Ajaj.

Vaknade med helt sjukt svullna ögon, eller rättare sagt under ögonen, svullet, rött och t.o.m en stooor rynka syntes till.. aootch, det kliade också! ringde vårdcentralen som ville ta en titt på mig.. Men jag fick bara veta att det var en allergisk reaktion, vilket jag redan förstått.. frågan är vad jag reagerat på? no idea! men svullnaden har redan blivit mkt mindre... blev beordrad att ta allergitablett och hjälper det inte skulle jag prova en salva, och typ ringa dit igen..
Jag tänker vänta och se nu.. det började ju redan igårkväll.. och verkar ju vara på bättringsvägen.. vill bara INTE se ut såhär i morgon.... :/ håll tummarna!

Igår var LinaS och jag och tränade tokhårt, ooj så trötta vi blev. sen träffade jag andra linisen och vi fixade gooood mat och på kvällen åkte vi rally :D weeey, så kuul det var!!

Denna dag skulle börjat med träning, det blev ett läkarbesök
Kanske blir träning sen, eller en långprommis, beror på vädret!
Kl. 15.45 ska lurren bli klippt hos bellsi på afrodite, jag ska även få massage av linis sen :) vilken härlig dag :)


Ikväll: idolmys! UT MED JOHAN
I morgon: middag och fest!

Sen här helgen ska bli såå bra!! :D

Jag glömde nästan

Kollade runt som en tok igår, på lägenhet... mamma i ena luren, emma i andra...
Vi får se hur det blir med detta.. men om ngn snällis ville ge mig 895 000 kr så jag kunde köpa DEN lägenheten, så skulle jag bli glad..... den var bland de finaste jag sett! hatar att man vill ha det precis SÅ fint, direkt när man flyttar in.... först och främst behövs ett jobb, vilket som helst.. snälla säg till om ni vet ngt!

JA, jag börjar bli desperat!

Vi är bara människor..?

Vi är inte menade att fixa/palla/klara precis ALLT.. Ibland blir det för mkt som tynger ner, så man hamnar i en sorts depression, behöver inte vara en allvarlig sådan, men det händer.. Ibland är man inte nöjd med sig själv, man är osams med ngn/ngr, man tycker att man sliter häcken av sig utan ngn cred, man har 10 000 olika tankar per dag på saker man borde/ska/måste och tillSIST, skulle vilja göra..... tillslut visar sig detta på ett eller annat sätt. kroppen är ibland smartare än huvudet kan jag tycka... okej man har mkt att tänka på, men för det ska man väl inte må fysiskt dåligt? jovisst, de är oftast en av sakerna som händer... Jag tar mig själv som exempel, jag är bra j**vla trött på att knalla runt här hemma, göra liite nytta ibland sådär, ibland inte ens varje dag.. varje dag känns i princip likadan som den förra.. jag blir sjukt uttråkad och känner mig totalt värdelös... jag blir ju ledsen och sur ett tag.. men på samma gång så känner jag mig sjuk, usch varje dag har jag ont i huvudet, jag är seg i kroppen och jag går runt som en zombie, jag är 100 ggr tröttare än jag var när jag jobbade/gick i skolan... jag känner mig  sjuk(?) Men det handlar ju (mest) om hur jag mår i huvudet, egentligen.. Det hela blir en ond cirkel, för när man känner sig värdelös så vill man ju göra ALLT man kan, som är bra, men lätt att orka det då, när man känner sig toksjuk och helt seg.. nononoo, hur kommer man ur beteendet?
 jag vet inte om jag ngnsin blir klok på det där.. men på ngt sätt så är som sagt kroppen smart(om vi vill kalla den det) som märker hur huvudet känner... jaja nog om det. Fuck depressioner och sånt helvete, det har jag fått nog av!!!

Idag är en ny dag, jag sitter här, tankarna fladdrar runt på vad jag ska göra idag...
Jag ska börja mig med en långpromenad i skogen med leya, vi ska leka i snön för hon bara älskar snön :D
sen ska jag träffa fisen, mys och bus som vanligt kan jag tro :P
Ikväll blir det nog en sväng till bellsibub.. vi har inte träffats på  tre(!!!!) veckor. helt sjukt! så ska hon få klippa min luggi lite :)


Nuu, snöbollskriiiig!! yeey!


Ensam mamma söker

Det är sjukt, fyfan vad jag tjuter... haha! töönt jag är! 
MEN:
KÄRLEK ÄR JU FÖRHELVETE DET BÄSTA SOM FINNS I HELA VÄRLDEN!!

Nu är det min tur!!!

Fantasi?

Ja, idag finns ingen alls..

I helgen var det mys, slapp, godis och bra på tvn, som gällde.. :)


Gick runt viken med Lina och Maya i morse(?) nononooo, kl var säkert två.. jaja.

Eftersom jag börjar känna mig lite krasslig, förkyld, hostig och dan.. (dan är inget ord, det är ett namn:P) så är det bäst att ta det lugnt och slappa så mkt som möjligt...


Men efter ensam mamma, som är ett måååååååste att se, så kommer linis och hämtar mig så ska vi mysa till wallander hos henne :) hoppas lisen och lina hänkar också :) <3


 

Bilduppdatering på facebook för faaasen!! Det händer inte värst ofta så passa på och titta nu :)skriver mer när fantasin kommer tillbaka, eller när ngt roligt hänt... :)Ett smakprov :)Later sötnosar.


Kalltfaan och inga vantar!!

Varför är det nästan alltid så att när man är igång, precis så som man vill och borde, så börjar man känna sig hängig/sjuk... ?
Eller så tror jag bara att det är så varje gång, men nu är det egentligen bara så pga den här hatade hösten/vinter/förbannade kylan har börjat inkräkta..... Inte vet jag, men vad jag vet är att när jag gick kvällspromenaden med leya, då var det kallt, det var frost och is och jag var klädd för en höstdag. vi gick fort, väääldigt fort, hon brukar vara snabbare än mig och dra, men jag sprang och fick knappt med henne ibland... I morgon kör vi på vinterjackan, yepyep!

I morgon har vi en tjejkväll på schemat!
Jag, Lina och Emma styr mot sörping till Johannisen! :) Vi ska laga middag, eller hade johanna kanske en överraskning? :D vi får se, sen ska vi se idol och rösta sönder på robin, för jag vill inte att min kille ska åka :( så gör en god gärning i morgon och rösta på robinb tills pengarna tar slut på mobilen! vad pappa säger om min räkning denna månad det återstår att se.... :D goorobin!


Nu ska jag bädda ner mig, ta fram boken och bli lite klokare, snora lite mer och sen sova...

I morgon, om jag mår okej, så ska jag gå den där långa rundan med leya... :) det behöver både vi :)

godnatt !


Man lär sig något nytt varje dag..

Jag skulle inte tveka en sekund!


Skakar lite fortfarande.


Arbetslöshet

Det är vad min krönika handlar om som jag sitter i skolan och försöker knåpa ihop nu.. Det finns mkt siffror och statistik, men det är inte siffrorna som gör en krönika intressant.. Det är lätt att läsa en men svårare att försöka på bästa sätt få med allt och få det till en bra text, med mycket egna tankar och funderingar. tipsa gärna!

Jao, uppe med tuppen kl 08.30, (lite senare än tuppen men tidigt för att vara jag)
Hoppade på bussen, två timmar tidigare än jag behövde för att kunna sitta här i skolan och skriva min krönika i lugn och ro, trodde jag!! En bomb slår neer, tio killar som måste gå i ettan, kommer in, ockuperar alla datorer som är lediga, och ska spela sitt pang pang spel, visst okej för mig, men FÖR INTE SÅNT JÄVLA LIV! Är det inte lite brist på respekt? De ser mig, gott och väl, alla av dem kollar och skäms lite.. förutom två st kanske som skriker och hoppar för fulla muggar och inte ens hinner se mig.. De har rast och tar all den tiden till att spela, jag kallar dom nördar men de gör ju absolut som dom vill. men detta är en skola och ska ha en miljö där man faktiskt kan jobba, tänka och förstå. Jag fattade inte vad jag läste och visste knappt vad jag hette där ett tag...
De gick nyss och jag håller tummarna för att de inte kommer komma tillbaka under tiden jag ska sitta här....

Krönikan vare ja.... nu ska jag skriva klart den, sen har jag möte med Pernilla kl.13 och sen ska jag till norpan, till big sis och leya :) mys, ohja!


NU måste jag sluta tänka så mkt, på oväsentliga saker, stoppstoppstopp!!!!

later !

Självkänsla vs självförtroende

Från Sara Pettersson:

Carolin, du är den gladaste och underbarase mäniskan jag känner. men du har rätt, du låter ledsen och inte så vidare positiv när du skriver. och det gör mig ledsen. för jag vet ju att du är en glad människa i verklige livet. så nu vill jag att du i ditt nästa inlägg skriver en positiv mening om dig själv, som du menar. för min skull! :) <3 älskar dig


I mitt förra inlägg var jag stolt, över ngt jag gjort/tagit tag i.. I vissa andra kanske jag känner mig duktig för att jag faktiskt spenderat två timmar på gymet, eller varit i skolan och faktiskt gjort precis det jag skulle så att min lärare skulle bli nöjd..

Men det är STOR skillnad på att vara stolt, glad eller riktigt nöjd med ngt man gjort och att vara stolt, glad eller riktigt nöjd med den man är och faktiskt kunna säga idag var jag bra, jag är en väldigt bra vän, jag är rolig, snäll. osv.
Tyvärr har vi så mkt lättare att tycka att saker vi gör är bra än att tycka att vi helt och hållet, varje dag, ÄR bra.. Jag har nog aldrig sagt "så himla bra jag är" utan de var DET som jag gjorde som isåfall var bra.. det var ju inte jag som var bra..

Allt handlar om självkänsla, (nu pratar jag som att det gällde alla, men jag tror att det faktiskt inkluderar många och att  det är många som känner igen sig) VI måste jobba på vår självkänsla, träna upp den, för jag tror faktiskt på att man kan göra det.. Den kommer inte bara av sig själv...
Men vårt självförtroende, det är i regel bättre och starkare, för hur ofta blir man inte berömd för det man gör? från att man är en bebis.... men inte alls lika ofta blir vi berömda för de vi faktiskt är, varje dag...

Jag är en sån person som ofta säger precis det jag tycker, till den personen.. och jag ger ofta komplimanger om att någon är söt, att jag tycker om henne/honom för att den är en så bra person etc... jag tror att det är viktigare än att hela tiden säga att "du är så duktig på det, det och det och du gjorde det dääär så bra" nej vi människor, VI ÄR FAN BRA! genom att bara vara oss själva och inte behöva prestera ngt.


Läs Självkänsla, nu! och Mera självkänsla!

Fyll i alla frågor, skriv i boken varje kväll...

Idag var jag bra för att:
tyvärr känner jag mig än så länge idag, inte alls bra..
uppdaterar om jag av någon anledning senare idag känner mig bra, men jag skulle kunna sätta ngt mot mig själv, att det handlar om en prestation....

Ibland är det en ganska hårfin linje menllan självförtroende och självkänsla...
man måste lära sig, vad som är vad, på riktigt.
jag håller på att lära mig!täänk efter nu hörrni!
tveka inte att kommentera, både om ni tkr jag är helt ute och cyklar och om ni håller med mig eller bara har ngt att tillägga.

Nuuuu

har jag sökt två jobb!

NU, tänker jag säga ngt positivt om mig själv, jag är jävligt stolt!Prison break nu, sen sängen, med ett leende på läpparna! :DSåhär ruskigt sliten är jag idag.

haha, att det kan gå så illa.


Jag skulle aldrig tänka tanken.

Jo det blev just så att jag fick upp lite tankar i huvudet, men som vanligt när jag får det så skriver jag precis som jag tänker... förstår om ni inte förstår er på mig, när jag gör så. men, mina vänner som vet allt om mig och som känner mig utan och innan, dom förstår.. det är nog det viktigaste. för jag vill skriva sånt i bloggen, det känns bra när jag skriver det för då grubblar jag inte lika mkt.. så för er som inte har en jäkla aning om vad jag babblar om; jag skriver ju ganska ofta vad jag gör och hur jag mår osv osv, så att ni också förstår.... lite överseende är det alltså som jag ber om :P


Jag märker att du är reserverad och "orolig" och du känner inte det där förtroende som du borde.... det syns på dig, jätteväl. du tror att du ser så säker ut, men snarare tvärtom! jag tror att jag är rätt bra på att läsa människor.... men jag klandrar dig inte, verkligen inte..


Det finns så många personer som jag funderar på hur dom verkligen funkar... endel är enligt mig totalt slut däruppe, endel är bara sjukt patetiska... osvosv men de som verkligen är det, slipper jag träffa så ofta, det är väldigt skönt! Så dom ska inte ens få en sekund till i mina blogg! the end, innan jag ens börjat.

Jag umgås bara med de som får mig att må bra och de som jag litar på. BRA människor, det är vad mina vänner och min familj är, BRA!
Jag önskar bara att endel nära människor skulle förstå mig bättre, men det kommer väl med tiden, fast som om inte två år är "med tiden"? jag vet inte..


Jag tror att jag är redo, vissa dagar, eller nästan alla dagar.. men sen när jag tänker det där steget längre, så kommer jag nog underfund med att jag kanske bara är typ 80% redo... men isf är fan inte du mer.. eller kanske 90% men aldrig 100% never ever baby.


Det vore kul att träffa någon nu som får mig glad, någon som jag inte träffat på länge, någon som typ Marcus, en trip till skåne, få se lite nytt folk och träffa en snäll och gullig person, ja det vore ngt för mig nu tror jag.. för vad är stan? (dit jag oftast åker) jo det är 6 mil härifrån... det är större.. men det är ju inte så att man träffar nya, roliga människor som får en att tycka att livet är så mkt roligare .. nejnej.

Men en förändring är på sin plats...
en flytt? hjälp
ett jobb? hjälp igen..

Det är nog vad jag vill, att förändra!!
En skånevisit skulle ju bara låta mig skjuta upp "promblemen" .. men sån är jag, kanske är dags att växa ifrån det nu.... japp en negativ dag... men påminn mig, har jag ngn gång skrivit ngt som är speciellt positivt, om mig själv? nja.. jag är nog rätt negativ, inom mig. mot mig själv. men utåt är jag glad och positiv.. oftast.mkt funderingar.. det får ni stå ut med.
som sagt idag grubblar jag, ska nog lägga mig och sova nu, för natten, är satans jävla trött idag..


Godnatt påer.


"Det värsta med att sova är att man måste somna ensam"
Nu vill jag inte somna ensam längre.


Vad kallas den energin?

Den där ni vet när man borde vara totalt deckad, nu och för typ fem timmar sen...? Men man är uppe, igång, och när man inte känner efter så tror man att man är pigg, typ.. skit i vad det heter nu, jag är inne i det just precis nu.. eller jag går på det nu kan man säga..

Igår var det fest!
Jag, Lina, Lina och Cicci var hemma hos C, som hade skickat iväg päronen till sthlm.... vi lagade kasslergratäng och gjorde en god sallad... jag hällde i mig i rasande fart, lina blev imponerad av mig.... hah
efter maten stod fix på schemat, jag sprang som vanligt runt till alla olika speglar... det vill säga fyra-fem st, på bara nedervåningen... bara för att ljuset är ju olika på alla ställen.. :P
weeeell, sen såg vi musikprogram och stojjade lite, tills jag blev för seg och började slåss med lina (hur gammal blev jag?) :D det var roligt haha och linas första kommentar i morse när vi vaknade efter att ha skeedat hela natten var "Aj jag har ont i armen!!" haha oooops! jag har också lite ont, på ryggen där jag fick en riktig smäll, som låter sådär högt att när man precis slagit får en klump i magen och tänker "undra om det gjorde så ont som det faktiskt lät?!?" Jag slog även till lina sandberg, sådär som jag och systrarna slog varandra när vi var små, (på överarmarna när vi blev sjukt sura) helt oprovoserad, förlåt om du har ont idag.... :( :D
Jajajaa, nog om det.. Cicci blev fuller, like usually :D och linisen ringde Johanna sporkan och fixade skjuts ner till placet där födelsedagskalaset hölls, davidssons ;D
Det var trevligt och roligt och en massa skitroligt och omtyckt folk !! Jag smet även in på kalaset och flirtade lite med viktor och fick lite tårta, som var såå god om inte han tagit allt det gooda, gröna.... meen, det lilla jag fick var gott :D haha!
Kvällen var jättebra, mkt prat, skratt och självklart dans!! Endel saker som sades, var mer otippade än andra.. eller egentligen inte otippat, men aa rätt dumt helt enkelt.. hate when you do that thing..
Mkt dricka bjöd de på och fyllan var precis som den skulle!! mådde riktigt bra! :) Men ku*en, var ju där.. väldigt kul, tyckte ni mina vänner, jag tyckte det var aningen jobbigt och jag höll mig nära mina killkompisar för att få människan att förstå att han skulle hålla avstånd... :D
En misslyckad efterfest hos en nyinflyttad johanna och sen var det hem till mig och skeda med lina då som sagt, men hade en viss andreas och en viss simon fått som dom ville så hade dom legat mellan oss... hah no waay!

Vaknade idag och mådde typ sådär sjukt dåligt... som jag bara gjort typ 2-3 ggr förut.. Huvudvärken är outhärdlig och jag säger ngt till lina i stil med "jag måste försöka spy och se om huvudet blir bättre!" kommer tillbaka från toan och lina säger "fyfaaan vad äcklig du är!" tack kompis, jag älskar dig också.... :D men huvudvärken blev typ aa sådär ASlite bättre...och jag tog mig inte ens ur sängen när lina skulle äta frukost (alltid hungrig) :D jag låg kvar och hon satt och käkade med sis.... dum kände jag mig, men går det inte så går det inte... sen låg jag kvar i sängen till halv tre, tills jag åkte hit, till min papsi.... :)
Ska sova här, typ nu.... och ta hand om leya i morgon, lina sandberg ska komma hit, så ska vi mysa.. och kanske gå en långpromenad i skogen om inte bakfyllan sitter kvar så mkt som jag tror att den kommer göra..... jag borde som sagt vara ruskigt deckad nu..men icke, men kanske inom loppet av 3 minuter.....

jag ska iaf krypa ner under täcket och kolla oskyldigt dömd, tills jag somnar..."det värsta med att sova är att man vaknar ensam"
Så sjukt sant!Sov gott lovers!
Jag har en svag aning om att jag kmr göra det, är min telefon avstängd i morgon så finns det en stor anledning, jag vill inte bli väckt!


kram och puss

Skola, jobb, framtid?

Sjukt mkt tankar, funderingar, svåra val och stopp"skyltar" eller helt enkelt stora "stopp" som gör att jag trots att jag KAN, inte vill/kan ta tag i det.. FUCK för att allt i kroppen påverkas av olika faktorer som gör att när det går segt pga en sak så blir allt värre, när man bara vill att allt övrigt ska gå bra... det är inte lätt när det är svårt.. man hamnar längre ner hela tiden. .

Men idag har jag varit i skolan, en redovisning och ett kort möte... träffade Per, första gången sen studenten och visst, det gick bra ett tag... tills jag blev irriterad, haha då fick han också veta det, har aldrig varit den som håller käften... :P

Känns alltid bra efter att jag varit i skolan, som att NU... NU är jag snart klart,  NU ska jag göra det där sista bara, så att jag kan söka alla jobb som finns nu för tiden NOT... :S Men jag är fortfarande lite positiv och nu vet jag vad jag har kvar och det kan jag göra på en, eller kasnke två dagar om jag bara lägger den sidan till, sen har jag möte nästa onsdag och tänk vad underbart det vore om ALLT var klart då.... omg, låter otroligt i mina öron, så snälla ni, önska mig lycka till och håll tummarna riktigt hårt!!

Idag? Kanske tar en trip till Västervik med systrarna, hälsa på kusselinen som fyllde 2 år förra veckan :) och gå till badhuset om jag får som jag vill ;)


Vi får se hur eftermiddagen/kvällen blir..


It's time for a big change..

I morgon börjar det..
Nya tag, ett samtal/möte, peeeepp!

Fast idag skrev jag mitt CV, brajobbatTack underbara vänner på L som finns, förstår, lyssnar och betyder.
Älskar er!
Ps. I Love You

Jag såg precis klart den och jag har ingen aning om vad jag tkr om den.... Vad jag hade hört innan skulle den vara SÅ bra... Jag skulle gråta massor... not? Jag tkt att den var SÅ konstig... Om den skulle fått mig gråta tycker ja de skulle ha gjort den helt baklänges... ALLT skulle vara så jävla bra, fint och mysigt..... SEN skulle han dö, (om han nu var tvungen att göra det) Då vet jag en som hade gråtit som en bebis, precis som till pearl harbor häromdagen... but im not the moviemaker sooooooooo.... Helt okej film, dock inga tårar, eller så mkt känsla alls, den var sevärd, men inte mycket mer.. Kan ha varit fel dag också, hade det varit där i samma veva som pearl så hade jag kanske gråtit, beror ju på humör och sånt, psykiskt.. iaf när det gäller mig!!...
Noog om det!

Jag är i stan fortfarande, i morse gick det bra, stenen släppte från hjärtat thank god..

Leya och jag som skulle gå långprommis idag, det gick ju inte i spööööööregnet... fasen :/ hon ville fortare in än mig.. :D men vi gick en långis igårkväll, det var skönt :)

Jag väntar på big sis nu som nyss slutat jobba, jag drar mig hemåt ikväll.. Ska åka till skolan i morgon, göra lite nytta och så avsluta kvällen med spinning på friskis.


Kul med nya läsare, typ.. hah! 


Väntar på DIG, du som ska göra allt det där med mig, som jag drömmer om..


På g igen.

Jao, nu har jag gått min promenad och ätit min frukost, jag har även börjat laga min lunch, bättre att börja innan jag satt mig här, annars skulle jag fastna och få en försen lunch.. idag blir det soppa, med cornfärs, morötter, paprika, lök och massa chilisås och cayennepeppar, staaarkt och gott!!! min favorit :)

Helgen har spenderats hemma, inte i närheten av ngn sprit ... SKÖNT, måste jag säga... :)

I fredags lagade jossan och jag good mat, kyckling med sallad, fetaost och vitlöksbröd, till oss och pappa som kom från jobbet lagom till idol började, så vi såg det och singing bee tillsammans, alltid lika trevligt när pappa kommer på besök, och maten var uppskattad, det gillar vi!

Lördagen började jag med ett gymbesök, det var riktigt skönt att kunna gå dit, ingen bakfylla på långa vägar och ha mkt krafter att ta ut.. ooh underbart!! Har tagit tag i träningen igen, hade två-tre veckor ifrån gymet... dumt men välbehövligt. Men nu är det hårdkörning igen.
Meen sen var det lugna gatan, hemma igen.. Linisen kom på besök, vi såg pearl harbor och jag grät, som en bebis, skrek nästintill rakt ut för att det gjorde så ont i mitt hjärta, ajajaaaaj vad tårarna rann... den är så fin!! Lina fällde en tår och tyckte nog att jag var skitlarvig som bokstavligt talat stoortjöt.. haha :D
Sen lagade mamma och jossan mat, för vi hade lite delade meningar om maten... usch så larviga vi är ibland.. men jag tog en macka och dom andra åt mat. så slutade det. Vi hade det mysigt till tomten är far till alla barnen och beck.. peter haber är så fruktansvärt lik min pappa.... :)


Orden gjorde så jävla ont, gick som en kniv rakt in i hjärtat och magen, fyfan vad jag tjöt igen, men jag låtsades som inget hänt. orkar inte ta mer sån skit.. men du är bra, eller rättare sagt bäst på att trycka på ömma punkter. det gör fortfarande ont.
Det finns en som förstår, henne älskar jag så sjukt mkt, och hon finns oftare än hon tror i mina tankar.. Malin<3Igååår var det pappsis dag!! :) <3
Vi möttes upp i viken, överraskade honom med att gå till davidssons och äta goood middag och efterrätt, för pappsi, inte oss andra... vi höll bara i pengarna.. för en gång skull ;) Sen åkte vi och köpte pappas favoritgodis och en massa lotter och följde med hem till honom, han blev glad, kändes bra :)

Idag vet ni vad jag gjort än så länge... men kl. 16.15 (troligtvis) tar jag bussen in till nkpg, ska träffa emmsi och gå på aerobics, sen ska jag till linda och äta och sova :)

I morgon... 11/11
<3
So scared.


Jättedålig uppdatering..

Men just nu i denna stund känner jag frustration, jag är riktigt jäkla frustrerad.... somsagt, hatar avstånd.

Men kära vänner, jag ska berätta om min helg i morgon, efter att jag stigit upp, tagit min morgonpromenad och ätit frukost.. DÅ, ska ni få höra hur händelserik den varit.. naaaat. Men den har varit rik på känslor, I'll tell you more tomorrooooow...

U make me crazy.


later folks

Rubrik?

"Men Carolin det handlar ju inte om det, med dessa tankar du har är man aldrig nöjd..
Och du är väldigt vacker!"


Hur ändrar man tankarna då?

Jag ska krypa ner i sängen nu med mias andra bok mera självkänsla.

Wish me luck!


LOVE!


<3


<3
<3


<3<3
NI ÄR BÄST!

Tisdag

Idag var jag uppe med tuppen, kl 8 ringde klockan och då var det bara att hoppa in i duschen, yr och dan... KAN inte med tidiga mornar, visst det kunde vara så mycket tidigare, men när jag inte är van, då går det inte så bra.. men ingen svimningsattack iaf, mamma var vaken och beredd om det skulle hända...
Lina och jag tog bussen in till Nkpg, för ett besök på arbetsförmedlingen, det gick bra och vi träffade en trevligt gubbe, nu är vi aningen klokare iaf :)
Men för att det inte skulle finnas ngn risk att spendera massa pengar så gick jag bara förbi apoteket och köpte en flaska vitamin defence med mkt vitamin C, grönt te och zink, med citrus och fläder smak, det är supergott och gör gott!
Sen gick jag till linskliniken och hämtade ut linserna som låg och väntade på mig och sen tog vi spånkan till resecentrum, then home, sweet home...

Nu ska jag packa väskan för minst en, kanske två, övernattningar på annat håll, jag åker med sjuklingen(mamma) till Västervik, där ska jag passa på att gå till badhuset, kanske löpa en sväng inne på nautilus och kan bli en dusch, med färg alltså... :D Men det kom bara spontant i huvudet förut, kanske är smartare att sola? Kanske iaf blir en jämnare färg, dooonoo, men blek som ett lik är jag iaf, så ngt drastiskt måste jag göra!!
Sen ska mamma och jag kolla igenom alla papper och hemsidor jag fick på ams, och se om vi kmr fram till ngt, är ju tur att man har en mamma som vill och verkligen försöker hjälpa till, just nu är ju min motivation så fruktansvärt låg, men min vilja ganska hög, så med ngr sprakar i baken och med lite hjälp på traven blir allt så mkt lättare.... :)


Vi hörs kanske senare...

puss, till dig som inte får ha mig som en dröm, när jag vill vara din verklighet.

Min bebiii!<3


På lilla skarfen står det "Farligare än jag ser ut"


Om ni visste hur bra det stämde :D

Måndag

Helgen är över, den var bra, anledningen till att den inte var "jättebra" är helt och hållet mitt eget fel, mitt humör är inte bra pga allt som rör sig i mitt huvude, nära personer som inte mår bra, eller vadå nära personer, en person som jag älskar och lätt skulle dö för eller döda för... <3 det går runt i mitt huvude hela tiden, usch jag är så rädd, så jäävla rädd..
Sen skolan/jobb.. fyfan, inga kommentarer, men jag behöver MOTIVATION, GE MIG!!

Sällskapet var det bästa man kan tänka sig, alla var laddade och glada och ååh, ni är så fina mina vänner, älskar er!

Men fredagen låg vi redan i sängen kl 3.. pga idioter på otten, men vad hade vi väntat oss? gör allt för att tjäna pengar men blir för varje helg bara av med mer och mer folk, vad tror ni att det beror på ? herregud.

Lördagen brast allt och jag trodde faktiskt aldrig att tårarna skulle sluta rinna, för mkt i huvudet som sagt, när jag dricker blir jag då antingen jäävligt förbannad, eller så tjuter jag... denna kväll var tårarna närmare en ilskan.... så lisen, världens bästa vän och matilda, var snabba med att ringa taxi och snart låg jag och fiisen i sängen och bara pratade i flera timmar och det fick mig att faktiskt bli glad(are)... sen kom linisfinis och gjorde oss sällskap, sen sov vi :)

Men överlag (emmas ord:D) så var helgen jättebra ändå, vi hade kul de flesta studerna, på lilla dansgolvet på otten, där vare drag med bra människor och på hugo sjöng vi sing star och sånt.. Men jag hade nog lite högre förväntningar av helgen tror jag....


Ngt helt annat..

Är det ngn som vet varför man drömmer mardrömmar?
Jag har börjat göra det, varje natt... antingen vaknar jag och är så sjuukt ledsen, för ngn i min närhet dött, och då vill jag verkligen inte somna om eftersom risken finns att samma dröm kommer dyka upp igen, eller så vaknar jag och är rädd, ngt har skrämt mig som fasen, så då blir det på med tvn en stund för att lugna ner mig...
men varje natt liksom, så har det inte varit förut... kan det beror på att man oroar sig för mycket, hur allt ska bli?
Det känns som att det finns ett samband....


Och sen då, vi är inne i november månad, hallååå, hur fort går det? man går utanför dörren och fryser stjärten av sig liksom, flera minusgrader, OCH det blir mörkt runt kl 4-5... alltså jag fattar ingenting.... :S Blir det samma sak varje år? tänker man varje gång, faan så fort det blev "vinter" det är ju faktiskt nästan så att jag kallar detta vinter, men isf var väl hösten kort? shit vad det flyyyger runt tankar i min lilla skalle....

Idag har jag inte gjort ngn nytta alls... fast jag måste vara positiv annars blir allt bara ännu värre... jag har faktiskt gått en promenad med min lilla bejbi, som jag kommer lägga in en söt bild på snaarre ;) Sen har jag ju kollat runt efter jobb på ams.se, och så har jag bestämt att jag ska till norrköpings arbetsförmedling i morgon på drop in och prata med en snubbe om norge, au pair och sånt.... sen har jag precis lagat en skitgod middag....
Snart ska jag gå rundan med lina och sen gå till sporthallen och träffa den andra linisen.... det får jag vara nöjd med för idag... jag har haft goda tankar, men inte mått tillräckligt bra för att genomföra dom, känner mig jättesliten i kropp och huvude och även psyke, tyvärr!
Jag har drömt så många drömmar, kan den här nu bli sann?


RSS 2.0