Nu drar jag ut till landet! Mys med hela f...

img_5153 (MMS)

Nu drar jag ut till landet! Mys med hela familjen hos pappa! Håller tummarna för grillat! :) I morgon väntar en tung dag.. :(


Promenad med fisungen!

img_9393 (MMS)

Promenad med fisungen!


!

Vilken helg! Vilken lördag på varvet! Jag älskar varvet och midsommardagen!


Allt var så jävla lyckat! Förutom att bussjäveln gick för tidigt hem! :P  



Jag och min bästis som gjorde min kväll!





En del av brudgänget ! Fan vad vi är bra!

Midsummer

GLAD MIDSOMMAR!


Jag sitter på jobbet nu och har gjort i 2 timmar, inte jätteroligt, men det funkar! Jag tjänar bra pengar så det kan vara värt det! Dock är jag fruktansvärt trött.. Hade svårt att somna igår, vet inte om jag ska gå in på varför, för jag vet inte riktigt själv vad som hände.... Men jag satt i soffan och slötittade på tvn, seg efter jobbet, kom ju inte härifrån förrän 23 nästan.. Kände mig mest seg, trött och hade lite beslutsångest inför idag.
 Innan jag visste ordet av det så trillade tårar ner för mina kinder, jag bäddade ner mig i sängen och fortsatte gråta, det har varit lite mkt som hänt på sista tiden som jag (omedvetet) låtsats att det inte hänt, jag har kört full ös, för att slippa tänka, jag har haft folk i min närhet som fått mig att må bra, för stunden. Men sen när jag blir lämnad själv så är det inte lika lätt att inte tänka på tråkigheter. Men jag tyckte det var skönt att gråta, man behöver det ibland, trycket över bröstet lättade ganska omgående och tillslut blev jag bara utmattad och somnade, dock efter kl 2, så alldeles för sent när jag skulle upp kl 8. Men det gör inget, idag mår jag mkt mkt bättre! Ont för alltid något gott med sig!


Tror jag tagit beslut om att mysa med familjen idag, det känns mest lockande! Speciellt eftersom jag var ute i onsdags! Hade i annat fall kunnat åka till västervik och festat till det med Johanna, eller stannat i stan och gått på fest med mina fina Jessica! Men familjemys och grillat känns bäst idag!




Laddar upp tills i morgon istället! Årets roligaste dag/kväll/natt! Fruktansvärt pepp! Det kommer bli SÅ bra!!




Nej, nu ska jag göra nytta! Vi hörs sen!






Sjukt rolig kväll!


Tungt!

Tjingeling! ( är förövrigt ett sjukt fult ord... )


Sa jag hugo?! jag tror bestämt att jag sa det! .. och hugo blev det ! stööört roligt! Började med att stänga på bygget med Johan, kom ifrån efter halv elva, ramlade in hos min fina thai som direkt dukade upp knäckebröd, ballerina kladdkaka och vin!? haha! sen var vi redo! klunkade stressat det äckliga vinet och mötte sedan upp zako för ett par tequila hos henne, innan vi gick vidare till John där flera kollegor väntade.. AW är rätt underskattat! Vi fortsatte fylla på och sen kom taxin som tog oss ner till Hugge! gud vad jag älskar den nya uteserveringen! (ja jag skrev NYA för jag har inte varit där sen dem byggde den, även om det är över en månad sen!:P) påfyllning av dricka, sjukt mkt skitsnack och sen dans dans daaaans tills dem stängde! Konstaterade då att donken helvete i mig inte har öppet vid halv 4, men det hade teatergrillen som tur var! La kebabrullen i väskan och kilade hem, fick ett sjukt sött samtal av jessica som inte kunde sova för att limpan var hos hans föräldrar och ville att jag skulle komma dit så hon kunde få hålla om mig! hahah! sötgöta det där va! :) Jag åt upp min rulle och kände nästan för att kräkas, men jag deckade istället, då var klockan närmare 5! var vi på efterfest eller vad tog sån jävla tid?!



Idag är det lite segt i skallen! Men jag kör kväll på jobbet ihop med Zako och Thai och vi krigar sjukt bra tillsammans! Vi bestämde igår att vi skulle beställa hemkörning på familjepizza, till jobbet. Dock mår jag lite illa när jag tänker på pizza..... men vi får se hur kvällen artar sig! haa!



lite fina bilder från igår! Jessica har fler och bättre...

Nej nu blev det visst inga bilder här... blogg.se leker lite med mig! och jag har inte tid att bråka..



Betalt räkningar precis också så nu är jag deppig! Bara därför tänker jag gå och köpa ett läppstift till på lördag!




Lite hugo på det här?!

Amen fy satan vad jag är uttråkad idag! Jag är sur, tvär och bitter på allt som har med jobb att göra. Fick sämsta starten på arbetsdagen! blir bara LESS!
Dock förövrigt en ganska bra start på dagen! mys!


I princip alla jag jobbar kväll med ska ut, jag försöker bara peppa min fina thai, men hon är inte så jävla på g, jag lockar till och med henne med tequila, vilket jag vet av tidigare erfarenhet att hon gillar ;)! HÖHÖ! Jag är dock inte pepp heller, men jag behöver göra något kul och det är nu! på en gång! Gå till hugo och dansa natten lång vore ju awesome!


Nee, peppa jessi vare ja, wish me luck! PÖSS!

REDAN 22/6

Lite dålig update här, men vadfan, det är ju sommar och jag har annat för mig! :)


Blev lite smått chockad när jag skrev dagens datum, men tiden går ju fort när man har roligt, bara försöka ta vara på varenda minut!

Skulle försöka hitta en ledig helg i sommar, första i augusti är nog den enda som jag inte har något planerat... Eller har jag något till och med då? Men som sagt, det är bra att ha fullt upp, det är ju BARA roliga grejer som är på g så jag är helnöjd!


Jag är kär! Inte bara i Joel kinnaman, utan även i Chris..... Chris Medina, ni vet? Herregud vilken fin människa! Grät som en bebis när jag såg kommande klipp!







Satte den här på repeat igår när vi skulle sova! Herregud så fin!




Vad tar man på sig en sån här dag?! Regnet står som spö i marken..... REGNSTÄLL OCH GUMMISTÖVLAR, Någon?!? Inte äger jag det iallafall....


Ahaaa work work !

img_1820 (MMS)

Ahaaa work work !


Det finaste i paketet från nelly.com! Klän...

img_9397 (MMS)

Det finaste i paketet från nelly.com! Klänningen som skulle vara starkt kornblå, var lila och den röda var perfekt i färgen men inte asbra i modellen.... Sad but true! :/


15/6

Hallå där!




Inte för att jag är så värst intresserad, men det var en intressant fotbollsmatch igår, (självklart för allt skvaller) men även för att viken som ligger sist, utklassade Lindö som är serieledare med 5-0.. Det var roligt att se, faktiskt!


Efter matchen styrde Lisen och jag kosan in mot norrpan, handlade lite och sen myste vi ner oss i soffan! Jag hittade min midsommaroutfit på nelly.com... beställde dock två olika klänningar bara för att vara på säkra sidan... ;) Lite smycken klickade jag hem också! Nu är nästa helg MER än välkommen! Midsommardagen på gryts varv slår alla andra helger på hela året, kvällen hinner knappt ta slut innan man längtar till nästa år! och nu är dagen snart här! wiiiho! Midsommarafton blir nog en myskväll, vi får se vart jag hamnar... men en tvådagars är tuff med allergin, så som jag känner nu så sparar jag alla krafter till löööördagen!


Idag har trycket släppt lite lite i huvudet, inte riktigt lika igentäppt som igår, så jag håller tummar och tår (och hoppas ni också gör det) att jag ska kunna gå och jobba sen, vid kl 16.

Kan bli en spännande kväll det här.... :)






Såhär pigg ser man ut när man har pollenallergi! :) oj, nu nyste jag ner hela skärmen här...... :S




Detta, två ggr om dagen! och ändå mår jag som en påse skit?! vad fan?! klart man blir irriterad!






Nu ska jag läsa lite, kommer nog somna en stund känns det som, sen ska jag se om jag har ngt i frysen som jag kan laga matlåda av.... hade verkligen behövt storhandla idag, men Vilding skulle vägas och mätas idag, spännande att se hur mkt större fisungen blivit sen sist! :)



Vi hörs kanske ikväll!

På bussen! På g till min bästis i viken! F...

img_0887 (MMS)

På bussen! På g till min bästis i viken! Fisen och jag ska gå på fotboll! Deckade en timme efter jobbet (totalt förstörd!) fuck pollen! Jag hatar dig! Men jag orkar inte hindras av att jag mår som en påse skit, för det kommer jag göra hela sommaren! Mys och mkt skvaller blir det ikv! Välbehövligt! :)


Riktigt mysig ledig dag igår! Solade och b...

img_6379 (MMS)

Riktigt mysig ledig dag igår! Solade och badade hos papsen, med systrar, vovvar och bebis :) helt sjukt hur mkt kärlek man kan känna till en sån där liten fis! :) idag är det mindre roligt, fruktansvärt allergisk, trött och har haft dataproblem sen jag började kl 8.45..... Orkar inte den här dagen! Dock ( om allerin lugnar sig så jag kan prata och andas igen ) så ska jag till viken och träffa bästis, gå på fotboll, äta gott och mysa! Sen åker vi tillbaka hem till mig och har natta-över fest! Helgen förresten, den berättar jag om senare :)


Mitt fredagsgodis! :) påväg med systrarna ...

img_1079 (MMS)

Mitt fredagsgodis! :) påväg med systrarna och bebis till pappa, mamma ska med dit också! Så ska vi grilla och mysa! Så himla skönt! Hoppas alla har det grymt !


Långhelg!

Godkväll söta ! :)

jag håller tummar och tår att ni mår bra!




Jag ligger deckad hemma i soffan, trött men ändå sjukt festsugen, studenter i lgh över mig festar sönder med dyngbra musik, jag vill bara gå upp och vara med !! Dock hade vi AW idag, så jag hade ju chansen att festa med bästa Thai och andra söta brudar på jobbet, men nej jag var ju trött och skulle hem.... helvete så dumt! men jag var sur för jag skulle missa jonas och anders trubadur och för att dem sätter en AW från kl 18 och att dem spelar kl 21-22 och att jag slutade 21.45... VEM fan planerade det?! idioti. Sen är ju jag sån... lite dålig på att kompromissa... så jag sa ju bara "nej jag ska inte med" ..... medan andra som också jobbade sent, minglade runt och blev smålulliga redan på jobbet! Helvete att jag ska vara så envis..... jessicas bild på när fina tjejorna drack tequila gjorde mig ännu mer pissed off, på mig själv....

Men jag vet en tjej som inte är bakis i morgon!! ( bäst att försöka se det positiva ) tjohoo!




Förresten... LÅNGHELG vare hääär ! (jag vet, ännu större anledning att supa sönder huvudet idag) jag är nu ledig fram till tisdag! AWESOME! Emma och jag skulle ha dragit till Alicante över helgen, men endast jag fick ledigt... så nu sitter jag här med långhelg... jobbigt läge, INTE! dör lite smått, så himla skönt!
Så vi tar en liten trip iallafall.... till stockholm och festar till det lite , ska bli fruktansvärt roligt, förhoppningsvis! Men bara vi har varandra så blir ju allt bra.. Kan inte komma på en enda gång vi haft tråkigt ihop, kan du Emma?! :D haha! LÖÖV!




I morgon finns ingen återvändo! Jag måste ta tag i mitt hem, eller rättare sagt min disk... jag är sjukt bra på att smita! men lyckas ju sådär, för skiten är ju kvar när jag kommer hem igen! helvete!
Men som i morse, mamma ringde när jag fortfarande låg kvar i sängen, medan vi pratade klädde jag på mig, på med solbrillorna, sen tog jag spånkan ner till syster, där andra systern också höll till! När jag kom dit myste jag ner mig i sängen mellan dem två och bebis, efter en stund kände jag att jag var hungrig, jag hade liksom så bråttom hemifrån att jag glömde äta frukost?! snacka om att undvika köket då.... haha! illa illa! Men vi stekte pannkakor, riktigt underskattat, fy så gott, speciellt till frukost!
Och jag fick min vildedos och kände mig direkt glad och skönt lugn i kropp och själ, han har bra inverkan på oss den där lilla fisen! han sa förresten  "jag älskar dig moster" förut.... ( HAHA ÖNSKETÄNKANDE..... ) :D





Nu är jag hungrig, så bäst att försöka sova istället!




Drömmer mig tillbaka lite! herregud vilken grej!


Jag står nästan längst fram mitt i den där smeten! Jag säger det igen, David Guetta är fan kung, helvete så bra!












Insåg nu när jag läste igenom vad jag skrivit hur mkt svordomar det var, mkt känslor! Ska försöka skärpa mig :)




PUSS!

Dagens lunch på jobbet; lapa sol på balkon...

img_3031 (MMS)

Dagens lunch på jobbet; lapa sol på balkongen! :)


SUMMERBURST

Herregud vilken tillställning! Bland det häftigaste jag varit med om! När David Guetta knallade upp på scenen var det riktig gåshud! och att höra 11499 personer och jag själv skrika med till alla låtar var totalt asgrymt! satan i gatan vilken festival!! Jag trodde jag drömde!

Lite bilder från publikhavet...







Där mitt i smeten stod vi och skrek, hoppade och fuckade ur! Det känns inte verkligt! Bäst var lätt David, avicii grym, och jag älskade galningen i dada life, vilken energi! aaaaaah så mäktigt !!


Snacka om sommar idag !! Nu ska jag somna ...

img_7727 (MMS)

Snacka om sommar idag !! Nu ska jag somna gott! I morgon är det summerburst! Sjukt kul! Riktigt ruskigt kul ska det bli! Tjohoooo!!!! Kan bli ngn uppdatering under resans gång!! Godnatt finingar


RSS 2.0