Ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det..

Klumpig, klantig eller jävla ofokuserad?! - jag vet inte... Men ngt är det... Okej när jag stoppade tandborsten rakt i ögat (under tiden jag borstade) var jag extrem.... men det här är inte heller okej, för det här gjorde också ONT, som fan.... plus att det säkert blir ärr av skiten, SÅ! JÄVLA! OVÄRT! CARRO!!!


Jag trodde inte att jag hade bruna ben, men när man ser där jag SKURIT bort huden och jämför så var jag nog det, skapligt kritvitt där under.....




MMMMM, det sved en aning ja.





SNYGGT! jag som verkligen älskar plåster.......... fyfan

Vilde, sjukling och framtid

Liggsår, redan?! Har ont i ryggen efter 3 dgr i soffläge, men 3 dgr är ju ändå inte så mkt? Men det gör verkligen ont, i ryggen och överallt... Är ju lite sjukis som ni vet, på mornarna har jag ingen röst, sen kan jag prata igång den skapligt men hostar väldigt mkt.... Så ungefär som alla andra går runt just nu... om det är kul? -nää inte direkt...

 

Emma och jag smider planer som aldrig förr och tänker att vi ska kasta oss ut, bara köra ! För man vet ju att vad som än händer så kommer allting att ordna sig, på ett eller annat sätt, för så har ju allt funkat än så länge i livet, visst är det väl många saker som inte blivit som man tänkt sig, men det har ju ändå på ngt sätt blivit rätt bra, eller iallafall helt okej och även om det inte blivit det, även om det blivit SKIT, så har man ju lyckats glömma och gå vidare. Tänkte säga även "förlåtit" men sen kom jag på att det finns ngt som jag aldrig förlåter, men jag har ändå glömt OCH gått vidare och nu känns allt rätt bra..... Det funkar ju faktiskt så..
 Vi fegar alldeles för mkt vi svenskar (oooops drog alla över samma kant här.. ) Men då säger jag väl att JAG fegar alldeles för mkt, man måste våga för att vinna! kan nästan skrika det rakt ut för jag tkr att det stämmer så fruktansvärt bra!!
Du kan ju sitta hemma och glo och tro på underverk... men det kommer inte att ske.. så vill man ha förändring, vill man ha äventyr, nya bekantskaper, nya ställen osv så kan man inte sitta och vänta på att bli kidnappad av ngn som kommer att visa dig allt detta (och även betala för det.... hur lyxigt det än hade varit:P) nej du måste göra det själv. Och det är precis vad jag ska göra ! Inte nu, men snart!!!




Vilde & moster bildspel på ingång...



  

 

   

 

 

BLOGGCarro & Vilde..

 

HAHHAHA!


Kan inte välja en bra rubrik

Ikväll är det mycket på en gång, i huvudet alltså, annars är det lugnt, FÖR lugnt.... Jag har sen jag vaknade i morse ( kl. 12 ) förflyttat mig till soffan och bäddat här, ligger fortfarande här..... med undantag för att faktiskt ha lagat matlådor! och umgåtts med bästis ett par timmar, vilket gjorde min dag, lite goa skratt fick ja! var härligt och verkligen vad jag behövde idag! Hes och dan och nästan i som i målbråttet är jag, rätt sexigt sådär, eller inte.

 

bild från en annan, väldigt rolig kväll!


Vi smed planer för fullt eller så mkt jag orkade, det var kul! Kändes bra och pirrigt!!

 

 

Jag mår inte bra idag om ngn kanske missat det, vaknade och mådde sämre än när jag gick och la mig, inte bara det att jag hostade, hade ont i halsen och snorade, nejnej jag har även ngn mildare grad av maginfluensa, ingen spya än men jag väntar fortfarande lite med spänning...... Detta är då ENDAST för att jag sa på jobbet igår "FYFAAAAAN tänk om man skulle få vanlig influensa OCH maginfluensa samtidigt !!! ( eftersom båda cirkulerar ) nej men tack gud för att du hörde min bön...... fyfan! mår som ni förstår inte toppen..... men nu, just NU, känner jag mig mest febrig, hes och seg...... Spänningen är olidlig inför morgondagen för som jag sa till Lisa förut så har jag ändå inte nått "toppen" utan jag tror att jag ska bli liiite sämre innan det kommer vända och jag ska börja må bättre igen..... ni vet man känner att man är för sjuk för att göra ngt men för "frisk" för att inte tycka det är stöööört tråkigt att bara ligga och glo på tre tekniska prylar, först den ena (tvn) sen den andra (den här skitdatorn) sen den tredje (mobilen) det går liksom runt, runt, runt ..... f y f a n   v a d   t r å k i g t !


Men som sagt, jag orkar ju inget annat så bara gilla läget istället för att klaga, men jag är ju rätt bra på det vet ni, att klaga alltså.






Häromhelgen..


Emma påpekade förut att jag säger "häromdagen" även om det är en eller flera veckor sen, trodde verkligen inte jag tog efter på det av min kära far då jag påpekar på honom varje gång... "meeeen pappa det var ju flera veckor sen" men jag har visst börjat själv också.... illa! häromdagen kan alltså vara som högst 2 veckor tillbaka, det tkr jag vi bestämmer!



Nu borde jag krypa ner, håll tummarna att jag orkar åka till farmor i morgon! jag vill de !


Ngn som missat att jag vänt dygnet? isåfall kan jag berätta det nu, jag har vänt på dygnet. så.



godnatt


"Här är ingenting omöjligt!"

Var precis det jag ville höra! Hur mkt jag än hatar Gunde svan och blir irriterad på när han säger "INGENTIIIING ÄR OMÖÖÖÖJLIGT!" Så kändes det så förbannat skönt att höra dem orden ikväll, inte av Gunde förstås utan av min bästa Bells! En hård spark till och snart är jag där!


Guuuud idag (inatt om man ska vara riktigt noga) så har jag tänkt, blivit glad, speedad, nyfiken, pirrig, förväntansfull och känt alla dem där läskigt bra känslorna på en och samma gång! Först en weekend till Oslo, sen väntar vi på sommaren, efter den så gör vi det vi borde, lever livet på rätt sätt . haha .



Dags att sova men ska bjuda på ngr bilder innan!


aaahrå det var jag idag det.




Vilde sa häromdagen när han hälsade på att "fan moster kan vi inte köra titanic?" och jag är ju inte den som bangar.......







Godnatt

25/2

LÖNEFREDAG och allt! Jippi! Jag känner mer, vad fan hände här?! Halsen värker ngt stört och näsan rinner och allt blir bara ännu värre när jag måste prata hela tiden (inte för att jag ogillar att prata, snarare tvärtom:P) Men nu, när allt är så jobbigt, då vill jag helst bara sitta heeelt tyst. Ögonen rinner också om jag glömde nämna det. Jag har ju varit så glad att jag inte blivit smittad av alla sjukisar... trodde jag. F U C K !


Jag vill ändå göra ngt när jag slutar jobba, ngt annat än att gå hem och lägga mig på soffan, men det kommer nog sluta så ändå, är nog smartast... MEN VEM ORKAR VARA SMAAAAAART!?! bitter idag vill jag lova! Inte alls rolig att ha och göra med faktiskt.. men sån är jag ibland.



TITTA PÅ MIG BARA, inte kry inte... :(

syns på ögonen... :( stackars stackars mig!

 

Meeen jag lär ju inte bli friskare av att sitta här och klaga, en bra grej tar vi innan jag måste fortsätta jobba, jag är LEDIG i helgen, wiiihoo, och jag jobbar bara måndag, sen ledig tis och ons också! hur suuurt det än är att vara sjuk när man är ledig, så är det ju bra för jag förlora inga pengar på det.. Tummen upp!

 

Lön idag, jippi, eller nae, inte mkt att hurra över efter att jag betalt dem förbannade räkningarna, varför kostar allt? och varför kostar allt så förbannat mkt?! usch, nu kommer bitterfitta fram igen.


Svart och tråkig! Trots att det är fredag....

img_6360 (MMS)

Svart och tråkig! Trots att det är fredag... Men jag jobbar kväll så hur glad kan man vara ?! Har inga planer till kvällen eller egentligen inte helgen alls.. Men det är rätt skönt, eftersom jag håller på att bli sjuk! Fanfanfan!  Ska till farmor på söndag på kalas, det ska bli mysigt, finafina farmor! Ha en mysig kväll och helg !


Jag och bästis i lördags! :) vi hade jätte...

img_2175 (MMS)

Jag och bästis i lördags! :) vi hade jättekul ! Asbra förfest, asbra utgång! Askall hemgång! :p  Sitter på jobbet nu och längtar tills jag slutar, syster skrev nyss att jag kunde komma och käka hemmagjord potatissallad och rostbiff efter jobbet! Dör vad gott! Hon trodde även jag skulle må lite bättre av lite vildemys!! Det tror jag med!


Vilde 1 månad !

Lediga dagar susar förbi alldeles, alldeles för fort! Igår och idag har jag varit ledig och anser att jag inte fått så mkt vettigt gjort, men det kanske egentligen är grejen med att vara just ledig... Vad tkr ni??


Nu har jag precis sovit på soffan en timme, den är väldigt skön att sova i kan jag tala om! :p


Har ont lite överallt i kroppen och velar fram och tillbaka om jag ska ta mig i kragen och köra morgonspinning i morgon, kl 7 är den och egentligen sån jävla överkurs för att vara jag, men jag har inte tid att träna efter jobbet, först ett "ärende" på stan kl 17.15, sen kommer Johannis till mig för mys och skitsnack! Vi får helt enkelt se hur det blir med den saken, tror inte jag är så morgonpigg nu efter två sovmornar.... :P



Idag blir mosters lilla Vilde 1 månad!! Har varit där och pussat på honom idag igen! :) Tiden går verkligen fort när man har roligt och han växer så det knakar !

 

 -------------

En och en halv timme senare, har diskat, fixat tvätten, dammsugat hela lyan och nu står maten på spisen! jävlar vad effektiv jag är helt plötsligt!! 100 situps (gjorde jag även i morse :D) och sveriges fulaste hem på tvn! jappjapp!





Skapligt avis på Empa som är i Thai i 6 veckor! Mhhmm! BRUN, Fest som fan och så jävla underbart bara! JAG VILL DIT NU IGEN!! NU SA JA!


Moster & bebismys! Slår allting annat! Obe...

img_9750 (MMS)

Moster & bebismys! Slår allting annat! Obeskrivlig kärlek till den här grabben alltså!! <3


NU TAR JAG HEEEEEEELG!




Ronny på jobbet kallade mig sporty spice idag. Jag förstår inte vad han menar...... ha!



NU tar jag helg! Så jävla gött! Emma möter upp mig utanför jobbet så ska vi uträtta ärenden innan vi kastar oss på min soffa och myser! Carro kommer senare också, wiihooo!



Ha en trevlig helg alla, för det ska jag!

Typ något sånt här tänkte vi satsa på till...

img_3850 (MMS)

Typ något sånt här tänkte vi satsa på till helgen.. Vad tror ni om det? :D Förresten har jag fortfarande ont i tandkrämsögat! + att jag drömde en vidrig mardröm inatt så jag fick läsa bloggar minst en halvtimme innan jag kunde somna om..... =/ idag jobbar jag tidigt, skönt eftersom det är fredag! Men jag är tröööött och längtar tills ikväll! Först en solning! Wiiihoo! Sen decka i soffan, så kmr Carro och Emma till mig! Men jag måste fan i mig städa.... Egentligen måste jag handla lite grejer med, men för vilka pengar då? -nee just det jag har inte fått ngn sjuklön än .... Bra jobbat!!


It's laaaaaaaate

Två saker blir här och nu i detta inlägg!!


Nr. 1: VARFÖR? Japp jag hade på flit capslock inne där, och jag gör det igen, VARFÖR säger inget åt mig att sola? Jag är vit som ett lakan och det vet jag iof redan för det har jag sagt en gång tidigare, men det är inte fint, det klär inte mig och det är inte min stil eller mig likt och allt det där. Jag ska sola både i morgon och på lördag, japp det ska jag.


Nr. 2: som kanske inte heller är direkt min grej, jag brukar inte vara superklantig är liksom inte "känd" för det... Men jag stoppade nyss tandborsten i ögat........... VA?! I ÖGAT, helvete vad det sved!! Stod liksom och borsta tänderna, sen tappade jag fokus helt.... så tandkräm i ögat hörrni, det kan jag inte rekomendera, det gör ONT!!



Övertrött kallas det.


GODNATT!

Finaste killen!

HEEEEEEJ!


Det blev en bättre dag idag, jag vaknade (dock med huvudvärk) gladare ! Mkt gladare, tror jag behövde sova ruset av mig! Upp och hoppa kl 10.... kokade ägg och gjorde under tiden 100 situps! BRA VA?! Ska göra 100 st till ikväll tänkte jag, kan bli en ny vana, 100 på morgonen och 100 på kvällen... bra grej ju! Är det inte 21 ggr man ska göra en sak för att det ska bli en vana? - jag tror det .. nu jävlar :P
Iallafall, käkade två knäckisar med ägg på och packade sedan träningsväskan! Väl på gymet var jag lika taggad som föregående dagar! Körde på som fan idag med! Och jag blir så stolt över mig själv! :D


Nu jobbar en timme till :OOOOOO blev chockad själv nu när jag skrev det och sneglade till på klockan! tiden går faktiskt framåt, idag med! grymt! brukar tro att klockan stannat när jag jobbar kväll, det är förskräckligt så mkt saktare tiden går på kvällen än på dagarna... konstigt det där!


JAG LÄNGTAR TILL LÖRDAG!!!! Då får jag träffa bästa, bästa bästaaaaaaa tjejerna! wiiiihoooooooooo!!



Detta var i lördags...






Blev förresten bjuden på lunch hos syster med familj förut! precis som häromkvällen, dem är inte så dumma dem där ändå ;) Så gosade jag med Vilde! Han låg på mitt bröst och filosoferade, kom nästan tårar (på mig alltså..;P) när jag var tvungen att traska tillbaka till jobbet... Lilla lillkillen, han växer verkligen fort nu, för fort tkr moster! Världens skillnad sen häromdagen... Han är min stora kärlek det där lilla livet!

Titta på hjärtat va?? När han tappade nappen så tog han tummen! <3



Vi hörs senare ikväll eller i morgon!


Puss på er!


9/2

Godkväll vänner!

Vilket träningspass idag, satan vad jag tog ut mig, sådär förbannat härligt svettig och slut var jag! Älskart! Blev ingen spinning, kom lite försent för det, så körde själv, ökade motstånd, ökade hastigheten mer och mer, kände mig så jävla grym och svetten bara rann! What a feeling! Kan liksom knappt släppa känslan när jag går därifrån, vill bara fortsätta!

I morgon har jag en promenaddejt kl 8.30, får se hur det blir med det..... (gäääsp) Men ska iallafall till gymmet innan jag börjar jobba, då ska jag köra lite hårdare, lite tuffare och lite tyngre än idag! :D PEPP PEPP PEPP!!

När jag väl börjat komma igång med träningen så kan jag liksom inte förstå hur jag ibland klarar mig utan träning i längre perioder, som efter thai? Hur kan jag glömma hur underbart skönt jag tkr att det är? Märkligt, mkt mkt märkligt.... Ibland är väl soffan lite för skön, kanske...
Var lite inne på spinning kl 7 i morgon men känner att det blir lite för lite sömn, om jag inte slutat 22.15 och var hemma 22.40 så hade jag gärna gjort det, om jag kunnat lägga mig så jag sov kl 22, för då hade jag ju sovit klart vid 6.30.. så får nog skjuta upp morgonspinning liiite till.... ;)


Nog om träning!


Idag var sista timmarna på jobbet nästan värre jobbiga än igår, var iväg på en grej idag och fick liksom luften tagen ifrån mig.. vet egentligen inte varför men känns som att jag tappade luften och liksom inte har hittat den igen. jag ska inte dö och har inte fått ngt direkt dåligt besked, tror jag inte? men det kändes bara som att jag helt tappade bort all glädje, motivation, aaah all luft liksom.... tråkigt när det blir så.


Annars så behöver lägenheten städas, men jag har inte fått ngr städgrejer, bland annat dammsugare in hit än.. så det är skitigt, verkligen skitigt. inte kul det inte. Trooor sugisen kommer i morgon, hoppas verkligen det för nu börjar jag må lite dåligt här... :P

 

 

Jag längtar till lördag! Jättemkt! Fredag också, för då får jag besök! nattgäst! myyyyyyyyys! :D

 

 

 

I morgon kanske jag till och med bjuder på en bild! Det ni ;)


GODNATT!


fasen dåå..

Jag som skulle skriva ett lång och bra morgoninlägg! nu hinner jag inte...

drar iväg och tränar, lite spinning kör vi på idag! buuuuuurn!



hörs sen!

Mycket nytt

2 veckor och 1 dag sedan, stod det på det senaste inlägget jag skrev..  Det har varit rätt fullt upp skulle man kunna säga! Jag har bland annat hunnit med en flytt, jag har flyttat in i en väldans fin lya på lindövägen.. Ni kan få se bilder en annan dag, när det är lite mer städat.. ;) haha jo men jag har redan lyckats stöka ner rätt bra, det är lite av min specialitet, fråga mamma! :P

Köpt massa nytt och fint till lgh, så även om jag än så länge inte känner mig hemma här så är det iallafall fint och mysigt, förutom lite som ska upp på väggarna, men det kmr...

På lördag ska vi iallafall inviga lyan på riktigt och jag längtar redan dit... Har ju jobbat varje eller varannan helg senaste 2 månaderna, bra med pengar, dåligt med fest, så i lördags slog vi minst sagt på stort... fyfarao vad roligt det var! Jag fick en fläskläpp och emmas öga pajjade, kanske räcker att nämna det? sjukt galen kväll iallafall! På lördag tänkte vi köra ngt liknande fast här hos mig :D


Nu ska jag gå och träna innan jag börjar jobba, ville bara informera er om att jag lever... har fått en ny liten söt dator av pappi, har än så länge en bild... men ni kan få se den. :) från augustifesten.


Sådär nu glömmer ni mig inte..

 

 

hörs senare!


RSS 2.0