Pappa<3

Godkväll!

Jag sitter mergosad i en sköön fåtölj med papsis duntäcke och bärbara i knät... :)
Lina åkte precis hem, vi har varit här ikväll, grillat, myst, sett på film och ätit liite godis (A) :P

Tidigare idag drog Cicci och jag till Ramsdal och badade, verkar inte finnas många fler platser i närheten av viken som inte är fullt med alger... elller vet ni ngt bra ställe?
Det var mysigt därute och en massa folk, bland annat det framtida paret Vendela och Meffe .. ;D haha såå coola!

När kl blivit fyra åkte vi hemåt och min huvudvärk blev helt sjuuk... jag var tvungen att lägga mig och sova, men när jag vaknade var den kvar och jag kom knappt ur sängen.. :/ men det blev bättre efter ngr mackor och ngn liter juice.. :)

Nu mår jag jättebra, men är trött och fortfarande lite för mätt.. :P


Lina är bäst och gör mig alltid glad! <3

Sen en annan sak, min pappa, han är bäst också, tävla inte med mig.. ;D det sista är lite internt.


Kärlek till er två, så mkt ni orkar bära!!




Just det, ÖLAND!! Näst nästa helg, åh vad jag vill!! :D Steffan och hans snygga(?) kompisar ska hälsas på !! :D yeeey!


Underbemannade!!

Du har så rätt gubbe lilla.. som sa det till mig igår;  "NI ÄR UNDERBAMANNADE"....
Jotack, en person, vid namn Carolin, fick fyra matbeställningar, och ett tjugotal personer i kön till receptionen/kiosken, medan Sara Dahlberg var iväg och ställde in extrasäng i en stuga och Isabelle serverade vin på operan.... AJAJAJ! Jag var all alone, det gick sådär... visst jag löste och fixade allt på olika sätt som var så bra som dom kunde bli under omstädigheterna... men jag mådde piss under tiden, paniken steg ärligt talat till max och när jag var hos bella kl elva så var jag fortfarande inte helt lugnt och mådde inte helt bra... :/ BAD DAY!

Idag då, jo nu är jag på jobbet, sara grönfors mår superdåligt, hennes dumma mage :( usch jag lider med henne men hon kan ju inte gå hem, lämna mig här, ensam.. för även idag ska isabelle(kocken) lämna oss för vinservering på operan... astrid kommer vid åtta och hjälper mig.. men snälla gud ge mig inte samma kaos idag...

Innan jobbet var Bellsibub och jag på sandvikebergen, vi brassa moppe dit ;D bad, liite sol (fast vi blev mest irriterade på solen idag), ngr dopp och mkt killsnack, steffan, Trobbe osv, mys så länge det varade, det vill säga tills möörka moln kom och tog över himlen! :/ men fick en powernap innan work och det var nog bra med tanke på att kvällen kan behöva att jag är stark och pigg!

Önska mig lycka till nu!!

I morgon är min enda lediga dag this week, den behövs :)

puss

EN ÄLG ELLER EN BUSKE?!

Hur kunde jag glömma bort att skriva om ÄLGEN!... Igår fick Lina och jag för oss att trotsa huvudvärken och tro att lite luft skulle göra susen, så vi knalla fifalla, kl var väl sisådär 22.30... när vi går där på grusvägen får jag för mig att kolla ut på ängarna och upp i skogen, för det är rätt mörkt och man får lätt små saker som stubbar och dylikt att bli ngt heeelt annat.. men så kollar jag på ängen och frågar lina vad det där mörka, stoora, som står ute på ängen är för ngt... vi kommer .först överens om att det nog är en buske, men jag är väldigt osäker på om den busken stått där förut, då jag knallar den där vägen typ flera ggr i veckan.... men sen så kommer vi fram till att, joo det är en stolpe som typ telefonledningen går i.. eller aa en sån... men naae fan är det inte en STOR kropp och så ett huvude? trådarna däruppe går inte alls där "stolpen" står.... lina klämmer tag om mig arm och vi ökar takten rätt rejäält.. ;D vi knallar på i bra fart hemåt och skrämmer upp varandra med både den ena och den andra historian....  vi bestämmer oss för att ta bilen, direkt vi kommer hem och åka upp och kolla... står det där kvar, så är det ju antagligen en buske, annars är det ju en ääälg! Jag kan ju säga er en sak, DEN STOD INTE KVAR. SÅÅ en slutsats blir; NEVER EVER, fifalla igen i det där mörkret.... ;D

Lina kom till mig på jobbet idag, typ kvart i tio och eftersom vi varit sjukt effektiva på jobbet idag och städat klart och allt redan vid typ halv tio så kunde jag knalla därifrån vid typ fem över... så vi gick hem till mig, sen gick vi viken runt, det var skönt! :)

Nu sitter jag här och är trött, ska lägga mig och se dom sista minuterna på satc nu!! :)

I morgon jobb 16-22 igen. wish me luck med huvudvärken.

Godnatt summerlovers.

Sjukling?

Idag vaknar jag och är suuuperförkyld och känner mig helt bombad i huvudet... :/ jag var sjuk igår, men idag lovade jag att jobba, trodde med all säkerhet att jag skulle må bättre.. men noope! Men jag ska dit ändå, får gå som det går!

Tzatsiki, morsan och polisen på en av de första dejterna, sanning eller konka, arn på bio, halvtorsk eller heltorsk(som jag oftast vann:P), så sjukt mkt mys att man stog sig i veckor men ändå saknade oavbrutet, en inslagen näsa och en fläskläpp men slutade ändå inte pussa mig trots att varje puss gjort så ont, 6, 7, södertull besök med morgontidning för vissa för att vi skulle få vår stund;D, bus på alla sätt och vis och så himla många härliga skratt tillsammans.
Synd att vi förstörde det, vilka klantar vi är! Men allt det där står för oss, på vårt sätt! Vi tycker fortfarande om varandra, bryr oss om varandra och kommer alltid vara bra vänner, jag är jätteglad! :) Allt känns rätt nu! Dec-juli, Bra tid. (F)


Nu letar jag efter prinsen, men jag undrar; Kan man vara kär i kärleken?


Mina vänner betyder allt för mig, tack för all tid jag får med er och tack för att ni tkr om mig för den jag är!! Jag älskar er ! <3




 
Nu ska Leya bo hos oss i ngr dagar, mysigt! :) Hon flyttade in för ngr timmar sen.. hihi

Jag fick mina pengar idag, det var ett bra tillskott på kontot.. (F)

Mamma, jossan och jag ska åka till Grännäs snart, käka där innan jag börjar jobba.. hoppas det går bra trots en rinnande näsa och en j*vla huvudvärk!!

Hörs i dagarna..

Sol, vind och vatten..

Underbart väder har vi fått, och ni har mig att tacka för det! :) eller inte egentligen, men jag är så glad att vädret faktiskt kom när jag hade fyra lediga dagar, det är första och enda gången denna sommar...

Torsdag och fredag tillbringades med Lina, i torsdags tog vi cyklarna lite hemmagjord sallad och bikinin och trampade på ut till sandvikebergen! :)
När vi kommit hem igen handlade vi det som behövs till taco och åkte upp till bellsibub och lagade till det :) sen planering och mys där :)
Lina och jag avslutade kvällen med att gå viken runt och sen laga pannkakor.. :)
Fredagen vaknade vi runt halv 9, upp och börja packa väskan, ner med pannkakorna (A) jordgubbar och massvis med vatten!! :) så gick vi upp till statoil och snodde mamsis bil och drog ut till lilla kalvö! :) soooooool och bad igen!! :)
Kvällen spenderade vi hos Bella, med grillning och massa vin! :)
En oförklarlig spya, pyramiden och två galna spanjorer... kan sammanfatta kvällen/natten! :) det var trevligt!

Idag skulle jag varit med ute i Ciccis stuga, men ett problem uppstod, kan man säga.. och jag har gråtit hela dagen. HATEIT!

Mat nu kanske? Vet i faasen vad jag ska laga bara....

I morgon börjar joobbet igen, sen är det fullt upp, men slutar 10 augusti så det är ju luugnt.. jobba på nu sista veckorna så har jag lite ledighet sen! och mkt pengar!
Tillskott igår också, välbehövda tusenlappar rullade in på konto, dom ska SPARAS!! Jagärenslösa Tack mams!! <3

Fick precis förslaget om grillning och wii ikväll, maybe baby! :)

So long.

HOT!

Väckarklockan ringde kl. 09.00 i morse, upp och fixa matsäck för att dra ut mot sandvikebergen :) så jävla underbart har det varit!! Jag och cicci kom precis hem därifrån, bellsi åkte lite tidigare för ett möte...
meeen, shiit vilka kanter! YEEES!! :D så härligt! Nu ska jag laga mat, sen ska jag köpa jordgubbar och så ska vi åka ut igen! :) spela kort och planera i kvällssolen <3 med dom bästa också! :)

I morgon ska Lina och jag badaa och sola! Ekön kanske? :) hiih då måste jag nog smörja mig lite, iaf med rosenseriekrämen.... ;D

Än så länge bara ääälskar jag mina lediga dagar !! :)

Helgen kommer bli så himla kul och mys hos Bellsibub också! :)


Hörs!

Ekön

Idag har jag jobbar 10-16, så hade jag fått sms från bellsibub som ville åka till ekön och mysa, så jag och lisa köpte, äpplen, jordgubbar, vindruvor och naturgodis till oss, goooott! och bella och cicci fixade sallad till dom!! :) sen bar det av utåt och vi tog sandbergs berg.. sorgligt men sant.. :) och där käkade vi och det stekte lite på kinderna faktiskt, trots att kl var närmare halv sju när vi kom ut.. härligt!

På vägen hem stannade vi vid utkikstornet och sprang stigen upp för att klättra upp där, ngr kort, lite svindel och en jäävla massa flugor, sen bar det av neråt igen.. ;D

Kände då efter att ha sprungit lite på stigen där att en joggingrunda skulle vara på sin plats, så väl hemma när det fortfarande fanns lite ljus ute så gav jag mig iväg, 40 min löpning och det var sjuukt skönt! lite skakiimaskin sen också ;D


Nu är jag trött och sugen på dubbelavsnitt av satc! I'm stuuucked!!! Shit, jag ser på det varje kväll nu, nya som gamla avsnitt! Det är klockrent! :)

Gav förslaget om en weekend på annan ort till pappa och sistersen förut, får se hur det blir.. vore mys, nu när vädret kommer, att typ dra ner husvagnen till öland, tors-sön skulle räcka! Öland varje sommar är ett stort måste, så har det varit sen jag var en liten skit.... :)

Taack (lite mer än halva) SB gänget för en mysig eftermiddag/kväll! :)

I morgon Bella och Cicci så sätter vi kl på 9 och drar till sandvike! :)

Soo loong ni andra suuuckers.



Last day!

Jaa, nu är jag på jobbet, sista dagen nu innan lite ledighet! :) JIPPI !
Blir så glad för det verkar ju faktiskt som att vädret kommer nu.. :) iiih! <3

Haha, tack Cicci....... :D usch ja, morsan häääär! ;D


Hörs i eftermiddag bejbs, då äre buuus!

Bella, feest i helgen ? :P

Ledighet, det tackar vi för!

Idag har varit en hektisk dag!! Började med jobb, 10-16, lagom tempo där idag, inte för mkt men heller inte för lite.. Direkt jag kom hem var det kalas, kusinvitamin Andreas fyllde 20 i förra veckan! :) Så vi sa hejdå till affären :/ mormor har alltid jobbat i en liten affär, nu har hon slutat med det, stängt affären och nu även sålt huset som den var i.. hon var lite ledsen när vi var där för sista gången :/ buhuuu! Men pengar rullar in, till mig.. bland annat :) tack mormor <3
Sen gick vi upp till kusinerna då, där var det grilligrill, dooleys, vin och jordgubbstårta som gällde ;D mums!!

Nu är jag hemma, Lisa och jag har precis gått fifalla :) Tydligen haft tjuvtittare i skogen idag fick jag precis höra.. :D haha! Var en stund i solen förut också, hos franzén, måste värma upp in för sunny nu :D MEN som jag sagt, i veckan kommer vädret, trust me!!

Igår då, jobbade 10-16. hem och sooooova, var helt slut! Sen ringde linda och ville att jag och lina skulle följa med ut till pappa och laga mat och spela wii.. :)
Vi följde med, gick lugnet rundan.. låångt, skönt och välbehövligt! När vi kom hem var maten klar, varm smörgåstårta, MUMMAA!! Sen var det jordgubbar :) och så började en film, crazy in love om jag inte minns fel, den är så söööt!! Så vi såg den ist för wii :P

I morgon, jobb 10-16, sen är jag lediiiiiiiiiig enda tills på söndag kl 10... ;D;D jag är så glad!


Solning i veckan brudar!! :D <3




Jag & love <3




Måste bara fråga er hur gammal jag egentligen ser ut att vara? En assöt gubbe(förlåt lisa)/man på campingen började prata en massa med mig igår, om allt möjligt men bland annat om endel campingar. Han hade varit på en så himla fin och rekomenderade den till mig. Så frågade han om jag hade husvagn.. -"jaa, det har vi" sa jag... så sa han "jaha, men har du småbarn då?" :O:O:O JAG DOG! eller nee. men okeeeeeeeeej!??! så berättade han att det fanns så mkt lekplatser och sånt också.. men jag bara "Neeeeee" haha en lindrig chock där. Aldrig ngn som frågat ngt sånt... Med småbarn som kan leka på lekplatser menar man ju typ två st, 5 och 3 år kanske.. och hallåå? :S hahah men det var kul och han var skiitsööt!! :D

Nu är det tack, hej och godnatt ! :)

Weekend

Och det känns på hur många sätt då? - INGET... Jobb igår, ikväll och i morgon.. MEN en vit helg och det tackar vi för! Jag behöver det, eller VI behöver det, tjejer tro mig, det här är bra för oss! ;)

Igår var det jobb 10-16, sen hem och laga mat med mamma :) Sen kom fisen och vi gick fifalla, sen upp till Cecilia, där det var myyyyyys, jag var duktig och höll mig från godiset och chipsen :D yeey! Det pratades, skrattades som faaasen, gjordes rim :D och planerades till SB! :D Vi har redan börjat på en "todo" lista inför SB! :D
Hemfärd, väl hemma hittar jag Malin och Jossan, dom dricker :O:O jag döör lite, men avstår!! Dom kollar saw2 och jag kikar lite, men vill kunna sova sen så kollar inte på det värsta.. :D
SEN sooover jag, skönt! Drömde koonstigt, men såklart har jag glömt det nu :S vet bara att jag tänkte "shiit, varför drömde jag såå?" direkt jag vaknade... men jag vet ju att när man vaknar ska man DIREKT skriva ner det man drömt, annars glömmer man det ofta... dum jag är som glömde skriva!

Idag då, gick upp ur sängen klär på mig för en prommis, det börja regnaa.. :/ jag trotsar, går ut ändå, och faktiskt så slutar det, sköönt :)

Nu är det träning på vibrationsplattan, lite annan träning, sen duuusch sen jobb :/ det sista skulle vi kunna skippa! MEN, jag jobbar av en anledning, pengar behövs . SBSBSBSB! :D <3

Ikväll händer absolut ingenting, då jag kommer komma hem seent, premiär för operan ikväll vilket LÄR innebära fullt med folk som INTE kommer lämna lokalen vid tio då vi stänger.... :/
På tal om operan I JUST HATE THEM! usch, dom har flyttat in över mig, dom har fester mitt i veckan, SENT. och med fester menar jag, DUNKmusik, SKRIK, SLÅ i dörrar vara 50 pers där man egetnligen får plats 20.. OSV! GAHGAHGAH! mitt budskap till dom är: FLYTTA HEM IGEEEEEEEN!

Igår fick jag iaf reda på att jag kmr jobba till 10 augusti! mer pengar hade väl behövts.. men nu måste jag ju ändå tänka på hur sköönt det kmr bli! Ledig 3.5 vecka seeeeeeeeeeeeen åker viiiiiiii!! :D:D SÅ ett hett tips kommer här, SOMMAREN kommer efter 10 augusti! Jag har beställt det, så ställ in allt ni tänkt göra då, för ni kommer behöva vara utomhus all day long!! :D OCH kommer inte sommaren olycklingvis inte då, SÅ tänker jag bli brun i Sunny! just so you know! :D

puss, träning nuuw! SunnyBEACH-08, alltså formen, måste finslipas! :D




Bjussar på en bild från vis! :)

Nu är det fan gjort!!!

VI HAR BOKAT RESA TILL SUNNY BEACH IÅR IGEEEEEEEEN! :D

Den 4:e september åker vi!! Inte högsäsong men det känns skiiiitbra, för vi har varit på högsäsong förut och då festar man ihjäl siiig.. nu känns det perfeeekt!!! hotellet är 4+ :D:D jag är så jävla glad!!! :D Dricka drinkar vid poolen :D:D ÅH! <3

Jag, Lina, Lina, Lisa, Cicci och Bella draaaar!! KAnske fler om dom bestämmer sig snart.. ;D men vi sex har bokat iaf!!

ÅH, nu ska jag le lite till och prata md mamma !! :D

Min lediga dag..

Har gått till träning än så länge :) Tog en morgonprommis innan frulle och nu har jag precis kommit hem, 8 km löpning.. Skönt!
Jag har även pratat med allas vår saknade Sandberg<3 Hon vill höra skvaller osv, vilket jag hade mkt att bjuda på! :) Så blev snack i en och en halv timma typ, kändes bra! Blir alltid så glad när hon vill ringa mig!! Lovelovelove you, när du kmr heem blire feest mys och buuuus! :)

Nuuu väntar duschen och sen ska jag till Cicci. Bella och förhoppningsvis även Lina, kommer dit, reseplanering på g! ÅH<3
SB, AN eller T? :O alla är vi lika envisa, nästan.. :D

There's another world inside of me, that you may never see..

Fan så mkt hemligheter, det är så mkt ni inte vet, inte borde vet och inte ska få veta..

FYFAN, är nog de enda ord jag kan sätta.

Så jävla mkt smärta, år av den jävla smärtan.. Men vi skojar om det, som då.. alla skrattar, jag skrattar också, för ingen vet ju.... kan ju inte gråta.. det vore konstigt.. så jag skrattar med er, som att det vore en askul grej. det är en av dom värsta grejerna... :S Det enda jag kunde tänka var "Ni skulle bara veta..." :/

Jag orkar inte klaga mer, men faan vad deppigt det blivit nu, igårkväll också... och kvällen innan... Jag känner mig på ett sätt jätteglad, ni vet för saken som löste sig.. riktigt glad.. men annars? NE FY! :/

men sov gott nu!



Men jag kan ju ändå berätta en bra grej, jag var hos pappa idag, säkert två veckor sen sist! :/ Han är världens bästa pappa, han är så sööt!! Åh vad jag älskar honom!!! :) <3 Jag tror att jag borde säga det oftare och krama honom ännu hårdare nästan gång! Varje gång jag åker dit kramas vi hårt och länge och varje gång jag åker, samma visa! Det är så skönt! :) Jag hatar att vi ses så sällan.. Men nu har han semester och ska hitta på lite roligt :) Är glad för hans skull! Hoppas att han kan vara ledig lite i augusti också så att vi kan åka på en liten semester, till skåne kanske... :) Jag skulle vilja! :)

Linis var med hem till pappa.. myys! Vi lagade mat och pratade om allt möjligt i flera timmar.. Lina och min familj :) Älskar dig också bebis! Det första pappa sa när du gått ur bilen var "det där är en riktigt bra tjej, hon verkar så himla snäll och gullig, henne gillar jag" :) det gjorde mig glad!! FÖR DU ÄR BRA! :)



Tänker på er mina vänner, sov gott! I morgon är min lediga dag, planeringplanering bellsibub :) Synd att inte det viktigaste blir av... men aa, en annan gång.. ;P

SATC NUUU! BÄÄSTA SERIEN! VILLVILLVILL SE FILMEN <3

OJ!

Så duktiga ni är på att läsa, igår slogs rekordet :) Fortsätt så, kommentera gärna också, med tips och råd. :)

Puss

Lets get happy and lets be friends.

Precis hemkommen från aa säg 1.3 mils cykling kanske.. :) Guud vad mkt tankar som fart runt, ville bli av med dom dåliga.. men såhäär blev det: en, den jättestora var egentligen inte dålig, kom jag på.. jag tänkte bara bra om den.... fast jag tidigare fått för mig att den var jättedålig... de andra, liite mindre, är fortfarande dåliga.. men jag tkr ändå det känns okej nu :) Det trodde jag aldrig...
Jag har skrivit det en gång, för länge sen " nu är det nog mer känslan av att vinna och stoltheten faktiskt " och tänk, så var det nog verkligen.. nu vann du INTE.. jag vann verkligen, på sätt och vis. Vädurar älskar att vinna.. ;D Ifeelgood<3
Bara du och jag vet och behöver veta men detta är en (ny) start på ngt bra, vi vet att vi kan och vi vill! :)


måste bara påminna: 2835647! I'll always remember! :) Happy. haha så dum jag är.

Ni fyra, lämnar ni mig nu? Klart ni får om ni vill, men det känns inte bra. Jag är och kommer alltid vara aningen ego.. ;)

Jag älskar (som ni nog märkt) att skriva ner preciis det jag tänker.. iingen förklaring, ingenting.. utan bara precis så som det är i mitt huvude.. jag är ledsen, för ni kan ju inte förstå. men för mig är det skönt på ngt sätt.. De som ändå förstår, är mina riktiga vänner, men jag lovar er andra att ibland förstår inte ens dom... :P

Mitt goda(?) humör blir inte bättre av att veckan ser ut på följande sätt: mån,tis,ons,fre,lör,sön=WORK! inte kul..

Fortsättning på vis..

Fredagen:
Woork 10-15, tack felicia för att jag fick sluta en timma tidigare :)
dusch, fix och packning stod på listan när jag kilar genom dörren här hemma...
Sen kom Lina och hämtade upp mig, sen hämtade vi cicci, bella och lisa.. ngr nygjorde skivor trillade in hos mig, (djn i framsätet) och feste kunde börja redan i bilen :D
Vi + Madde, Matilda, Isa, Johanna, Malin och Gabban våldgästar Mårtens lilla lya och där var det igång på riktigt!! Ngr fler bruds trillar in och kollar läget och senare kommer stadsboysen, mkt trevligt :) Vi spelar lite kortspeel, blir lite(mkt) fulla, pratar hööögt och blir kallade en hönsgård ett antal ggr av Christoffer? :P
Palladium var stället för kvällen, där var det riktigt kuul med liveband, mkt känt folk, från viika:D
mindre bra avslut på denna kväll dock, killarna ringer för att få gå med mig hem och sova hos oss i lilla lyan, jag pratar med ngr andra vänner från viken när dom kmr... statskillarna uppskattas inte av en person och en jävligt hård och onödig smäll utdelas på typ världens snällaste kille och han stuupar ner i backen, alla blir galna, jag står i mitten, skriker och knuffar bort dom.. jag känner ju båda "gängen" väääl..... :/ sjukt jobbigt och två hamnar i fyllecell, två som INTE förtjänade det.. :(
Jag blir helt galen och skriker ur mig både det ena och det andra, men jag kan ändå säga att jag står för det.....
Gustav som blir aningen arg, ledsen och förtvivlad retar upp en snubbe som tydligen har kniv på sig..... usch vilka idioter det finns. men väl hemma, eller på gården, säger gustav helt fel sak vid helt fel tillfälle och där var även vårt bråk igång.... SÅ förbannad som jag var denna kväll kan jag inte minnas att jag varit förut.... men jag utvärderar ändå kvällen till ngt skitbra faktiskt, för vi hade så himla kuul, tills allt detta..! Jag väcker malin och kryper ner i sängen bredvid henne, men hjärtat slår och jag skakar fortfarande av ilskan.. SÅ jag tar en kudden och sovsäck under armen och kilar vidare till mamma, behövde få ngr minuter för mig själv och bara få andas in frisk luft... :) Micke var precis nyhemkommen, då han jobbar som vakt på harrys så jag väckte dom inte iaf :P På tal om micke, i min ilska och mina rinnande tårar var jag borta vid harrys, han såg mig genom folkhavet och var tröck sig igenom alla och var hos mig på bråkdelen av en sekund!! dumt av mig att göra honom så orolig.. men känns väldigt skönt att veta att han bryr sig så himla mkt :) MEN, måste bara berätta om det allra sista denna natt, utanför dörren till micke så står två killar och en tjej, en kille drar ner byxorna när jag kommer.. ÄR DET HÄFTIGT!??! Jag fattar inte hur vissa tänker... vilket jag sa till tjejen...

lördagen:
Jag vaknar kl 11.30, sovit asbra, mamma har plockat fram frukost och micke kommer inom 5 minuter med nubakat bröd och massa mums som han varit och handlat :D världens frukost, så himla välbehövligt :) Slapp åhmans till frukost.. :P Sen skjutsar mamma mig till lyan och dom andra brudarna, där är det seegt, men henke och weine har fått komma ur fyllecellen vilken känns riktigt braa!! Senare går lina och jag till micke, där ingen är hemma, vi gosar ner oss i soffan och soover en stund, sen vaknar vi hungriga och går till sahara och köper sallad, tillbaka äta, soova mer :) sen duschade vi och sen vare igång igen, upp till mårten igen och så vare ju bara ÅTTA tjejer som på samma gång skulle göra i ordning sig, två-tre st vid varje spegel osv..haha alla bytte kläder med varandra, men troor att bella vinner den.. :D Sen var vi igång och hinkade vin :) denna kväll var det bara vi 8 tjejer, riktigt mysigt!! vi lekte och stojjade :) "jag har aldrig" var populärt och handlade antingen och spyor eller sex... haha vilken fantasi vi har tjejer.... :D jag fick veta mkt smaskigheter iaf och ni om mig med.... :D hahah kuuul!
Denna kväll blir det stadt för åldersgränsen är 23 på palladium, så sjukt dumt :S men det var riktigt roligt på stadt! :) såg en söting jag inte sett på länge, eller fick ju faktsikt en kram och bytta ngr ord, kul :) Runt kl två blir visst alla hungriga och drar till donken och historian där har ni ju höört :D sen tillbaka till stadt, då var syster med pojkvän där och då satte tequilaracet igång och drinkar delades ut, gratis är gooott! :D
Jimpa blev lämnad av ringeboafolket så han nanna sött hos oss :)

Söndagen var vi aningen slitna, men städpatrullen var igång, riktigt effektiva var vi faktiskt och det blev ett riktigt bra resultat! sen knåpade vi ihop en riktigt bra tack och hej lapp till pappa mårten! :D

Har glömt det roligaste nästan...... Mårten bodde i helgen i lägenheten mitt emot, som han ska flytta in i om ngr veckor, det är en kompis som bor där nu... OCH på fredagen fick jag gustav och lina för oss att kila upp och dela dubbelsängen med honom, jag smög in först och gick in i fel sovrum :D:D meen lyckades att inte väcka dom och kila vidare till rätt rum, lina och gustav ska gå in en halv minut senare meeeeeeeeeeen NETA vaknar.. OJOJOJ så jääävla arg hon var!! :D "DET HÄR ÄR INGET JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA VANDRARHEM !!!! " Hhahahahh där låg jag på mårtens arm och väntade på dom, men dom fick vända rätt fort i dörren.... :D jag väntade ngr minuter och smög mig sedan ut... :D herreguuud! vilket humöör säger jag bara. 

Idag är jag fortfarande trött och sliten, blev väckt kl 2 inatt av en väldigt sööt en:) så när kl ringded 08.30 så var ag inte särskilt pigg... jobb nu idag-ons, fre-tis.. när ska jag få sova ifatt?? :/

Tänkte precis ta en cykeltur ut till pappa, men det skulle bli 2.5 mil fram och tillbaka och jag har nog inte den orken nuu... :/ skulle bara bli att jag lämnade cykeln där och det går inte .. den måste jag ha i morgon :)

so loooong beejbs! Nu vet ni min helg :D


I don't want to run away
baby you're the one i need tonight
no promises

?

Jag är 95 % på vem du är. men skriver du inte ditt namn så slutar diskussionen här.

I know so damn well!

Hur det ligger till, du säger det om och om igen och jag veet. Men kan inte hjälpa att jag ibland får tankarna att det kan vara så. Nu är jag rädd, faktiskt jävligt rädd.. Jag vet inte varför, eller jo jag vet ju, men vet inte varför det känns så..

Ja vet du vill haa mää!!
-brudarnas ;D

Kul på visfestivalen :D

Idag är jag fruktansvärt sliten, precis nyvaken nu.. :) Säger som Marcus "hade dödat för en sängkamrat" inte vilken sängkamrat som helst, men inte idag.. Får ju inte glömma att jimpa faktiskt låg på armen inatt :D haha.

Helgen har varit helt klockren!! Men jag orkar inte berätta hela nu, det gör jag i morgon.. Men jag måste ta med det roligaste nuu ;

Nr 1 GRATISÄRGOTT
. Vid kl 2 typ drog alla till Donken, jag och matilda fattar nooll men drar efter.. Jag var inte ett dugg hungrig, men på ett ganska bra rethumör... Linas hamburgade saknade lök och senap, jag vill självklart tjafsa lite med personalen i kassan, så jag tar hamburgaren ur hennes händer och rör mig mot kassan... Där håller jag fram burgaren och säger ; "Det är ingen lök och senap på den här.. " personalen frågar om jag inte beställt ngn special men det förklarar jag klart och tydligt att jag inte har, han ropar efter en burgade MED lök och senap men de som lagar maten bakom svarar att det inte finns. jag säger "jag kan ta en cheese ist" och får det... det visar sig att lina inte gillar det, så jag tar den själv. Vi, vid mitt bord blir lite törstiga och jag ber matilda lite försiktigt sno läsken vid bordet bredvid där tre killar satt.. hon göre, och hon göre jäävligt snyggt ;D Sliter på ett lock och sticker i ett sugrör fort som fan... :D SEN blir jag pommesugen och frågar samma bord om dom verkligen ska äta upp sin pomme som ligger kvar på brickan..det svarar dom att dom ska, men jag säger "nej men den vill ja ha" och får den..... :D SEN kommer en tjej och en kille och sätter sig ngr bord bort, med ett BERG av burgare som matilda och jag efter mkt om och men får till 10 st, jag är mätt men bara för att, så går jag fram och säger "ska ni verkligen äta alla dom där själva? "jaaa" svarar dom som om det vore självklart.... jag säger "ahaaaa, MEN hörrni fick ni lök och senap på era??" bara för att inte verka så jävla tattig... :D men snubben ger mig kvittot och säger ... "ta det här och säg att ni fick för ngr burgare dåå.. " YES tänker jag och går fram, till en annan kassa, självklart.... :D Och säger "ursäkta, jag fick bara 8 CHEESEburgare, jag skulle ha 10.. svar; "men det står hamburgare här" Ja "jaa men jag menade det... jag är jobbig och typ upprepar det igen och lägger även till att det inte varit ngn lök eller senap på burgarna... hon tar kvittot och hämtar två burgare.... :D Snubben som ÄGDE kvittot kommer i samma veva bakom och skriver "jag fick ingen lök eller senap på mina 10 burgare" matilda är snabb med att få tyst på honom, för hur många inom loppet av tio min, köper TIO burgare...... :D hahahahhaha det var klockrent och alla asgarvade när matilda och jag kom ut genom dörrren och mumsade på varsin burgare.... :D

Nr. 2 jag säger bara VIP.. :D
HAHA! Matilda var bäst på imitationen dääär.. !

MALTAweekend, jag körde som alltid mitt berömde sceendyk:D,  Tequilaracet, John, "tio poäng om du dansar med vakten", käka ferraribilar på palladiums dansgolv, "antingen får du sluta glo eller så får du bjuda", jag har aldrig, vinvin och åter vin, Oneminuteman, pojkbesök, farligt mkt ilska och jäääääääävligt mkt folk.
Gjorde det hela riiiktigt jävla roligt!! Att mitt sällskap var 10 underbara tjejer och statsbooys ena dagen och 7 världens bästa tjejer andra dagen, gjorde ju självklart ALLT <3

Dock hände tråkighetet, usch och fy! Jag skäms! :( stackarsstackars henke!

Bra fylla men nästan ännu värre bakfylla.. :D


I'll tell you more tomorrooow after workwork!

Yeeeeeeeeeeah!!

Nu drar viiii!! :D:D Laddad till maax!

Hörs på söndag!!

:S

Woorkin' nine to five.. trallaaala.. Ne, inte riktigt.. men tis-fre äre denna vecka, och varannan dag 10-16 och varannan 16-22.. då vet ni mitt schema.. :D

Idag var det kväll, med den bästa man kan jobba med, Sara Grönfors, det är alltid roligast, mest skitsnack, lek och skratt med dig, me liike! :)

Lite svar: NEJ, jag skulle inte bli glad, inte ett dugg! Men vem började göra fel? när du visste vad som fanns mellan dom två innan? vem började att svika "vänskapen" eller vad det nu var som fanns mellan dig och henne..... Jag skulle falla sönder om det hände mig, så säger inte att det är att glömma bort bara... men gjort är gjort och man är TVÅ om det. OCH hon är den mest omtänksamma för mig, hon är världens bästa tjej, min allra bästa vän, så jag klandrar inte henne för ngt, inte en enda sak här i världen! Du kanske ist borde bli arg, sur, förbannad och jävligt ledsen på pojkvännen? som du säger att han var även då, men som han ej utgav sig för att vara, just då....... Är det inte HAN som har en förpliktelse om han är din pokvän? Vem har hon förpliktelse till? INGEN, hon gör vad hon vill.... TÄNKTÄNKTÄNK igen på den där rättvisan du pratar om...... Och sluta påpeka utseendet, det enda som finns om man verkligen klagar på en människa som är så otroligt fin på alla sätt, är avundssjuka, så du visar dig bara ännu svagare när du gör det...... :/ Lägg ner hela skiten ist nu.

Jag som skulle lägga mig och få en god natts sömn, det kommer ej bli det nuu....

VIS I MORGON, FYFAAAAAAAAAN BÄSTA HELGEN PÅ HELA SOMMAREN OCH JAG SKA BLI FULL, TRÄFFA SJUKT MKT NYTT FOOOLK, VARA MED MINA BÄSTA OCH SOVA PÅ MÅRTENS ARM.. :D:D:D HAAH ÄLSKAR MINA BEBISAR!! 10 brudar är vi som drar tomorrooow after my wooork ! :D lovelovelove! <3

sussdags! natti

Jag älskar att cykla!

Det är en riktigt bra grej med sommaren, att man kan cykla, det är så härligt och går så mkt fortare än att gå.. :P

Tagit en hel del långsvängar senaste veckorna, fifalla brukar lisa och jag ta efter att jag jobbat sent och häromdagen var jag, bella, lina och cicci på statoil, i gusum och på grännäs, hah det blev en bra sväng på bikarna :) Är rätt nyhemkommen nu, Lisa och jag tog svängen ut till kårtorp :) 1.5 mil fram och tillbaka, det var skönt! Om inte vädret blivit så dååligt hade jag kunnat cykla meer!

Nu är jag ensam med Maya, jättetrött är jag egentligen, men jag börjar inte förrän fyra i morgon så behöver inte sova än på många timmar.. Men innan jobbet ska sis och jag käka lunch på melkes och göra ngt mys, om vädret är baad blire en film, annars går vi nog en långsväng och solar :)


Prommis med Maya nu, sen väntar soffan! :)

Haappy!!

Ännu mer glada nyheter, nu känns det riktigt bra allting! :)
Hoppas!



Ännu meeeeer :D

Glada dagar säger vi inte nej till!


Snart kommer Lisa hit, så ska vi ta en låång cykeltur, jag ska bara vila lite i soffan först.. (A)

PUSSpåhappineeeess.

:)

Nu blev jag väldigt (hittar inget bra ooooord) glad, men ändå fundersam eller förvånad typ.. Kändes riktigt bra att du sa så iaf! En liten förklaring, så behöver jag inte tänka på det längre.. Förklaringar är bra, det kan bli så mkt missförstånd annars!
Jag skulle aldrig kunna hata dig så du behöver inte vara orolig.. :)



Bellas mästerverk, gå till Affrodite hörrniii! :)

Karnebåtfestival

Fredag: Vi började kvällen hemma hos Bella, varmt och soligt var det :) Det var vi brudar och John och Nicky, mkt trevligt med dricka, spel och prat :) Sen fylldes det på med ett par trevliga prickar.. En bra förfest, fast Bella och jag körde tequila och lakritsshotar och blev aningen fulla, men Bella vinner förstapriset :D Skapligt dött vid karusellerna när vi kommer ner, eller aa det stod väl fem klungor med 10 pers i varje... Så vi åkte karusell en gång och sen drog vi vidare till Davidssons :) Där var det kul, fast mkt minnesluckor där.. Kvällen slutade på absolut bästa sätt, så jävla mysigt igen :) Fina ord också som fick mig att tänka och bli glad... Jag fick allt jag trott, hoppats och antagit bekräftat! Jag tkr om dig lite fortfarande.. ;)

Lördag: Rätt seeeg på morgonen och prommisen hem var inte heller det bästa, inte när solen stekte.. :( Fast skönt med bra väder.. :) Sen var det karnevalståget, lite halvseegt sådär... :S sen käkade jag, mamma, jossan och micke god mat ute på mitt jobb :) sen vare bara att försöka piggna till och piffa till sig lite :D Så kom min bebis till mig<3, sen kom även madde och vi fixade ett tag, sen vidare till Bellsibub som Mårten skulle ha sagt.. :D Där var allaaaa sega som fan, men med lekar kom vi igång :P Väl på davidssons, fuuullsmockat.. lite för mkt folk måste jag säga.. dom skulle haft en gräns.. det var så sjukt varmt och man tog sig knappt fram :S Men jag hade roligt därinne ändå! Mkt roliga människor :)
Mårten är klockren, så jävla gullig och snäll! Samtalet "Nejmen hej hjärtat, vart är du? JAg saknar dig, kom till bebisblåå!" Bebisblå är båten :D eller aa den heter ju babyblue :D Från och med nu är jag "snärtan" :D Nästa helg, VIS, ska förövrigt spenderas i båtmårtens lyya :)

Ngr plus denna helg:

- Jag var med mina bästa vänner
- Jag fick uppleva det igen, underbart!
- Jag fick träffa mina stadspojkar, Gustav, Jonte, Jompa, Jocke mfl.. :)
- Jag fick träffa mina favorit Emmy, åh vad jag tkr om dig hjärtat! <3
- Jag fick träffa många som jag inte sett på länge; Magnus, Simon, Niklas mfl! :)
- Egentligen inte ett plus kanske, men mkt uppmärksamhet från alla möjliga håll...

Ett par minus fanns också:

- Vädret
- Trängseln
- jag gav min uppmärksamhet till de saknade igår och inte till dig
- Bråken
- Jag och Emil blev osams, i typ två minuter sen kramades vi i fem minuter efteråt.. Du är bäst, kusin<3 felåt(A)

Överlaag ( som Emma skulle ha sagt :P) så var det en jättebra helg, fast jag hade nog högre förväntningar....



Idag är jag trött, men trots iaf minst 5 olika sovförslag så följde jag med min bästa vän Lisen hem :) <3

Nu ska jag mysa med Maya, jag är godissugen :(

Bilder från helgen kommer slängas upp på bdb av mina vänner !!

And I win as usually.. :D

WHAT A FEELING!!

MYSMYSMYS, meliiiiiiiiiike <3

47 också! :D

I rusning...

Nyss hemkommen från woork.. Riktigt slitigt idag, det är så lätt att säga "gör det, gör det, gör det"....

Nu ska jag och världens bästa Sampan åka till sandvikebergen och bada, sola för den är ju faktiskt fortfarande framme och lyser starkt, vi ska äta lite, och myyyysa! :) MELIKE!! Kvällssol är det där ute på klipporna också.. :) iiih <3

Hörs senare eller tomorroooow, då det förövrigt ska solas en hel del, tills jag börjar jobba, vid fyra..

FIck precis innan publicering den glada nyheten att min bebis också ska följa meed! MYYYYS med båda Linorna! :) <3


Kiss and hugs

Linorna <3

Nyss hemkommen från sandvikebergen, Lina och jag drog ut dit runt elva för att pressa lite :) Sköönt! Men riktigt kallt i vattnet, men ett dopp tog jag :) SEEEN, surprisesurprise kommer Sampaan! :D:D ÅH!! Så skönt det var att träffa henne, har verkligen känt stor saknad!! <3
Kl fyra börjar jag dessvärre jobba, så var tvungen att dra oss ifrån det fina vädret, men en kant har jag fått, YES :D

Förhoppningsvis är min lördag bortbytt nu, så vi kan festa till det ordentligt :) hihi!
fast jobbar ju idag-fre eller lör då.... och nu kmr solen.. dumt.. men ngr timmar om dagen kanske jag hinner med.. för nu vill jag bli bruuun!! :)

Matdags, sen fix, sen FINFINA cykeln ut till grännäs!

SEYA!

Kärlek på HÖG nivå!!

Jag älskar verkligen dig, att du alltid finns, att du är den bästa vännen man kan tänka sig och att du är så himla mysig!!

Dock hatar jag även lite idag, jag hatar er två eller ska jag säga tre?, som får min bebis att må dåligt..



Lina är värd allt i hela världen för mig och jag skulle dö för henne och även döda om så behövdes!
FYFAN vilken underbar vän du är <3 ALLTID DU&JAG !



RSS 2.0