Att göra i morgon förutom att ligga i soff...

img_2869 (MMS)

Att göra i morgon förutom att ligga i soffan/sängen och kolla på dåliga serier (eller ngn av de mysiga filmerna som jag lånade av lisen förut) så kanske jag ska städa lite? Hänga in kläderna, för JA det är rena kläder som ligger på golvet... Största problemet är att mina 4 garderober och min byrå är full, men allt går med lite våld, eller hur var det? Godnatt!


Bufuckinghu!

Bihålsinflammation och halskatarr(?) en infektion i luftvägarna, så penicillin och en jävla massa olika mediciner, som grädde på moset är jag beordrad att ligga hemma i 2 veckor..... Tkr ni att jag gjort ngt annat än ligga hemma den senaste tiden?!? -Nee det tkr inte jag heller.



I'm dying!



När mamma kommer från jobbet ska vi hämta ut allt skit på apoteket och sen ska hon få köpa kräftstjärtar till mig, har varit sugen på det i 3 dgr, så det får bli min middag! direkt ur burken ska jag äta dem också!



Tack för mig, jag kryper under täcket och stannar där, I TVÅ VECKOR.



Ciao!

Håll tummarna för mig

Har en läkartid kl. 14.. vet inte om vi ska hålla tummarna för att det är ngt annat än virus, eller inte... Jag vill iallafall behandla detta så att jag mår bra så fort som möjligt, sen får det vara vad det vill.


Bara för att jag är snäll så bjuder jag på bilder även att jag ser ut som 7 svåra år...

 

 



Stickad tröja PÅ! Sa jag att det är höst?




Nu ska jag knalla till vårdcentralen, kan ta sin lilla tid med tanke på mitt tillstånd, så jag behöver gott om tid på mig.

Vi hörs sen, hoppas att ni tänker på mig när dem ska ta proverna... buhuuu :'(


Kan som vanligt inte sova, trots att jag i...

Kan som vanligt inte sova, trots att jag idag bestämde mig för att inte sova på dagen ( jag har legat ner hela dagen ) men jag har inte sovit, inte en blund, vaknade ändå runt 10 i morse.. Så borde vara trött nu... Aja whatever! I morgon (om jag inte vaknar pigg och frisk som en nötkärna) så måste jag uppsöka läkare IGEN!!!! Tre veckor sen sist, kärringen sjukskrev mig då 3 dgr och sa att det "bara" var ett virus. Fuck you! Säger ja, sen den dagen har jag mått sämre och sämre... Kan gå till vem som helst bara jag slipper catalina (ne hon hette inte Katarina, utan catalina) som om ngn 3åring som inte pratar rent skulle försöka säga Katarina. :S konstigt. Ungefär som min kväll igår, den var konstig!! Känns förresten som att jag är heelt uppsvälld, min mage är verkligen större än vanligt och det känns som att jag ätit hela dagen... Så blev jag ändå nyss assugen på en gorbys! Och tänkte då FYFAN vad jag ätit idag, men sen slog det mig att det har jag inte alls, mådde för illa för frukost, fick i mig lite lunch, sen bakade jag, men det var föör sött så det kunde jag inte äta, så jag tog en knäckemacka. Så nog fan har jag all rätt i världen att ligga nerbäddad i sängen och vara sugen på en smarrig pirog! Aaae, tänk trött trött trött trött.... godnatt!


That's all u got today! Sjukling så in i h...

img_2856 (MMS)

That's all u got today! Sjukling så in i helvete. "Det snurrar i min skalle!" ojojoj så förvirrad.


The last song


Jag är kär! och helt förkrossad....


SE DEN! men gör det när ni inte är sminkade och snygga, för ni kommer gråta krokodiltårar, så var upplagda för kärlek och sorg, var osminkade och för fasen ha sällskap när ni ser den!



Nu ska jag sova borta hosta, feber, huvudvärk, snuva, illamåendet och klumpen i magen...

Soooo long!

30/8

Japp augusti börjar lida mot sitt slut, men med tanke på hur kall luften faktiskt blivit ute så känns det bara rätt, även om sommaren gärna hade fått vara lite längre, men jag tänker inte varken klaga eller deppa för jag orkar liksom inte lägga min lilla energi som jag har just nu på att klaga på att hösten kom för fort, höstmodet är snyggt, det är bra punkt



Igår var det konstigaste på länge, herregud. Jag som är tävlingsinriktad och älskar att vinna är rätt glad just nu. Eller jag vet inte om glad är rätt beskrivning på känslan, jag vet helt enkelt inte alls hur det känns.





Jossan och jag ska se på the last song nu, vi kommer gråta enligt Linda...


Vi hörs sen!


Det man inte vet lider man inte av.

Så fort jag frisknat till så ska jag och snyggingen nedan eller ja, vi nedan, in i hårdträningen! Vi har ca. 2,5 mån på oss! Jag ska flytta in hos henne så ska vi köra minst ett träningspass om dagen, ellerhur darling?! :D I thailand ska vi vara i bästa tänkbara form, wiiiihooo! :D













Underbart är kort.

Arnold

Hej hörrni!


Det här inlägget är något speciellt, det kommer att betyda mest för mig, sen jag började blogga, egentligen sen jag föddes.

Jag vet att jag klagat väldigt mycket på sista tiden, mått mkt dåligt både fysiskt och psykist, men innerst inne, längst in därinne mår jag så jävla bra, är världens lyckligaste och stoltaste person i hela världen!



Den 28/5, klockan var typ 13.30 för jag skulle precis hoppa på ett kvällspass och knallade (eller förresten var jag nog sen som vanligt, så jag halvsprang in och bort till min plats i hörnet på 6:e våningen) då ringde Linda, äldsta systeryster och det var inget konstigt med det med tanke på att vi pratar i telefonen varje dag och ibland upptill 7 ggr, varje dag..... Vi pratade lite fort, sen sa hon "jag måste berätta en sak"... tankarna for runt, "FANFANFAN, vad är det som har hänt?" för av ngn konstig jäkla anledning så är första tanken att ngt negativt, dåligt, hänt... så jag hann tänka dödsfall som värst, innan hon avbröt mig i mitt tänkade och sa "Du ska bli moster" Okej jag gråter nu... i skrivandes stund trillar tårarna här.. men då, jag bröt ihop som den stora bebis jag är, grät, gräät, skrek "ÄR DET SANT?" och grät lite till... Minns inte mer av vad jag sa.. men chocken var ett faktum, jag ska alltså inte bara bli moster, jag ska bli Världens i särklass bästa moster!!!! Det var än så länge den lyckligaste dagen i mitt liv, lyckligare kommer det bli när Arnold har tänkt titta ut, vilket är i mitten på januari. (återkommer till Arnold snart) Jag vet inte ens om jag kommer vara såhär lycklig när jag själv är gravid, jag hoppas det, men det här känns som det största som kan hända mig, det kommer som sagt förhoppningsvis dela förstaplats med att själv bli mamma!


Nu börjar en kula synas och i förra veckan så sov linda och hundarna över här, då fick jag känna Arnold, kändes mest som en fisk som snärtade till lite försiktigt, men det var han, det var min lilla Arnold. Han fattar inte än hur hans moster ska skämma bort honom, han fattar inte än att han tillslut kommer tröttna på alla kläder, leksaker, allt lördagsgodis och alla pussar som hans moster kommer ge honom.. Han kommer få be mig sluta, men jag kommer inte kunna göra det ändå...
Förresten, leksakerna får han nog handla med någon annan än moster, jag har nog inte berättat det för er men när jag var på lekhuset (tror jag det var?) för ett par månader sen, så stod en pappa och en pojke framför oss i kassan (Lisa köpte present till Nathalies lilla julia) man förstod att dem handlade presenter till en lillasyster, säkert en jobbig jävla lillasyster, pojken ville självklart också ha ngt, väldigt väldigt mkt! Men pappan envisades om att det var systern som fyllde år och alltså hennes tur att få leksaker... När dem gick ut så börjar han gråta, pojken var verkligen förkrossad så han gick och satte sig och grät ännu mer och vägrade följa med pappa till bilen och när mamma försökte gå fram och trösta honom så går han bara ännu längre bort!
Och vad gör jag tror ni!? Börjar storböla!! Jo det är sant, jag tjöt och fick så himla ont i hjärtat.. lilla lilla pojken! Om moster ska handla leksaker med Arnold så måste hon hitta ngt chefsjobb först....... :)



Okej, Arnold, det har hans pappa valt att kalla bebisen i magen, vi vet inte om det blir en pojke eller flicka, (jag tror tjej!!!) alla andra tror kille.. Men han ska alltså inte heta Arnold om det blir en kille, för barnets kära pappa ska inte få bestämma. :) men han är en Arnold bara, vi kallar honom eller henne det.. Kul för en liten prinsessa att få veta om ett par år att vi kallat henne Arnold i 9 månader... tss! :)




MEN;

 Jag är alltså den lyckligaste blivande moster på denna jord!!!! <3


Update!! Emma ska också med till Thailand!...

img_2843 (MMS)

Update!! Emma ska också med till Thailand!! Finns ingen som är gladare än jag just nu!! :D det kommer bli SÅ bra! :D Nedräkningen har börjat!!! :D


29/8

Tjooooopphej!



Dagens

orkar inte bry mig om att den är uppochner. okej? :)

detta får jag sysselsätta mig med idag, sjuksjuksjuk och spöregn.

Vet inte varför jag aldrig tar mig igenom egowoman? Började läsa den när den kom ut, köpte den nog första dagens man ens kunde köpa den i bokhandel, när nu det var? känns som ett år sen. men jag kommer inte igenom den, ska ge den ett försök till idag iallafall.

 

Nu ska jag baka ngt gott innan jag sätter igång filmen.

 

 

Ciaaaao


Skrämmande! Ja detta är lite skrämmande...

Skrämmande! Ja detta är lite skrämmande..... Kollade bloggen bakåt i tiden för att se när min senaste nyktra helg var... Guess what? 14-15 maj! En endaste liten helg för 3,5 mån sen, helgen innan det var min Marcus här på besök, sötasöta Marcus! :) men hallå?! Ska man behöva ligga på dödsbädden (feber och det där vet ni) för att förstå att man kan ta en HELT vit helg? Det här är fan inte okej.


Världens bästa trio!! Den 17/11 drar vi ti...

img_2837 (MMS)

Världens bästa trio!! Den 17/11 drar vi till Thailand! Resan är bokad och klar! Jag är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!!! Iiiiiih!!! Bästabästabästa vänner! :):)


Iphone 4!

För trött för att sova och har precis dragit igenom favoritlistan på bloggar...

En update vad gäller iphone 4! Snackade med ett as på jobbet (användarstöd för dem som inte hängde med på den) Som är jävligt smart, med på det senaste osv, fan ni hajjar jag behöver inte säga mer.. Han har 3gsen och 4an, enligt honom så är det 3 grejer som är bättre med 4an, det är bättre batteritid, bättre kamera (säger sig självt att 5 megapixel är bättre än 3) sist är skärmen aningen bättre. Han sa att man ABSOLUT inte bör "byta upp sig" om man har 3gsen! Jag lyssnar självklart på Ronny då jag anser att den inte ens är snyggare....





Självklart skulle jag köpt vit isåfall, men är den inte lite för fyrkantig? rätt snygg baksida som är glasad som framsidan (pillade lite på ronnys, synd inte bra på bilden) men gissa hur flottig?




Nej jag håller mig till min fina bebis! Vit, mer rund och alldeles alldeles perfekt! HA! :)




Varför lägga ut runt 7000 kr för en lite bättre kamera?



Tips från coachen vet ni! haha.


ciao

Du är i mina tankar..

Godkväll, sjuklingen här.. Jotack IGEN! Eller fortfarande, välj själva..

Åkte hem från jobbet kl 16.30, skulle jobbat till 22... Hemma i sängen kl 18, febrig, hostig, ont i halsen, snorig, sjuk huvudvärk och yr, yr som fan så somnade jag på studs och vaknade för en timme sen, jo ni räknade rätt, jag sov 4 timmar och kom knappt ur sängen efter det, för jag mådde nästan ännu sämre. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?


Vad gör ni denna fredagkväll?



Innan jobbet idag..

 

 

Anlände på jobbet och fick denna


ASSÖT och det är choklad! Raymond min älskade bordsgranne på jobbet har hört mig hosta, snora, klaga tills jag nästan kräkts och börjat gråta hela veckan... Han gjorde liksom min dag så bra som den nu kunde bli.. :)





I morgon kommer en rolig lista, om mig, nu är det för jobbigt att sitta här... soffläge!!




Puss, hoppas ni har det grymt!


Jag hatar alla idag

Jag hatar alla idag


Snygg tjej det där! Jag låg i Lisas knä he...

img_2789 (MMS)

Snygg tjej det där! Jag låg i Lisas knä hela filmen så hon fick på begäran (för att få mitt sällskap) pilla i mitt hår, för de är det bästa jag vet! Och JA, jag skojade om det med sällskap... :)  hon är min bästa vän, jag ska spendera hela mitt liv med henne varesig hon vill eller inte! Godnatt :)


Lisa och jag har precis käkat middag på me...

img_2788 (MMS)

Lisa och jag har precis käkat middag på melkes! Mysfaktorn var hög! :) Nu pratar vi om kärleken.... Jag vill att ngn ska komma och slå undan fötterna för mig! Hallå vart är du?! :O Nu ska vi se LA gigolo och låta ashton kutcher slå undan våra fötter i en och en halvtimme! Han är SÅ snygg i den filmen förresten, rekomenderar er att se den.


Hoppas denna duger åt er mina fina! ;) sva...

img_2773 (MMS)

Hoppas denna duger åt er mina fina! ;) svarta jeans och HÖSTskor till! :S meen det är faktiskt rätt snyggt med höstkläder och skor, rätt snyggt sa jag! Har fortfarande rätt svårt att acceptera att de blir höst efter sommaren....


En kopp te! Eller nej 7 behövs nog! Min bä...

img_2785 (MMS)

En kopp te! Eller nej 7 behövs nog! Min bästa vän idag! Hostar så jag nästan kräks upp alla mina organ. :( jag är sjuk! Men självklart at work.. Stackars kunder som får prata med mig idag.


Goooooomorrron!



Lyllos mig som hade nattgäst! :)



När han inte låg halvt på mig för att han frös och inte fick komma under mitt täcke, så låg han upp och ner med tassarna rakt upp i luften, eller och praktiskt taget höll om mig, eller så låg vi ända mot ända, men hela natten på mina kuddar, aa han är inte helt fel den där killen alltså! På bilden är han assur för att jag gick upp och tände lampan....


Dock kanske jag hellre har en stor och stark arm runt midjan, lika hårt när man somnar som när jag vaknar och när jag vänder mig om mot ansiktet får jag en puss i pannan och en mörk röst som frågar så att jag mår bra.. sen kan man kramas hela dagen, om man vill det.
NEEEEEE! Boooooooort med alla dessa tankar nu, fuck låt mig va. aaaaaaaaaabstinens. 



Jag mmsar en bild på outifttan idag (som hanapee) skulle skrivit, hon är fan ASrolig förresten, haha! Läs den bloggen! Ska fan läsa lite nu så jag blir på toppenhumör!



Ikväll blir det spinning och mys med Lisen!


Ha en asgrym dag!

CIAAAAAAAAO!

"Jag vill inte tänka framåt men är livrädd...

"Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här"


Tjahej!

img_2743 (MMS)

Tjahej! Vad fan ska man ta på sig när det spöregnar och är 14 grader ute?! Tajts! Första gången sen i våras and it sucks! :( när jag var ute och löpte i morse lyste solen tills jag kommit halvvägs, då började det regna... :S lite småsur känner jag mig idag. :( skriver mer sen!


Bara ett till..

Vet att jag skrivit mkt idag, men ett till orkar ni! :)

Nu är jag hemma och har bäddat ner mig, trött som satan är jag och har ställt klockan på 7.30 för att springa en timme, börjar inte förrän 11.15, men måste åka 9.55, jaa men säg att jag är duktigt då?!


Humor kommer nu, alltså inte askul så ni kommer garva, men ni kanske kommer småle, det var iallafall lite kul när det hände..


Under typ hela dagen från och till har Frida berättat roliga minnen från hennes Ayia Napa resa! Bland mkt annat berättade hon ett raggningsknep som killarna körde som hon gick på inte mindre än 5 ggr!!
Dem sa "har du lösögonfransar?!" och ville sedan att hon skulle blunda för att sedan hångla upp henne. bra knep guys, or not. Iallafall, så stod jag och pratade med Fia och hm, just det, sandra heter hon (ALLA på jobbet har ju lyckats byta plats medan jag haft semester så endel jag sitter med har jag aldrig sett typ...) Så kläcker den där Sandra "är dina ögonfransar äkta?! dem är så jääävla långa och täta" Fia, som var med när frida drog sina rövarhistorier, och jag tittade på varandra varpå jag svarar med.. "raggar du på mig kvinna??" det gjorde hon såklart inte... men lite komiskt vare, iallafall när vi var trötta. :)



Nu ska jag somna till ngt bra på tvn!





 -Nej jag är inte naken.



Love C

Lyssnade på 'living to love you' förut och...

img_2721 (MMS)

Lyssnade på 'living to love you' förut och tänkte på dig. Jag saknar dig fruktansvärt mkt just nu! <3 detta sms trillade precis ner i min vita fina iphone! Tänt att så lite kan göra så mkt, Simon min älskling, du är bäst! <3


Mkt roligare än såhär blir det inte på job...

img_2720 (MMS)

Mkt roligare än såhär blir det inte på jobbet.... Nästan 3 timmar kvar, i'm dying.


At work! Fräsch tjej, eller vad tkr ni?! :...

img_2701 (MMS)

At work! Fräsch tjej, eller vad tkr ni?! :D jobbar till fucking 22.15 idag med.. På samma gång som det känns som att jag var på jobbet typ för högst 3 dgr sen så känner jag ju att jag varit away i 5 veckor! Blandade känslor är allt jag har att säga! Mina brudar Sassa, Frida och Fia är iallafall bäst. Idag har jag även haft min Tessan hos mig, hon har medlyssnat med mig ett par timmar (vi pratade mest om killar och sånt) haha. Hur mår ni och vad gör ni ikväll? Tell me, jag behöver underhållas.... Kiss and hugs!


Klockan är för mkt, jag vet! Men har spe...

Klockan är för mkt, jag vet! Men har spenderat de 2-2,5 senaste timmarna med en lur intill örat! Lisa och jag, eller mest jag har skvallrat och pratat så mkt skit att jag knappt vet vad jag heter längre, men det var så jävla skönt! Känner mig 20 kg lättare helt plötsligt! Regnet slår mot fönsterbrädan, det var mysigt tills för 3 minuter sen då jag kollade klart.se! Kommande två veckor! Som KALLAST 5 grader! Nee inte 15 eller 25! FEM! Bara jag som känner att jag vill springa och kräkas och samtidigt gråta som en bebis! Kan dock som VARMAST bli 18! Aah, varmt (med så mkt ironi att jag vill kräkas ännu mer) fyfan! Vadå har sista utekvällen med bara ben precis passerat?! Fuck no!!! Jag stoppar huvudet under täcket och gråter nu! Godnatt!


Nya pjucks förresten!

img_2684 (MMS)

Nya pjucks förresten!


Idag bär jag detta! Slutar jobba om en tim...

img_2664 (MMS)

Idag bär jag detta! Slutar jobba om en timme, det har gått förvånansvärt bra idag, förutom 2 timmars teknikstrul när jag började, men nu fungerar allt ( tänk om man kunde få vara på semester utan att jävla Jonas skulle pilla på min dator! :P ) ska hem till Linda och danne när jag slutat, dem är inte hemma! OCH jag kanske får nattligt besök.... Men hurra inte för mkt sweethearts ! Dock hurrar jag, för det är Lisen som kanske kommer och ligger på armen! Mys!


Pics!

Godkväll! :)

Asbra helg har precis seglat förbi! Berättar mer om den i morgon... I morgon förresten, då börjar allvaret efter 5 veckors ledighet! Och hostan är värre än ngnsin tidigare.... Heelt awesome! noot. Men jag tkr det känns heelt okej att börja jobba, bara för att sluta sova så länge på dagarna, somna så sent, komma igång med träningen på riktigt och få bort min semestermage som är allt annat än söt.




Bild från i fredags!




kolla, http;//Emmiihs.blogg.se, där finns lite fler pics!




När Irene Huss är slut så ska jag decka som en bebis, börjar som tur är inte förrän 13.30 i morgon, lucky me!






Tack för ursäkten förresten, då vet jag att du bryr dig!



(((Detta skulle publicerats igårkväll))))

Vaktis -har du stämpel? Carro -aaaaarå, me...

img_2645 (MMS)

Vaktis -har du stämpel? Carro -aaaaarå, men jag kan ta en till!!  Vaktis -Jaa dig kladdar jag gärna på!  Eeeehm, okej vaktis no offence men back off!


Bella ringde precis! Jag gråter för att ja...

Bella ringde precis! Jag gråter för att jag saknar henne så mkt! Men jag ler för att jag "snart" får träffa henne! Världens bästa tjej! I love you, Bells! :) :(


Nu kööööör vi brudar! :D

img_2644 (MMS)

Nu kööööör vi brudar! :D


Vi är lite trötta idag! Ni får en "efter" ...

img_2641 (MMS)

Vi är lite trötta idag! Ni får en "efter" bild sen när vi är redo för fest ;)


3!

Heej! Fredag är här, bra skit! Augustifestival i stan, vi kör på lite fest! :)


3 från förra helgen


På en av jessies fina balkongen! i en lya att dö för.


Min fina! Vi blev jättefulla på allt vin.. åh vilken jävla kväll, skrattar rakt ut bara jag tänker på den.


Bästa Sannie och jag! kommer sakna ihjäl mig när du flyttar plutten...




alla goda ting är 3! som sagt!


Fler bilder kommer, och kanske filmen! fast i nyktert tillstånd så skäms jag nästan, jag som aldrig skäms. haha fyfan!



Kl. 19 drar jag, Sandri och Emma till Emma nr 2 och Sofie, förhoppningsvis får vi med oss Johanna och Anna också!
Vi ses ikväll, right?!

Partyoutfit bilder på mig och Emma sen, om ni är snälla :)

Tydligen så är ju vita naglar just nu unge...

img_2634 (MMS)

Tydligen så är ju vita naglar just nu ungefär som paraply när det regnar!


Vill bara visa er mitt sällskap i sängen! ...

img_2632 (MMS)

Vill bara visa er mitt sällskap i sängen! Hur söt?! :)


När jag för en gång skull somnar tidigt...

När jag för en gång skull somnar tidigt, (typ halv elva?) så ska jag vakna och inte kunna somna, har varit bråk på undervåningen (dem bråken är inte av denna jord som ni vet) så har haft öronproppar en stund och nu är det helt plötsligt tystare än i graven! High five! Skippade utgång idag, är för trött, seg och opepp! I morgon kan det dock bli lite vin! :) grill och rixfmfestival också? Aarå det kör vi på! Ska börja dagen med att springa rundan, gjorde det i morse (i morse är synd att säga, men när jag gått upp, innan frulle iaf) bra grej, man blir pigg! Aae fan, nu ska jag tvinga mig själv att bli trött igen! Puss ciao! Köpt nya skor iaf förresten, awesome, visar i morgon!


Aaae vad fan!

Fryser för mkt om fötterna för att kunna somna, så jag kör killar också på en gång!!

Alla goda ting är 3.....



CHRISTIANO RONALDO

ANDREAS PLOGELL

MATTIAS ANDREASSON





Puuuuuuuh! vilka grabbar! Skulle kunna nämna fler, men 3 känns bra, lagom på ngt sätt.

3 så jävla! heta! dessutom! shit jag svimmar!




Jag brukar kunna störa ihjäl mig på vissa par, snygg kille men tjejen ser eehm gräslig ut(?) eller assnygg tjej med en jävla lodis till kille. MEN! Andreas och Catja, precis lika snygga, båda två!


Godnatt fina ni!


god's gift to the planet earth!

3 helt idiotsnygga brudar! Som jag avundas! Som bara är så jävla snygga, helt enkelt!

Pepp och inspiration! Nu kör vi!


CAROLINA GYNNING
CATJA DIVJAK
ANGELICA BLICK



Vilka tjejer!



Ngn som INTE håller med mig?!

-Ne tänkte väl det!


You never were and you never will be mine!

Godkväll alla ni som fortfarande trots att jag deppar sönder, läser min blogg. tack till er, eller ngt, ni kanske bara är skadeglada, vad vet jag?


Är så synd att allt tråk har hänt, jag som mådde så bra nyss, "jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss" Som melissa sjunger, passar in på fler än ett sätt.

Min fredag var ju så bra! den var så rolig, jag vet faktiskt ärligt talat inte när jag skrattade så mkt sist... men svårt att se det just nu.. that's it! När jag fått bilderna av Emma så kan ni få ta del av en rolig kväll, bilder är ju bra nu när jag bara är deppig och inte har ngt vettigt att skriva.

 

Jag låg och tänkte på detta när jag inte kunde sova inatt;

och kom fram till exakt vad du ska ha för tjej!

 

Hon ska vara blond och ha stora booobies (om du ska få som du vill)

Hon ska vara en riktigt dum blondin, så dum att du i varje situation med henne är smartare (eftersom du inte verkar kunna hantera smarta tjejer)

Hon ska även vara så dum att hon inte förstår när du nedvärderar henne eller skämtar på hennes bekostnad, då ska hon istället flina med.

Så ska hon alltid skratta åt dina sjukt dåliga skämt.

Lycka till, hope u find her!

 

Vi får se om det blir en 4 dagars denna vecka då! Det är ju bara augustifesten en gång om året.....  


Godnatt


Skitdag! Regnet står som spö i backen (v...

Skitdag! Regnet står som spö i backen (verkligen ordagrant) mobilbloggar för att inte åskan ska ta datorn. Ligger i sängen, inte varit utanför dörren idag, det går helt enkelt inte att gå ut, en halvtimmes uppehåll förut och jag var snabb som fan på med löparkläder, men jag hann inte... Skulle jag sätta ut min TÅ utanför dörren så skulle jag bli dyngsur. Jävla skit, okej med regn när man springer med det här är inte regn, det här är ngn jävla naturkatastrof !! Kan ju få blixten i huvudet eller vad som helst! Jag håller mig inne, helt enkelt, äter gott som jag bakade igår och lägger på mig kilon i lagom takt, jag är tjooock! Snacka om depp!!! Vågar man se på tv!? Min i sovrummet är väl värd en femma, den kan jag kolla på, min skönhet i vardagsrummet får förbli utdragen ur väggen minst dagen ut! På tal om skönhet, vissa människor gör sig verkligen inte på bild! Så jävla mkt snyggare irl! M u m s !


Bäddade rent min säng igår och även om...

Bäddade rent min säng igår och även om jag mådde skit och pga att jag var orolig hade svårt att sova så var sängen skön, riktigt jävla skön, mjukt, tjockt och lent täcke ( fråga dem som känner mig, duntäcke även på sommaren ) precis lagom svalt, nya sköna kuddar! Men idag, precis samma säng, lika svalt, samma täcke, samma kuddar... idag är det oskönt, känns inte alls bra, vänder och vrider och trivs inte i ngn position.. Jag vill somna nu. Men tänker för mkt på sållning, att jag ska sålla bort människor som är dåliga för mig.. Fortsätter och utvecklar i morgon! Nu ska jag krama kudden, i vanlig ordning. Godnatt


:(

Sorry för allt klagande, men allt är skit just nu.


Syster mår bättre, fick komma hem för ett par timmar sen, känns skönt! Man blir ju så jävla orolig.
Älskar dig, syster.

Pratade med killen som hade kräftskivan förut, han var helt knäckt, totalt förstörd. jag har inga ord för det som hände, jag känner mig så tom. Man får en tankeställare.. :(

När jag kom hem från rundan satt mamma och grät, orkar inte gå in på anledning.


Och så pratade med bästavän precis, som var knäckt, fått veta en jättetråkig sak i familjen...


VAD ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA SKÄMT?!?!? Jävla helg, jävla måndag, jävla helvetes skit.

I morgon åker jag till Emma, vi ska stänga in oss och göra ingenting, jag orkar inte prata med ngn annan.


fan.

Ute och springer med bebis för att skingra...

img_2623 (MMS)

Ute och springer med bebis för att skingra tankar!


Trött som f*n idag, (fortfarande bakfull) ...

img_2614 (MMS)

Trött som f*n idag, (fortfarande bakfull) ny mysig tröja! Idag mår jag helt okej, skriver mer sen :)


Verkligen en skitdag!! Nu är syster påväg ...

Verkligen en skitdag!! Nu är syster påväg till akuten..... :'( man kunde må bättre.


Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Hej! Jag ska bara skriva väldigt kort, mår inte alls bra idag..

Berättar om fredagen och gårdagen när jag mår bättre...


Men det hände en olycka igår, det var 2 unga killar som var på kräftskivan som jag var på, som sedan åkte därifrån, kanske för fort, kanske påverkade, jag har ingen aning än, det kan lika gärna varit inget av det, föraren var 18 år med nytaget körkort, dem frontalkrockade med ett äldre par och 18 åringen dog.
Jag kände honom inte... men festen spårade ur, folk blev osams, sprang därifrån i panik, grät, var chockade, usch :( Jag ska sova nu och hoppas att allt känns bättre när jag vaknar . 


Vi hörs när vi hörs, helt enkelt.

Hej bloggen! Emma och jag har brytit oss i...

img_2595 (MMS)

Hej bloggen! Emma och jag har brytit oss in i en lägenhet, det kanske jag inte borde skriva här, men jag gör det ändå!! Vi har, nej förresten jag kan inte berätta vad vi har gjort, ni får istället en film och bildregn imorgon!! Förfesten med världens bästa Sanna var SÅ bra! Luv! Tja hej


Kom hem från Ems nu! Vi har ätit gott ute ...

img_2576 (MMS)

Kom hem från Ems nu! Vi har ätit gott ute i trädgården, legat på en filt och pratat om våra liv, tills vi började frysa! Då gick vi in och provsmakade kakorna som Emma bakat till sitt kalas! Så. Jävla. Goda!! :) sen fyllde vi på iphonisarna med bra musik (min lista behövde en uppfräschning!!) sen gjorde vi ngt vi aldrig borde gjort, solade, FYFAN vad varmt! Värsta ngnsin, tror jag! Men bruna och fina blir vi :) Linda kom lägligt och kunde skjutsa hem oss till emma igen, jag tog med Max för att ha sällskap på hemvägen, myskillen! Pussade sönder emma och mig när vi grät till filmen, men hur kan man inte göra det (dear john) ?? :( på hemvägen var Max betydligt mer mörkrädd än jag! Men han inger respekt ändå, ingen som möter oss vet vilken mjukis han är!! :) Nu ska jag bli uppmuntrad av 2 1/2 men! Sov gott!


Randig och suddig!

img_2588 (MMS)

Randig och suddig!


Bebisvakt!

Saknar helt och hållet motivation eller ngt att skriva..


Lyssnar högt på winnerbäck och får jävligt mkt vibbar, både bra och dåliga, det är bra för själen att lyssna på iallafall, det är ett som är säkert.


Jag är bebisvakt, till Isadora, Maximus och Leya, vi har det mysigt!











Om en timme ska jag möta upp Emma, för sol och dear john, vet att jag kmr gråta och jag vill gråta idag, så är det bara!


Inte varje dag man vaknar och är 8500 kr r...

Inte varje dag man vaknar och är 8500 kr rikare! Känns helt okej!


Fortsätter på samma spår..

För det här är också sjuukt!!

Såg just det här, i Jennys blogg! http://jennynilsson.blogg.se/2010/august/era-sjuka-javla-idioter.html#comment



KOLLA! HALLÅ?! Sen när blev fotboll, DETTA?! Min syster, hennes kille mfl satt inne på baren där dem kastar in stolarna.. Jag saknar ord, finns inget mer att säga än att folk fan är så sjuka i huvudet som man bara kan vara.
Tilläggas kan att detta är INNAN matchen.


110 poliser mot 800 supportrar.

Sjukt

Det här är helt jävla sjukt!
Det finns så störda människor, jag blir mörkrädd. USCH!

I'm a little drunk and I need you now!

Picture perfect memories, scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time


It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now


Another shot of whiskey, can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time


It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call but I've lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now


Woah, woah
Guess I'd rather hurt than feel nothing at all


It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now, I just need you now


Oh baby, I need you now.






Vill att det ska vara midsommar igen! Så att sommaren bara börjat...




Jag: "Mamma, jag ska på kräftskiva på lördag!"
Mamma: "Jaa, då är du frisk va?"

Jag: "självklart"



Anar jag en irritation? neejdå, hon älskar mig no matter what! HA! :)

 


Man kan inte tro det men den här lilla god...

img_2546 (MMS)

Man kan inte tro det men den här lilla godingen smet upp till grannen och hälsade på nyss! När jag försökte skälla på honom för att han smitit så kunde han inte sluta vifta på svansen! Precis som ett barn som får skrattanfall när mamma är arg.


Roligare än såhär blir det inte idag :P in...

img_2541 (MMS)

Roligare än såhär blir det inte idag :P inte sovit inatt, inte pga festen för musiken stängdes av fortare än den satts igång, bra skit! Spenderat hela min förmiddag på vårdcentralen, hostat i princip sönder mig inatt och som sagt inte kunnat sova. En halsinfektion, lite  hostmedicin och en sjukskrivning på det, som vanligt, livet är bra underbart ibland?! Inte! Herregud, vad är det för fel på mig?? Min hals kanske inte pallar mitt jobb?


När jag ändå ligger här och inte kan s...

När jag ändå ligger här och inte kan sova, för att jag mår så jävla dåligt (JA, det är en klagardag!) så kan jag lika gärna skriva igen! Kom på en rolig grej som Emma berättade förut! Igår hade hon träffat två grabbar som gick på nyströmska samtidigt som oss, den ena frågade "vart är din kompis?" emma sa "Carro menar du? Varpå grabben sa "Jaa, hon är så snygg, hon ska föda min barn!" såå, tydligen ska jag flytta till Uppsala och få brunögda barn, inte illa pinkat!


Igår!

Fick precis veta av Lisa att det var 1000 fucking pers igår!



Hon sa även "Okej Carro, jag var full igår, men du var på en helt annan nivå!"

Kanske är en av anledningar till att jag mår som jag gör.





Ciao!


Prata inte med mig

Idag är jag så arg att jag gråter, skakar lite lätt och inte pratar med ngn... Och jag vet inte ens varför, 7 olika anledningar på samma gång som det inte direkt finns ngn anledning. Hatar allt och alla bara.


I fredags hade vi kul och jag hade fått till en jäkla bränna dagen till ära!


Ser ni!? trodde inte man kunde bli solbränd längre ens..

 


Emma, du är min bästa.




Kul som satan på hugo, dock endel oklarheter som får mina tankar att flyga, runtruntruuunt.
Sov på armen och hade mysigt.

 

Väl hemma i kära viken kl 14.30 la jag mig och vilade lite, sen var det bara att ladda om för fest. Vi började i en stor lokal med många kända och okända ansikten, trevligt, men rätt falsk stämning. Vidare till dansbanan (JA helt seriöst så var det en dansbana :D) så körde vi fullt ut hela kvällen! Skitkul faktiskt! Dock sa väl jag endel saker jag inte borde sagt, men sån är ju jag. Träffade många kända söta ansikten där, sånt gillas!

 

Idag som sagt, arg, sur, irriterad, ledsen..

Men nae, ingenting har hänt ens :S sån är jag också. känner mig fan mano.. När jag är glad, så är jag så jävla glad och när jag är sur, då är jag så otroligt jävla sur.. Jag kan inte hjälpa det, men jag tror det är en bra grej att vara medveten om det, även om det inte hjälper.

 

Hörs när jag är glad igen.


Airplanes!

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now





Så jävla pigg idag.


Vilken fest!! Vilket drag! Vi var alltså s...

img_0959 (MMS)

Vilken fest!! Vilket drag! Vi var alltså så lång ute på landet som man tänka sig, 450 hade förköp, resten betalade i dörren, kommer nog få höra idag eller i morgon hur mkt folk det var, men det är rätt häftigt att såå mkt folk åker ut, till ingemansland bara sådär. Jag var i perfekt skick och hade askul! :D dock så mkt konstigheter hela tiden. Och jag tkr verkligen inte om dig, även om jag försöker, det är omöjligt. Vi hörs senare.


Jag är med snyggaste killen på festen! Guu...

img_0985 (MMS)

Jag är med snyggaste killen på festen! Guuuud vad jag älskar dig Viktor! :)


Tar klänning trots spöregn, för vatten har...

img_0969 (MMS)

Tar klänning trots spöregn, för vatten har väl ingen dött av, eeehhhm joo! Men jag kör! Vi hörs, gårdagen är svårtslagen, för hoppas kvällen blir i närheten iallafall! PUSS påer snygga ni


Kvarnvik, nu kommer jag! :D

img_0935 (MMS)

Kvarnvik, nu kommer jag! :D


Såhär hittade jag mina skor och kläder i t...

img_2529 (MMS)

Såhär hittade jag mina skor och kläder i torsdags! :p igår var det jävligt bra, jävligt konstigt, jävligt otippat och jävligt skönt. Bra kombo! Nu har jag bråttom, ska vara klar för fest på vischan om en timme, 400 biljetter sålda och jag + mina friends har ej förköp utan betalar i dörren, detta kan inte gå fel!! Se till att göra ngt kul ikväll hörrni!


Biomys och så!

Tjipp och godkväll!

 

Jag är precis hemkommen från bio och middag med min Emma! Vi har haft såå mysigt! Åkte först till maxi och intog käk, eftersom vi inte kom riktigt överens om vad vi ville äta :P Sen åkte vi tillbaka, tog en tur till solarieöarna och vidare ner till bion! Knight and day såg vi! Den var rolig, men allt annat i biosalongen var också kul, så det blev en skrattfest! :D Efter bion gick jag hit, till Linda och Dannes soffa, men här ska jag inte sitta länge till, vi ska ut på en pw! Skulle hellre springa, men det får jag göra i morgon!

 

Imorgonkväll är fortfarande lite oklart, jag gör vad min Emma vill göra, så vi får se! Vi ska ju fira att hon går på semester... och att jag börjar jobba? eehm. Äsch jobbar ju bara en vecka och sen har jag en till ledigt, tillsammans med Emma dessutom, wiiihuu! :)

 

Igår var vi på varvet som sagt! Först åkte vi till Norrpan, käkade gott och jag shoppade (trots att jag inte har råd) har aldrig tänkt så innan, att jag inte har råd, på riktigt. men nu har jag på riktigt inte råd. Måste lyfta luren och ringa min kära pappa och tycka lite synd om mig själv.... =/



Jag har förresten streckt vänstra skinkan och har som ständig krampkänning i högra vaden... väldigt skönt, men så blir det när man tränar, varje dag, men jag tar inte tillbaka det jag tidigare skrivit, varje dag bör man röra på sig på ett eller annat sätt, okej, förutom söndagar!

 

Nuuu ska vi gå! Bilder och annat kul kommer i morgon!

PUSS!


Jocke är lite trött :) men mysigt har vi!

img_2527 (MMS)

Jocke är lite trött :) men mysigt har vi!


Sitter på balkongen hos Ida och pimplar ci...

img_2525 (MMS)

Sitter på balkongen hos Ida och pimplar cider! Ikväll ska vi till varvet, sista kvällen där för iår! Sällskapet för kvällen är Ida, Lisa, Oscar och Jocke! Mysfaktorn är hög! :) I morgon får ni en kort resumé av mina senaste dagar! Nu kör vi!!


Mina bebisar! :) berättar om denna dag i m...

img_2523 (MMS)

Mina bebisar! :) berättar om denna dag i morgon! Nu har jag och Lisa bäddat ner oss i hennes säng! Godnatt!


Har inte kunnat mobilblogga tidigare idag ...

img_2494 (MMS)

Har inte kunnat mobilblogga tidigare idag av ngn outgrundlig anledning! Har iallafall spenderat min eftermiddag och kväll med bästa vännen! Vi gick och käkade gott på kupolen, strosade lite på stan, berättade hemlisar för varandra, solade (ja nu är det bara att börja sola solarie, SKANDAL). Och så fikade vi också! :) men eftersom emsi skulle upp så tidigt så sköt vi på film / bio tills en annan dag i veckan! Jag vill se night and day, hört att den är bra! När vi hade fikat klart gick jag till sis, så kollade vi på hus, man blir ju kär, finns så sjukt fina! Sen när hennes karl kom från gymet tog vi alla bebisar och gick en pw runt promenaderna, en timme! Så nu kan jag nog somna rätt gott! Max och Issa som sällskap, lätt bästa sällskapet! Godnatt fina ni!


Dag nr 1 på semestervecka nr 3

Angående rubriken så låter det ju "värre" än vad det är, man skulle lika gärna kunna säga att jag har haft 2 veckors semester och har 2 kvar, då känns det mkt bättre, snacka om att lura sig själv. :)


Vilket härligt väder vi har, va? Det stavas S P Ö R E G N ! Men det hindrade inte mig, det gjorde inte träningsvärken heller! Så jag drog på mig träningskläder och gav mig ut, sprang en timme! Första 5-10 minuterna var det skitirriterande att det regnade SÅ mkt, men när man väl blivit genomblöt, så var det bara att gilla läget och köra.. Förutom att mina ben gjorde sjukt ont, så var det skönt och gick bra!


Nu ska jag hoppa in i duschen, ska åka in till min bästa vän och spendera kvällen med henne! Vi ska ut och käka middag, skvallra och se på bio! Vet dock inte vad för film, men vi hade 3-4 förslag igår så vi får se hur det går att bestämma oss :P


Puss på re :)






Dagens skickar jag från telefonen sen.. :)



Förresten, jag är sugen på en iphone 4! Köpte 3gsen för 5 mån sen dock.... Men mammas Micke vill ta över min om jag köper ny, aaaah vad det lockar, dock har jag hört att dem sålde slut på en dag och att leveransen nu ligger på 4-6 veckor... eller? Vit går iallafall typ inte att få tag på, jag vill ha vit! min nu är vit, såå snyggt!

hmm, tål att funderas på detta!


Min mamma!

Ville bara säga att min mamma är världens bästa, jag brukar inte gilla att skryta, men i det här fallet måste jag, hon är bäst! Och jag älskar henne över allt annat! Kan inte för mitt liv förstå dem som inte har en sån relation till sin mamma som jag har med min..



Vad jag än gör för dumheter, så är hon alltid där och stöttar mig.






Nu ska ni få höra vad jag ska göra, TRÄNA! Ja ni läste rätt! Jag har sån sjuksjuksjuk träningsvärk i benen efter alla utfall igår, jag har svårt att gå, sätta mig och gå från sittandes till stående, känner mig som 75+. Så jag tänkte träna magen (ni vet dem där 7 övningarna från tidningen, det var bra skit, för det kändes verkligen) och så ska jag träna armarna. Jag ska lite smått, sakta men säkert förändra mitt liv, nu är det inte för varmt för att träna på riktigt längre så det kan jag inte skylla på titt som tätt, så jag ska göra det, visst har man väl VARJE dag 1 timme över då man gör ingenting? JA, det har man, och har man inte det så får man TA sig den tiden, så kan man träna, man behöver inte gå till gymet, men man måste röra på sig, helst springa, men en pw på en timme är ju också godkänt, men jag vill ha förändring, så ska köra så hårt jag bara kan. SÅ då var det sagt.

Har en löparkompis till veckan, jag säger bara, vrinneviskogen, snart kommer två snyggingar och joggar förbi :D

Nee nu kan jag inte låta magen och armarna vänta längre, gud vad gott jag kommer somna sen!

I <3 U darlings!



Igår! Bella har köpt systemkamera så det knäppte mkt bilder igår, antar att dem hamnar på fejjan! :)

SPÅRAT!

Jag har mått så förvånansvärt bra idag, bara varit trött, men det är jag ju jämt nu för tiden så ingen direkt skillnad, jo lite bakissvettningar och yrsel, men vadå, det överlever man ju lätt som en plätt, huvudvärken är fortfarande som bortblåst, så jävla awesome!

Igår då! Landade hemma hos Macke typ vid 22.30, laate tänkte vi och hinkade på bra! Använde oss av ölbången, kastar in en bild snart så ni får se ölbången! Iallafall, jag hade svårt med tekniken första försöket, så jag fick cider i hela håret och på mina kläder, men vad gjorde det? Blev ett antal ölbångar till den kvällen, dock drack vi cider i den, inte öl. en hel cider=4 klunkar! S  J U K T!



Ida, Lisa, jag OCH ölbången! :D



Men nog om ölbången! När vi kom till Macke drog halva sällskapet vidare på en annan fest, så vi var 6 tjejer och 1 kille kvar! Men det räckte, vi hade sjukt trevligt och drack sjukt mkt och gjorde bus haha säger inte vad! :D Ngr st drog och käkade, vi tre på bilden + Jocke var kvar, så vi höjde volymen och hoppade, dansade, sjöng (skrek) till living in america.. Vi var så jävla galna, ett par ölbångar senare så var vi påväg ner mot viken Jocke rullade hela backen neråt, helt sjukt vilken fart han fick, sen rakt in i en häck. Lisa kom på den briljanta idén att springa mellan varannan lyckstolpe, efter varje gång jag spurtat så utbrast jag, "JAG KRÄÄÄKS!" men det gjorde jag ju inte, för jag spyr ju inte... även om det ibland vore skönare, eller vad vet jag?

Vi kom ner till dssons kl 01.45 och intog dansgolvet i 15 minuter, vi var galna! När dem stängde gick vi och badade! Asskönt i vattnet faktiskt! :P Sen gick jag och mina kära hem och bäddade ner oss efter en nattmacka i soffan, fyfanfyfanfyfan vad det snurrade i skallen, helt sick.
Kl. 8 i morse var inte pigg, men när jag somnat om till kl 11 så var det lite bättre, förutom som sagt så j*vla trött! Var en flugjävel som störde mig och fisen hela morgonen, gud vad förbannad jag var.


Tjejerna trillade in en efter en och vi gick och köpte bakismat, pizza, inte okej, men gott, tills jag hamnade i matkoma. Låg i fosterställning på golvet en timme, sen gick jag vidare till jossan och då åkte vi med tora ut på landet, och här är jag kvar, vi har grillat massa gott, så nu är jag mätt igen! :)




I morgon har jag en dejt! Ska träffa Emma över en middag och bio! sååå mysigt!




Vi hörs mina söta!

Hallåå hörrni! Till er som börjar bli ...

Hallåå hörrni! Till er som börjar bli oroliga, jag lever och mår fina fisken! Precis ätit bakismat och nu ligger jag helt orörlig på golvet! Matkoma! gårdagen var så spårad! Såå bra! Berättar sen! Huvudvärken var som bortblåst och inte nu har jag ont! Måste varit ölbången!! Haha! Skriver ikväll! Kisses


Linus på linjen! Fy fan Vi spårar!!! Ida. ...

img_2460 (MMS)

Linus på linjen! Fy fan Vi spårar!!! Ida. Jo ke, jag och Lisa har kört fullt ut på living in america i ngn annans hus! Herregud det här är så jävla galet. Vu är så jävla galet fylla jag dör. Vi går se bär vi hörs


Dagens bästa; Ett grässtrå kittlar mer än ...

img_2459 (MMS)

Dagens bästa; Ett grässtrå kittlar mer än en lyckstolpe!! :D


RSS 2.0