Girls!

Ja det är tjejer jag ska skriva om, fast inte nu, för nu ska jag till lysingsbadet, där linda, danne, max och issa ska campa över helgen :) 5 min innan receptionen stänger ramlar dom in, danne sprang (ordagrant) in, men det räcker inte med att dom är sena..  linda lägger kommentaren "Daniel har tagit med plattvn från sovrummet", då talar vi 32-40 tum.. hahah vilket par dom är, så söta! :D
Det är inte om vilka brudar som helst som jag ska skriva om, utan dom som läser andra tjejers bloggar av ren avundssjuka, nyfikenhet (Illa menat), för att kunna skratta av skadeglädje då tråkigt inträffat, eller av ren rädsla att just den tjejen, just nu tar, har tagit, eller kommer ta tjejens pojkvän eller den hon håller varmt om hjärtat, de som är avundssjuk för att man har många och dessutom jävligt snygga vänner, eller att man själv är just det, snygg.

Varför kan inte folk, (jag menar TJEJER) vara glada för andra tjejers skull, om man inte är vänner? AVUNDSSJUKA, stavas det. så sjukt att världen ser ut som den gör......  jag vet 4 st tjejer såhär på rak arm som ogillar mig pga killar, men hallå girls grow up!! Jag lovar att nu tänker ni tre, "vadå 4? typ alla ogillar ju henne!!!!"
har jag fel?

haha jag bara skrattar egentligen, för det är patetiskt. vissa tjejer (har exempel som jag ej tänker nämna) säger att ngn är dum i huvudet, ful osv, kanske just för att den personen egentligen är snygg och det är just vad personen tkr...

Jag vet att det är endel tjejer som läser min blogg av ngn/flera av anledningarna som jag nämnt.. och jag bara ler, för samtidigt som jag hatar det så älskar jag det verkligen, av REN skadeglädje!!

Hahah nu ska jag äta god mat och bli TJOCK, undrar hur många som tänker nu, antingen "du är redan ett jävla fetto" eller "hoppas du blir skitfet"


Jag tror detta retar upp endel, men man måste retas för att behålla eller t.o.m få fler läsare.. ;)


Har massa mer på lager om tjejer.. men nu hinner jag inte mer.

Vart tog den vägen?

Någon/något tog luften ur mig, jag som skulle springa milen och bli trött, jag som redan var klädd i träningskläder och hade väntat med middagen, jag som hade suttit och gjort körkortsprov (som förövrigt gick braa) jag som dagen innan hade fått träningstajtsen av micke, min efterlängtade 20:års present av honom, som jag självklart vilja använda till fullo. det var jag som tappade luften. jag gick ist bort till vattnet med Maya, satte mig på en parkbänk, solen var på motsatt sida så det var kallt, men maya satt i knät, så vi myste till det ordentligt. <3 ringde Emma, ville gråta, men jag låtsades glad, för jag är så glad för hennes skull! 
Nu kommer tårarna och jag måste springa iväg till toan och torka dem.

Att man kan känna så mkt kärlek för en så liten krabat!


Det gör ont!

It's so fucking SAD!! :'(

Förresten!!

Jag är inte alls assur, jag bara rent ut sagt HATAR när ngn blir besviken på mig när jag mår riktigt, riktigt dåligt och när jag absolut inte gjort det minsta felet, jag sa det igår och jag säger det igen, "JAG ÄR INGEN TANKELÄSARE!" Men min tid är dyrbar och alla som vill, måste faktiskt få lite av den.... maybe I sound like a freak but that's just me.


Lunch nu, hejrå!

Vad tråkigt för er..

Som läser min blorre varje dag, när jag uppdaterar högst en gång i veckan, men jag tror inte att jag ska lova er att börja blogga bättre, för jag tror inte att jag kan hålla det... men jag är glad att ni stannar trots att jag är sämst på uppdatering.

Helgen har varit "bra" men jag har inte mått 100, har nog inte ens mått 50 om jag ska vara ärlig... huvudvärk, (typ migrän måste jag ha haft igår) ont i halsen och snorig och allmänt skitseg i kroppen och huvudet, sen hjärtat som gör extraslag och som gör att jag inte kan ta djupa andetag, blodtrycksfall, what's wrong with meeeee? Ni pollenallergiket, är det såhär det känns? jag mådde inte såhär dåligt förra sommaren av pollen...... Dags för mig att besöka farbror doktorn och göra en stor hälsoundersökning! Om jag bara skulle ta mig i kragen att boka tid, jag dör ju typ av tanken på proverna, men jag vill ju verkligen för min hälsas skull. :/ Kan man låtsas vara och känna sig pigg och frisk som en nötkärna så mkt att man tillslut blir det??
Ems och jag, på grillkvällen hos J förra helgen!

Mys hos emma, grill, film och mys hos pappa på landet, lite mer mys, en lång skogspromenad i sol och ännu mer grill, min helg! Inte ens en droppe alkohol, fifan vad skönt! Vill försöka en helg till, ska vi inte göra det tjejer? Min kropp säger verkligen nej till allt som är ansträngande och som har med alkohol att göra, men huvudet säger "joo men carro du orkar, du vill ju det här, du kommer ha skitkul"
fatta hur svårt det är för huvudet att lyssna på kroppen.. eller för kroppen att övertyga huvudet... man tror ju att huvudet är smartare än kroppen, men ibland tvivlar jag.. kroppen en sjukt smart också.


Nog om detta. förra veckan såg jag världens minst tant, hon cyklade på trottoaren och skulle över ett övergångsställe, så hon hoppade av och tro mig nu, hon nådde 5 cm med huvudet över styret, sjukt liten! Men skitgullig!

Nu är rasten slut och jag ska göra nytta! Idag börjar lotta, nu tror jag att allt blir bättre och att det blir betydligt mindre stress och press!  happy thoughts! :)


Niklas sa förut att det finns så mkt bra saker på G, guld och godis.. sen kom han ej på fler.. :P
jag väntar med spänning innan jag kan bli övertygad, dock fick jag sms inatt av ett bra G, ett sms som gjorde mig väldigt förvånad, förvirrad och ett G, glad.

BRA!

Kom precis hem från ett galet svettigt spinningpass, jag avancerar och kör det som är 10 min längre än det vanliga, fast ska köra det gamla vanliga på torsdag också tänkte jag, OJ avancerar igen, TVÅ ggr i veckan.. ;D Jag är på gång förstår ni!! :D
En till bra sak!
Världens bästa Jocke!
WOW en tredje bra sak, världens bästa vän har fått JOOOBB!!!!!!!!!!!!!!
GRATTIS!!! <3
Ngt mindre bra är att Skånes pärla var i Nkpg idag och jag var i Vvik..... ingen träff med andra ord... men snart så, det har vi lovat varandra! Han ville iaf inte till bullen iår, hellre maggan.. :D vilken kille och vilka smek"namn" Tjejer ska vi ta maggan iår istället??? :D


Nu får det räcka för idag!
tjoheeeeeej

RSS 2.0