Tråkväder! :(

Hatar regn, så än så länge har jag inte gått utanför dörren idag.. Men snart ska jag det, Lina och jag ska åka till Nkpg, ge det ett försök till att hitta en klänning.. :) håll tummarna!
Sen ska vi jobba på brännan lite på sol och motion, träffa emma och hjälpa linda med kläder till 007 kvällen :)

Började denna dag med att skriva en bokrecension i sängen :P på boken, stolthet och fördom.. Sjukt tråkig bok det där, men nu är recensionen färdig och skickad till Pernilla, känns bra! :)

Efter stadstripen ska mamma och jag skriva mitt cv :)

Idag är humöret mycket bättre, inte arg eller ledsen, känner mig duktig och ganska glad :)

later beeejbs!


Jag blir inte klok på dig..

Du säger A men menar B och du gör C fast du skulle vilja göra D....


Förvirrande? -JOTACK, det var ett milt uttryck.



Jag hatar att få anledningen till att det inte är som förr kastad i ansiktet om och om igen... FYFAN för att vara så sjukt envis som jag är och för att bråka med en som är precis likadan.... fyfan vad det rinner varma salta tårar nu !!!!!! Förlåt för att jag är SNÄLL, jag ska nog sluta med det.. bli en idiot helt enkelt!



Så jävla dålig!

:(

Nu är det kris..


Nu tänker jag lägga mig i sängen och gråta lite.

Igår stod fest på schemat.

Jag har känt hela veckan att jag ville göra NÅGONTING rooooligt den här helgen, för mina veckor är inte världens roligaste, världens slappaste men knappast roligaste..... jaja. utgång var min tanke och jag fick med mig ngr av de bästa<3 Bellsibub, Lisa, Lina, Malin och jag drog till stan i bmw, haha vad det lät  :D

Vi åkte till Linda och Danne, där vi körde buzz, hällde i oss ett antal glas, jag drack bara cider, efter förra helgens bravader!... Och det var precis lagom.. jag mådde jättebra och inga problem med minnet..

Vi åkte ner till hugo, kön var låååång.. Alex skulle fixa in mig(förmodligen skulle det gå åt helvete med tanke på aaaslång vipkö också..) men jag vill inte lämna de andra brudarna i kööön.. så där stod vi i aao, 1 timme nästan va? usch, de är det värsta med utgång när det är lön.
Väl inne kastar vi in jackorna i garderoben och springer ut igen för att kissa, toakön var antagligen oändlig, vi kollade inte ens, det var lite bråttom :P

Det var en rolig kväll med mycket dans och jag träffade många gooa människor osv.. Är nöjd med kvällen :) Men endel som jag inte känner SÅ bra, tog sig aningen för mkt friheter , det var lite otippat och onödigt!
 Men en bra kväll helt enkelt! Bra sällskap, bra dricka och fylla, bra med en timma extra och BRA med en originalburgare innan hemgång, jag har inte ätit på max på hm.. 3 månader? mer kanske.. gooott vare och sen vare decket i bilen! Tröött som fasen.

Idag vaknade jag kl. 09.30 tyyyp... ville sova mer, men det gick inte.. istället fick jag gå och försöka spy, för jag mådde så illa.. men när inte det gick så försökte jag få i mig lite frulle och det var nog bättre, sen mådde magen bra, eller iaf bättre.. :)

Sen har jag varit hos pappa, ätit soppa, vilket passade utmärkt i det här skitvädret... gooott!!
Sen tog jag en femma.. skönt!

Nu ska jag gå en promenad med linis!! :)


puss & kram


Rise to the occasion

In case you didn't know I really care for you
I just wish you all the best
And if love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect...


Who the hell is gonna believe me, I don't believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him.


Utgången igår kommenterar jag senare idag, men det var KUL! :)

Fest?

Aaa fan, idag äre fest! Hugo och grejer, vi ses där! :D


Är det fredag idag?

Veckovill.. alla dagar ser i princip likadana ut.. idag är det visst fredag, men vad händer? det blir lugna gatan va?

Gårdagen fortsatte med en långpromenad med lina sandberg, det var skönt... sen kom den andra lina till mig, vi pratade skit och kollade på tv.. sen blev vi rastlösa men så ringde jossan och frågade om vi ville med på en tur i skogen... yeaah, klart vi ville :D

Vildsvinstjockisar såg vi ett par st.. men just den här resan blev heeelt psyyko!!
  Malin (som kör) får panik efter en bit, är först tyst men vi märker att hon börjar köra fortare och så säger hon "fyfan för alla jävla skräckfilmer, jag ska aaaaldrig mer se på skräckfilm" så vi undrade vad det var.... så sa hon att hon trodde att hon såg en gubbe, med en vit luva på sig uppe i skogen... hon blev liiiivrädd.... och kunde knappt berätta hur hon tyckte att han såg ut, jossan höll jackan för huvudet och skreek och lina och jag blev asrädda, fast vi skrattade... :P så då kom vi in på det äckliga ämnet och började prata om vad vi skulle gjort om det kom upp en gubbe på vägen, och började gå mot bilen, så fick vi upp tankar och sa hur vi såg framför oss att han såg ut.. osv..  malin skulle köra på honom om han gick mot bilen.. jossan skulle backa.. (?) Jotack, rätt ner i diket antagligen.... :D så uuusch, ingen av oss kunde kolla upp i skogen, alla ville bara hem.. så sa jag att i den farten vi åkte så kunde han springa ifatt oss.. osv..  så fortsatte vi prata om massa skitäckligt när vi åkte genom skogen.... mörkt som fan.. :( sen så tvärstannar malin, backar fort som fan bakåt.... vi andra kollar upp i skogen och tror att hon fått se ngt djur i skogen...... eller att hon typ leker med oss, backar som att ngt skulle stått framför bilen... 
  Sen  kör hon iväg skitfort och så skriker hon "SÅG NI BLOODET PÅ VÄGEN?!?!?" vi andra skrattar fast vi blir rädda, fast vi tror ju att hon skojar och försöker skrämma oss...... malins panik blir bara värre...... sen vänder hon och ska visa oss... det var faktiskt blod... som ngr fotspår.. på vägen och in mot skogen..... men som jossan säger "tänk logiskt, det är älgjakt" men fyfan vilken spökresa.... haha uschan! det var sista gången malin åkte den vägen... :D lagom uppskrämda hela resan så vi såg inte så många djur, alla var helt ofokuserade, jossan satt nästan nere på golvet, malins handsvett var helt sjuuk och lina och jag satt så nära varandra vi bara kunde.... hahah fyfan vad man kan skrämma upp varandra.. som sagt, skräckfilmer är så JÄVLA DUMT!!!!!

Nog om det, nu ska jag åka till Västervik med mamma, vi ska gå till badhuset, siiimma flera timmar känner jag för :) Sen ska vi käka middag och sen ska jag ta bussen hem, och träffa linisen och kanske de andra också.. :)
Startade dagen med en skööön prommis med maya, innan frulle.. tråkigt väder, men annars jätteskönt!

later beeejbs.

Torsdag.

Idag gick jag miste om en Lkpgs trip.. för att huvudet bultar och har sig var eviga morgon... :( Istället sov jag vidare och när jag väl kom upp ur sängen gick jag och Maya en långpromenad... sköönt med lite sol, dock blåste det lite för mkt för att det skulle vara skönt..
Nu har vi precis ätit mat, taco, fast kyckling till mig då förstås.. gott!

Jag vill till badhuset och simma sen, hoppas malin och jossan hakar på det förslaget... ;)

Igårkväll åkte brewdarna till bellsibub och goosade i sängen.. 6 tjejer i en liten säng haha men allt går om man vill, som man brukar säga.. :D När klockan började blir mkt åkte vi ut och kollade stoora äckliga djur i skogen, såg ett par tjocka vildsvinsbebisar och ngr ståtliga älgbebisar, sen även en jävla massa harar och rådjur och ett får ? haha :D
I förrgår var vi hos Lina sandberg och laddade upp inför halloweeeeeen nästa helg :D oooh, funfun! Men hur ska vi göra tjejer?
Dagen innan det vare mys hos bell med lina.. :)

Jag är så jävla rastlös hur mkt jag än gör om dagarna...  :S

Men nu har mamma varit en snällis och ringt flera väldigt viktiga samtal åt mig... När jag kom hem från promenaden berättade hon det, jag har inte ens bett henne (för jag är ju inte som lisen och hyperventilerar inför ett samtal:Dhahabebis) men jag blev glad och nu har jag ngt att se fram emot, en framtid? hooope so!


Helgen? Blir mys eller fest?
nästa helg kommer bli hård så kanske är bäst att bara laaaadda tills dess :)


-5 och jag är glad!


Oktobermarknad, projektrapport och en jävla massa tankar.

Jaao, idag var jag uppe skapligt för en gång skull, vilket kändes riktigt skönt!! :)
Linda kom förbi och sen gick vi en runda och kollade, mötte upp sandberg och bella och gick med dom.. men faan, det var ett par år sen jag tyckte att det var kul... godis är väl gott, men njaa, är inte sugen.. finns det ngt annat man skulle kunna tänka sig att köpa?
Iallafall, kl.13.10 hoppade jag på bussen till sörping, är just nu i skolan... har varit duktig och gjort klart projektrapporten och hunnit med ett möte med pernilla också! Har även fått en nytt busskort då.. :) wii!

NU då? stan och spinningpass eller hem, lata lite och sen springa? jag vet ju vad som lockar men nu har jag slöat ett par dagar för mkt.. en eller två promenader om dagen is not enough!

Jaaa, jag är rastlös nu.... men på bussen ska jag läsa min tråkiga och idiottjocka bok.!! men vill bli klar med skolan så att jag kan få söka jobb snart.. moneymoneymoney.


Det har varit ett par konstiga dagar, har bara känt att gråten varit nära, att jag bara vill ta bort alla känslor jag har inom mig, all ilska&irritation bland annat, det tar för mkt energi att rritera sig på ngt så fruktansvärt menlöst, i allas ögon. men jag känner även att jag kanske låtsas vara glad, när jag är ledsen? fast jag är glad, jätteglad för allt jag har, alla som finns för mig. men what the fuuuuck, ngt känns åt fan. Måste vara ensam och komma på vad tror jag, men ensamhet är det tråkigaste jag vet. Jag tror att det också spelar in i min fruktansvärt konstiga fredag, allt jag tänker på hela tiden all press jag har på mig själv. vaknar snorig och jävlig varje morgon, men jag kan inte tillåta mig själv att vara sjuk. kör hårt ändå.. Jag har ingen bättre förklaring på varför det blev som det blev, eller varför jag på bussen förut fick tårar i ögonen.
Kort sagt: jag är väldigt förvirrad.


Hejrå


Lyx på en söndag... :D

Sann jävla skadeglädje har jag ägnat mig åt idag  :D Jag bara hatar dig och jag bara älskar det jag hööör! :D Bellaaa, fifan vad kuuul! :D <3

Du är skum, jag vet inte vad jag ska tro. men en sak är säker, du vill inte att jag ska glömma att du finns, du vill att jag ska tycka om dig som person. Men jag glömmer inte och jag tycker ju redan om dig, så du behöver inte anstränga dig. Men antagligen vill du det, that's good.. I think.
Men vi vet ju mkt om varandra, det är en bra sak, gillar att kunna prata om allt och lite till med en bra människa, som du.


godnatt.

Trasig

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar

annars måste dina speglar vara skeva för smala ting verkar bli breda

å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar

ingen kan fly när idealen bara ekar

kraven finns där vart man än vänder

att du inte duger är signalerna dom sänder

modetidningarna bara sprider trender

som inte passar människan så folk mår sämre

ändå undrar alla vad det är som händer

när vissa väljer svälten


Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej

när priset går upp kommer själen gå ner

du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej

du kan sluta och leta det finns inga fel


Vad snackar dom om, vad snackar dom om?



Kapten röd.


Idag är det söndag..

Det känns fortfarande lite i huvudet, ngt gick fel, snett, åt helvete.. ja vilket som, eller kanske allihopa.. :S
Gårdagen gick åt till att gråta, gråta lite till, sova, vila, ha ont och känna mig döende.. osv... men efter kl sju ngn gång när jag sovit ett par timmar till, då var huvudvärken mindre och jag tog en skön dusch så efter det kändes det OK.. !
Malin och Jossan lagade planka till oss och min aptit var det iaf inget fel på, muuums! Och dom på sjukvårdsupplysningen sa "ääät och drick söött" och vad gör man inte? hah gooodis :) men var även tvungen att dricka lite läsk enligt jossan, jag gillar inte läsk så vääärst.. men det fick gå..

Vi såg på mamma mia och satc filmen, jättebra båda två :D



Mamma är bäst.

USCH!

Gårdagen var jätterolig, hemma hos lina, med middag och sånt, MYSMYSMYS och jag älskar vännerna!! <3

Sen gick något snett, kvällen går och ajg tror att jag har skaplig koll... idag vaknar jag med den värsta huvudvärken någonsin, malin ligger med armen runt mig och jag mår helt enkelt bara piss...
Jag kom upp ur sängen men vinglade på bra, men jag åt lite frukost iaf.. sen kände jag att huvudvärken bara blev för mkt så jag lägger mig igen.... så mår jag sämre och sämre... sen åker malin och jossan och då börjar skaka, andas konstigt, frysa och svettas, får järtklappning.... :S:S sen kom lina och lina och såg hur jag var och blev superoroliga så lina ringde linda så dom kom för jag varken kunde eller fick vara ensam... men men jag kunde knappt gå för att jag nästan svimmade och jag var heeelt svag i benen och bara skakade... :S HELT SJUKT dåligt mådde jag.... och så får jag saker berättade för mig som jag tydligen gort, sagt osv igår.... jag var arg, jag tjöt som en gris.. OSV... minns inte :'( så denna dag har gått till att tjuta för hur jävla synd jag tkt om mig själv, för att jag mått så äckligt dåligt och ringt mamma 10 ggr och göra henne sjukligt orolig och ringa sjukvårdsupplysningen som säger att jag borde åka till stan och ta blodprov och grejer för hon trodde jag blivit drogad......
VAD FAN HAR HÄNT?? :S

Jag ber om ursäkt här och nu om jag sa eller gjorde ngt dumt och konstigt.. jätteledsen isf, men jag kan inte komma ihåg....

Nu har jag sovit ruset av mig, som man säger...... och ska ta en dusch! kom ner för trappen och pappa gav mig den längsta och varmaste kram någonsin... han var så orolig förut så att han blev arg på mig ist.... :(<3

Hoppas 50 års festen blir så himla rolig och mysig som det var tänkt!! usch vad jag vill vara där.. :(buhu

hej

Tisdag, yeppyepp

Ja vilken dag, skulle åkt till norpan (lite för ofta nu för tiden) men skulle åkt med fisen och det ville jag ju såklart verkligen, prataaaa av oss, som vi behöver typ fem ggr om dagen med varandra... :D kila lite på stan och så äta ngt gott vare tänkt.. men naae, jag tar mig upp ur sängen.. går till kylen, får ett blodtrycksfall, går så fort jag kan in till mammas säng och lägger mig bredvid henne, andas som en anfådd gris och svettas.. ligger kvar en stund, gör ett andra försök att göra mig lite lättdryck, för att få i mig liite socker... blodtrycksfall nr. 2 tar över min kropp och jag får skynda mig in till nästa säng, som jag var närmare denna gång.. annars hade jag hamnat pladask på golvet.. :( samma veva igen, svettas, mår illa, andas häftigt, huvudet snurrar och allt jag tänker är, jag kan ju inte spy här i sängen?? :S men jag kan inte ta mig upp ur sängen för då svimmar jag... what to dooooo!? ropar på mamma att jag vill ha lättdrycken som jag hann blanda halvklar.... sen kan jag gå upp igen efter ett par minuter.. jag äter en macka.. men jag känner hur yr och cp jag är i huvudet.... så jag hamnar i sängen, det hade då gått en timma sen min väckarklocka ringde... så det var inte annat än att vila en stund och meddela lisenfisen att jag inte kunde följa med till storstaden.. jag rent ut sagt HATAR när det blir sådär... mamma har hittat mig på badrumsgolvet x antal ggr..... Vad gör jag för fel??? :/

Men efter att ha sovit en, eller kanske två timmar till.... så är jag pigg och glad.. upp och känner att jag mår skitbra, helt plötsligt... så jag dricker en smootie med blåbär, hallon och linfrön och packar sedan väskan och fyller vatten flaskan och knallar upp till gymet, där jag spenderar nästan två timmar! Riktigt skönt må jag säga och aningen välbehövt!

Efter det har inte mkt vettigt gjorts, duschat :P sett oth bland annat...

Men nuuu, har jag varit en duktig flicka och lagat mat till mig och mamma :) Det blir lax i ugnen, kokt potatis, en hemmagjord mumsig sås och en vitkol och morotssallad!!

Detta ska avnjutas, nuuuuuuuuuuu!! :D



later.

Pretty woman

Jag blev just kär... i kärleken tror jag.. goooosh!!


Såå, lisen och jag började prata framtid... Bra(finns det?)killar, barn(långt fram), varför man gör som man gör ibland.. OSV... Vi kom fram till att vi lever våra liv just nu och har nästan för roligt för en pojkvän, men då tkr jag att man ska ha precis så roligt, med sin pojkvän... jaja nu har vi ju inga så då var det slutdiskuterat..
Nu ser vi klart filmen ist..

ciaao

Se och lär.. :D

http://www.youtube.com/watch?v=0gPgkZA7fMk



HAHA


Godnatt.


Brudar!

Tack för en trevlig och mysig kväll!! :)



I väntan på att åka till bästa..

Spindelfilmen kommer inom kort... :D

<3

Kvällen ska spenderas med mina hjärtan!! :)

Jag, Lina, Lina, Bella och Cicci tar en trip in till stan (Där jag varit i princip alla dagar denna vecka) och hälsar på EMS_COOL... :D <3 haha.

Vi ska äta godsaker, se på film och prata såååå mkt tjejsnack.. MYYS!

Love you girls!

I was chasing, but nothing was all i found..

Just when I leave I'm back for more..

Kom ihåg att titta till http://mariiit.bilddagboken.se ibland också.. :)

Inköp

Dagens
-två bas linnen, ett svart och ett mörk lila
-två linne med brottarrygg, ett i oversize (svart) och ett i normal strl (grått)
-En brun stickad mysig tröja

Tidigare i veckan
-två baströjor, en vinröd och en mörkgrå
-en sjukt skön och fin luvtröja
-mascara
-bra grejer..

Förra veckan
-svarta finfina stövlar
-rengöring
-rosen serien dagcreme
-bra grejer igen.. dock dyrt
M.M.M.M

Nästa vecka kommer ett H&M paket med fyra olika långärmade och kortärmade stickade tröjor och en bh.... MEN den som kom på att man blir glad av shopping, hade nästan föör räätt! Jag blir galet glad, men just denna period har jag uppskattat det alldeles för lite. SKÄRPNING! "Det går inte bra nu"

Jag solar, jag åker buss(viken-norrköping,norrköping-viken)PISSDYRT, jag har gymkort i viken, jag tränar på friskis, jag vill fortfarande ha grejer... som en ny väska, nya träningsbyxor, träningsväska, gymkort på friskis(slippa betala engångs everytime), jag vill ha en solresa(gärna en lång sådan) och vet ni, jag vill faktiskt helt ärligt ha ett jobb... OSLO, here i cooome, om detta ska kunna fortsätta...


Det är ett farligt beteende. :S När inga pengar rullar in....


Nu ska jag prova mina nya kläder.. (a)

Du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet..

Är tom nu, besviken.. Vet inte, men känns som "förhoppningar" om man ens kan kalla det de? Men som sedan bara skiter sig helt och hållet... VARJE gång gör du mig besviken... VARJE gång kommer tårarna och ilskan och jag kan inte göra det jag bestämt att göra för att jag helt tappar humöret.... INGEN gång, fattar du hur ont det gör. vad faaan, hur tydlig måste man vara här i livet? När man säger rakt ut hur det känns och det ändå inte accepteras eller tillgodoses.... vad gör man då?
Jag kommer antagligen vara skitsur hela kvällen, mot mina underbara vänner, som inte alls gjort mig ngt... jag kommer gå på innebandyn utan att kunna koncentrera mig ett skit och sedan vilja gå hem, för att jag är för sur...
 FANFANFAN, jag är sämst!!

HEJDÅ


Som grädde på moset

avslutas denna kväll med en joggingrunda, precis lagom lång, precis lagom kallt ute och precis lagom varm/svettig när jag kom hem.. :D
Egentligen kan man inte kalla joggingrundan för ett avslut, för nu sitter jag här.. som vanligt, detta blir mitt avslut, every night.. :( har jag blivit nörd igen? jag som var så duktig ett tag... aajaaaaaaaaa.

Och du, jag dejtar inte ngn.. haha Nickenyfiken! :D


Sov gott


Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din..

Igår kom mamma hem från tunisia... Brun, fräkning, röd osv.. men jag, jag är bleeeeeek.. what to do? Detta är FÖRSTA gången någonsin som mamma är brunare än mig.. och jag trivs inte jättebra med det ärligt talat.. Det blir lite besök i solen.. eller aa solariet, det är väl det närmaste man kan komma såhär års... Fast jag har sagt att jag inte ska sola... så mkt, så får väl bli måttligt om det går..

Jo, sen kilade vi runt lite i maxi igår som har fått lite fler butiker, men långt ifrån färdigt..... jag köpte inte så mkt, men pengar försvann ändå, lite mer än jag trodde... men en svart knäpptröja(mitt ord på det) med stoor mysig luva att krypa in i köptes :) Sen blev det två tajta baströjor med långa armar, en vinröd och en mörkgrå, för att kunna ha under stickade mysiga tröjor med korta ärmar t.ex.. det blev även en mascara och lite smått och gått.. väntar på ett paket från hm som boorde komma i morgon, med lite myyströjor.. Mee like! Sen efter helgen kommer min efterlängtade skinnjacka hem från gbg.. :) wii!!


Fick lite söta presenter av mamma också, örhängen, skor, bälte, sjalar och lite sånt :) 


Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet, du får inte säga att du hoppas om du inte tror att du vet...



Yesterday innan vi gjorde maxi.. :)


Sis<3

Sov som en prinsessa i min stora säng här på lindövägen, var lite ensamt bara och kallt.. :( buut still! Kl 11 var vi uppe och knallade till coop och handlade massa gott, sen blev det superduper frukost :D åååh vad goott det var! :D
Nu är Linda iväg till sjukhuset och röntgar käken och nacken... hoppas det går bra!... så josselinen är här hos mig så länge... :) när linda och malin kommer tillbaka från sjukan så ska vi kila lite på stan hade vi tänkt :) jag ska leta jacka och så försöka hitta lite myysiga tröjor :) och nya tajts! håll tummarna..

Sen spin och middag med hela gänget, mys!

later..

            
max bebiiiis                                         Issa bebiis





Världens mysigaste och finaste bebisar!!

En myysig dag :)

Dagen började dock inte jättemysigt, men jag tog bussen in till skolan för att komma igång med ett stort arbete och tro det eller ej det gick jättebra, jag är inte klar, men i full gång och det kändes som att det kommer bli bra när det är klart, träffade monika som var lika söt som alltid :D sen även pernilla som fick det största leendet jag sett när hon fick syn på mig, även hon i bibban var skittrevlig och lånade ut en penna, som jag snodde, eller vi kan säga glömde lämna tillbaka... :) Jaao, det var min dag i skolan det, var bara där 1.5 timma typ, eller just det träffade jorinde och frida och bytte ngr ord med dom också :)

Fortsatte min kurs in mot stan, till Linda, Danne, Max och Issa, där de var i  full gång med att städa, max jagade dammsugaren, danne försöökte dammsuga och linda stod med disken.... jag satt och kollade på, rogivande :D
Sen åkte vi till stadiumlagret och hämtade min underbara pappa<3 som för en gång skull hade ngr timmar över, så han ställde lastbilen där och följde med hit, danne hade lagat middag tills vi kom hem, muuums! 5 sek efter att alla ätit upp och blivit lite för mätta säger han "nu ska vi äta efterrätt!!" Och springer ut till köket och fixar en stund, sedan kommer han tillbaka med stoooora lass med glass och nougat sås och jordgubbar!! ;D jag delade med issa, jättegott vare !

När detta fått sjunka lite så mötte Linda och jag upp emma för solning på sol och motion och sedan gick vi hem hit för att färdas vidare i bil till vrinneviskogen, där vi knallade på en bra bit, riktigt skönt och mkt prat med underbara bumbi<3

Väl hemma igen blev det popcorn och maria wern :) sen har vi bara myst i sofforna och eftersom linda är blåslagen i ansiktet och inte kan prata knappt så kan hon inte jobba, så jag har blivit lovad en rejääl frukost tills i morgon :D sen blire film och mys hela dagen, kanske lite plugg också... tills klockan slår 18.00 för då ska emma och jag infinna oss i spinninghallen på friskis... ojojoj vad roligt det ska bli :D Men inte nog med det, mamsi och micke anländer till nkpg i morgon efter deras tvåveckors semester i tunisien.. hoppas dom är bleka som aas... :D men ingen risk antar jag..

Så efter spinningpasset väntar middag här på mig med de nyhemkomna negrerna, eller kanske kräftorna? jag hoppas det... :P

Det är så skönt att inte vara hemma, jag är så trött på det... så inatt kanske jag kan sova bra och vakna och må bra, det var ett tag sen...


Nu är det nog godnatt mina vänner, ni är bäst, kom ihåg det <3

Natti


Försvinn!!

Den här idiotiska och hemska helg kan få dra åt helvete, precis som du.

Lisa, tänker på dig och din familj heela tiden.. jag är ju en i er familj, nästan.. älskar er!! <3
Linda, fyfan för din smärta!!! :( älskar dig med, mer än allt annat!! Ingen rör dig ostraffat, that's it!


Idag har jag varit hos Leya med Linisen, myspys! lagat mat och gått en promenad i skogen(leran) :D
Nu är jag i viken, ska bädda ner mig i soffan nu.. huvudet mår inge vidare.. :/ aaaaj!
Och i morgon ska jag upp tidigt, ska till skolan och göra nytta, sen in till stan och gå på ett step pass på friskis med emma, ooom huvudet mår bättre. det känns som när man håller på att bli sjuk, men är inte jag typ det redan? jaja

Är så glad för denna vita helg.

heerråå !

That kind of love(?)

Du ger upp dig själv och din stolthet för en idiot!!

Det var mina ord till min älsklingstjej, Pernilla!
Jag tror att du verkligen lyssnar på mig och allt jag säger om den situationen du är i nu, men jag veet att det är svårt, jättesvårt att glömma om man inte vill.. jättesvårt att sova själv, när det var så pass länge sen... jättesvårt att bara säga åt aset att dra åt helvete och aldrig mera såra.. JAG VET DET gumman!

Men jag finns alltid för dig, vad som än händer!!

<3

Finally friday!

Inatt blev det sent, en viss M höll mig vaken, som vanligt de senaste dagarna, men frågar ni honom så är det jag som håller honom vaken... ;D Klockan blev 02.30 innan vi var i säng, fast på skilda håll alltså, haha nu lät det som att jag uppdaterat er riktigt dåligt, men nejnej.. :D Den enda jag delade säng med var Maya, vilket är rätt mysigt också :)

Hade ställt klockan på 10.30, annars fanns det risk för att jag skulle sova borta hela dagen.. Jag ville inte låta det ske, så när klockan ringde gick jag upp och åt en god frukost, tog en promenix med maya, sen hängde jag framför tvn och här, och så kom linis på besök och vi mötte upp den andra linisen och gick en runda, jag stannade vi gymet och dom gick vidare.. sen körde jag hårt där i 60-70 minuter ngnting, veet inte vad det var med mig, först fanns skitmkt energi och jag körde steenhårt.. mot slutet blev jag helt slut, så då gick jag hem ist... bara dumt att försöka mer när man bara blir yr oså.. Men 60-70 min kanske räcker, såhär en fredags eftermiddag.. hope so! Blir en långpromenad ikväll också..
Har alltid gått mkt, minst en gång varje dag.. nu går jag tidigt och så en låångis på kvällen, då blir man trött och kan somna, trodde jag, men det har inte blivit så än.... :/ men nu tränar jag varannan dag på gymet och springer en lång sväng elelr går en eller två låånga och snabba promenader de andra dagarna och kör på min leg magic, gör minst 200 situps och ibland blir det även vibratorplattan.. Nästa vecka (om halsen känns helt OK) så ska jag testa på spinning och core på friskis! Jag har fått lite heta tips på att det verkligen ger mkt och jag har längre velat testa men inte vågat mig på det.. :D

Ikväll då?
Jag hade tänkt åka till Västervik med lina Isak och hälsat på måårtan ;D ha lite mys, sova över(såsött) och äta gott.. men problems dök upp, problemet heter Maya.. :D Hon skulle bli ensam hemma ( mamma är ju i tunisia och solar:( ) och jossan är hos pappsigubben med honom och leya... jaja det blir en hemmakväll, förhoppningsvis kommer fisen sen.. Alex ville ju att pattfia(jag) :D skulle komma till sörping och kolla hans match, helst skulle jag skriva heja alex på bröstet/magen också..... Vi får se hur det blir, har inte riktigt bestämt mig... hahah :D

jag är bög, som han sa, och kryper nog faktiskt ner i soffan och myser till idol... :D Men jag ska tala om att jag är bög, för OJ vad jag gillar pojkar.... :)

VIT HELG hörrni, jag bugar och bockar för era applåder! :D yeaaah, denna helg och troligtvis nästa också! Jag MÅSTE tänka på min hälsa nu... sprit är inte bra alltså... varför ens träna om man tänkt förstöra det när helgen kommer? Fast jag vet en som ser det på ett annat sätt... Tränar man hårt så kan man dricka utan att bli tjock.. hahah, hur tänker ni? :D


Ha en bra kväll allihopa :)


Nu ni!

Varit i storstaden idag med Lina, eller först sörping då för ett besök på gamla skolan :) delade meningar, men snart är jag klar!! Duktig Carro! :D hälsade på hemma hos emma, mys att få se dig lite bumbii<3

På g på fler sätt nu, känns bra, nu jäklar!! :)


Helgen?

Idag ska jag ställa kl så att jag kommer upp skapligt, men jag är sjukt trött nu så jag kmr nog somna gott och förhoppningsvis sova hela natten, vilket är aningen sällsynt just nu.. :/

Se repris av våra bästa år och sen vidare och träna med Lina!



Puss och godnatt till er.


RSS 2.0