Jag känner en tjej....

...som vaknat ett antal ggr inatt och i morse och trott att hon försovit sig.... Men har varje gång påmint sig.. "idiot, det är i morgon ni åker, INTE idag....!" haha :D Den tjejen är jag. haha. resfeber vare ja! Men vet ni vad ?? Jag älskar resfeber! och jag älskar mina tjejer ! och jag älskar att I MORGON ÅKER VI !!!!!!!!!!!!


EGOGIRL!

 

 

 

Snart ska mammi skjutsa mig till jobbet, har fixat med packningen och så nu, känns som att jag missar typ hälften men jag tror inte det?! hoppas inte iallafall.... nu är allt nerpackat förutom det som ska användas i morgonbitti.... och väskan är fylld till en fjärdedel, typ.... känns inte riktigt bra nu, inte alls faktiskt.. dock är ju väskan megasuperstooor... men ändå! Återkommer senare.... nu är det 24 timmar och 45 minuter tills planet lyfter! Åh herrejävlar vad nervositeten höjdes när jag skrev sådär....... aaaaaaaaaaaaaaah!

 

 

 

tjarååååå!


FÖRRESTEN!

NU ÄR DET BARA 2 DAGAR KVAR TILLS VI DRAAAAAAAAR!!!!!

Pappa!

Jag vet att det var farsdag igår... Men jag tänker lika mkt på min pappa varje dag och jag uppskattar honom och det han gör varenda sekund, så jag vill skriva lite om honom nu, idag.

Min pappa, han kan vara den finaste människan på denna jord, det säger alla tänker ni "jag har världens bästa pappa" men min pappa är faktiskt bäst, av alla. Han är så fin! Finns inget ont i honom, han är bara så snäll och bra på alla sätt och vis. Ibland kan jag knappt tänka på pappa utan att börja gråta, han är den mest speciella människan i mitt liv och har alltid varit. Vi ses väldigt sällan så det har nog påverkat detta. Jag saknar honom jämt och tycker om att vara hos honom den lilla tid vi hinner med. Hans kramar får mig att känna mig så värdefull! Herregud vad jag älskar honom!



Så nu är jag tårögd här på jobbet, så måste nog sluta där.

3 dagar kvar!!!!!

Söndag idag och jag har gjort ganska vettiga saker, började dagen med att dammsuga och diska, forsatte med lite packning, eller la iallafall fram endel som ska packas, har kollat runt massor efter lägenheter, skickat mail, intresseanmälningar osv. Nu har jag precis tagit en varm dusch och snart förhoppningsvis väldigt snart, kommer Lisen hit, jag är ensam, uttråkad och i stort behov av sällskap och skitsnack!


Idag är det som sagt TRE dagar kvar tills vi drar! Det är fan lite galet det här alltså! Tiden har gått SÅ fort ! Jag blir nervös och pirrig när jag tänker på det! åååh, vad härligt vi ska ha det! :)











Puss till er, nu måste jag gå och hämta Maya kom jag på.. :)

Whiskeyröst utan whiskey..

Satan i gatan vad segt det är idag, ställde klockan fel igår 7.50 och bussen gick 7.40... Som tur var (eller snarare tyvärr) kom jag på det innan jag somnade och ställde om den till 6.50... Alltså, jag gick upp 6.50, bussen gick 7.40, jag började nu, vid 10.10... JO men visst älskar jag väl att behöva passa bussjävlar för att ta mig till jobbet.. Väl här iallafall så la jag mig tillrätta i en skön stol, filten på och hyrde bounty hunter. Har väl en halvtimme kvar eller ngt, får ta det på lunchen, dock har jag ingen lunch med mig, helvete.. kom påt nu.... :(


Vad gör ni idag!? När folk frågar vad jag ska göra idag säger jag precis som det är "jag är för trött för att tänka på det!"


Hörs senare

 Förresten är jag mysigt whiskeyhes idag, undrar hur många kunder som tror att jag är bakfull?!  Dock har ju dem som tror det fel, jag är bara helt otroligt trött.

 


Kl. 2.30 var nog sista gången jag tittade ...

Kl. 2.30 var nog sista gången jag tittade på klockan.. Sanslöst! Här sitter jag på en äcklig buss, än så länge rätt shape.. Men det vänder allt för snart, jag vet det av tidigare erfarenheter :P Jo idag har jag en grej! Visst fan borde det finnas ngn sorts lag som säger att man SKA vara hemma från jobbet när det spöregnar ute? Snö är okej och mysigt, men regn. Ville man inte bara vända när man satt ut näsan genom dörren ?! Det här med regn är ren idioti!! Vi säger så, så länge!


Alltså jag vet ju att han heter Kutcher oc...

Alltså jag vet ju att han heter Kutcher och inte Cutcher.. Ser ju vem som helst att C är fel. Förresten kan jag inte sova och ska upp om 4,5 h! Känns inte längre lika bra att ha fått sova hur länge jag ville igår och idag.. Det går alldeles för fort att vända dygnet. Förresten hade jag en dejt ikväll, som jag blev tvungen att tacka nej till, nu blir ni nyfikna va?


Jäkla huvudvärk..

Började dagen med träning och solning, var över 2 timmar på gymet, skönt! :) Hade lite grejer att fixa på stan  också egentligen men det får jag ta i morgon, har en lista att bocka av inför resan! hihi, det är nära nu! Riktigt nära! :D

Har precis försökt sova bort min huvudvärk men det gick inget vidare, kunde typ inte sova och huvudvärken är kvar, rätt misslyckat då va? :P

Nu ska jag ner till ica och hämta ut mitt nellypaket hos Lisen och så ska Jossan med hit så ska vi se Killers, hört att den är bra och att cutcher är i sitt allra snyggaste jag. jag hoppas det är på typ samma nivå som i La gigolo, då är jag mer än nöjd! Sen kanske även lisen kommer förbi så vi kan kramas och mysa lite när hon slutat jobba.


I morgon är det back to work, två sköna lediga dagar har jag haft, men det går fort när man har roligt... helgjobb också, känns sådär då jag hellre hade haft iallafall söndagen till att fixa med packning och sånt, men det blir inte alltid som man vill, så är det.












Om ni kikar in senare kanske ni får se mina nya kläder från nelly :)

 

Ha en mysig kväll.


Jag vill inte leva i en lögn, men ni får ju välja själva.

En liten paus, på en dag. Kanske var vad som behövdes, ni tjajar ju så mkt om mitt jävla lösenord, så jag får väl ta bort det igen... :P

Jag känner just nu att det är inte jag som lider av att vara misslyckad och att det är personen som säger att den vill döda en person som vill lägga korten på borden och vara ärlig som behöver söka hjälp och inte visevärsa. Men jag sätter stopp där. Min blogg har blivit ngt jag aldrig ville att den skulle bli.. Nu går vi vidare, ser framåt!




Jag har iallafall precis lagat och ätit min favoritmat, korvstrogranoff såklart! Med potatis, inte ris! De är det bästa! Ska jag ngn gång bjuda ngn på middag så får det bli strogge alltså! haha :)

Om en timme ungefär går bussen mot stan igen, känns som att jag nyss kom hem.. men det är bra att ha ngt att göra när jag är ledig, ska möta upp emma på gymet, men idag är vi inte riktigt överens så hon ska på aerobicsen och jag går på 55 min pulsspinning. Är nog bra skit tror jag! Efter det hoppas jag att vi ska käka ngt gott och mysa lite ihop! Sen nattar jag hos syster, om det är okej, linda? danne? :)
För dem har lagt undan pengar på forex som jag ska hämta i morgon förmiddag och sen ska jag förbi gymet också och svettas lite tänkte jag.. kvällen är oklar, kanske behöver ligga på soffan och bara glo på ngt dåligt på tvn en hel kväll, är ju inte helt fel..
Nu har jag även bokat tid till linsklinken så ska dit på fredag, bra carro (Y) bockar av saker på listan hela tiden nu... igår skrev jag även packlista!! För idag är det ju bara EN VECKA KVAAAAAAAAAAAR!! sjukt nära! Snart är vi i paradiset och kan glömma allt annat för en stund! wiiie! Lycka!!




Världens i särklass bästa systrar! Älskar er.




Förresten så delar jag nu rum med Arnolds alla saker, vagnen, sängen, byrån och allt såå fint.. jättemysigt rum och alla köp på ikea var skitbra! Nu väntar vi bara på ungen också! KOOOOM NU ARNOLD!!!!!! Moster längtar ihjäl sig efter dig!! <3

 

 

Vi hörs söta ni, hoppas ni har en grym onsdag, ni är endast värda det bästa, kom ihåg det!


Fan helvetes jävla skit. LÄS INTE.

Kan inte bara alla sluta vara sånna jävla idioter?! Jag hatar fan alla idag, utom Emma och Ida för dem tkr jag om jättemkt.


Allt går åt helvete idag och i morgon får jag domen, ska jag ta mitt liv eller inte. Okej jag överdrev, men ändå jag mår inte bra alltså, jag är rädd och har panik på riktigt och jag vill bara avslöja världens grej här och nu, bara släppa bomben pooooooofff sen har jag vänt upp och ner på ett helt förhållande, eller kanske en hel stad, eller by. herreminskapare. lägenhet kan jag inte få ngn heller..



Nej jag måste fan jobba nu alltså. tjarrå.


Hur lycklig på en skala tror ni att jag är...

img_4344 (MMS)

Hur lycklig på en skala tror ni att jag är nu? :)


Panik typ.

Idag är en sådan dag då jag önskade att jag drack kaffe...
Är ensam av typ 20 pers, som vi är i vår lilla hörna, att jobba kväll.. JÄTTEROLIGT!! Tur att jag har Frida borta på andra sidan... annars är vi väl typ 5 pers, av 50-60.. just i vår grupp här borta.. då blir man INTE pigg och även om man kanske borde göra ett bättre jobb om man är helt ensam så är jag precis tvärtom, får lite smått panik och gör allt annat än jag borde. helvete också. Låt klockan bara bli 22, typ NU! hungrig är jag också och något sjukligt godissugen...... jag ska ta en kopp varm oboj och hoppas på att få både en sockerkick och att suget försvinner, vad tror ni? kommer det funka? Annars kommer jag typ kuta upp till godisaffären på hörnet som jag glömt namnet på och handla en alldeles för stor påse, känns som enda chansen till att klara kvällen... ingen verkar ha mynt heller så att jag kan handla i maskinerna. fan .


jag vet att jag snackat om tröstätande och att jag skulle sluta med det.. Men jag sprang en timme innan frukost i morse och om det handlar om liv och död (NÄSTAN FAKTISKT) så får man ju.... right? hahah.

Nae en kopp oboj vare!


Hörs sen.


Låt det inte vara så..

Vilken dag! Jag har fått så mkt gjort! Sen vi hördes sist har jag sprungit en timme, dammsugat hela lyan, diskat, lagat mat, rensat min garderob och hängt in det som gjorde min säng obefintlig (ja den var alltså också full med kläder för er som är övertrötta och inte fattade det så är jag extra tydlig ikväll.. haha eller så är jag själv kanske extra trött, jag vet inte). :P Sen har jag hunnit äta maten jag lagade, myst med Lina, och sen varit hos Lisa ett par timmar... vilken söndag!!! Bara för att jag inte varit bakfull så har det känns som en hel vecka istället för bara en dag... grymt! Dumt att man inte kör på nykter lördag oftare..... Men jag tänker inte säga att jag ska börja med det, för jag kommer svika det löftet ganska snart ändå...



Nu sitter jag här för att jag är lite mörkrädd men jag ska strax krypa ner.. Är dock en tanke som slår mig hela tiden, som får mig att må lite illa och som har fått mig att sova sjukt dåligt de senaste nätterna... Jag fruktar det värsta och även om jag skrattade när jag pratade om det så är det allt annat än kul isåfall, fyfan vad jag är rädd just nu.... Det finns bara ett sätt att ta reda på det och det ska jag göra, i morgon!!





Old pic, jag är fortfarande blond.







Godnatt!

Upprymd av känslor!

Hej påer!


Idag är det mkt känslor här... Började dagen med att prova bikinisar vilket jag äger minst ett 20 tal, men jag tror jag kan lyckas ta med mig 7, inte fler.... haha, bra va?! :) Jag är dock fult blek nu, jättevit och ful. usch så kändes det verkligen.. Men idag är det TIO dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag dör!!!!! Jag har 7 ggr kvar på mitt solkort som jag köpte för typ 5 veckor sen, förklarar ju varför jag ser ut som jag gör, jag ska försöka sola upp dem innan vi åker... Måste ha en liten liten grund när jag kommer dit ju!

Efter bikiniprovandet så beställde jag lite kläder på Nelly.com, ingen bikini faktiskt! Men en klänning och två långa och stora linnen att dra på sig över bikinin när man ska till stranden! :) Men hallå kan ni förstå att jag ska gå till stranden?! om tio dagar?! sola, BADA och bli pepparkaka! om det bara slutar regna någon gång..... 

 

Nu har jag sett på idol, bara det var ju ett helt galet känslorus! shit! Olle och hans bror är jävligt snygga alltså, fiiifan vilka bra gener! :) Som jag fick höra att jag och linda också har häromdagen. haha.




och nu då? jag blev sugen på nudlar, hahah det händer ju inte... måste se om vi mot förmodan kanske faktiskt har det hemma.... haha. Sen ska jag springa ett par timmar tänkte jag, fick lite smått ångest även där av bikiniprovandet. helvete också! Har ju tröstätit i en månad nu och det syns. på allvar.


Vi hörs sen.


På tal om petter... Plura gör "logiskt" ik...

På tal om petter... Plura gör "logiskt" ikväll och det finns ingen text som passar bättre i lögnen vi lever i än "Det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning!"


Två festinbjudningar ikväll, men ibland är...

Två festinbjudningar ikväll, men ibland är det bäst att lyssna på kropp och huvude... Så jag ligger hemma i soffan med mammas, jossans och mayas sällskap, så mkt bättre på tvn, tkr det programmet är så himla mysigt! Och jag upptäckte ikväll att Petter är sjukt attraktiv ! Snygg! 3 barn och gift dock, men bättre lycka nästa gång... Förresten finns det ju vissa som tror att jag är inlööööv just nu, haha ska jag skratta eller gråta? Jag skrattar för detta är så sjukt. Du är fan i mig sjuk.


Jag har inte sagt att jag är varken pigg e...

img_4313 (MMS)

Jag har inte sagt att jag är varken pigg eller snygg idag! :) men snart får jag gå hem till syster och bada, så jag är ganska glad iallafall! :)


Noll fredagskänsla idag

someone once told me that you have to choose
what you win or lose you cant have everything


Jag har ju sagt det!! Att man inte kan både ha och äta kakan, vissa jävla idioter förstår ju inte det där...



Ledsen att jag är asdålig på update, men blir ju bara tillsagd vad jag inte får skriva om här, frågan är vad jag FÅR skriva? Kan inte någon bara berätta det för mig..
Sen vadå att jag allt jag skriver inte handlar om dig? Det gör det ju visst, du har blivit lite mkt för att ljuga nu för tiden.




Precis tillbaka på jobbet efter ha bjudit syster på lunch på stan, vi var på paus, aaah fetaosten alltså, SÅ SJUKT GOD!

Har haft några ganska bra dagar som seglat förbi.. Igår efter jobbet så åkte jag till Västervik, träffade Anki en stund sen så käkade jag och myste med mamma och micke framför tvn. Idag när jag vaknat till och käkat frulle så åkte jag hem till Anki och Tess och tog en lååång fika, med mkt skitsnack och mys med världens sötaste lilla unge! Hon kunde inte vara tyst en enda sekund, hehe så söt är hon! Pratar tydligen om mig jätteofta och vi har inte setts på närmare ett år så hon verkade rätt glad måste jag säga! :) Jätteskönt att få träffa anki också, det händer alldeles för sällan, men nu har vi bokat in en till dejt redan nästa vecka, det är bra!

Klockan 3 infann jag mig på jobbet och här är jag kvar... slutar kl. 21.15 och då ska jag till Linda, jag tror jag ska ta ett bad, har liksom längtat efter att få bada! Sen ser vi nog en film och myser i soffan..
I morgon ringer klockan vid 10 så ska vi dra till ikea, köpa saker till arnolds rum! hihi! kuul!




Nu vet ni vad jag hållt på med senaste dagarna....

Vad gör ni!? :)



En bild kommer sen så ni inte glömmer bort mig! puss påer


Idag ska jag träffa min bästa tjej ! Vi sk...

img_4300 (MMS)

Idag ska jag träffa min bästa tjej ! Vi ska kramas, mysa och äta god mat.. Kan bli en hel del skitsnack också! Men bara jag hålls ifrån tårarna så är jag heeelnöjd! :) hoppas ni står ut med mig som jag är och att ni har en jättemysig dag! Idag har jag gjort ngt kul, som jag vill att ni håller tummarna åt mig för, fixar ni det? :)


Jag trodde att jag skulle må bra av det so...

Jag trodde att jag skulle må bra av det som hände om inte första så iallafall andra gången... Nu ligger jag här med värre ångest och ett sämre samvete än jag faktiskt trodde var möjligt... Jag tkr ju inte ens om dig....


Skapligt rädd för min egen spegelbild!? Ka...

img_4270 (MMS)

Skapligt rädd för min egen spegelbild!? Kanske beror det på vad jag tydligen är kapabel till men i jämförelse med många andra, är det inget att prata om ens. Får hela tiden höra att jag ska göra det som får mig att må så bra som möjligt.. Men när man omöjligt kan avgöra innan så måste man chansa, ska man eller ska man inte? Ska folk snacka får det hellre vara sanning än en lögn..  Eller vet inte om jag kallar det en ren och skär lögn men det är endast 5% av sanningen, finns en anledning att det blivit som det blivit, dem 95 resterande procenten talar om just detta... Jag kan fortsätta grubbla i år på detta men jag tror inte att det på ngt sätt gör saken bättre! Jag har helt enkelt konstaterat att det här såkallade livet inte alltid är en dans på rosor.


Tröttast i hela världen!

Måndagmorgon, det finns i princip inget värre, jag är så förbannat trött... Idag är det nog extra mycket, brist på sömn natten till igår, sen inatt så vaknade jag 4.30 :S utan att kunna somna om, vad i helvete?! skulle upp kl. 6.. Är på jobbet nu och känner mig helt yr för att jag är så trött, helt crazy! Började kl. 8 och har både telefonmöte och ett möte på feelgood idag, hur ska jag orka det? Låt mig bara få åka hem till sängen igen.. snälla!? Börjar 14.30 i morgon, herregud vad jag behöver det! Men sen har jag bytt några dagar med Sandra så att jag slipper kväll hela veckan..... bra skit.

 

Inga bilder idag, nej ni får vänta tills jag är människa, vilket jag förhoppningsvis är i morgon..

 

 

 

Everyone knows but they wont tell



stackare.


Jag tog en kula för dig och fick en smula ...

Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks


RSS 2.0