortsätter? Jag fortsätter den tiden jag bestämt, så hårt som jag bestämt och när jag är klar, kan jag vara totalt dyngsur av svett och får då höra "guud vad du svettas" AAAAH visst äre konstigt?! Nej fan man klarar allt man bara vill, NÄSTAN! Viljan är det ju som fattas hos dessa personer som ger upp. Jag vill förändra, jag ger inte upp. That's it.



Nu ska jag packa lite tills i morgon, träningskläder, träningsskor, kläder till jobbet, typ. Ska ju som sagt till Linda efter jobbet i morgon, sova där eftersom jag jobbar på söndag också!
Sådärja, nu har ni koll på mig igen! :)



Puss & kramar


Veckovill

Helloooooo darlings!

Sämst bloggning, sämst med bilder, sämstsämst helt enkelt, är för att det varit sjukstuga här, men det har ni ju överseende med, ellerhur? :) Nästa vecka, eller förresten redan i morgon börjar ju min arbetsvecka på 7 dgr, så då kommer blorren direkt må bättre, bli gladare och så mkt finare! :) hihi!

Så idag säger iphone att det är fredag den 10 september och jag måste ju lita på det. Jag känner att jag inte har koll på vad det är för dag, helger och veckodagar har sett precis likadana ut senaste tiden.. Då blir man tillslut lite knäpp och får kolla en extra gång vad det faktiskt är för dag, datumet skrämmer mig också lite, 10:e september, det går FORT nu! Men nu är väl enda tiden då det faktiskt inte gör ngt att det går fort, hösten är inte jättekul, fina kläder (OJ glömde säga att igår klickade jag hem kläder igen...) men dåligt och tråkigt väder. 
 

Dock har jag hela den här veckan känt mig mkt bättre, för varje dag mår jag litelite bättre! Det känns UNDERBART! Jag har promenerat en hel del, igår blev det 2 timmar också, nu är det inte lugna tempot längre utan Lisa och jag har gått riktiga powerwalkar! Nära inpå joggning! Känns underbart och efter ett 50 tal utfall igår också så känns det i rumpa och lår idag! den här känslan är bäst, nästan! Vad som faktiskt är bättre är att känna sig kär, igår såg lisa och jag dear john (jag får numera se alla filmer två ggr för att jag vill se dem med andra personer) haha men det är bra för mitt minne är bra men kort, så för mig funkar det, dem är sjukt bra också så.
 Iallafall, igår blev jag lite kär, i kärleken.. och jag sa till Lisa, "NEJ nu vill jag faktiskt vara kär!" Jag vill det, men sen kommer dem stunderna då jag är så glad för att vara singel, tror min bästa tid är nu, faktiskt.. Inget stoppar mig, jag får vara med världens bästa vänner och jag kan kasta mig ut i världen vart jag vill, när jag vill.
 Fast som Linis och jag diskuterat, man kanske har för mkt att välja på ?! Min höst får vara en tänkarhöst.. Ett beslut måste jag ta! Har lite olika funderingar, gäller bara att bestämma DIT ska jag och DET ska jag göra.. lättare sagt än gjort faktiskt! Byter spår hela tiden, singel, kärlek, framtid. Men det är mkt som cirkulerar i mitt lilla huvude nu. aaah.


Som sagt, i morgon börjar jag jobba efter över 2 veckors ledighet eller sjukskrivning rättare sagt. Så nu är det 7 dgrs jobb och sedan en jätteefterlängtad fest nästa lördag! Då har jag varit nykter en månad! Säkert ingen annan som tkr det är bra, men det gör jag! :)
Så nu är det in i rutinerna igen, mkt träning nej alltså MYCKET träning! på riktigt! bra vanor, ge 110% på jobbet, orka göra mig fin (ibland iallafall) osv, jag vill in i rutinerna, detta har blivit skittråkigt.



Lite bilder kanske? Ni får från ngr andra dagar... Senare får ni dagens! Ska ge mig ut i regnet först, kanske dumt att springa? sista dagen idag jag äter penicillin, bör nog vänta lite till.. men en pw iallafall, en lång jäkel. Sen tänkte jag köra lite styrka här hemma, jag längtar sjukt efter en träningsvärk som får mig att knappt komma ur sängen, hur sjukt det än låter.. :P




Såhär har jag knallat runt dem senaste veckorna, därför inte såå kul med dagens bilder, som ni förstår :P



En annan dag, solig dag, då jag orkade fota lite..




 

 

 

Vet ni, jag ska köpa en kamera! Bra va!? Kommer bli mkt bättre bilder då! wiiihooooo!

 

Alla ni som känner ngn slags fredagskänsla och har roliga planer för kvällen, ha det grymt! Ni andra också förresten!

 

Vi hörs senare mina hjärtan!


En kvällspromenad blev det också! Var bo...

En kvällspromenad blev det också! Var borta nästan en och en halvtimme, Lisa var med halva vägen! :) känns faktiskt lite i benen efter idag och igår trots att jag bara gått, men har ju varit ruskigt stillasittandes senaste 3 veckorna så.. Snart är jag 100 % på banan igen! Känns helt underbart! Nu ser jag världens mysigaste film, à lot like love! Natti


8/9

En sak jag inte förstår är varför det inte fungerar att mobilblogga ibland, det verkar gå fram och allt men sen så finns det inte i bloggen. piss också! Antar att det är min älskade lilla älskling som är problemet, för den måste in till farbror doktorn (ja min iphone måste in på lagning, det är ett som är säkert).... buhu!

Dagen då, jag sov skitkonstigt inatt, vissa kanske har sett det på min fb, somnade tidigt, runt 23.. vaknade 4.30, somnade om runt kl 7.... eeeeeeehm, hur hände det? brukar annars somna runt kl 2, så är väl därför. alldeles för tidigt att somna kl 23, eller egentligen precis lagom. gud så konstigt kroppen beter sig ibland. eller huvudet kanske, mja både och.
Vaknade sedan 11.40, hann se våra bästa år, ni förresten som följer det vet ni att om ni sover liiite för länge och missar när det börjar 10.20 så går det 11.40 på 8an! asbra! :D såg det, käkade en halv tallrik havregrynsgröt, med äppelbitar, utan mjölk.. inte asgott, sen drack jag en kopp te.. Ganska kalorisnål frulle, tummen upp!

Tog med maya på en promenad, vi gick i långsamt tempo, 55 minutarn tog 70 idag, men det gör inget. jag orkade och känner ju verkligen att jag är på g att må bra nu! tummen upp, IGEN! :)


Nu har jag precis sovit en timme och lagat en omelett! Snabbt, väldigt lite kolhydrater och asgott! Funkar alltid!




Nu trillade jossan in här, när mamma kommer från jobbet ska vi åka och handla! jag ska storhandla på frukt och grönsaksavdelningen! ALLT ska det finns här hemma! Sen tänkte jag köpa fiberhavregryn till gröten!



Mysigt att vaknade med en busig bebis på magen som ligger och stirrar på mig..


Visste inte riktigt hur jag skulle vrida bilden, men jag ligger ner.





Jossan hade träffat Linda idag, "fyfan vilken kagge Linda har fått, världens kula" ÅH! jag vill klappa arnis!



puss hoppas ni har en bra dag!

Bråttom!

Tjaa!


Jag hinner mest säga det, tja alltså.. Jag ska ner på stan (HAHA) och käka lunch med Lisa, ceasarsallad, ge mig en ceasarsallad, den är bäst där.


Later så tänker jag tycka till (jag är lite pissed off) och visa er lite pics.



CIAO!

Soligt idag! Wiie! Kom precis hem från Lis...

img_3138 (MMS)

Soligt idag! Wiie! Kom precis hem från Lisa, har för andra gången sett "remember me" svår film! Så jäkla bra, men ändå så jäkla hm ja svår! Jag är delad! Jag har konstaterat att jag gärna (mer än gärna) blir kär, typ nu iallafall! Så du min framtida man, se till att visa dig snart! Jag väntar på dig! :) innan jag tog upp typ hela Lisas soffa så var jag hos Jossan, vi såg också en konstig film, fan hette den, typ "the back up plan" eller ngt sånt, med Jennifer Lopez! Snygg tjej, jäkligt snygg tjej! Killen spelade dock dåligt men filmen var bra i slutet... Mkt film blir det när man är sjuk! Så många som under dessa veckor har jag inte sett på ett år innan.... Somna till Jims värld? - jaaao! Natt natt


Här hörrni är mitt nya fina halsband!

img_3179 (MMS)

Här hörrni är mitt nya fina halsband!


Jag tar tillbaka det där..

Heej påer!


Helt plötsligt känner jag mig irriterad på folk som börjar nytt liv varje måndag... Jag skrev inatt att mitt börjar på lördag, det gör det inte. Jag ska inte börja ett nytt liv, jag ska bara in i en av mina bättre perioder, träna litelite hårdare än jag brukar och äta ganska mkt bättre än jag brukar. Jag ska bara vara sund och må bra, känner att jag vill ha en sundare kropp till thailand! Det handlar absolut inte om ett nytt liv, samma jag, samma liv.



Jag vet inte vad som hänt med mig, detta diskuterade vi även i bilen i lördagskväll, värderingar!
Jag vet inte vad jag tycker, tänker eller vart jag står längre. Nu för tiden händer det så JÄVLA mkt konstigt, folk gör så mkt konstigt och dumt mot varandra. Jag har aldrig varit osäker på vad jag tycker och alltid sagt precis hur jag känner, tycker och vad jag vill. Nu har jag ingen aning om ngt, tror det bara är tillfälligt, men känns som att jag knappt vet vad jag tkr är rätt eller fel, längre....



Dagens frulle;

Äggknäckemacka, havregrynsgröt med äpplebitar, te och ett stoort glas vatten.
Wellwell, var mätt efter tre skedar gröt, men tanken var bra, visst var den? :)





Nu ska jag ta ut Maya på en promenad, den ska absolut inte vara lång, det får jag inte. men är ni med och håller tummarna för att jag iallafall känner att jag har litelite energi? Lite mer än senaste dagarna, det är ni såklart!



Linda var och lyssnade på Arnolds hjärta idag, han mår bra och det slog för fullt! :) Men jag tror han vill ut och pussas med moster! :) <3<3 min lillalilla! Gud vad jag längtar!!
Fast först längtar jag till Thailand, men sen får han gärna titta ut, fast inte för tidigt, för jag vill inte att han ska bli ett decemberbarn, det kan inte vara roligt att fylla så sent. :D haha.



Ha en bra måndag!

Lite sällskapssjuk! Sitter eller ligger alltid i mitt knä när jag sitter vid datorn.


Kan inte sova så ligger och planerar mitt ...

Kan inte sova så ligger och planerar mitt nya liv! Det börjar på lördag! Nu jäklar! Hörs i morgon.


5/9 och en dag närmare thailand!

Heeey sunshines!



Började dagen med att gå till bästa lisen, dricka en kopp te och fråga 20 frågor om gårdagens fest, som tydligen hade varit jättekul! Men tro det eller ej, jag är glad! :)
Jag hämtade hem mitt paket från nelly som jag glömde hos henne och sitter just nu med läppglanset på mig, kittlar och sticker, kul! haha


Ska hoppa in i duschen nu och följa med Lisen + family på fotboll, det orkar jag väl? Hoppas det. Men vad tar man på sig? det är soligt, men säkert kallt.. ahh, lyxproblemlyxproblem.


Puss


Här är vi förresten, jag och min bästa Lisen!



Ciao!

Update! Jag saknar mamma och Maya också! ...

Update! Jag saknar mamma och Maya också! Blir ni också sällskapssjuka när ni är sjuka? Speciellt mammasjuka? Mamma lagar mat, bäddar ner mig, bryr sig, tar hand om mig helt enkelt. Mamma är bäst, om jag är frisk eller sjuk. Alltid. Godnatt, igen.


C "nej men jag är i skogen och kolla älg...

C "nej men jag är i skogen och kolla älgar medan ni är fulla....." L "hahahahahahah" C "hoppas att jag får se ngt stoort djur så får ha lite kul ikväll!". Min och Lisas smskonversation för cirkus en timme sen. Det var tillräckligt jobbigt att sitta i en bil och göra parningsläte till en älg (som helt ärligt sprang mot bilen!!) jag blev lite rädd med tanke på min senaste dejt med en älg... Men jag var cool. Vi såg alltså en älg och även fyra grävlingar! Så pratade vi om värderingar, livet i allmänhet och kärlek. Nu har jag ont i huvudet och hostar, det är ngt sjukt vad jag hostar. Godnatt


:'(

Varför gör man såhär mot sig själv?


BILDREGN!










EGOTRIPP! YEAAAAAAAAAH!

Bilder från när vi fotade hos pappa, typ innan sommaren... Bättre sent än aldrig.





Nu ska jag för andra gången se sisters keeper. Krokodiltårar, ja.


SNORUNGE!

Hur mår ni idag?!


Jag mår skit, min bästa Emma mår skit, alla verkar må skit.. usch! :( lider med mig själv och er andra, jättemkt!

jag snorar som aldrig förr, verkligen JÄTTEsnorig, jobbigt och äckligt. hostade mig helt galet igenom hela natten, bra att jossan slog sönder min hostmedicin, jättebra. och att jag försov mig idag, till 12.30 (för en gång skull kunde jag sova) så jag hann inte hämta ut den nya flarren.... huuumm! Tror det är "för jobbigt" att umgås och prata så mkt som jag gjorde igår, trots att jag låg i lina sandbergs knä större delen av kvällen, så hon fick pilla mig i håret, hihi :) bortskämd? jaag? nee! :P


Nu är jag hos min systeryster, mamma skulle iväg och tog med sitt mitt enda sällskap, maya. Så jag är hos Jossan istället, vi ska äta god mat, lite godis och se på gråtfilmer all day long! Ikväll kommer även Tora! mysmysmys!

Förresten så har mitt Nellypaket kommit, igår, alltså all cred åt dem! jag beställde i onsdagskväll kl 21.30, fick avin igår! så fort! love them! ett halsband var värsta skämtet, ska fan visa! det andra var fint! läppgrejen har jag ej provat eftersom mina läppar inte mår bra nu när jag är sjuk, dem är torra, och spruckna på tusen ställen.. :(
Ni får se bilder på allt en annan dag, typ i morgon kanske? :)


Men snart fina ni, kommer en överraskning! Kika in snart igen!!!


PUSS! på er som vill pussas med mig nu och få bihålsinflammation och halskatarr! pusspusspusspusssssss! :D


Bästa kusin!


Bääästa! Saknar dig såå mkt!

Maya och jag säger godmorgon!

img_3010 (MMS)

Maya och jag säger godmorgon!


Okej update på min lista!

Hur tänkte jag? Allergisk? Katter, ja visst fan är jag det!! Men vad förstör hela min sommar?! Pollenhelvete!!!! DÖD åt pollen ( om det ändå vore så enkelt ) rädd för? Min absolut största fobi i hela världen är ju sprutor eller nålar av de flesta slag! Jag gråter i smyg när jag tänker på vaccinet jag måste ta inför Thailand! :( ett till motto som jag övervägt att tatuera in på ett bra ställe ( tror jag vet vart också ) "Ångra aldrig något som fått dig att le" Det är så bra! I morgon kommer det kanske en ny lista! Godnatt alla stalkers, vänner och nyfikna!


alla onda (och goda) ting är 3.

1. Fick världens blodtrycksfall efter badet, för lite energi och alldeles för varmt gissar jag, fick kasta mig på golvet och ligga där 10-15 minuter innan jag äntligen kunde resa mig upp, då blev allt svart igen så jag fick skynda in till sängen och kasta mig där en stund.. Bra Carro, asbra..


2. Jossan slog nyss ner min stora flaska med hostmedicin, den gick i tusen bitar... J "ska du ta den här typ bara vid behov, när du hostar och så?" C "nej jag ska ta den 4 ggr om dagen...." klart jag inte kan bli sur, hon gjorde det inte med flit, men det ändå lite lagom störigt.. Men bara för bruttan att köpa ny till mig i morgon. onödiga pengar, så mkt kan jag säga.


3. Fick sån jävla huvudvärk efter sockerfallet, riktigt sprängande. fan.




En bra sak är att jag ska träffa världens bästa Linor en stund! och kramas lite, det orkar jag! :) <3

2/9

Sen vi hördes sist har jag lagat korvstrogge, som blev sååå god! :) Sen har jag även förflyttat mig ut på landet, tills papsen, är här med Jossan och Leya.. Vi sjunger med till Melissas godingar! Inte Leya då, hon är bara gosig och söt..

Men kolla på en till söting då förresten..


Lillalilla bejbi! hon är så söt att jag får ont i magen och tårar i ögonen!



Glömde en viktig bild förut, eller en viktig person rättare sagt, ni får se sen, har bilden på den andra datorn...
hon är absolut inte bortglömd iallafall. <3


Nu ska jag ta ett varmt bad och lyssna på bra musik!


ciao

I'm riding soloooo!

Hej torsdag och alla fina!


Jag skrev inatt men det har inte kommit fram, trots att det ser så ut på phonii.. skumt! Skrev inget av värde, mer än att jag klickade hem godingar från nelly.com igårkväll, jag som skulle spara pengar.... Kollade kontot innan och det såg inte allt för mörkt ut, så det var nog därför jag tillät mig själv...
JÄTTEfina grejer är det! Endast ett klädplagg...  undra vad det mer kan vara?! Ett läppglans för 210 kr, hoppas det är bra! Volym ska det ge, jag har läst i andra bloggar att det verkligen haft bra effekt, så jag tänkte prööve! :) Sen lite andra finfina grejer, ni får se när paketet anländer, vilket förhoppningsvis är så snart som möjligt, behöver ngt att bli glad för!


Idag hostar jag mer än igår, är så underbart att man känner att det går framåt det här med att tillfriskna.. noot...
Sen mår jag så förbannat illa av penicillinet, lever därför på filmjölk och halstabletter, känns skitbra....


Men vad jag förstått så är typ alla sjuka nu? Hösten kom lite fort och vi går fortfarande för bart klädda? Eller alla har kommit tillbaka från semestern och vi springer runt ett par hundra personer på varandra på jobbet? precis som det blir när man börjar skolan, eller dagis. alla blir sjuka.. uschja, äckligt egentligen.

 

Jag har kommit på mig själv med att ha börjat prata med mig själv! Förut har jag alltid tyckt det känts lite "dumt" ibland när jag ser på tvn och skriker till ngt, fine. men nu går jag och pratar.. alltså inte psykovarning eller så, men småmumlar för mig själv... Och så pratar jag rätt mkt med Maya. vad gör man inte när man är utan sällskap hela dagarna? Har ju liksom bestämt mig för att bli frisk en gång för alla så ska hålla mig hemma och nerbäddad, that's it.

 

 

 BILDER!! Gamla fina bilder! :)



Jorå, sådär har jag sett ut, men har tappat räkningen på för hur många år sen.. Lisa, du brukar ju ha koll? :)




Systrarna! Japp, svarthårig har jag också varit.. vackert, haha




Nostalgi! saknade personer och roliga kvällar följer nedan.

Bästa gänget i spöregn på kajkalas!



Bästabästa Sunny beach!



Bääästa tjejerna! Dock saknas Lina som tar bilden...




Jag har världens bästa tjejer. 



Bästa vänner och bästa visfestivalen




Kryssning!!





<3




Puss bästa! <3



KÄRLEK!



ÅH! Bästa Bells som jag saknar ngt sjuukt... Och bästa Sb!



Jag och sööööötfia! <3



Saknade bästa Simon! Living to love you!



SAKNADE Lina! <3




Saknar min Anki också...

 


Och idag ser jag ut sååhääääääääääääär



Tröttnar inte direkt på dem här byxorna! :)





Snacka om att vara lyckligt lottad, jag har världens absolut bästa vänner! Slå det om ni kan! ;)

Älskar er så mkt mina bästa vänner! Ni är SÅ fina! <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3 


Turkost och sol!

Sen vi hördes sist har jag lagat middag till mamma! Hur snäll? :) Jag har målat mina naglar..

Voila;




Sen har mamma bakat sockerkaka som jag stulit lite av, muums vad gott!


Maya har solat i fönstret medan jag vilade mig lite :)






Nu ska jag nog sen en av filmerna, blev aldrig av förut...


Sov gott fina ni!


1/9

1:e september och hösten är här, dock var jag precis ute med Maya, jag gick i linne, det är ändå 18-19 grader idag, det är bra!

Vad tyckte ni om min lista?! Jag tkr sånt är kul när man är uttråkad och har all tid i världen....


Jag vaknade iallafall kl 10 ungefär, städade mitt rum till våra bästa år, att jag aldrig tröttnar. Eller jo, egentligen är jag astrött på det, men jag ser det ibland ändå, för jag vet ju ALLT som hänt och ibland (som när man är sjuk) då funkar det, i brist på annat. Dock hatar jag att dem bytt ut shawn... Och för länge sen Belle, dem andra var SÅ mkt bättre.. jaja.

 

Blev såklart svettig av att städa eftersom jag har feber........ Så efter det tog jag en lång varm dusch, peelade hela kroppen med mina fina peelinghandskar! Tvätta håret med världens bästa schampo och balsam, loreal elvital, tror jag. Luktar jävligt gott! (ooopps en svordom).

 

Så nu känner jag mig riktigt fräsch och len som en baby! Nu ska jag plocka ögonbrynen i asbra ljus och sen måla mina naglar, trött på vitt, nu blir dem orange/rosa igen! Fast det kanske inte är så höstigt förresten? Kanske ska ta mitt turkosa? Eller ljusblå.. Nej vi får se vad det blir..


En fräschdag helt enkelt! Jag känner mig ren, mitt hår är helt underbart och luktar himelskt! jag har smörjt in mig med bodybutter och snart ska händer få smaka på världens bästa handkräm. åh, gillar dessa dagar! :) Är det inget bra på tvn sen så ska jag se en av filmerna, bädda ner mig och maya och bara gosa! Tror det blir tio orsaker att hata dig, idag. Den är bra go!

Ett bildspel




Nyduschad och fräsch! ÅH, jag luktar SÅÅ GOTT!!! :D
Känns som att man uppskattar att känna sig fräsch när man är sjuk, man känner sig nästan friskare bara för att man luktar gott, är ren, len och inte har en droppe spray i håret och nooooll smink, härligt!



Hoppas ni fattar varför det inte blir ngr outfitbilder nu, jag går ju runt i mys/sjukkläder hela tiden...



Ha det så bra!


LISTAAAAAAAAAAAA!

Det här kommer jag sysselsätta mig med idag, så räkna med att det kommer fler! Hur ointressant det än är, så har jag ngt att döda lite tid på! :)

 

Namn: Carolin Ida Maria Berg Johansson, lagom långt tkr ni inte? :)

Piercingar: Näsan har jag tagit ur för ex antal år sen, tog det själv när jag var typ 11 år, mamma var inte jätteglad :)

Tatueringar: Har i tankarna, men måste veta exakt vad jag vill göra innan jag gör det, där är jag inte impulsiv.

Längd: 173 cm

Skostorlek: 36, ibland 37

Hårfärg: blondt och just nu, ljusbrunt underhår (ska vara mörkbrunt), men don’t worry har en frillesörtid på g.

Fräknar: massvis, på näsan.

Motto: Man lever bara en gång.

 

Kär? nepp

Önskar du att du bodde någon annanstans? Absolut, efter min thairesa börjar mitt nya liv, i en annan stad eller i ett annat land..

Tycker du att du är attraktiv? Inte ett dugg faktiskt.

Dricker du? Alldeles för mkt, men vet ni?! Nu ska jag ha 3, TRE, vita helger på rad, bra va?

Röker du? Bara när jag är FÖR full med Emma, då får vi för oss att göra så mkt konstigt.

Vilket schampo använder du? Olika

Vilken parfym använder du? Gynnings go girl

Vad är du rädd för? Att såra någon, att själv bli sårad, ormar, mörker.

Gillar du att tvätta? Det och diska delar 1:a plats på det tråkigaste jag vet.

Gillar du berg- och dalbanor? AAH! Looove them! Har ju tjatat om liseberg sen i maj.. vi får se om vi tar oss dit i år. Håll tummarna!

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Jag var hos Lisa igårkväll och lånade ngr gamla godingar, favvisen a lot like love, john tucker must die och tio orsaker att hata dig.

Filmen du köpte? Köper inte filmer nu för tiden, vem gör det?

Låten du hörde: I bilen igår när vi åkte till Lisa sjöng jag högt till I need you now

Låten du laddade ner? Håller inte på med sånt. :)

Personen du ringde? Lisa

Personen som ringde dig? Jossan

TV-program du såg? Mcleods döttrar

Person du tänkte på? Typ mamma

 

 

Favorit...

Låt: Love the way you lie, airplanes, jag älskar att skriiika högt till dem.

Sak att göra: Spendera tid med dem som får mig att må bra, träna, RESA

Sport: sportar inte, men älskar att springa, spinna osv.

Dryck: Vatten

Kläder: Bara det är bekvämt så funkar det

Film: alltså jag fick i förrgår en ny favvis, the last song, den var verkligen BRA! Annars är ju the notebook en klassiker.

Bil: Audi Q7, min framtida bil (om jag ngnsin tar mitt körkort…..)

Serie: Alltså jag följer typ ingen serie, ser på det jag för stunden känner för.

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Haha, vilket skämt, vem har INTE?!

Gråtit över en flicka? Ja det med.

Ljugit för någon? Undanhållit sanning är inte samma sak som att ljuga.

Varit i slagsmål? Sort of..

Blivit arresterad? Nejnej

Träffat någon från internet IRL? Alltså typ dejtat? Nej det känns lite farligt.

 

Antal...

Gånger du varit kär? På riktigt? En tror jag .

Gånger ditt hjärta brustit? Hur låter det om jag säger att det är fler ggr mitt hjärta blivit krossat än jag varit kär?

Hjärtan brustet på grund av dig? Minst ett vet jag.

Tjejer du kysst? 5 kanske!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Måste jag räkna?

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Jag har då aldrig sett det i tidningen…

 

Senaste...

Boken du läste? Håller ju på nu med ego woman

Personen du fick e-mail av? Typ facebook

Personen du fick brev av? Det var min valblankett som kom igår.

Personen du fick sms av? Det kan jag inte dela med mig av.. Hur konstigt det än låter.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Var nog typ på min födelsedag, i april.

Saken du köpte? halstabletter

 

 


Vad har du gjort idag? Städat mitt rum, dammsugat

Var det kul? Nej verkligen inte, men jag ser mitt golv nu och det är positivt.

Brukar du svära mycket? Alldeles för mkt fan och jävla i mitt språk..

När stiger du upp på morgonen? Idag var klockan 10.

Vad har du på dig? Rosa trosor och en grön bikiniöverdel.

Vad ska du göra ikväll? Precis vad jag gjort dem senaste dagarna, veckorna känns det som, ligga i soffan, kolla på ngt dåligt på tvn.

Vad är du allergisk mot? Katter, är nog mkt därför jag verkligen inte tkr om dem.

Var har du ont? Lite överallt faktiskt, i ryggen (liggsår or what?) och huvudet är nog värst just nu.

Använder du hårspray? Absolut

Kan du stå på händer? Jag tänker inte prova nu i alla fall.

Håkan Hellström eller The Ark? ingen av dem?

Salt eller socker? Lätt socker

Gillar du ketchup? Ja!

Är du glad nu? Njaae, jag är lite depp, tkr rätt synd om mig själv.

Var du glad igår? Jag har svårt att vara riktigt glad när jag mår såhär, så nae.

Vad dansar du till? ALLT! Förutom typ techno, hardstyle är väl inte heller min grej kanske..

Stockholm är... ? Sveriges huvudstad? Nej men det är en storstad som jag är mkt nyfiken på..

Göteborg är... ? Kanske min framtida hemstad, who knows?

Kan du sjunga? I wish! Haha verkligen inte, men jag gör det ändå!

Spaghetti eller makaroner? Makaroner, men typ till köttfärssås så vill jag helst ha spagetti.

Land du vill besöka? THAILAND!! Ska dit om 2 mån! Längtar ihjäl mig snart!!


Det här med hemligheter tkr jag är bra j...

Det här med hemligheter tkr jag är bra jobbigt alltså, hatar att inte få dela med mig av ALLT till dem jag vill... Sen älskar jag att få höra hemligheter (vem gör inte det?) Men att själv bära på en, det är bara som att gå runt med en fullproppad, jävligt tung ryggsäck!


RSS 2.0