Det sköljer som vågor över mig.. Går från ...

Det sköljer som vågor över mig.. Går från att vara helt tom, till att ögonen tårfylls och rinner över... Jag kan inte förstå att hon är borta! Livet är inte rättvist!


Chockbesked.

Idag är ingen bra dag, idag är en väldigt ledsen dag.




Vi hörs en annan dag när jag mår bättre! Ni får klara er utan mig ett tag.

Update! Vad överraskade dem blev, ingen ha...

Update! Vad överraskade dem blev, ingen hade misstänkt ngt! :) Satans pepparkaka han var då! Varför fick jag inte mer av hans pigment så jag också kunde bli sådär svart?! Jag blir ju bara gul... -Mm, ni läste rätt, GUL blir jag! Fast det är väl mellantinget av mamma (fräknig och rosa) och pappa (gyllenbrun året runt, svart på sommaren)! Så skönt att få kramas med pappa! Jag får liksom alltid så mkt ny energi av det! Bäst i världen! Fick massa god mat och paj också! Nu; decka som en bebis i bilen!


On road ! Men inte för att överraska mamma...

img_4114 (MMS)

On road ! Men inte för att överraska mamma på morsdag, utan för att överraska världens bästa pappa som kommit hem från utlandet! :) myyyys!!! Mamma är ju i jönkan över helgen, så vi får kramas på lediga dagen på torsdag! :) update ang bakfyllan, tequilan vill ur kroppen så jag har bakissvettnigar, mår illa (så jag kan inte skriva mer...) och pimplar vatten! Hörs på hemvägen! Hoppas ni har mys idag med era mammor! :)


Bästa mot bakfylla! Johannis åkte för en t...

img_6381 (MMS)

Bästa mot bakfylla! Johannis åkte för en timme sen, jag sov som en gris och märkte inget... En eloge till henne som är på benen! För mig var det jobbigt att gå ut till köket.... Blev ett antal tequila igår! Satan så äckligt vidrigt det smakar! Heeelt sjukt!  Ändå var jag tvungen att ta 3-4-5-6 st... Onödigt, väldigt onödigt! Jag vet inte om jag kanske fortfarande är lite full?! Efter glassen ska jag sova ruset av mig! Förhoppningsvis mår jag bättre då! Förresten, så sjuuuuukt kul jag hade igår! Herregud så roligt! Totalt aslyckad kväll! Förutom att Jessica gick ur vipkön precis när vi kom fram till staketet..... :( Hur mår du idag Jessicahjärtat?! Ne fan, nu är Ben och den där Jerry mina bästa vänner!


Beslutsångest

Heej hörrni!

Vilken bra dag! :) Sov som en prinsessa inatt även att jag sov 3 timmar på kvällen! jag behövde skönhetssömn, utan tvekan! Idag vaknade jag som en ny människa, tog en lång varm dusch i morse och lagade matlåda innan jag 9.30 trampade iväg på cykeln till jobbet! Kände och känner mig full av liv och energi, tänk vad lite sömn kan göra! :)



Sitter och tvekar fram och tillbaka på kvällen... fest? födelsedagsfest eller annan förfest? Eller ta det lugnt med systrarna i viken!? jag är göööörsugen på fest! men jag tänker framåt, nästa vecka blir tuff! jag går ut hårt och kör ett 8-22 pass på måndag och jag som brukar vara bakfull enda till tisdagen när jag dricker på lördagen.... hmm.. inget lätt beslut det här ska jag tala om för er! :D





5 timmar avverkade 3 to go! Lite pics på det, så hörs vi sen !


                                                            








Kvällsmat! Muuuuums! :) Deckade i soffan r...

img_8503 (MMS)

Kvällsmat! Muuuuums! :) Deckade i soffan runt kl 18, vaknade till liv lite innan 21.. Behövde nog den napen! :P enda jag gjort sen dess är turen upp till Coop! Hade inte ätit sen lunchen på jobbet kl 11 och var sugen på allt annat än mat! Min absoluta favorit i ben & Jerry, crunchen, fanns inte, men half baked är ju gudomlig även den, trots att jag egentligen inte ens tkr om chokladglass(?) ananasen då, grym som vanligt! Ananas cravings på nästan obehagligt hög nivå! Lämnade halva så jag kan ta med den till jobbet i morgon! Vid helgjobb bunkrar jag alltid upp med så mkt mat att jag kan sitta och småäta HELA dagen! Är då jag brukar gå till Ica och handla frukost, som bara den går på över hundralappen! SÅ värt! Funderar nu på om det kommer bli problem för mig att somna snart igen, men kommer fram till att det inte är ngn risk! Dock ett ilandsproblem; jag somnar så jävla gott när jag läst lite, när jag liksom läser tills det verkligen svider i ögonen, då deckar jag innan jag hinner släcka lampan (nästan) men nu har jag ingen bok att läsa! Så jag behöver boktips, häär och NU! Så får jag gå banans i ngn bokhandel i morgon! Natti natti! Vill inte veta allt roligt alla gör ikväll ! Jag är inte bitter! :)


Bättre sent än aldrig :)

Min bästis överraskade mig skapligt idag! Ringde och lät finurlig...


E "Vart är duuu?"
C "på väg hem från jobbet... vart är du?"
E "hos dig..."
C "vad fan gör du hos mig?"
E "naae.. det får du väl se.. jag stannar här, skynda dig hem!"


när jag var vid övergångsstället, näääästan hemma så sa jag för 17:e gången... "Emmaaaaa....... vad gör du hemma hos mig?" sen blev det mer panikslaget, "HALLÅ JAG FÅR ONT I MAGEN OCH GRÅTER SNART!!!!" "jag fyller inte år idag!" osvosv. Väl hemma står bästis i trappan och väntar, på dörren hänger en påse, med ett paket i och ett kort!


"Du har inte fått någon födelsedagspresent av mig, bättre sent än aldrig...." Hallå hur söt?! vilken överraskning! behövde jag veeeeeeeerkligen en sån här dag då allt var grått och tråkigt!






JAG BLEV HELT KÄR ! Hur söt?!?!




Close up!



Inuti kortet! JA, det stod Äntligen 40 på utsidan.... haha !






Underbara, underbara människa! :) <3 !






Nu ska jag ta en tupplur (snyggt ord) se om kvällen tar mig ngnstans eller om jag blir kvar i soffan... Den som lever får se!



PUSS på er!

Helg, för dem flesta..

Vilken dag! Vilken morgon! Aldrig snoozat så många ggr utan att ens veta om det, jag hade ju somnat om innan jag ens tryckt på snooze... Helt skadat! Tur att jag hann hit i tid iallafall! Slumrade till lite här i stolen förut, men då hämtade Oscar en kopp kaffe och två sockerbitar, så jag åt upp sockret och tog två klunkar kaffe, sen var jag på banan igen! :) Men som jag sagt så är det ju för pengarna värt mödan och även så att man orkar om det inte är varje dag en hel månad eller två, utan bara ngn gång ibland! Dock har vi fått övertid även nästa vecka, tog 10 timmar då också! MEEEEEEN Jag älskar att jag kommer kunna göra massa roliga saker för mina pengar i sommar ! lätt fett värt det!



Vad ska alla göra i helgen!? Ska det bli bra väder? hoppas på söndag, så man kan få lite ny energi av solstrålarna! I morgon är det ju jobbijobb hela dagen!



Dagens komplimang, "Guuuud vad fina läppar du har! har du gjort ngt med dem?!" Söta Jojo! som vanligt är dem bara dränkta i lypsyl... lite av ett beroende... haha!






Update! Kaffekopp nr. 2 intar jag i skrivandets stund!

26:e maj

Och 26:e maj innebär födelsedag för två av dem finaste personerna i mitt liv, mina kära och helt underbara mamma och min minst lika fina och underbara syster! GRATTIS! igen!!


Tänkte ta med syster på marknadskvällen på stan sen när jag slutat jobba och shoppa lite kläder till henne! Mammisen ska vi också försöka hitta ngt åt... Sen blir det tårta hos sis med familj! Härligt, så får jag lite Vildemys idag också! <3

 

Var uppe på stan och mötte upp Linis och Lisen för en lunch! supermys och skönt att komma ifrån jobbet en stund! Lasange fick det bli, sjukt gott! och helt stört mkt folk på stan! Löning plus sjukt mkt bra erbjudande så det är väl inte så konstigt kanske... ikväll blir det nog lagom kul.... inte det att jag ogillar folk, men att armbåga sig fram, det ogillar jag!

Det är fan svårt att hinna med träning när man jobbar 11 timmars ! Men det kryper i kroppen! Jag är springsugen!



Dagens,

Ozzy "fick du den kunden som jag hade?! vad hette han?
Frida "Elisabeth..."


och så ozzys utlåtande precis nyss
"TANTHORA!!"
"hon blev arg på mig för att hon inte kunde vara hemma när teknikern kommer?
frida "Vadå, skulle hon ligga med honom eller?"

aah ni det är lågt här idag! vet inte om vi ska skylla på arbetspassens längd, värmen, eller att mina kära kollegor helt enkelt bara inte är som alla andra....!




Idag inviger jag bara ben till jobbet, woop woop!








Ni som är lediga, se nu till att ha en riktigt riktigt mysig dag i solen! Jag önskar jag kunde, men man kan ju inte få allt här i livet, som mamma skulle ha sagt..! haha!

Vi hörs sen då :)


2 things!

Godkväll! Jag vet att jag redan borde ligga nerbäddad, jag brukar, när jag börjar tidigt dagen efter springa och borsta tänderna och sedan ligga i sängen ca 23.02, efter bb :) Men inte idag... idag kan den nog bli halv innan jag kryper ner... det ni!



Som rubriken säger, 2 grejer!

1,
finns det ngt mer irriterande (självklart gör de det) än när ngn person skriver (eller pratar) och berättar om hela sitt förbannat tråkiga liv, när man inte ens ställer en fråga... när man bara svarar och knappt det och personen på andra sidan skärmen ändå väljer att verkligen i detalj berätta om sig själv, exakt vad den gjort varenda minut under dagen, under helgen, under hela sitt j*vla liv, vad personen i fråga gjorde för övningar på gymmet, har ätit för mat. Okej jag går lite för långt nu, men ni fattar poängen?! Hur DUM är man om man inte fattar?! Om jag skriver hej till en person och får rååååådissen så är det ju inte direkt så att det är DEN personen jag vill öppna mig för och berätta om hela mitt liv för ..... helvete vad dumt att jag sitter och blir uppretad för detta, men nu blir jag det! Och jag delar med mig av känslan! haha :D






2, så vill jag bara säga godnatt till fina fina vänner! Ni vet hur mkt jag tkr om er va?! Skickar kärlek till er! Just nu är alla så himla urspridda... KOM HEM NU ALLIHOPA SÅ VI KAN KRAMAS OCH GÖRA MASSA SKOJ!!! <3





NOSTALGI! "det är ju bättre än inget, men inte bättre än ngt annat"  hahaa! Bästa bästa Bella som alltid är så underbart ärlig! <3!!

hjäääärtan!

1 timme och 45 minuter kvar och jag funderar på att be om ngn timme eller två extra! haha, vad är det för fel på mig?! :)



Vet inte vad jag ska göra efter jobbet? Gå och träna borde jag göra! Blåser alldeles för mkt för att springa ute, det blir så satans jobbigt om det är motvind hela vägen :P Dock inget pass efter 18.30 så det kan jag inte gå på.. ilandsproblem!




Jag tkr vi hörs igen ikväll istället!





Lagom kul att behöva knalla runt med brickan runt halsen hela dagarna, meen sådana är reglerna här! Våga inte bryta dem! haha!


Ny daaaag...

.... Men vart är mina nya krafter?! gooosh!


Godmorgon, eller nej förresten TRÖTTmorgon! Men jag tror det har med allergin att göra.. tröttheten alltså! Allergin i sig och tabletterna jag knaprar! Så det är nog bara för mig att sluta klaga nu och gilla läget över sommaren, mhmmm!



Mitt morgonhumör förresten, det är INTE att leka med! Skrek ngt rakt ut när klockan ringde, sen ställde jag fram den nästan 40 minuter... Kom hit försent, det ploppade upp "OGILTIG FRÅNVARO" med en lysande grön FUL gubbe med ledsen mun på skärmen... hatar den där förbannade gubben!
 Lite tidigare på morgonen var jag duktig och skulle fixa matlåda hemma... jag hade gjort en hel kyckling i ugnen igår, den var inne nästan två timmar, men den var ju f*n inte klar, såg jag idag! jag hade kokat min blomkål och allt... Så ingen matlåda idag, när jag jobbar 10 timmar, kommer ju bli jättebra det här! pisspotta sa ja!

Här är ett läge där jag kan tänka positivt känner jag, så jag ger det ett försök och ser om det känns bättre.... idag kom lönen (tjoohoo) jag kan gå och köpa ngt gott att äta på lunchen istället.. namnam! :)

 

 

Verkar inte bli någon alicanteweekend 10-13 juni, som vi planerat Emmis och jag, den här gången var det min tur att få ledigheten beviljad och emmis att få avslag... typiskt! Men jag får en långhelg där iallafall, det är aldrig fel!
Vi får se fram emot summer burst, Oslo, vis, gbg & liseberg(?) och en jävla massa andra galna sommarkvällar!







LATER!


BB & Thailängtan!

Godkväll fina !


Disken är fixad, ohhh my god! vad jobbigt! haha! nej det är ju fan inte så jobbigt, det är bara dumt att man sparar så det blir mkt innan man tar det.. nog pratat om min disk, nu är den borta!


Sen har jag plockat och styrt lite, lagat matlådor, har även hunnit med att pratat med finaste finaste fiinaste vännen.. älskar dig Lisa mer än jag ens kan förklara med ord! Det vet du!



Nu äre bb här, bästa gänget kvar, lätt! Dock är chrille och sara inga direkt speciella så hoppas ngn av dem lämnar på söndag.. Peter, Martin och Simon kvar tills sist, hur grymt vore inte det?! helt awesoooome!




I morgon väntar 8-18.30 pass på jobbet! Tänkte vara ironisk och säga att jag lääängtar, men varför?! Jag blir irriterad bara jag tänker på det, och på att jag inte ens gått igenom hälften av veckan. fan! TÄNK; pengar, pengar pengar..........
Är inte ens trött heller... inte ens lite! Och häromkvällen läste jag ut Elsas värld, så nu kan jag inte läsa mig trött... Ni som missat dem, läs Elsas mode och Elsas värld, sjukt bra! Älskar dem! Nu får tredje boken gärna komma ut väldigt väldigt snart!





Jävla trevlig fest i Krokek i lördag! Herregud så fint hus, skulle kunna placeras på topp 5 finaste husen jag knallat runt i! Badrummet var nästan att dö för.. precis vid vattnet låg det också! aaah! Mkt trevlig tillställning, dock hade nog resten av sällskapet börjat dricka ett aaaantal timmar innan oss, så sinnesstämningen var inte densamma som hos oss... Men vad gjorde väl det, bra fest!










Har Thailandlängtan idag!! MASSOR!

Dan före dopparedan. (LÖN)

Delat pass kanske inte var en så dum idé! Jag fick massa vettigt gjort dem timmarna mellan mina pass! Gick till Linda och tog en promenad med vovvisar och bebis, som förövrigt bara låg och skrattade och skrek sina tjejskrik hela tiden, undrar vad folk trodde vi sysslade med? jag och bebis alltså.. :P
Såg sedan gårdagens bb på play, gick vidare till hyresbostäder och skrev på mitt kontrakt på nya lyan! jodå så jag ska flytta förstår ni! :) Sen gick jag hem till linda igen och simmade och tränade! avslutade med lite middag innan jag skulle vara tillbaka här på jobbet... Och nu helt plötsligt är passet slut! 3 timmar går väldigt väldigt fort, även här på jobbet! bra skit!



Nu ska jag gå hemåt, städa och diska ska jag göra... Nu får det räcka, nu kan jag liksom inte hålla mig hemifrån mer.... Jag vet inte varför men det blir så att jag bara sover hemma... jag är nästan aldrig annars hemma, så därför lägger jag ju inte mkt energi på att städa heller :S Så nu är det kläder över halva sängen (där ingen sover för tillfället........) + en jävla massa disk. jag hatar disk, ngn frivillig diskare?! bara hojta till! JÄVLIGT bra betalt! !!



En sekund senare...... i mina tankar..
"nej en löprunda kanske jag ska ta när jag kommer hem?"
HALLÅ, vadå försöka smita från disken?! Men är jag snabb hinner jag nog båda! :)







Jag, en annan dag!

Worki work på lediga dagen!

Hej och godmorgon!


Som jag skrev igår har vi fått endel övertid den här veckan... Vi fick själva placera ut 5 timmar, tillräckligt jobbigt så långt, men som vanligt ska jag överdriva, så jag bad om 5 timmar extra! Så 10 timmar övertid den här veckan och vi kommer landa på ngt över 50 timmar.. MEN, man kan göra mkt kul för dem pengarna! Så ska jag tänka idag ( NÄR JAG JOBBAR DELAT PASS PÅ MIN LEDIGA DAG ) och även ons och tors där jag har 10 timmars pass! pengar, pengar, pengar, pengar, pengar... SÅ nu blev jag lite med pepp!
Går snart härifrån ett par timmar, jobbar idag 9-12 och 16.30-19.30 idag.. Ska till syster mellan passen, följa med henne på promenad med hundarna, sen ska jag simma i poolen dem har i källaren så jag inte sliter på benhinnorna idag sen ska jag även mysa med bebis och bli bjuden på mat! :) Blir nog en rätt bra dag det här trots allt :)








 


Jo men jag är verkligen precis så trött som jag ser ut!



Sa till Frida i morse: "Japp, jag har typ pyjamas på mig idag!" Sjukt sköna, mjuka, tunna, helt uuunderbara nya brallisar från h&m! Kommer dock klä upp dem lite bättre när jag är piggare och när vädret är bättre! Att höra regnet slå mot fönsterbrädan när man vaknar är ju inte direkt bästa starten på dagen!
Men det här med att jag är totalt galet övertrött idag är ju säkert bara för att jag ställt in mig på att den här veckan kommer bli JÄTTEjobbig.... Ska försöka ändra tankesättet lite där så blir jag nog automatiskt piggare...


nehe, jobba lite sista kvarten då!


Vi hörs sen darlings!


HAAAHAHAAAAA!





Ni blir bortskämda ikväll godingar! :)



Jag som trodde jag hatade Yrrol, har liksom alltid sagt det... "åh fyfan så jävla dåligt film" bytt kanal om den kan tänkas visas ngn gång på tvn ens. Jag såg den senast (och enda gången) när jag var runt 10 år... Och hur i helvete, ursäkta ordvalet, kan jag basera min känsla på det... Emma skickade precis det här klippet och jag höll ju på att garva ihjäl mig, här i soffan, helt ensam... haha ja jag har blivit en sån, (SOM DU EMMA) jag pratar lite med mig själv ibland, jag skrattar högt till bb ibland, säger "AMEEH" åt tvn ibland.... allt detta i min ensamhet. Men vad gör väl det?! : )


Emma och jag ska ha yrrol kväll, snarast! Jag måste ju ha gått från ingen humor alls, till världens bästa. herregud jag måste kolla på klippet igen! Susanne reuter, orkar inte kolla om det stavas så hennes efternamn, men hon är ju en av sveriges roligaste kvinnor! haha, it's just lööööv!




Puss på er, i morgon ska ni få en bild på mig tänkte jag! Jag är inte nådigt generös nu!

DET HÄR GÅR JU INTE?!

Vad sysslar jag med?

Stackars er som måste se den där jävla ananasbilden! Jag menar det från botten av mitt hjärta!
Nu är det nog 5-6 st som sagt att dem är trötta på den där bilden och jag förstår det! Jag läser ju inte min egna blogg varje dag, haha. Men alla ni som kikar in vareviga dag... Nej nu måste jag bättra mig! Jag tkr ju att det är kul att skriva av mig, att säga vad jag gjort för dagen, men jag flyger ju även iväg rätt bra över tangenterna med mina tankar, funderingar, frustrationer, irritationer och ja ni fattar grejen!! :)


Senaste tiden då, mkt övertid på jobbet nu, det är ju inte så att jag skrattar, meen jag kommer göra det när lönekuvertet kommer, till skillnad från förra månaden då jag grät och panikringde mamma, fina fina mamma!
Det har varit bra med träning, kommit in i ett bra flow! Älskar det! Får så mkt energi! Dock har jag hört från flertalet att jag "bor vid värsta bästa spåret!" Nu skriver jag till er ( ja känn er jääävligt träffade nu ) som har snackat om det där satans spåret, vart är det?! Jag blev stolt igår, trodde att jag hittat det och sprang iväg... joråsåatteeee, 3 varv tog 40 minuter, mätte inte hur långt det var.. men hallå!? jag vill inte springa 5 varv per gång... dem som satt i parken jag rundade gång på gång måste ju trott jag var tokig... " eeh okej, där kommer hon IGEN " :S HALLÅ snälla säg vart jag ska springa, för jag älskar att springa utomhus! men eftersom jag var så sur efter igår, så ställde jag mig på bandet i förmiddags istället, 7 km avverkade jag och hade kunnnat springa 7 till om det inte var för att benhinnorna (fanfanfanfan) värkte och att jag var tvungen att infinna mig på jobbet en halvtimme senare.... GUD, se till så att jag inte kommer få inflammation i benhinnorna nu när jag väl kommit igång bra med löpningen, AMEN.




Mer då!? Jo, jag tror faktiskt att den dåliga uppdateringen handlar om att jag haft så himla mkt roligt, eller gjort så himla mkt roligt, kanske man skriver.. Dock är det dumt att jag inte delat med mig av detta men det har blivit för mkt av det goda och då låter jag allt sånt gå före blorrisen.. Nu ska jag skärpa mig lite, tänkte jag!

Mkt fest, mkt parkhäng, mkt solande, mkt vänner, mkt kul! gud älska livet! älska sommaren!


Just nu ser jag fram emot summer burst! Herregud, dem gör ju reklam på tvn om det och jag dör lite varje gång av pirret jag känner i kroppen! gaaaaah så grymt det kommer bli ! Hoppas bara på att sthlms snyggingen Empis har tid att visa oss vad sthlms nattliv går för! Det vore helt grymt ! :D :D 



Avslutar med bilder på min prins, stackarn får ju inte direkt själv välja vilket lag han ska heja på..... :D



Mitt mostershjärta smälter! Världens finaste kille! Inte behöver man pojkvän när man har den där godingen! :)



Vi hörs ganska snart igen, det är ett löfte! :)

Dagens lunch! Sjukt gott! Kan inte låta bl...

img_3793 (MMS)

Dagens lunch! Sjukt gott! Kan inte låta bli även att det kliar i hela käften! Rykten säger att det serveras tårta på vårt teammöte i eftermiddag, så ni behöver inte oroa er för att jag ska tyna bort! Haha!


RSS 2.0