:S

Nu är jag hemkommen från gymet.. Det var skönt att få röra lite på sig, att svettas lite.. Hela kroppen fick sig en rejäl genomkörare!

Detta stör mig idag:
Människor som vill göra en förändring, men som inte gör minsta lilla ansträngning för att det ska ske.. Hur dum får man vara? :S


Nu ska jag duscha.


This is the life


Beells, jaao, fisen, bebisblå, mymlan, cirre
:D
And you singing the song thinking this is the life and you wake up in the morning and your head feels twice the size
Where you gonna go, where you gonna go, where you gonna sleep tonight?


Vad är det med mig? Jag kan inte sova på kvällarna, somnar tidigast 1-2.. sen sover jag för läänge..
Som inatt, jag somnade kl 2.. vaknade kl 06.30, var vaken en timma och vände och vred.. somnade om och vaknar 08.30, aningen svårt att somna om då också.. men jag behövde ju några timmar till.. hade ställt kl på 10.00 men då var det omöjligt att gå upp pga huvudvärk.. idag ska jag trötta ut mig riktigt rejält med promenader och hårdträning på gymet osv, så att jag kan somna gott ikväll och kliva upp skapligt i morgon!
I morgon ska jag förövrigt på möte, med Pernilla och så ska Sampan och jag kila på stan en sväng och göra viktiga ärenden :)


Idag startade jag med en jääkla frulle, havregrynsgröt, grönt te, blåbär och hallon yeaaah you name it! Mums! :D


Nu ska jag kila en sväng med maya!


Ciaaaao

Seg i palleeeeet! :/

Jao, helt plötsligt får man två bakisdagar, efter en tvådagars med festande... Hade planer på att träna idag, men njaa, tog en långprommi och ska snart gå en till.. Hårdträningen får vänta tills i morgon..

Vit helg, vecka, flera veckor, eller helt enkelt en vit månad? det vore så sköönt....  låter så konstigt, men jag tror inte min kropp mår bra och fyfan för allt socker som finns i cider, vin, sprit osv... och det är ju inte så lite man häller i sig varje gång.. :S usch, känns inge bra alls just nu! Får se hur det går, men önska mig lycka till... Börjar efter nästa helg isf, bara det, hur bra låter det? fypåmig!

Nu känner jag mig dum också, när jag helt ärligt sa precis som jag kände, ska man säga saker som låter bra i lyssnarens öron, för att inte göra folk ledsna? Nej, ni vet vad jag tkr om det, för det har jag sagt förut... var ärliga, säg vad ni tkr och känner, i längden är det helt klart det bästa! Ibland måste man göra ngn ledsen eller besviken.
Jag säger ändå förlåt, men jag är inget att gråta över....

Kl. 20.15 ska jag infinna mig utanför ica, ska följa med fisen hem och kolla idol och sen ska vi röra lite på oss..


Sköt om er!

Dj kicken

Cause there ain't no party like a alcoholic party
And there ain't no hangover like the one I got today....

AOOOOOOTCH!!

Nu blire sängen alltså.

107 sms på en dag är inte normalt..

Idag mår jag okej, förutom aningen seeg.. Kom hem 06.30 i morse, detta håller inte!!
Nu måste jag lugna ner mig, ta några lugna veckor.. men nästa helg är ju typ redan bestämt? Jag måste nog förstå och acceptera att jag inte kan vara med jämt, överallt.. kroppen pallar inte, känns som att det sliter sjukt mkt på den.. usch.

Fredagskvällen på hugo var rolig.. Mkt kända ansikten igen.. vissa personer visade sina rätta jag, trots människor runt omkring det uppskattar jag och det gör mig glad! Endel lite tråkiga grejer hände som fick mig lite dooown men en bra kväll ändå!
Gårdagen på melkes/davidssons med bruno och gutte som spelade var kuul! dom fick igång stället bra, eller var det vi som fick det? inte en kotte dansade men när vi intog dansgolvet vågade sig alla upp, unga som gamla.. :D
Det är roligt när man i princip känner alla som är där och även att se dom lite äldre vara fulla och gooa (ja pernilla detta var en pik mot dig) :D <3
Det var en klockren kväll och natt!

Hamnade jag på efterfest? aao kalla det vad du vill.. alldeles för sent blev det och denna dag kommer gå till att sova, sova, sova och kanske vila mig lite.. och såklart äta jääkligt mkt maat också, måste åka ut till pappa !! :D

Tall and dark, en myskväll med dig står på mitt schema.. :D




Vet inte vad jag ska säga? Jag orkar inte gå igenom detta en gång till. Förlåt, tyck inte om mig!


Laaater


Emma<3

Ikväll äre fest och nu är jag hos Emma, här börjar festen :D

Ring mig om ni ska uut!! :D

Älskar mina brudarna<3

Aaae :(

Aaaaotch, min hals och hela mitt huvud inklusive nacke, öron och jaa där det finns körtlar! AJ.

Trots att bebis sov hos mig inatt så kunde jag inte somna, uuh låg flera timmar och vände och vred mig.. :(
Nu har jag ätit en god frukost och precis börjat knapra strepsil, men idag ska jag inhandla muccoagin ist, it's soo much better!
Snart kommer mamsi och hämtar mig, hon och micke åker till tunisien idag, stannar två veckor och nae, jag vill absolut inte följa med och bli brun igen och få tillbaka min energi av solens strålar, nejnej... fan ! :( Ist ska jag och Maya gå en, två, tre, fyra promenixer och mysa i soffan.. Fast jag gosar hellre med leysi men aae, man får visst aldrig som man vill.. :P och jaapp, jag klagar mkt när jag är sjuk... (A) Jag vill helst av allt gosa med ngn helt annan.. men aao, life sucks! iaf idag.

Sötnosen Robin Bengtsson i idol är nu min vän på facebook :P, muuums vilken beejb! :D

Jag vill vara frisk på fredag... är vila, strepsils/muccoagin och te min bästa medicin eller har ngn ett bättre tips? :)



<3




Oh noo :(

Nu har jag blivit sjukling :( Det ville jag ju inte bli.. Natten var jättejobbig, vaknade tusen ggr av att jag inte kunde svälja och hade ärligt talat kunnat börjat gråta, SÅ j**vla ont gjorde det i halsen.. :/ Nu är den bättre, men ajaj fortfarande sen lite febrig och riktigt seg i nacken och huvudet.. Why me? som maria haukaas sjunger... Men jag är ju inte ensam, det är den här fucking jävla hösten som gööre, eller så har jag blivit smittad, men då äre SÅ värt det!! :D mums!

Så denna dag har spenderats i soffan, framför olika tv-program och så har jag även hunnit med en film.. jag som tänkte vara duktig med träning och motion.. tränade hårt igår, vilket känns idag.. ag får väldigt sällan träningsvärk i magen, men igår körde jag lite extra så idag känner jag, det är skönt! paniken kommer väl i morgon om jag inte kan träna då heller.. :/ kan bli en kort kvällspromenad sen, för frisk luft har ingen dött av.. Linisen kommer hit om en stund, är i väster.. så ska vi se film, idol, maria wern och andra avenyn.. :P en lat dag, men det behövs om man ska kunna bli frisk.. dricker även te och käkar strepsil med citron och honungs smak :) skulle köpt muccoagin ist som jag smakade av alex för länge sen när han hade ont i halsen men inte jag, hela halsen bedövades, hääftigt vare.. men då behövdes det ju inte :P men nu skulle det vara riktigt skönt att inte känna det onda för en stund...

Nu kom linis :) hon leker med leya och tkr att det är väldigt kul, noot, meen leya gillar det! :)

Nu ska jag kolla bdb om ngr roliga bilder kommit in :)

So long!

favoriter!!


:) Lite brunis efter Sb resan..


Kräftis i fåfalla, efter simons "olycka" aningen skakade och ledsna.. gubben<3


Bebis och jag, lagom runda under fossingarna :P


En efterlängtad sötnos, tack för fredagen<3


Denna helg har varit nästan föör bra, spenderat den med alla underbara vänner!! Och haft så himla roligt! :) Det trodde jag aldrig..
Det enda jobbiga är mammas och pappas ständiga tjat om att "detta är inte bra för dig" "du måste ta det lite lugnt, vi börjar bli oroliga" OSV.. men mitt svar till pappa blev nyss: "JO, för jag brukar ofta inte ha ngnstans att ta vägen, bli nerslagen och inte ha en aning om vart jag är.." NOOT, jag är ganska ansvarsfull när det väl gäller.... då vet ni det.. haha

Ska vila mig lite nu, jag trodde jag var van vid minst sagt två dagars, men aaaae...

ciaaao



Lyckad helg!

Jaa i fredags bestämde jag mig 19.15 att jag skulle åka till sörping, till pernilla.. bussen gick 19.25 och jag hade mascara på ena ögat och var iklädd endast bh och trosor.. vi kan väl säga att det blev aningen bråttom, dra på mascaran på det andra ögat, klä på mig, packa väskan och lyckas glömma det mesta, men som tur var inte det viktigaste som är drickan, leget och plånkan..
Väl inne möts jag av Peggie, så går vi hem till henne och sminkar klart oss, målar naglarna, dricker lite cider, gosar med missy osv osv.. :D Trevlans!
Vi springer/cyklar till bussen som vi nästan missar, andra gången för mig... :P vi åker in till emmsi som tappat gnistan lite, men det ändrar vi snabbt på och vips byter hon om och dricker med oss! :D En inflyttningsfest stod också på schemat så vi vandrade bort mot de geer och möts där upp av, Gevva(?) mkt konstiga människor på festen meen, vi hade kul ändå och vinflarren ska vi inte ens prata om, vilket PROBLEEEM! herregud.. haha
Lite föör sent för att komma in på fribiljetterna går vi ner mot hugo där det som alltid är lång kö, men det är bara ett bevis på att det kmr bli roligt! :D vilket det verkligen blev, träffade så himla mkt kända ansikten, skiitkul veerkligen!! Träffade sööt som följde mig hem till emma.. myyyys! Så himla gullig människa!! :)
somnade gott och vaknade med den självklara bultande huvudvärken!! AJJJJJJJJJJJJ!!!
Gick till Ica ljura och köper frukost som jag smaskade i mig på bussen hem.. :P

Väl hemma sov jag 2.5 timmar.. sen ävar jag pigg för fest igen! Kräftskiva i fåfalla stod på schemat..
började hos Lina sandberg där mamma lisa och pappa jörgen blandade supergoda drinkar åt oss :)
sen åkte vi vidare till fåfalla där ALLA är så jäääkla karatefulla! :D:D hahahah kuuul.. men vi hade lite att ta ifatt så vi hällde i oss glas efter glas efter glas.. vissa av oss klarade det galant och hade skiiitkul medan andra mår mindre bra och åkte hem tidigt... LINKAN! HAHAH:D
det hände tråkigheter.. simon<3 och jag bråkade med en kille, som jag iof blev sams med, men gaaah så arg jag var.. människan kastade tårta i mitt håååååår..!!! usch! fast nu kan jag väl skratta åt det...
kvällen var jättebra, men fredagen slår sjäälvklart detta! Oskar och jag blev "sams" också, om vi nu varit osams.. det var skönt, nu är vi överens :)
Ett stort tack till Anette wigren som var chaffis! :D det gjorde mamma glad, som skulle upp och jobba idag..

Nu äre fotboll i rungeboa på g, men jag har inte bestämt mig om orken finns för att sitta och frysa i två timmar, eller om jag faktiskt stannar i sängen... hmmmmmmm! :P

Åker kanske till pappa<3 ist och myser därute och äter god middag, kan vara aningen mer lockande.. :)

Later :)

AAAAAAa

Vilken jääkla kanonkväll det blev igår... började i sörping hos pernilla och slutade på hugo, ngr ställen besöktes på vägen, drar hela historian i morgon, men det var sjukt roligt!! en riktig kanonkväll helt enkelt, som sagt ;D

NUU, är jag hos sandberg, ikväll är det kräftis i fåfalla på g.. lite halv laddad sådär, rätt sliten egentligen men det får man inte tänka på nu! schnapps från bulgarien ska drickas så en karatefylla även idag är inte långt borta.. ;D var på statoil hos mamma nyss och hon blir så trött på mig.. hahaa eller orolig kanske.. men jag älskar henne ändå :D<3

Kärt återbesök igår och jag är bara så GLAD idag!!!! haha

Lina kommer hit snart också, wiie <3 denna kväll ska bli minst lika rolig som gårdagen, om det går.. :P

puss påer


Jordgubbe :)

Träningen gick bra, vi gick en 40 minuters runda innan, i soolen :) ngr strålar och vips känner man sig lite gladare, härligt!!
Peggie ringde och ville spendera kvällen med mig, jag vill det också, men har även lovat emma och lisa min kväll så jag hoppas att alla mina tjejer vill göra samma sak, annars blir det tufft.. :P
Fribiljetter till hugo har vi, en inflyttningsfest i nkpg har vi, en förfest i sörping eller hos emmsi.. vi har allt.. men orkar vi?
Kräftis i morgon, hopefully :) då måste det finnas krafter, men vi är vana med 2, 3, 4, 5, 6 dagars fest i rad såå, det klarar vi giirls! ;D

Nu vill jag ha alla SB bilder tjejer så sätt igång och dela filer!!

Ödet får bestämma vad som händer ikväll, så slipper jag för en gång skull.. :P


Later babes!


Helg!

Denna dag fanns många förslag på listan, alltså inte kvällen utan dagen... jag skulle åka till västervik för träning och simning, men bussjääklarna går ju inge vidare alltså.. jag skulle åka till stan, ta hand om max och issa och kolla film med linda.. OCH jag ska träffa lina och träna osv här i viken..
Träning var mitt mål, så jag blev kvar i viken.. tråkigt men sant. det är dags nu och jag ska klara det! :)

MEN, ikväll då, vad ska ni göra?

Vilken jäkla dröm... allt på en gång och mys så jag storknar.. dumt att man bara drömmer sånt underbart nu för tiden....


Så, nu tänker jag äta en rejäl frukost och sen träna, vi kanske avslutar med en prommis, för jag ser att solen lyser starkt här utanför..<3


Hörs senare..


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

det här gör mig förbannad! Jag hade skrivit ett aslångt inlägg och vad händer, JO INTERNET SLUTAR FUNKA OCH ALLT FÖRSVINNER. HATAR!! jag tänker inte skriva om det, det blir aldrig samma sak att skriva igen... det var så MKT JUUU!!


GAHGAHGAH!


Onsdag, idag..

Började dagen med ett lite halvhårt träningspass, känner inte att 100% energi finns, sedan gårdagen är jag fortfarande mörbultad, eller vad man ska kalla det.. skakad, ledsen, trött i psyket.. you name it! :/

Sen har dagen gått åt städning på rummet ( OJ VAD DET BEHÖVDES ) och tvättning, vilket också var på tiden..
Lina kom till mig igår, vi såg Kenny gå vidare på idol, bra jobbat :) sen såg vi maria wern och så en film.. men eftersom så mkt energi gått till tårar och tankar så var jag trött runt tio och fick nästan ha tändstickor i ögonen för att orka..

Nu ska jag nog klä på mig riktigt varmt och gå en långrunda... fast måste även städa klart och tvätta klart... hm..

I morgon ska jag på möte på skolan, kl.12 och efter det ska jag och Lina sandberg åka till emma :) wiiii! <3


Hörs! 


F A T .

Vilket jävla dag, fattar noll.. :S

VIll sova men är inte tillräckligt trött, vill äta men är inte tillräckligt hungrig, fryser så vill duscha men har redan duschat två ggr idag pga att jag fryser... :S Duschar jag ännu en gång försvinner ännu mer huud.. allt ramlar av, fyfan för flaagning! Helvete.
fyfan för kalla sverige, för alla idioter, för att mitt humör sviktar sjukt mkt idag, för att jag bara vill gråta nu för att det aldrig slutar utan bara går åt felfelfel, hörde du? -FEL håll.. Snart blir det värre än förra gången. FUCK.

Bulgarien gjorde mig så jävla glad, jag mådde bra, hade kul, blev brun osv..
Nu mår jag dåligt, blir sur och ledsen, blir BLEK... hatar höst och jag trotsar.. vill inte köpa höstkläder, hate it!


SRY , behöver ngt att slå på, ngn frivillig?


Uppdaterar om helgen när denna ström av ilska släppt/lugnat sig.

Hemma bra men Sunny Beach bäst.. :D

Igår kl. 21.00 ramlade jag in här hemma med två tooktunga väskor... lite vemodigt vare allt, skönt att vara hemma efter en lång resa, men jag ville verkligen inte hem, tårarna var nära många ggr, jag verkligen älskar stället, tror alla tjejerna håller med mig, det ÄR underbart, det har blivit ett favoritställe och det ÄR inte sista gången jag varit där... det är ett löfte!! efter min långa berättelse igår så blev mamma toksugen på att åka också.. hii :D
Efter lite berättande river jag upp alla presenter jag kööpt, och de blir supernöjda, vilket jag också var med mina inkööp! Jag brukar bara gilla att få presenter, men jag var jätteglad igår när jag likt jultomten delade ut mina fiina paket! :D

Mamma fick en flarre spirre och en stoor toblerone
Jossan fick en ploorre (plånbok) och en STOR, (2 dm lång) cigarette, som kan rökas, men ska nog sparas, riktigt cool!
Linda fick(ska få ikväll) en parfym och ett armband, speciellt gjort för henne, med hennes namn på osv, helt underbart fint!
Pappa, ska få, en jäger förståås ;) och en biiiigpack reisen!
JAG fick, en stoor apsnygg väska, en plorre, en stooor rosa handduk, armband med mitt namn, örhängen *5, spirre, M.M!!!
Jag fick även ÅRETS roligaste vecka med VÄRLDENS bästa vänner, jag kan inte tacka er nog för alla underbara skratt alla seeena nätter, alla roliga snack om listor (A), killar, barnmorskor OSV!!

Ngr saker som var EXTRA roliga...
- Nakenbad + naken på balkonen
- listan, SOM JAG VANN!! :D:D CONGRATZ till mig!! :P Bella blev en god tvåa.... :D
- den glade viking, bästa kvällarna!
- skånska tvillingarna :D
- Bellas alla sjukt låga men aaaj så roliga skämt.. "HELLOOO NIGGAAAHS! :D hhahh jag har inte skrattat såhär mkt på riktigt riktigt länge, vi kommer leva sååå länge giiirls! <3
- Hoppborgen med rutschkanan, hahahahh! ;D
- Citatboken, kommer ut inom kort.. haha :D
- alla killar vi raggade upp och förfestade med, ganska roligt var även när de blev utslängda...
- när vi hamnade på hollywood, där det var vi och tyskarna, haha och där de spelade ett par svenska låtar för vår skull och vi dansade skiten ur tyskarna...
- snyggingen dea with friend, roliga killar.

Det finns hur mkt mer som helst..

ALLT var fan klockrent!!! Ett minus, för lite sömn.. men vi lever och mår så jävla bra, vi kommer leva på detta länge! :)

En vecka är FÖR KORT!! det gick så lääskigt fort att man inte trodde det var sant igår morse när vi vaknade och det var paackdags.... buhuuu! Jag vill tillbaka NUU!!



Uppdaterar mer senare...

Ikväll ska jag på kräftskiva! :)

PUSS PÅ SUNNY DREAMS, vilket jag väljer att kalla sunny beach numera... :D <3 Sunny dreams var även ett uteställe där det rockades fett en kväll ;D

Älskar vännerna <3


JAG SKOJJAR INTE!!

Vi åker till Bulgariens favvoställe Sunny Beach i morgon!!! Sjukt hur fort dessa dagar av väntan gått.... ÅH!! <3

Nu håller jag och vännerna tummarna stenhårt på att jag ska vara helt kry utan ngr som helst problem med lilla magen.... Jag mår bra nu, är bara tröött! Men kommer jag kunna sova? HOOOPE SO! Behövs, då jag inte fick många timmar föregående natt....

En jävligt laddad Carolin.


Jag undrar över en sak, det slog mig nyss.. när jag läste lite "populära(re)" bloggar...
Så som blondinbellas kenzas, kissies osv osv... vad skriver dom som är SÅ kul att läsa? vad dom gör, känner, tycker, om och om och om och OM igen, fem ggr varje dag minst.. visst jag läser också, kanske en gång på två veckor.. jag gillar att kolla outfits.. men det andra, det är ju sjukt många som läser och följer deras liv... dom går ju t.o.m i skolan brudarna, så det inspireras jag inte heller av... lustigt hur folk kan fastna så mkt, när det inte är ngn inriktning, eller är de det?? mode maybe.. men njaa inte tillräckligt isf..
Dumt att klaga kanske, men skulle jag ha så många läsare skulle jag försöka göra ngt bättre... Jag är verkligen ingen seriös bloggare, kan vänta en vecka innan jag orkar uppdatera, gör det mest för att kunna blicka tillbaka på vad jag gjort och få skriva av mig och visst dela med mig, till vännerna... vilken press brudarna borde ha på sig också, folk som väntar hela dagarna på att dom ska skriva mer....

Men shit, hur patetisk blev jag? Varför sover jag inte ist för att skriva om andra bloggare... :P

Linda ligger i sängen däruppe och väntar på mig, så nu ska jag upp och jooina!! '
Förresten ringde pappa förut, orolig för mig förstås, han hade ryktesvägar (ngn av systrarna hade skvallrat) om att jag var sjuk, eller snarare blivit matförgiftad på ngt vis.... så OJ vad jag skulle ta det lugnt och hej och hå! Och jag säger bara, -JA pappa jag ska! Men fan vad jag ska njuta, ha roligt och bara leva livet fullt ut!! YEEEAH! MED VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER <3

I MORGON I MORGON I MORGON I MORGON I MORGON I MORGON I MORGON I MORGON!!

TJAAAHRÅÅÅÅÅ!!!


Jag vill krypa ner i din säng nu.. Det finns bara en.

Det som inte får hända..

DET HÄNDER!!

Igår åkte jag, Lina och Lisa in till stan för att växla money.. Vi gick även en runda på stan, jag hade hårnålar och pumps på min inköpslista, varför handlade jag för 900 kr? skorna var superbilliga: 349 kr.... och hårnålarna kostade 20 kr..
Det här fanns i mina påsar när jag avslutade dagen på stan:

-pumps
-underkläder
-mascara, concealer, läppglans
-hårnålar
hårspray, schampo, blsam
-växlade pengar

Jag är en SLÖSA! :/ Men jag är supernöjd med allt! :)

Det som inte får hända det kmr nu... när jag kommer hem är jag rätt utmattad, tänker att jag bara är trött för att jag gick upp vid åtta.... men nae, jag sover en stund.. sen går kvällen och hela natten åt att vara i mitt kära badrum..... har jag inte blivit matförgiftad så vet i faan alltså..... Jag mår mkt bättre nu, jag varvar energidryck med vätskeersättning.... fyfaaan!!
I MORGON ÅKER VI.. Jag har ju inte tid med detta... :( SAD GIRL!!

Fast jag ska försöka vara positiv, jag mår betydligt bättre nu än inatt när mamma hittade mig liggandes på badrumsgolvet, hyperventilerande med fötterna högt för att inte förlora medvetandet.... :( fuuck säger jag bara!!

Nu ska jag hälla i mig vatten, energidrycken som linda hade pga sin magsjukdom och vätskeersättningen som fanns sen min förra magperiod.. då kommer jag snart bli pigg och kry! :)


Packningen har inte påbörjats men tankarna går på höögvarv på vad som ska ner i min(mickes) fiinfina hundtandsmönstrade resväska :D Jag delar rum med Lisenfisen och Bebislina.. så vi ska väl framåt kvällen bestämma vem som tar fön ocholika hårtänger.. :D dumt att packa för mkt och eftersom jag vet att jag kommer packa kläder för 3 veckor ist för en så behöver jag så mkt plats som möjligt i bagen! :P

SIMON, älsklingen, tänker på dig hela tiden!!! KRYAA!!! Förlåt att jag inte besökte dig häromdagen, MEN jag har berättat nu... gubben, när vi kommer hem igen så ska jag krama sönder dig!! <3 living to love you!


Jag blev glad av smset trots att ingen energi fanns, bebis!! (F)


Friends nuuw.. så ska slappa framför tvn.

SO LONG!! Nu får ni klara er utan mig en vecka.. :) jag uppdaterar ordentligt med alla smaskigheter när jag är hemma igen!! :D

puss

RSS 2.0