Tonight's the night we're gonna make it happen..

Jaa, ikväll händer det så att säga, men vart?!

Jag taggar för en galen kväll..


Någonting sånt här hade jag tänkt mig, går det att fixa tro?Vad är det för jävla fel?!

Bloggjävel! :S

Empty?

Eller kanske precis tvärtom!
Så fruktansvärt full av förväntan, sorg & glädje på samma gång, spänning och funderingar.
Jag tror och hoppas att jag gjort rätt, men om jag inte har gjort det så kommer jag väl aldrig få veta det ändå.. Min mamma är klok, hon säger alltså "man vet vad man har, men inte vad man får.." För mig gör det inte så mkt att inte veta vad jag får, det är spänning att bara kasta sig ut i ovetandet och jag tror inte att det kommer bli sämre, eller rättare sagt att jag kommer må sämre.
Men all cred till mina underbara kollegor, ni är SÅ bra, ni vet vilka ni är. Det är kärlek!

Men nu (börjar nästan gråta bara av att skriva det) är det slut, jag förflyttar mig mot Norrköping, slutar här på fredag och börjar därinne på måndag, riktigt snabba bud men det är nog också positivt för då hinner jag inte ens tänka efter, jag tog mitt beslut igår, fast egentligen har jag nog vetat längre, men igår kom beskedet och jag har inte ens tid att fundera på om det kan vara fel.
Men om man går på känslan så är det väl rätt? Jag ska försöka att inte fundera mer på det, nu måste jag se framåt och fokusera på en ny arbetsplats! På samma gång som jag ska känna allt som man känner när man slutar på ett ställe så ska man börja känna av nervositet och förväntan inför ett nytt jobb, men jag kommer klara detta bra, när alla känslor börjar lägga sig, då är jag på banan igen.
Håll tummarna för att jag kommer till en bra arbetsplats med nästan lika bra kollegor (omöjligt att få exakt så bra).


Nu vet ni vad ni skulle hålla tummarna för och vad som gått runt i mitt huvude den senaste månaden.
Kan berätta mer senare, eller en annan dag för er som är intresserade!

Lite humor i allt funderande..

D säger: men du, du ska inte komma upp på lite makaroner o hångel?


Haha vilka skamliga förslag man får såhär på en vardag! Tack, men nejtack! :)

 


Förresten, som man bäddar får man ligga är egentligen ett jävla bra ordspråk.


Idol då?

Erik, Erik, Erik.. jag dör lite, för han är så sjukt jävla bra och always gjorde han ju fan nästan bättre än Jovi själv.. men också för att jag börjat tycka att han har det där lilla extra, ibland är han riktigt het..
tänk att somna till den rösten?

Calleballe, SÅ bra ikväll! Röstade nog 40 ggr!
Fast när Erik sen hängde löst, så ångrade jag mig lite och röstade konstant de få minuterna man har på sig, tur att han inte åkte ut, nu kanske alla fattar att man inte får glömma bort att rösta på vinnaren..


Kom precis på att jag måste BÄDDA sängen innan jag lägger mig, finns inget lakan osv, mams har tvättat.. Men hon lovade också att bädda eller iaf hjälpa till, ni som känner min mamma vet ungefär hur fort hon somnar och att hon kan göra det i princip överallt, förut vaknade hon av ASgarv från mig och jossan när hon låg med laptopen på magen och sov som en gris, så jävla sööt var du mamma, om du läser, så no hard feelings nu! ;D 
Hon sover som en stock igen och med andra ord får jag bädda helt själv..!

Sov gott älskade vänner.

Hur dum får man vara?

När man redan är psykiskt utmattad, aningen instabil och känner sig sjukt svag
När man gråtit sig igenom hela idol, som kanske egentligen är underhållning..(?)
När man kämpat som det starkaste djuret i världen för att orka en arbetsvecka, 
Och när man funderar på om man kommer orka fortsätta på samma sätt så länge till..


Är det då rätt tid att sätta igång världens mest känsloladdade och hemska (men samtidigt så underbara) film? Som dessutom slutade mitt i all ångest och magont. Jag hade iaf velat ha ett lycklig slut, det här kommer få mig att fundera, gråta och ha ont i magen större delen av natten... jag vill inte det. och det var verkligen inte min tanke när vi började titta, jag och systra mi.
Nej min tanke var att se min babe, Joel, han är hetast just nu och för ett par veckor sen såg vi till och med tjenare kungen (som jag förövrigt lämnade biosalen efter 20 minuter när jag såg första och alltså enda gången innan...) bara för att vi måste kolla på allt som han är med i.. :P hihi

I den här filmen (i skuggan av värmen) är Joel ingen badboy med skäggstubb, han är en renrakad polis, men han gör sig på något sätt som det också jag kan inte riktigt sitta stilla när jag ser honom..
Mkt kärlek i filmen, först riktigt underbar och mysig kärlek, sen den grymmaste och svåraste kärlek ni kan tänka er.
Har ngn förresten sett den?

Jag är skitförbannad på mig själv, för jag kunde sett den när som helst men väljer en dag, eller rättare sagt period då jag vet att jag inte klarar av det. Det går bara inte.

 

Ett beroende förresten, hur sjukt är det inte? Det förgör folk, droger förgör folk..

Jag kan inte sluta grubbla.. Droger är no good shit.

Kärlek är jävla good shit, -så kom och ta mig med storm någon, det vore det bästa som kunde hända just nu!


And the award for the best liar goes to you!!

But you put on quite a show
really had me going
but now it's time to go
curtain's finally closing
that was quite a show
very entertaining
but it's over now
Go on and take a bow
Aldrig tidigare har en helg varit så efterlängtad som nu, det enda jag vill göra är att krypa ner under täcket, stanna där tills ngn hittar mig, vilket jag önskar skulle vara några dagar innan jul, innan dess ska ingen ens fundera på vart jag tagit vägen..
Men livet är hårdare än så, det finns alltid krav, press, stress och en jävla massa måsten! Men jag vill slippa dem, men inte för länge för hur sjukt det än kan låta så kommer jag ju börja sakna det efter ett tag. Att inte ha ett enda måste, något litet krav eller ngn som helst press på sig ngn gång, det skulle iaf göra mig tokig, tillslut, fast med allt det där så blir jag nog också tokig.
Det är 50/50 det där, men kropp och huvude sammarbetar oftast rätt bra så man klarar sig igenom även svårare tider, det vet jag.


"Det löser sig med skridskor, bara det finns is" Den är rätt bra när jag tänker efter och den får mig faktiskt att le mitt i allt tragiskt, sjukt och magont.


Snygging, bli bara min man,
så löser sig resten sen!Försök inte ens att tävla med dem två till höger,
för dem ÄR bäst! Luv ju.

Jag behöver inte säga det igen

Men jag gör det ändå:

Du är bäst i hela världen!

 


Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen

Det här är ingen bra vecka, har mått sämre än på flera år.Men ett sms för en stund sen fick mina mungipor att gå uppåt! :)

 

Ni vet att jag bad er hålla tummarna för ett tag sen? Gör det idag också, JÄTTEHÅRT!!


Det kändes som att jag skulle dö och kräkas samtidigt..

Och mitt hjärta gjorde så ont att jag trodde att det skulle hoppa ut alternativt stanna..

Jag (som alltid trott att jag varit en förhållandevis bra människa, ärlig och rakt fram men framför allt så gör jag väl aldrig saker som jag verkligen inte borde??) Men jag får nog tänka om....
Att såra någon är det värsta som finns i min värld (enligt mig betydligt värre än att bli sårad) och när jag på sätt och vis gjort det medvetet(?) så börjar jag undra vem fan jag blivit? Jag känner inte igen den här personen.
Men av en helt sjuk situation, kanske man faktiskt själv tillslut blir sjuk.


Detta förstår endast en person, bara hon behöver förstå. Så ni andra, fråga inte är ni snälla..

Förlåt är inte tillräckligt.


Åh, vilken härlig morgon

Carolin skriver: ne tyck inte synd om mig, de är det värsta jag vet
Carolin skriver: haha fyfan vilken jävla surfitta jag är. men kom ihåg att du måste inte prata med mig, om du inte vill! :)
N skriver: Jag tycker inte synd om dig, jag tycker synd om mig bara. För om du är dålig så kan jag inte jävla med dig för då kanske du börjar gråta. Och det är visserligen kul, men rätt långtråkigt.


Tack för stödet!

Haha!


Goodbye

I don't care if I never see you again
I'll be alright
Take this final piece of advice and get yourself together,
But either way baby, I'm goneShit världens brand i viken idag, det är nog det enda som hänt idag. Förutom ångestmagvärk och jävligt sura miner.

 

Simon, jag saknar dig.


Paradise hotel är förresten en humörshöjare i brist på annat.

 

 

GOODBYE!


Vad gör det om hundra år?Det slår aldrig fel med Dig Bella :)! Lyckat, sjukt och en helt galen fylla får sammanfatta vår lördag.


"Vad fan hände egentligen, jag är öm i hela kroppen idag och om det finns något som heter måndagsångest, så har jag nog drabbats litegrann" Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya.

Ett litet bildspel..

Saker/person och platser jag saknar/längtar tillbaka till och tkr så fruktansvärt mkt om.
Bäst i hela världen.


Bella, det blir väl ett naketbad till!? Shiiit vad jag vill dit, NUNUNU!!!!!
YES!

Jag överlevde peeps! Men jag blev lika rädd, som alla andra ggr när det precis ska sluta slå fort, så gör det ett sjukt hårt slag, sen typ slutar det slå??? fast det slutar ju självklart inte men jag känner inte längre slagen som om någon stod och höll stryptag på mig, lite halvhårt och som att jag som jag skrev, nästan hoppade ur stolen.. nej det känns ju inte ens att det slår, när det slår som det ska.. läskig känsla, men som sagt jag överlevde, idag med.

Nästa vecka ska vi prova tabletterna, se vad dom kan ha för rolig effekt! :D

Ni vet?

Den där känslan, då man försöker och verkligen själv tkr att man gör precis allt man kan i en situation, man kämpar på nästan 110%... men får sedan höra att det ändå inte var bra.
Den känslan och jag, är inte kompisar på facebook....

Och samma gamla vanliga skitvisa artar sig, hjärtklappningen, ja men jävlakropphelvete jag vet att du inte gillar när huvudet tänker för mkt och stressen är ett faktum, men sluuuta nu, hoppar fan ur stolen snart!! -Inte ok!OM

Om inte grannen haft fest alternativt kollat film på absolut högst volym på surround så hade det säkert funkat. Klockan var nog inte mer än 23.30, men jag som skulle gå upp 05.30 för ett träningspass innan jobbet, hade lagt mig kl 22 för att få den sömn jag behöver och för att orka vid den tiden... Men tro inte att jag bara låg där och lyssnade, nejnej jag gick in i badrummet och hämtade min mopp, haha nu kanske ni undrar vad jag gjorde med den, det ska jag berättade, jag ställde mig mitt i vardagsrummet och slog som en dåre upp i taket med skaftet!! Tror inte att dem i lgh över hörde mig, pga det höga ljudet, men jag är ganska övertygad om att ULLA hörde..... Jag hörde nämligen hur en dörr kastas upp utanför... OOOOHSHIT, tänkte jag och slutade, tills jag hörde att dörren stängdes igen, då bankade jag igen. Men jag tröttnade ganska fort och kröp ner igen, efter ngn kvart eller så blev det tyst.
Så vad tror ni, gick jag upp kl 05.30?
Svaret är självklart nej! Jag ställde fram klockan till 07.15. Cyklade hemifrån 07.45, ibland är jag riktigt snabb!


Nu är det en ny dag med nya möjligheter!


Jomenvisst.

Nu är måndagen här, veckans nästan värsta dag, innan det kommer ju söndagen på sätt och vis (man är ju ändå ledig, vilket är +, men ångesten är -..) sen är ju det såklart tisdagen, usch I really hate you.
Förutom att ligga nerbäddad hela fredagen i migrän och magkatarr, kan det förresten vara värre? ja det kan det nog när jag tänker efter, men jag mådde dåligt.. vi lämnar det där.
Lördagen var bättre, då fick jag se min snygging!! Såg med andra ord Johan Falk, de sista, operation näktergal och de fredlösa, näktergalen behöver ni inte besvära er med att se, men de fredlösa.. Sjukt bra! Jag är så kär i Frank, inte Joel troligtvis, men i Frank, den där farliga, så sjukt heta killen med (kanske lite för mkt) skäggstubb. MUMS, badboy! Såg dem med Älskade sis + Tora, först käkade vi jättegod middag sen efterrätt, godis och ostbollar och tjeena nu rullar jag fram, men det gör inget. jättemysig kväll iaf, var nog ett väldigt bra beslut att inte följa med ut..

Trion

Sist men inte minst så var jag självklart och hälsade på den bästa i denna värld, menar såklart MIN pappa. Han fick en skitsnygg morgonrock, grårutig, han som är så frusen, det var verkligen en perfekt present! Tidigare har han fått tofflor, handskar och mössa, haha sa ja frusen? :)
Tyvärr känner jag alltid en aning ångest i det huset, kan bero på allt tråkigt och ångestfyllt. Det har självklart varit tusen bra stunder, men allt det där jobbiga, har ju faktiskt en gång hänt just där, jag får en stor klump i magen, som säger "Ta mig härifrån" samtidigt som jag inte vill något hellre än att vara just där! Men nu mår alla bra och är glada. punkt. jag orkar inte gå in djupare.

Nu har jag gjort typ 17 förtvivlade försök att lägga in en bild på pappa, det går fan inte. fan.En grej till bara, jag HATAR, anledningen till de stora bokstäverna är att jag verkligen hatar, annars är det inte mycket jag ens tycker illa om, men detta hatar jag, mer än något annat för det är en svaghet, en livsfarlig svaghet. Alltid när jag känner hur jag tappar fotfästet och inte vet vart jag står, ja som nu, då gör jag dem här dumheterna. Det HATAR jag. Jag är svag just då/nu, sjukt jävla svag, det hade jag iaf tyckt om det var någon annan, innan jag förstod att det faktiskt inte går att en döma en person på det sättet. Men som alla säger "det löser sig" klart fan det löser sig, vad man än väljer att göra, vilken väg man än väljer så löser sig ju allt men just när man står där i valet och kvalet och känner hur man som människa bryts ner och bryter ihop, ska man bara tänka på hur allt löser sig då? ska man sluta känna efter och bara låtsas, vilket vi människor är rätt bra på, bita ihop och måla på en yta. Jag kan om jag vill, men vill inte alltid. Sån är jag.
Men snart, kommer jag vara lycklig, när allt är som det ska bli. Jag har ju ett förslag nu, jag gillar det fast det skulle inte alls bli som jag tänkt mig, men det är väl också lite grejen, att det inte ska bli som man tänkt sig? Det kan nog vara positivt.. Jag skulle spy rakt ut om allt blev som man tänkt sig hela tiden, dock skulle det inte göra något om det blev just som man tänkt sig lite oftare..Somna till my name is earl, det tänker jag göra.Meeh?

Vadå allt måste kännas 100%, jättekär osv.. Hur lätt är det? Hur kan hon tro att det ska kännas så när hon träffat typ 17 killar samtidigt?? Man får väl ge det en chans, med den det kändes absolut bäst med... konstigt, mkt konstigt.
Sen Helena vill jag be dig lämna ifrån dig Oscar, till mig. Han är verkligen något utöver det vanliga!!
Frank Wagner nivå på honom! Shit vilka heeeta killar! Jag dör.

MEN LASSE, jäävlar!! Jag kollar tv3/play nu men skriver medan det buffrar (skitinternet) jag dör igen, Lasse, så jävla sött!

Förresten har jag en plan nu, kan inte alla ni hålla tummarna för att det går vägen? Då skulle allt bli bra, det tror jag verkligen.

Pusskalas

Luv ju


ÅH!

Shit nu tänkte jag avslöja filmerna, dumt av mig med tanke på att några av vännerna inte sett dem... men jag säger bara, åh!!
Han är så sjukt het!


I'm just trying to be happy

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can’t have everything
Don’t cha take chances
Might feel the pain
Don’t cha love in vain
Cause love won’t set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
I care about all the pain in front of me
Cause I’m just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy.Och det fortsätter..

Mitt underbara humör..
Tog en promenad i det underbara vädret med Maya, jag tänkte att nog fan kan hon väl gå fot hela rundan? Vi var inte helt överens om detta, men hon är jääkla duktig... Men när hon inte var det så var surfittan igång "men maya för helveteeeeeeeeeeee" bläää jag spydde galla på henne, och jag gör det snart på mig själv. vilken jävla tråkig och sur prick jag varit de senaste dagarna, meeen det har sina orsaker det lovar jag.

Väl hemma igen, så ville jag retas ännu mer SÅÅ hon fick genomgå de värsta hon vet; att bli duschad! :D haha skadeglädje.

Nu ska jag läsa i min nya bok; Ego woman!


Ha en bra helg, om vi inte hörs.


Förresten, Frank dör väl inte? :(


Min framtida man..


M & jag

M sliter upp dörren (kl. typ 7 skulle jag gissa men den var säkert minst 9-10) ställer sig mitt i rummet och säger HÖGT;

M - Carroo, kan jag ha det här på mig?????
jag - mmm
M - Meeeh, du kollade ju inte ens!!
Jag - MEN JAG SOVER JU FÖRIHELVETEEEEEE!!!

Dörren stängs..


Guud vad jag älskar mitt morgonhumör!


Ohållbart

Passar mkt bättre.Vilken dagjävel! :S Vilket sjukt humör. Jag är sjuk förresten, magkatarr så har varit och fått medicin och order att sluta stressa och det är ju SÅ lätt!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT

Jag vill bara dra ngt gammalt över mig, Niklas kallade mig bonnunge när jag la den kommentaren förut.. så ja, jag är väl en jävla bonnunge.

Förresten mår jag bättre nu, tack B! kändes jättebra att du ringde :) <3


Outhärdligt!
Ta mig dit, så fort som möjligt!!

Förresten favoriter!!

Jag kommer att, när jag kan, berätta vad jag menar, nästan allt kommer jag att berätta.


Tack förresten för en jättebra helg, mina nära och kära! Ni är bäst.

Lite hjälp, tack!

Det känns vissa dagar som att jag lever i en fantasivärld, de är dem dagarna då jag väljer att helt ignorera allt som händer runt omkring mig och i mitt huvude. Sen kommer de dagar, t.ex. som idag då jag av någon dum jävla anledning vaknar upp och låter allt rasa över mig, rätt rejält.
Fast jag kan ju inte påstå att det slumpmässigt blev idag, utan det finns ju faktiskt en bidragande orsak, en ganska stor sådan också.
Just nu står jag i ett vägskäl, det finns en stig och två vägar, de båda vägarna har både positiva och negativa egenskaper och jag har väldigt svårt att avgöra vilken som faktiskt är bäst och kommer att göra bäst för mig, både fysiskt och psykiskt och vilken som kommer kännas helt rätt, i efterhand... Stigen är nästintill obefintlig, men den finns där och ännu mera nu när jag känner sveket, att det är en vän gör ju bara att det gör ännu ondare.
Jag skulle önska att någon tomte kom till mig och sa detta är rätt eller kanske ännu hellre detta är fel för av någon outgrundlig anledning är vi ju programmerade att tycka att det är mycket värre att göra fel, när vi däremot gör rätt behöver det inte bli så stor uppståndelse..
Tillbaka till tomten, jag skulle önska att om han inte kunde informera mig om att jag gör rätt eller fel i detta läge.. Tyvärr tror jag inte på varken tomtar & troll eller konstiga häxor & medium.
Det ligger helt enkelt på mitt bord, det är helt och hållet mitt beslut, eller? Hur ska jag veta att just det jag väljer är rätt? Och kanske ännu viktigare, när kommer jag att veta? Är det när jag redan sitter i båten, eller kanske när jag står på bryggan och valet fortfarande finns kvar? Jag skulle vilja prova vägarna samtidigt för att kunna jämföra bra och dåliga sidor och helt enkelt veta vilken av de förbannade vägarna som är rätt.

Finns det förresten rätt? Kanske är det helt enkelt så att man lär sig att leva i den ena eller andra situationen och kanske till och med trivs rätt bra, då vet man ju inte vad man kunde ha haft? Min mamma har alltid sagt att man kan ju faktiskt inte få allting, hon kan ha en poäng trots att jag aldrig trott det tidigare....
I vissa lägen är jag övertygad om att det finns rätt, för jag vet precis vad jag tycker och vart jag står i olika frågor ( inte alla, men många ). Dock har jag märkt det senaste året att folk helt medvetet gör fel om och om och om igen. Så kanske vore det inte dödsdömt om jag faktiskt valde helt fel, en gång?? Nu säger inte jag att jag aldrig gjort fel, men jag kan garantera er att om så händer så är det långt ifrån medvetet och jag gör isf det jag kan för att ställa det inträffade tillrätta, tro mig det är inte alla som gör det.. Det finns faktiskt dom som tänker innan de handlar, (jo det är väl bra om man gör det tänker ni) men jag menar inte alls så, jag menar att endel (jag har bra exempel) funderar och klurar ut hur de ska kunna vara så hemska, kalla och hur de ska kunna såra så mkt som möjligt, är det inte sjukt? Det tycker jag.

Jag hatar egentligen när jag gör såhär mot er, jag maler på om en jävla massa skit som ni lite försöker förstå er på tills ni kommer på att ni inte kommer att göra det ändå, jag lovar att jag vill er inte illa, jag vill bara mig själv väl, genom att knappra på dom här jävla tangenterna och tänka, tänka och tänka lite till.

Nu är det dock sovdags och varken jag eller ni behöver grubbla mer.

Godnattkram


RSS 2.0