Dagen!

Okej, kort resumé av min PISSIGA dag.... Tog alldeles för lång dusch, vilket resulterade i ingen frukost, hjärtklappning som iof gick över fortare än vanligt, jag fck springa som en dåre i SPÖREGN, ( på tom mage och med hjärtklappning, så att ni inte glömmer det ;) ) missade ändå bussen, såg den liksom sådär elakt åka förbi mig... gick och satt mig på den sjukt kalla bänken vid busshållsplatsen och väntade in nästa buss... Kom till jobbet sent och visste inte var jag skulle vara, utbildning? jag? igen? ne? Jag sa att jag inte ville gå på den och knallade upp, kom in i svaret 30 minuter försent, får idiotkunder som bara klagar, hungrar ihjäl och stör mig galet på folk utan koll och som styr med oss som spelpjäser.. orkar inte ens gå in på skiten.

Efter lunch (nu) lite lugnare än innan, så har vi fått ett mail, det här är fan inte sant.
Jag går under jorden, nu, tack för mig, hej.Nu har jag suttit i två timmar utan att publicera..

Uppdate! Emma har gjort mig mkt gladare! :) I LÖV JU!

:)

I lördags hade vi roligt! :D

 

 

 

Och idag är vi sega... :P

 

 

Efter att ha jobbat hela helgen men ändå hunnit med en galen fylla och mkt mer därtill så är en ledig måndag ganska efterlängtad.

Hann med en lunch på lilla blå med fisen, då tog jag beslutet att klart som fan jag ska med upp till sälen på finalen. Min födelsedag kommer nog bli ngt utöver det vanliga.. :)

Helgen efter är en sthlmsdejt halvtplanerad, det går bra nu.

 

 

puss påer.


Det som göms i snö, kommer upp i tö?

Eller nee, jag har fan ingen aning, meeen, mina skor som varit borta sen mitten av december, de har kommit fram, de låg där både mamma och jag letat, säkert 7 ggr var... Hur kan det komma sig?
Mamma kommer in i vardagsrummet och säger, "men är det här dina skor?" min spontana reaktion "JAAAAAAAA!!" världens vrål. Jag hade ju trots allt bara använt dem typ 3 ggr... Så nu är min dag lite bättre :)

Annars då? Nej jag har inte gjort "ett enda vettigt någe" som mams skulle ha sagt.. och nu ska jag decka i soffan, sova ska jag göra, sova middag, för jag mår inte alls okej, och jag vill inte bli störd, så ni vet.


p & k :)Älskling, jag saknar dig. Men var inte orolig, jag ringer sen.


.

Jag hade precis skrivit världens inlägg om hur irriterad jag blir på en del saker, men då slog det mig att det finns fan gränser för hur förbannat tråkig och bitter man får vara, lätt att klaga på andra liksom... Så jag är heeelt tyst.Jag är slut som artist. Hoppas solen kan pigga upp mig.

Stört!

Idag är jag låg, har ont i huvudet, nacken och öronen(?) och känner mig allmänt, gråta/vara arg för ingenting. Fast jag gråter inte, utan jag är det sistnämnda, eller inte arg egentligen, utan bara jävligt irriterad och frustrerad.
Något jag verkligen hatar, är människor som pratar skit om folk som dem egentligen kanske gillar, bara för att det låter bra i lyssnarens öron, eller kanske inte ens för det, utan för att de verkligen befinner sig på lågstadiet fortfarande och kör på den stilen att låtsas ogilla ngn för att få den andra intresserad, eller så jaa, jag vet inte. Men det är så jäävla pinsam stil det där alltså, pinsam och patetisk. Jag är så långt borta från att bry mig egentligen, men jag blir pissed off! För det innebär SÅ mkt lögn och egentligen HELT onödig lögn, för jag har inte bett personen ifråga tycka illa om den andra personen, eftersom jag faktiskt tkr om personen..... jaa ni fattar ju säkert hur jag menar när jag låter fingrarna vandra fritt på tangenterna, men det är ju jag, jag är ju såhär.


Men nu ska jag gå till Syster, äta soppa och sen träna, smart drag när du mår dåligt tänker ni, och jag kan inte annat än hålla med er. Men jag är inte smart och har aldrig påstått mig vara det heller.


Ciaaao!


RSS 2.0