Jag går snart sönder....

..det känns som att jag äts upp inifrån.



Har precis tagit mig ett långt bad, släckte ner och tände ljus! avkopplande!


I morgon ska jag upp vid kl. 6 och åka ner till vejka och klippa av barret! ska bli såå skönt!



Idag hade jag inte mkt mer än såhär faktiskt! I morgon kommer mer.

Man blir trött av att bada faktiskt! :)

img_6379 (MMS)

Man blir trött av att bada faktiskt! :)


Duktig tjej idag med! Sov en kvart efter j...

img_7178 (MMS)

Duktig tjej idag med! Sov en kvart efter jobbet och traskade sedan ner till syster där jag, Vilde och Danne tog ett bad i poolen! Gissa om lillfjant älskar att bada, han var totalt aslycklig hela tiden och sprattlade och skvätte helt galet! Lillen! Efter badet avverkade jag strömmen! Underbart! Aningen varmt bara pga brännan i ansiktet! Haha bara rann svett när jag sprang! Men jag älskart! Nu ska jag gå hem och somna gott! Du, nu är jag trött på det här, du har haft din chans och nu är det kööört. Godnatt fina!


"jag ska aldrig mer...sola...." herrejävla...

"jag ska aldrig mer...sola...." herrejävlar! Vad bränd jag är! Fick knappt upp ögonen i morse! Det såg värre ut än om jag skulle ha tjutit konstant i 3 veckor! Totalt igensvullen! Såhär blev jag inte ens första dagen i thailand! Haha fyfan så orutinerat! Emma vad tydligen också rätt rosa.. "Vi som bara ville bli lite bruna" haha.


Grym söndag! En tallrik havregrynsgröt, so...

Grym söndag! En tallrik havregrynsgröt, solning och långrundan strömmen med lite pw och lite jogging med emma, hem och laga matlådor, besök av systrar och finaste bebisen i hela världen, skrattade så han kiknade åt sin moster! Avrundade kvällen med en pw till med systeryster och vovvisar och nu har jag krupit ner i sängen och kollar 27 dresses! Bra dag! Bra icke-bakfull dag! Blir bara mer och mer inne på spåret med mindre sprit och mer träning och jobb! Semester och sommar i all ära men jag gillar ändå rutiner! Man mår bra av det! Sov gott alla fina


I bet it sucks to be you right now





Lyssnar sönder på den här idag!

I care


Snart åker håret av igen! iiiiiiiih!



Nu; upp på stan och handla kräftor och mascara! ciaaao!


I will always be the best thing you never had

Känns lite vemodigt att sitta i telefonen igen.. på jobbet alltså! Men på samma gång rätt kul, gillar ju att skitsnacka med folk! Speciellt män av äldre modell, dem är roligast! :)

Men den enda jag hunnit prata med idag är en tekniker.. nu köar jag till växeln för butikerna.. och har gjort i 10 minuter. Vad vill alla?! Passar på att skriva lite under tiden jag hör... "du har plats 11 i kön.." rappa på!


Jaja, jag sitter iallafall på jobbet igen som ni förstår. Jag ICKEbakfull och utsövd, mätt och belåten efter en rejäl frukost med havregrynsgröt och grejer! Är magen glad, är människan glad! så äre bara! 



Stängde bygget igår och raskade direkt hem till systrarna, där väntade god sallad och bebismys! Jag skulle kunna pussa sönder lillfjant! han är så go, mitt mosterhjärta smälter varje gång!
Sedan såg vi hur många lingon finns det i världen, bättre sent än aldrig, visst? Jag gillade den! go film!



På lunchen sen så ska jag knalla iväg och köpa kräftor, även om det egentligen hade varit roligare att fiska egna kräftor, emma nästa år? :D
För efter jobbet så ska jag till Emma, vi ska alltså ha lite kräftkalas, men som om det vore nog!? Emma har ju varit en skogsmulle i veckan och plockat massa kantareller!!! gööött! Det hade verkligen gått emot mina principer och köpt kantareller, inte okej för lantisar! :) Så vi ska äta gott ikväll och vara totalt spiknyktra! Fan så skönt!
Nu kanske ni tror att jag slagit i skallen, men det är inget jag minns iaf. Men jag är sjukt opepp på sprit.. är inte sugen för fem öre, kanske för att det varit lite hårt i sommar.. Nu är det höst på ingång, för mig innebär höst träning, mkt (så mkt jag orkar!) jobb och mys! inte lika mkt fest.... vi får se hur det går med min plan!




Gårdagens val







Joooobba vare! Hörs sen!


Jag är så långt ifrån dig, som i ett annat land fast nära ditt

Efter en jävla massa maggio så kör jag nu på Lasse Winnerbäck och Melissa Horn! Förresten så fruktansvärt besviken jag är på att vi inte hann köpa biljetter till lasse i oslo! biljetterna är ju fan slut ÖVERALLT, Sthlm, Götebort, Malmö.... ! jag blir så ledsen!




"Fan vad sjukt att man kan tappa talförmågan sådär" kläckte jag ur mig nyss.. jag har suttit med musik i öronen hela dagen och knappt pratat med ngn runt omkring mig, haha ovanligt för att vara jag, men jag har varit i min egna värld idag.. Så nyss när jag skulle börja prata så gick det inte, det slutade i asgarv, för jag bara stammade och hakade upp mig. kanske lika bra att vara tyst..




Klockjäveln har förövrigt stannat idag, rätt jobbigt! Men om den blir åtta någon gång så ska jag åka och handla då, det är ju som jag tidigare informerat er om ganska tomt i mina skåp hemma.. Det ska bli så härligt att handla, älskar att fylla kyl, frys och skafferi med massa gott, färgglatt nam nam nam! 

 Sen blir det springrundan, om inte emsan orkar hänka så tar jag med mig leysan! :)








Nu en timme senare insåg jag att jag inte publicerat... klockan kanske faktiskt blir 8 även idag, let's hope so!

Who's gonna bring you back to life?

Idag bjuds det på tårta på jobbet! För att vi är så himla duktiga! Tack och bock kära chefer!

Dock var tårtorna väldigt gräddiga och jag mår ganska illa, meeen det är tanken som räknas, väl?
Det var egentligen bara bra att det inte var så gott, av den anledningen åt jag bara en väldigt liten bit! höhö.


Igår vid 21.40 kom jag på att jag skulle springa en runda, med Leya (är lite för mörkrädd för att springa själv vid den tiden). Trots att jag bara hade ätit lite godis på hela dagen så sprang jag.. och sprang och sprang! Jag hade hur mkt krafter som helst, nästan! När jag var nästan hemma igen så ringde Linda och ville bli uppmött i haga, så då styrde vi kursen ditåt.. Var hemma vid 23.30! Det blev en rätt bra runda! Och att jag somnade rätt gott sen behöver jag nog inte ens informera er om... :)


Jag dunkar så bra musik nu hela dagarna på jobbet (eftersom jag numera jobbar i mailen, YES!) så jag kan knappt sitta stilla ibland, blir så danssugen! iiih!




Längtar till lunchen, Linda och Jossan ska fixa käk och jag ska gå förbi bageriet på vägen dit och köpa nybakat bröd! aah vardagslyx!




Laterooooooo


I can't promise tomorrow, but I promise tonight

                                                                                       


EMMA, jag lånade ditt gööörfina halsband idag! :)



Syns det att jag ätit en påse med godis till lunch/mat/middag idag? jag tkr det... sockerkick, började med huvudvärk, sen blev jag slö, nu skrattar jag utan att kunna sluta. Jag är precis som ett barn.


You don't know what you got untill you missing it alot.

Tänk vad humöret kan ändras fort, kom till jobbet idag och var på bra humör, lite försenad var jag men glad ändå! Men kändes mig inom en timme ganska deppig och lite smått nedtryckt. Jag vill vara glad, låt mig vara glad!


Förresten ska jag springa efter jobbet, så kan det sluta spöregna? NU TACK! lite dugg är ok men inte spöregn.... hinner ju inte till gymmet efter jobbet, dem stänger ju vid 21 (!) Så kommer ju fitness 24seven att öppna i norrpan om en månad, men där ska dem inte ha pass, endast gym.... surt sa räven, annars hade jag bytt direkt! öppet 24/7 är ju klockrent!

Annars då? lönen kommer ganska lägligt i morgon.. det är GANSKA tomt i min kyl och frys.. och skafferi också förresten. den här månanden har varit tuff.



Har tagit på mig lite helgpass nu och ska göra hela hösten, måste spara massor till thai!



Jag är lite likgiltig idag, tom, så jag har inte mkt mer att dela med mig av!


Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hej påer fina!


Lite kort om vad som hänt sista dagarna;


jag har fått nya arbetsuppgifter som jag diggar något fruktansvärt, nytändning! precis vad jag behövde! yes!


jag kan inte sova längre, 4 högst 5 timmar per natt, trots att jag har bakfylla att sova igen, fattar inte vad det är med mig. men jag mår bra och är glad iallafall!


Emma och jag har tagit tag i vår träning, vi började igår! haha! Tog långa rundan, promenaderna + strömmen och var ute en och en halvtimme, jogging och pw! tungt i benen, men alldeles alldeles underbart! :) efter jobbet idag blir spinning! it's just löööv!


aah det var väl typ det i stora drag!


En bild från i lördags

Jag och finaste tjejerna!


SER NI VAD MITT HÅR HAR VÄXT!? OMG! Tur att jag ska klippa av det snart igen ;)


Vi hörs ikväll!



Det räcker tydligen inte med att jag jobba...

img_6297 (MMS)

Det räcker tydligen inte med att jag jobbar en söndag, dyngbakfull och med sömnbrist... Nejnej, varför inte strålande sol och blå himmel också? När vi ändå håller på....


<3




Idag behöver jag Vildemys !


Excuse me if my head is too big for this building

"Haha fyfan vilket hårt liv du lever" Fest och bakfyllejobb! Mjaauu!"


Ahh, typ så!


Igår var det inflyttningsfest hos Lina och Niklas, det blev en väldigt lyckad tillställning tyckte jag! Gamla godingar och en hel del nya ansikten, mucho trevligt! Som vanligt lekte vi massa lekar, pratade skit, lyssnade på gamla klassiker och jag överkonsumerade bål! Förresten, hur söt är hon inte ? som gör bål!? gulledig!

Puls är överskattat, jag känner mig riktigt besviken! Men jag hade sjukt kul ändå, fick träffa mina fina thai efter endel missförstånd och samtal... ehm, jag brukar inte direkt skämmas över saker jag gör, men det här är litelite pinsamt, tkr till och med jag. Sen gick vi mest på jakt och dansade tills vi störde oss för mkt på alla fula tjejers hårda armbågar, hur orkar man?! jag hade nog behövt ta ett par mintushot så hade det varit ur världen, men NR 1, jag skulle infinna mig HÄR, på jobbet, kl 9.45..... och NR 2, jag var tillräckligt full i onsdags!

I onsdags då, stört kul! jag älskar hugo! hädanefter, bara hugge! inget jävla pulsande! hugo och vk. så det så.



När klockan ringde i morse så trodde jag att någon drev med mig, jag var helt säker på att det var ett skämt. Jag var så fruktansvärt trött, kände mig inte bakis, men tröttheten var helt sjuk! Men tillslut kom jag upp och höll på att kräkas av knäckebröd till frukost, så jag kastade det och gick förbi donken påväg till jobbet, bagel och yoggi, namnamnam! mkt bättre!



Nee, försöka orka jobba lite då kanske. Kommer en bild eller två senare.

Häromdagen, var jag pigg och fräsch och ru...

img_5619 (MMS)

Häromdagen, var jag pigg och fräsch och ruskigt laddad för fest! (det blev förresten en sjujäkla fest då, i onsdags alltså!) grymt roligt! Älska hugo! Idag är jag varken pigg, fräsch eller laddad för fest! Trots augustifest i stan så blir det nog bara filmmys ikväll! Känns som en bra idé!


Taaaaaaagga!

Sitter och ber till gud att köerna ska dö ut snart! Vi har ju ändrat öppettider till 8-20, över sommaren, (FÖRHOPPNINGSVIS föralltid) så jag vill bara att alla köer ska försvinna, NU, iväg med er!
Men riktigt så blir det inte, men jag hoppas vi kommer ifrån innan kl 21 iaf!! För ikväll ska vi klubba! Onsdagsklubba, som aldrig förr! Augustifesten drar igång idag och det är värt att fira! haha eller är det bara en dåligt bortförklaring för att få dricka vin, hänga på hugos snygga uteservering och dansa stjärtarna av oss? maybe!! Kul kommer det iaf bli! Min krigare Zako ska hänga på, det blir skoj! Med tanke på att hon slutat på jobbet och på söndag flytta ifrån norrpan....




Men nu försöker vi tagga!! Emma tar med kakor som hon bakat till förfesten, det blir grymt!


Vi hörs en annan dag! har ni tur kanske ni får en bild på oss sen!



PUSS!

On road! Påväg till världens bästa mamma!

img_2104 (MMS)

On road! Påväg till världens bästa mamma!


Tur att jag har min prins när alla andra k...

img_7276 (MMS)

Tur att jag har min prins när alla andra killar är sådana jävla nötter!


Tänker tillbaka på 2009 och saknar!

Tänker tillbaka på 2009 och saknar!


9/8

Idag har jag haft Lina Sandberg på besök! vi har möblerat om i min lilla lya! Jag tror det här kommer bli mkt bättre! Kändes direkt bättre! Så nu har jag även städat så det luktar gott i hela lghen!


Stockholmsplanerna till helgen är inställda, men det lutar mot att jag får stockholmsbesök i morgon, let's hope so! :)



Nu ska jag nog ta ett bad! Det roliga är att jag har nog badat varje dag jag varit hemma i nya lghen tror jag. helt sjukt! men jag älskar att bada! jag älskar att ha badkar! lovely!



Tömde phonie på lite bilder nyss, ni kan få se ett par stycken!



Några tråkiga outfits från förra veckan!


Vi hade en helt underbar kväll ute i Jockes stuga! Det är lätt paradiset!







Hade min prins på besök idag! :) MYS!




Nepp bada vare!




SOMMAREN!

Idag mår jag bättre än sist vi hördes av... Men jag har fortfarande massa problem med halsen, halva dagarna är jag i princip utan röst.. och jag som skulle vara tillbaka på jobbet idag... kan låta skönt att få vara hemma lite till, men helt ärligt så hade jag hellre jobbat än hostat så mkt som jag gör..



Jag har iallafall kollat mina vänners bloggar och hittat lite roliga bilder från roliga dagar och kvällar i sommar så jag tänker bara kasta upp några helt utan ordning..







































Sitter och ler med hela ansiktet, så himla kul jag har haft i sommar! Och än är den inte slut... Lutar mot att kommande helg ska spenderas i sthlm och helgen efter det så har vi augustifest i stan, det kan aldrig gå fel! wiiiho!



Nu ska jag ta ett bad och sen laga god mat!





Ha det grymt!

Har delat säng med finaste leya inatt! Mys...

img_8578 (MMS)

Har delat säng med finaste leya inatt! Myspys!


Mitt finaste hjärtegull! Att man kan känna...

img_3680 (MMS)

Mitt finaste hjärtegull! Att man kan känna så mkt kärlek till en sån liten krabat! idag är jag glad förresten!


Man kan säga att "det blir inte alltid som...

Man kan säga att "det blir inte alltid som man tänkt sig" fick trevligt besök igår, allt bra så långt! Men sedan började helvetet! Misstänkt matförgiftning! Kräktes, sprang på toan, magsmärtor som inte var av denna värld och svimmade om vartannat så Linda fick hämta mig så fick vi åka till sjukis! Var så fruktanvärt borta, minns i princip ingenting där, fick åka in i ambulansintaget och blev lyft över på en säng eftersom jag inte kunde röra mig utan att trilla ihop! Provtagning och en påse dropp senare började jag komma tillbaka! Och jag hade troligtvis fått i mig någon bakterie, fått solsting och hade vätskebrist! Det är ju ingen kombination jag rekomenderar er..... Idag var planen bad och sol, det fick bli återhämtning! Och nu mår jag faktiskt helt okej! Dock är besvikelsen fruktansvärd. Vi hörs en annan dag finisar!


Steker på kalvö med fina familjen P! Man k...

img_8785 (MMS)

Steker på kalvö med fina familjen P! Man kan ha det sämre :),


RSS 2.0