Flytt & resor!

Japp, nu har jag inte mindre än två "flyttar" (vad heter det? en flytt, flera ?) på g..
Mams och jag flyttar till annat i vejken, det blir nog väldigt bra, vi ska försöka flytta det mesta nu i helgen...
Sedan om mindre än två veckor så blir det en flytt härnere i vvik, jag ska bo i "andra hand" kan man säga.. i pierre och ojjas trea, (överdriv tänker ni) men då vet ni inte hur mkt kläder jag har att sprida runt i en lgh ;)
De ska nämligen flytta till hus och Vera har ju fått en liten lekerstuga där hon och Mask, ska leka, hon menade Max men hade lite svårt att utala det så hon sa mask.. haha sötnosunge det där, men hon är som pappa sa "En lite emil i lönneberga" Hon rider på Cajsa (deras jackrussel) och gör ALLT bus hon bara kan komma på!! :)
SÅ nu till saken; de ska flytta in i huset om mindre än två veckor men har lgh kvar tills 1:e sep.. :)


Sen har vi ju resor på g också här, två veckor i solsäkra turkiet lockar ju en aning även om jag nästintill dog när jag kollade sista minuten idag och såg en resa till SB avgång kl 18.45 som kostade 595kr, faan att vi missade den girls :P

Jag vill bara bli pepparkaka och njuta av sol, bad och lagom mkt fest! :) Vart ska vi åka?!


Till hösten blir det andra bullar och idag ska jag äta kebabrulle, micke har fått ryggskott och bad mig knalla iväg och köpa pizza till kvällen, det säger jag ju inte nej till.
I'm my own worst enemy

Känslomässigt ur balans var det ja..

http://www.youtube.com/watch?v=TgPPg0a2kOg

jag tror att jag ska hyra den sen.

Nu är sommaren här!

Och den kunde inte börja sämre samtidigt som den inte kunde börjat bättre. låter nog konstigt, men precis så är det!

Midsommaraftonskvällen, natten mot midsommardagen och förmiddagen på midsommardagen var de värsta timmarna i hela mitt liv, allt rasade och ett kaos bröt ut. Tårar, rädsla, oro, ovisshet och så mkt tankar. Jag är nu så glad och lättad över beskedet, fast chocken sitter nog kvar lite fortfarande, jag känner mig konstig känslomässigt. Men nu fick man en helt ny syn på livet och hur jävla värdefullt det är och hur fruktansvärt viktigt det är att visa/säga hur mycket vänner och familj betyder. Det är ju faktiskt inte så svårt att ibland påminna om hur bra mamma är och hur mycket man älskar henne, ellerhur? Ngn så liten ansträngning gör så mkt. SÅ jag skriver det här och nu, VÄNNER & FAMILJEN, jag älskar verkligen er, obeskrivligt mkt! Jag tänker på er flera ggr varje dag.

Men jag tog mig i kragen drog på smilet och åkte med tjejerna (och ngr killar) till varvet och OJ vilken toppenkväll jag fick!! Skratt, dans, fylla och endel fiskar! Sjukt kul och som sagt, BRA start på sommaren! :)Idag är allergin dock värre än någonsin och varannan kund som ringer säga "OJ vad du är snuvig!" "krya på dig hörredu!" och det sista samtalet sa en jättegullig tjej "men lilla vännen vad du låter sjuk!! ha en jättebra sommar och krya på dig" Ja, lite omtanke får man till och med på jobbet. 

NU däremot skäller jag på niklas för han tjatar, tjatar och tjatar, sitter och säger "Carolin", "Carolin", "Carolin" "Carolin, kan du cykla till willys och köpa glass?!" alltså vilket jävla pucko! 


Ord?

Jag hittar inga ord. allt uppe i mitt huvude rör sig runt, fort som satan, det är rent jävla kaos däruppe!!
Jag vet varken ut eller in, jag vet inte en veckan framåt. Saker har hänt och händer som förändrar min situation i livet, jag har förstått att jag faktiskt inte kan springa runt och låtsas vara glad längre, det håller ändå inte i längden..
Jag går under och bryts ner totalt. jag är på botten just nu och jag står och slår mig själv i huvudet och sjunker sakta igenom marken, ännu längre ner..


Vänner, jag ber här med om ursäkt om ni märkt av mina surhet, (vilket jag vet att vissa av er har) jag mår helt enkelt bara sjukt dåligt av olika anledningar som jag absolut inte tar upp här, men självklart kommer dela med er när jag orkar prata om det.
Igår var värsta dagen på länge, jag kände hur jag inte orkade mer, gick in på rummet, fick ett sånt sjukt tryck över bröstet och jag tänkte "dör jag nu?!?" men började istället förtvivlat att gråta, och hyperventilera, av paniken som spred sig... sen satt jag där, en timma eller mer och tårarna rann som en vattenkran, trycket gav inte med sig på lång tid.. men när det väl gjorde det så somnade jag gott och vaknade idag, totalt igensvullen i ögonen, men jag skyller på pollen, så behöver jag inte förklara ngt..


Vill inte ha medkänsla, bara lätta på hjärtat.

Läkarbesök & sommarkänslor

I morse var jag hos Bosse, min privata läkare ( jo jag en sådan, för jag är sjuk från och till hela tiden, som ni kanske märkt :/ ) Han sa att det inte såg bra ut i halsen och att jag kunde ha vätska i bihålorna, plus att det kunde vara ngt fel på sköldkörteln ( mamma opererade bort sin för ngt år sedan... ) Med Mera. Jag väntar (inte med spänning) på provsvaren från alla rör med blod, det gick förresten bra idag och jag tror att både mamma och jag själv blev stolt över mig! :)

Efter besöket var jag både psykiskt och fysiskt utmattad så jag grät och sov. inte samtidigt men det ena avlöpte det andra kan man säga.. sen såg vi lite på tv, mamma och jag, sen lagade hon god mat och sen sov vi lite till, har jag sagt att jag är sjukligt trött??

Men nu till det lite roligare!! Efter allt sovande kände jag, som Emma sa i telefonen "menar du som typ när man känner att man inte kan andas, man måste bara ut!!" JA Emma och ni andra, precis så kände jag, myrkrypningar i benen och ont i ryggen av soffläget jag haft hela dagen.
SÅ, jag tog en promenad ut mot lysingsbadet och när jag kom ut nästan enda fram till vattnet upptäckte jag en liten väg upp mot berget... så jag gick upp för backen och möttes av världens finaste utsikt, grymt!! jag tänkte "när jag hittar the one så ska jag ta med honom hit och ha picknick!" Men seeen ser jag ngt som gav mig helt andra känslor.... " <-- PARTY :D" står det målat på berget och sen är det en pil till längre ut på berget, man ser att de grillats och det är lite glas från flaskor som krossats. Fyfaaaan vad jag saknar eller rättare sagt längtar till sommarfester!! :)

På vägen tillbaka såg jag ngt som fick mina sommarkänslor att växa ännu mera, det var ett gäng ungdomar på en stoor gräsplätt, de spelade brännboll i sommarsolen. grymt säger jag bara, jag ville verkligen vara med!!!Sammanfattningsvis:
Gör mig frisk,  ge mig semester, sommarvärme och en jävla massa fiskar (internt) :D

PAAUS

Jag har en fruktansvärd allergi som förföljer mig... Den ger mig huvudvärk, sjuka ont i halsen, den får min näsa att rinna och den gör mig helt sjukt j*vla trött. Är det ngn som känner igen sig?

Jag sitter och tänker på helgen som är på intåg....
I morgon ska jag kolla på en lgh... Jag vill till otten och träffa Emma och jag vill vara pigg.
På lördag måste jag på maskerad, trots att jag nog helst skulle stanna hemma, jag vet iaf vad jag ska vara nu, bambarrraaaabaaaa, jag säger inget!! ;D
Jag hoppas mest av allt att det blir sol, resten får bli som det blir, fast jag hoppas en sak till, att alla för min och mina systrars skull dissar gräsklippning denna helg!

Nu är studenten igång och jag kan fortfarande inte för mitt liv förstå hur detta år kan ha gått så fort?? Vart har det tagit vägen? jag blir så mörkrädd av detta. Dock är jag nöjd, för jag lever livet och har jävligt kul mestadels, det gör mig lugnt iallafall för en stund.


Nu ska jag lägga mig i soffan, har rast!!


Tänker idag, saknar idag.

Always you would occupy my mind
I would always find a little more time
To show you that you were my number one
When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world .

Lost with no direction

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held highThe struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes they might knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on,
causeThere's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climbKeep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

Internt.

B och Jag var påväg hem från krogen då tre lirare kommer upp ifatt oss, klockan är närmare fyra (då är ju nästan allt kul?) förutom att fötterna hade tappat sin känsel men trots detta gjorde grymt ont. hur kan det gå ihop? J var en av dem som kommer ifatt oss...
J "Carro hur går det med A då?"
C "Det går väl inte alls..."
B "Det går varken framåt eller bakåt, det går bara in och ut."
:D hahaha. vid just den tidpunkten var detta sjukt roligt och vi kunde skratta nästan hela vägen från lindövägen 1 till 20.

Vi säger ofta den här "Det man inte vet lider man inte av" Men jävlar vad kul om du visste!


En tanke går till en speciell person, idag, igår och jag gissar att de även kommer gå minst en tanke under morgondagen, just för det, att du är speciell för mig.Nu ska jag göra nytta och i eftermiddag kommer Lina till mig, jag saknar henne så det är på tiden att vi ses! <3

RSS 2.0