:(

Vaknade för lite mer än en timme sen av ett sms.. Fattade inte först utan var tvungen att läsa det typ 3-4 ggr innan jag fattade vad som verkligen hade hänt! Bästa Bella, har blivit nedslagen och rånad av en äcklig jävla narkomankärring, jag började såklart tjuta mitt i chocken och saknade i princip ord för vad man svarar på ett sånt sms.... Allt jag önskade var bara att jag kunde blunda och på en sekund vara i Oslo, istället för i Valdemarsvik..... Det kom nyss tårar igen, jag är helt chockad och på samma gång så rädd för att det kunde gått värre och även så sjukt arg, arg på att sånt här ska få hända... Vad är det för värld vi lever i?!! :'(
Älskar dig Bells, tänker på dig !





Nu ska jag strax ut till pappa och äta köttbullar! Hade världens mysigaste kväll igår, med systrarna, pappa, Alex och hundarna, så himla mkt skratt, jag behövde det. Men se så fort det vände.. usch.








Kvällen är ännu oklar, hörs sen.


FREDAGSKÄNSLA!

Jag säger det igen, fyfan vilken fredagskänsla jag har! Heeelt crazy! :D



1 timme kvar nu, härligthärligthäääärligt!

2 små saker som gör mig lycklig idag!

Tjena heeeejsan! Fredag igen! Behöver inte skriva ännu en gång hur fort veckorna går, för det är bara att acceptera och sluta bli förvånad varje gång det redan är fredag igen..

 

Ajaa, mitt i allt skit så känner jag mig lite smålycklig! Just för att det är fredag! Och sen även för att ni läser på så bra, vad har hänt? just det, jag mår ju dåligt och har ett litet (läs mitt största någonsin) problem, är det därför ni läser? Era nyfikna jäääääklar! :P haha

 

 

Nu är det iallafall 2 timmar kvar tills jag går på helg, underbart! Får se hur helgen blir, tanken är att knalla till hugo i morgon, efter en förhoppningsvis lyckad föris hos Emma.. Vi får se om jag orkar eller om jag lyssnar på min kropp och stannar hemma, är instabil och då går det fan alltid snett... Vi får se, lovar att uppdatera er om mitt beslut. tss!

 

 

 

Tjaaaarå! Bilder kommer sen..



FÖR FAN! JAG GLÖMDE DET VIKTIGASTE AV ALLT!! JAG ÄR LYCKLIG FÖR ATT VI GÅTT UNDER 20-STRECKET IDAG! JAAAAAAAAAAAA BARA 19 DAGAR KVAR NU TILLS VI ÄR I PARADISET!


Ligger nerbäddad hos Linda & Danne, tänker...

Ligger nerbäddad hos Linda & Danne, tänker på Beck - levande begravd som var så jävla läskig, tänker på en person som betytt så mkt för mig som ljuger om mig för att rädda sitt eget skinn och så tänker jag på negern från igår, jo men lätt att somna då.. Helvete! Tur att det är fredag i morgon!


Utkast: Okt. 28, 2010

Vissa dagar känns det som att dem skämtar med oss på jobbet, inspelade utbildningar om saker jag jobbat med i ett år, men det finns säkert en poäng med det också, tror jag(?)


Kvällspass och ingen är surare än mig, jag hatar kväll av någon anledning, passen känns alltid så mkt längre då. buhu. stackars mig.


Två bilder till... och sen kommer historien om gårdagen, usch jag ryser när jag tänker på det..





Jo men igår då, Lisen ringde och frågade om jag kunde möta henne utanför jobbet kl 21 när dem stänger, för det var en stor, bredaxlad, svart snubbe som varit inne och pratat med henne och ville ses efter att hon slutat och varit väldigt påflugen osvosvosv..
Vääl påväg möter jag två svarta män, den ena hälsar men jag går fort och i min egna värld, för att jag var lite sen och orolig för lisa.... han säger "hello" typ 7 ggr och går efter mig, säger att han känner sig kränkt och nedvärderad för att jag fortsätter gå och inte pratar med honom, frågar vad jag heter jag säger det och förklarar att jag har väldigt bråttom (just det glömde nämna att han endast pratade engelska).. stannade till och gav honom en chans att liksom få fram vad han ville, det var tydligen typ att träffa mig, följa med mig dit jag skulle, prata med mig, sa att jag borde väl förstå varför han vill prata med mig, det är bara att titta på mig, när jag fortsätter gå för typ 10:e gången säger han "skrämmer jag dig?" "du verkar rädd för mig?" och om jag inte var det innan så blev jag det väl då... jag sa att jag absolut inte var rädd men in a hurry.. :P han ville ta mitt nr men jag förklarade att det inte var så aktuellt, sen sa jag hejdå.. han var väldigt väldigt obehaglig och följde efter, då ringde jag lisa... som sa "det är lugnt, han är inte här" varpå jag svarade "nej han följer ju efter mig nu...." lite komiskt nästan fast jävligt obehagligt, hon och lina kom bort till mig och så gick lisa och jag ihop hem till henne... jävla skit att man inte ska få vara helt trygg i viken..

När jag skulle hem från Lisen sen kl typ tolv så vägrade jag ju självklart att gå hem och lisas bil var på kopparvägen, så vi fick knalla dit och hämta den, och däruppe i skogen härjar ju värsta äcklet också. usch! men vi klarade oss bra! :P




Vad gör ni idag? kan ni inte skriva ngt kul till mig? behöver underhållas.


Fick precis ett sms från syster "Daniel kommer med matlåda till dig kl. 17.15" haha LYXIGT VA?! undrar vad det är för mat... hihi en överraskning!



Vi hörs kanske sen.

Ska jag eller ska du?!

Hinner inte skriva så mkt, blir mest ett litet bildregn! Bussen som tar mig till jobbet går om 10 min så är in a hurry så att säga! Ska berätta senare om något sjukt obehagligt som hände igår! :( usch!!

 

 

Aee hinner inte mer, skriver sen!

 

PUUUUSS


Only girl in the world

Dunkar rihannas only girl. Min favoritlåt för tillfället, jag skriker rakt ut i refrängen! Skööön helt enkelt!

 

Marknadsonsdag och det närmaste jag kommit marknaden är en fika hos syster med henne, simon, linda, danne och vovvisarna! Vi såg från fönstret hur blöta alla blev, inget vidare lockande..

 

Var inne i norrpan en timme förut, träffade världens troligtvis sötaste arne, tummen upp för söta farbröder! vi slängde mest käft, sen ska vi ses på måndag igen! Är ingen psykolog alltså, är företagshälsovården som utreder mig. :P haha. kan nog behövas både psykiskt och fysiskt..

 

Allt är ganska svartvitt, eller mest svart.. Men svart är fint, jag väntade på bussen häromdagen vid södertull och kollade på folk, 90% bär svart.. ja så var det faktiskt. skrev ni ner det nu i era anteckningsblock? :)

 

 

Jag må vara stark, men att bära runt på den här feta ryggsäcken proppad av en jävla lögn, orkar jag inte.. Känns som att jag äts upp inifrån, magen gör ont, hjärtat gör ont, jag är inte en sån här tjej. :S



Var snälla och håll tummarna att Linis vill käka något med mig när hon slutat jobba, okej? Mat har det inte blivit mkt av de senaste dagarna och jag är så fruktansvärt sällskapssjuk att jag snart kommer börja gråta om hon inte ringer... buuuhu!

 

PUSS på er.


Åker till norrpan för lite rehab, vad nu d...

img_4119 (MMS)

Åker till norrpan för lite rehab, vad nu det kan vara? ;P


Saturday night

BELLA, du var så jävla snygg !

Fattar inte varför jag aldrig blev bjuden?! Har sett på massa bilder att du verkar ha gått laget runt Lisen? tackade jag nej? haha.

haha!


Bästa till sist! Den är så kul! :D

 

 

Snodde några från Bells, fler finns på fb!


4 timmars sömn senare..

..och jag känner mig fortfarande trött!

 

Vill ge mig ut på en spring runda, men tror inte det går idag. Ska på dejt senare med mina bästa, Lisa och Lina, det ska bli skönt. Måste ha tips från coachen i den svåraste situation jag troligtvis varit i.

 

 

Vem kommer ihåg någon som är snäll, brukar jag säga. Så nu är det slut på att vara snäll, jag ska tänka på mig själv och vara lika stort ego som många andra.. No name.

 

Tråkigt utan bilder ju? ett par gamla fina kanske? det skulle lätta upp inlägget lite, hoooold it ska se om jag hittar ngr snyggisar..

Snart är jag busig och glad igen.


Hur lågt kan man sjunka, hur kasst kan man må.

Barn i all ära! MEN när man sitter på en redan jobbig buss efter att ha brutit ihop för chefen och blivit hemskickad från jobbet så är det inte kalaskul när en dagisklass med jag skulle gissa 5 åringar knallar på och sätter sig runt om mig och pratar (läs skriker), leker och inte kan sitta stilla.. Då känner jag genast att dagis, lekis eller mer än typ en unge i taget, inte är något för mig eller typ att dem kunde tagit nästa buss...


Men nu är jag alltså hemma, känns som att någon stampat på mig, är som jag skrev tidigare så förbannat trasig.

Ska krypa ner i sängen nu och typ stanna där, hela dagen. Stänger av telefonen, dåliga bortförklaringar och lögner står mig upp i halsen.



The botten is nådd skulle man kunna säga.

It's like one of those bad dreams.

Det finns alltid två sätt att berätta saker på, antingen väljer man att säga det som låter bäst i lyssnarens öron (ibland är detta en lögn) eller så väljer man alternativ nr. 2, att säga sanningen, personligen väljer jag alltid nr. 2..
Dock är vi alla olika.



Det var som häromdagen då Lisen ville ha tips och råd i en svår fråga.. jag sa vad jag tyckte och tänkte i situationen och vad jag hade gjort.

Fick då frågan..

- Säger du det för att du är min vän? var på jag svarade;
- Jag har aldrig i hela mitt liv blivit beskylld för att vara oärlig, varför skulle jag börja nu och mot min bästa vän dessutom? så skrev lisen;
- nej det är klart, du är typ ärligast!

Och det är jag verkligen, ibland på gott, ibland ont..


Sen är det ju även så att lyssnaren har ett val, antingen litar man på det berättaren säger fullt ut, eller så tvivlar man, ifrågasätter eller helt enkelt misstror...


Vi har alla ett val, så är det bara.




Är på jobbet nu, känner mig ganska trasig, sovit dåligt, vänt och vridit hela natten, tänkt ska jag eller ska jag inte?

 

Känns rätt kul att vänner får smått panik när dem inte kan läsa min blogg och förbjuder mig att sluta...
Började även dagen med detta sms; "Hallå snygging! För det första saknar jag dig. Och för det andra så vill jag kunna läsa din blogg. Och för det tredje så saknar jag dig. Och för det fjärde, även att man inte brukar ha med en fjärde punkt, så älskar jag dig. Fattar du eller? :) <3"

Simon, Simon, Simon; lite för bra för att vara sann va? Älskar dig med!

 


Andas, jag kan inte andas!

Jag får och kan inte skriva vad jag vill här (längre?) eller har det kanske alltid varit så? Jag som är en människa som känner och tänker så sjukt mkt vill bara SPY ut det i ord här, meeen har förstått att fel människor eller förresten inte fel människor, men människor med fel avsikt läser det jag skriver, det är ni som känner skadeglädje när jag mår dåligt och som bara är så sjukt nyfikna och "rädda" som jag syftar på.


Känns som att högst 20% läser min blogg dagligen endast för att ni är intresserade av mitt liv, min vardag, mina bilder och bara av mig för det är mina bästa vänner...
 Det är tråkigt. Fast ännu tråkigare är att jag som sagt inte KAN skriva det jag känner.


Just nu kan jag inte äta, knappt andas eller sova, jag har varit med om något, men sorry jag kan inte berätta och det är inte mitt fel. Jag ska nog ersätta min blogg med att skriva med papper och penna i en riktigt dagok eller skriva ett worddokument som INGEN kan läsa för visst att prata i all ära (är rätt bra på det :P) men ibland orkar jag inte prata, ibland vill jag skriva...
 Jag tror jag slutar blogga, nu låter det som att jag skulle ha en stor blogg och att folk ska bli jättebesvikna om jag slutar.. haha så är det ju absolut inte.
Men att inte få uttrycka mina känslor och tankar till 100% gör mig lite smått tokig! Jag har väl aldrig gjort det till 100, har döljt en hel del för er.. ;) Men när jag får dem orden "skriv inte om detta i bloggen är du snäll" så blir det så tydligt....... Nog för att jag ändå aldrig i mitt liv skulle ha skrivit just det här.... så gör orden mig irriterad.




Nu drar jag täcker över huvudet och gråter en skvätt, för så känns det verkligen just nu! Ingen behöver veta varför, jag håller det inombords även att jag är sämst på det. FAN.


Ta tillbaka mig typ till detta.



Finns inte ens ord som kan uttrycka hur mkt jag hade velat stoppa tiden.


Vart har Carro hållt hus?

HEEJ! Fredag, jag säger bara; IGEN! sjukt vad fort veckorna går!

Jag har ju varit ledig onsdag och torsdag.. Haft supermys! Sköna skogspromenader och joggingrundor och massa mys med fina vänner! I onsdags var jag med Linis, hälsade på hos hennes mormor och Håkan, var hos mammsi och myste och på kvällen lagade vi tacos, sist men inte minst så såg vi vildsvinsbebisar! SÅ SÖTA! :D

Igår var jag med Lisen, vi åt god mat och sen drog vi vidare mot trosda(?) eller vad heter det? Och myste med Rico, diskuterade hundar och robinson med Lena, Hasse och Ida, supermys! :) Sen åkte Idis med oss till viken och så såg vi step up 2! Bra skit! :)



om 30 minuter slutar jag för dagen, ska då hälsa på hos syster, Danne och vovvisarna och efter det möter jag Emma på gymet kl. 16.30 för lite spinning! gogogo!


Mys och god mat hos emma ikväll, för vi båda jobbar i morgon... Hörs senare, tjaarå!

Stamp on the COW, jump jump jump!! :D

Stamp on the COW, jump jump jump!! :D


19/10

No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all



GODKVÄÄÄÄLL!

Jobbar kväll för första gången på ngn månad och det är preciiis som jag minns det; sjukligt segt! Det går alltid lite sämre på kvällar, 6 alternativt 8 timmar tar alltid lite längre tid än om man jobbar dag, kunderna är alltid lite tjurigare då man ju självklart vill ha ett fungerande bredband, telefon, tv etc på kvällarna. aah jag kan fortsätta länge till, jag gillar helt enkelt inte att jobba kväll! Även om det var skönt att ha en rätt slapp förmiddag....

Mamma och jag vaknade någon gång efter 9.. jag städade mitt rum som ni vet.. Sen käkade vi god frulle, sen skulle jag ge mig ut och springa men det gick inte, regnade, blåste och var kalltfan så jag vände hemåt ganska omgående, tränade då med mina hantlar istället, biceps, triceps, axlar och bröst, skakig och skön i armarna efteråt, bra skit! Innan bussen gick så solade jag också, aaaaaah vad skönt! Var i sjukligt stort behov av det...

 

 

två och en halv timme kvar nu, pallar jag? klart jag gör, ska vara extra övertrevlig idag så att dem inte kan vara elaka mot mig....

 

Så länge får ni se ett par bilder från i lördags, dock inte världens finaste, eller vad säger du Emma? :)

 


Jag vet ärligt talat inte varför jag ser så rädd ut..

Gänget! Förutom Kalle..


HAHA, vad alla är med :)


Dra på smilbandet och upp med humööööööööret... haha :D

 

 

 

Hoppas ni gillade dem!

 

 

Tjarå, hörs kanske sen! Annars i morgon, DÅ ÄR JAG LEDIG!! och på TORSDAG OCKSÅÅÅÅÅÅÅÅ! wiihoo!


Don't dream you life, live your dreams..

Ledsen för dålig uppdatering, tänkte dra en bra förklaring när det slog mig att jag inte har någon.. :P Ibland har man bara mer lust än annars...

Jag hade dock en psykiskt jobbig dag igår, kanske var därför jag inte orkade skriva ngt, jag var utmattad helt enkelt...


Började med att jag var på jobbet kl 8, (somnade förresten 19.30 i söndags, HA!) sen klockan 8.30 kom Anders, (världens mest smarta och tekniska person jag vet), Adamsson och skulle medlyssna med mig, sen känner jag anders och så, men jag blir jävligt nervös när mina kunskaper ska sättas på prov, på riktigt, han satt kvar hos mig i 3 timmar... aaaah det var jobbigt, men även roligt! Skönt sen med omdömet "så sjukt jävla trevlig!!" och när jag frågar om han inte ska säga ngt mer så kastar han ur sig "Dina tekniska kunskaper tvivlar jag inte en sekund på, du är klockren!!" Kändes det heeeelt okej! :)

 

Ett par timmar efter lunch fick jag samtal från företagshälsovården, som ville ha ett möte med mig, "om tio minuter?" aaah så jag stressade upp till dominohuset där det låg och träffade Eva! Det var en bra Eva, det var jätteskönt att träffa henne, vi pratade om mig och mitt liv i en timme, även om det kändes lite som att gå till en psykolog, så är det ju aldrig fel, hon är ju trots allt beteendevetare. Nu ska det "utredas" varför jag blir så mkt sjuk och sådär, känns jättebra, men är det inte alltid lite jobbigt att sitta och prata om sig själv?! - Jo.



Inte nog med det... det värsta av allt kommer nu...... efter mötet med Eva gick jag till vaccinationstjänst, var där tidigt så först i kön, det gick jättebra, men fyfan vad jag var rädd.. Men NU ÄR DET GJORT!! Och nu kan jag bara längta och se fram emot vår resa istället för att känna att jag är livrädd för att ta vaccinet! Idag är det förresten bara 29 dagar kvar :D:D


Det var min dag igår, tung! Avslutade den med en löparrunda för att sedan möta lisa vid hennes jobb när hon slutade.. Myste i soffan hos henne och pratade på som aldrig förr. mys!

 

 

 

Idag börjar jag sent, kl 16! Vaknade för en timme sen, städade då mitt rum då det innan var fullt med kläder på hela golvet, nu är allt inhängt och golvet är dammsugat och torkat! Tummen upp!

 

Om en stund ska jag ge mig ut och springa, sen ska mamma och jag laga goood mat! Tror jag även ska sola innan jag åker till jobbet, jag vet inte sist jag var såhär blek? + att jag ska sola upp mig lite inför reeeeesan! :D

 

 

Idag känner jag mig så himla lycklig! Jag ser fram emot lördag! Det är typ en dag som känns för bra för att vara sann! IDA kommer hem från Norge, BELLA kommer hem från Norge, LINA kommer hem från Örebro och JOCKE kommer hem från Kalmar! ååh! Jag ska krama sönder hela bunten! Sen ska vi äta och festa till det hos Lisa, det kommer bli så bra, jag känner verkligen det på mig!!! <3

 


Jag och bästabästa Bells! :)




Vi hörs senare hörrni, nu har ni fått tillräcklig mkt att läsa.. :p


EN MÅNAD KVAR!

EN MÅNAD KVAR!


Är så arg att jag har ont i magen.

Ingen bra lördag! Eller jo det kommer bli, men just nu är jag bara så förbannat, jävla upprörd! På riktigt, helt sjukt arg och UPPRÖRD! Jag har sagt en gång att jag har svårt att hata folk, det finns ETT undantag, som jag kan säga att JAG HATAR SÅ MKT ATT JAG BARA VILL SLÅ OCH SLÅ OCH SLÅÅÅ. Ursäkta mig, men skottpengar på människan... Jag orkar inte ens berätta, men jag är arg, vi stannar där för att jag inte ska påverka er och ert lördagshumör.

Dock fick jag nattsällskap, så jag är ganska nöjd så :) Jag måste bara andas och släppa det här som har hänt, sen kan jag vara glad.




Ska åka till Emma snart, gå och handla och förbereda maten tills hon kommer från jobbet (om hon inte får kompa) vilket jag hoppas så jag slipper vara ensam... :)


Jag, Emma och Sandri ska slå på stort ikväll och jag är säker på att vi kommer lyckas så bra! Antingen förfestar vi hos Emsi eller hälsar på hos Pontus, kvällen får avgöra.. Vad vi iallafall är säkra på är att vi ska dricka piggelindrinkar! JAG ÄR SÅ JÄVLA SUGEN!!!!!!!!!




Här kommer lite fina bilder från igår.. jag blir ju helt tårögd!


Linda, Danne & ARNOLD!!!




När jag får se dem här underbara bilderna är det ju dock svårt att vara arg!

Är dem inte så underbart fina!? ÅH! Lilla Arnooooooold vill komma ut snart och pussas med mooster!!!

Magen är världens finaste, åhh! KÄRLEK!


FAN! Det är allt jag har att säga.. Nej vä...

FAN! Det är allt jag har att säga.. Nej vänta, fan fan faaaan! Så.


Så mycket bättre..

Godkväll !


Mys i soffan till Idol kvällen i ära och jag lagar god paj till mig, mamma och Jossan! :)


Tog en springrunda förut, vaknade och kände hur för mkt känslor rasade över mig, och eftersom EMMA valde att inte svara när jag ringde............ så tog jag en runda istället.. :P Nu mår jag jättebra igen! Är nog för att jag inte är ensam längre, jag klarar inte riktigt av det, att vara ensam alltså, fan vad jobbigt det är ibland..


SÅDÄR, fast ggr 10 ska jag bli i thailand, minst! Förresten är det mindre än 5 veckor kvar nu, på söndag är det en månad exakt. JAG DÖR! Sa jag att jag längtar?

 

 

NU är pajen klar!

 


Men det blir bättre om vi är tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans


Är hon inte den allra sötaste ni sett? :)

img_4088 (MMS)

Är hon inte den allra sötaste ni sett? :)


FREEEEEDAG!

Heej mina hjärtegull! Vad ni läser, vad glad jag blir! :D


Men gud vad veckorna går fort, låter jag som 65+ nu eller? Alltså shit, det var ju nyss fredag! Galetgaletgaaaalet bra!! Jag har strax lunch, sen slutar jag kl 14.45! LYX! Även denna fredag! Har fått hur bra schema som helst nu och framåt, det gör mig glad!


Sov i stan inatt, skönt att inte behöva gå upp mitt i natten (även om det kändes så när klockan ringde).
Linda och Danne har köpt vagn nu! Så himla fin! :) snartsnartsnart kommer bebis! jag håller på att sprängas av lycka! pirr i magen! :D Kan det bara vara den 14:e januari NU!

Idag ska förresten Jossan fota Linda, då ska jag lägga ut bilder här så ni kan få se mysmagen! Den är stoor! :)

 

 

 

 

Här kommer lite bilder på mig sålänge! :)




LUNCH! Hörs sen..


Fuck you and fuck her too!

Hej påer! Hur mår ni!?


Jag anlände på jobbet för en timme sen, skönt med lite sovmorgon! Dock har jag lyckats springa sönder benet, haha lät ju väldigt drastikt men nu har jag gått och sprungit för mkt igen, fast inte ont i benhinnorna denna gång utan i gångjärnet, uppe vid höften typ, ni fattar va? AJ säger jag bara...

Soooligt och fint idag! Varmt nästan, skillnad mot typ i förrgår då det var minusgrader och jag hade min alldeles för varma vinterjacka på mig!


Inte så höstiga färger idag, men fin ändå!






Min rygg vill döda mig idag! (tack lina jag vet att det gör gott:)) Men just nu känns det som den värsta träningsvärken någonsin och petar ngn på min rygg så finns det risk att jag blir arg, väldigt arg.. Massage lite oftare kanske skulle avhjälpa mitt problem? Yes i think so!



Puss påer


Nu ska jag ta en promenad ut till Linis, j...

img_4015 (MMS)

Nu ska jag ta en promenad ut till Linis, jag ska få massage! Gud så skönt det ska bli men vad ont det kmr göra... Bjuden på lunch hos Lisa efter det! Jag gillar lediga vardagar måste jag säga! :) later!


Tjahej! Slutat för dagen, ledig i morgon o...

img_3885 (MMS)

Tjahej! Slutat för dagen, ledig i morgon och börjar inte förrän kl 14.15 på torsdag! Den här veckan är underbar! Man får vara glad för det lilla eller hur var det? Mina fingrar är stela så jag kan inte skriva typ.. sitter i kylan och väntar på bussen, vi hörs sen! Saknar en person så in i helvete just nu, ett sms kmr trilla in ikväll, var så säker ( nej jag har ingen självdisplin och ja jag är ganska impulsiv på ett ibland ganska negativt sätt ) tja!


Haaangover

Måndag idag, visst älskar vi väl måndagar? inte... Jag är fortfarande bakfull trots att jag i princip bara sov igår, var vaken mellan 12-15 och sen mellan 18.30-22... Hann mysa med mamma och fisen till ensam mamma också, det var bra!

Varför är jag då lika trött idag? och varför har jag huvudvärk? -Jo för att jag ännu en gång är bakfull två dagar.. Längtar tills jag har lunch, efter käk brukar jag bli lite mer människa, vi får hoppas så även idag!


I lördags blev det inte alls som planerat men ändå så lyckat! Skulle på inflyttningsfest, blev att jag lagade middag med Emma, Emma och Lisa.. Sen lekte vi massa roligt, dansade (det slog mig just hahaha) Emma och jag buggade, asgrymma var vi! Sen drog vi vidare till Hugo, där vi träffade gänget från inflyttningsfesten i kön! Jag blev dock irriterad, typ 50 minuter I VIPKÖN! Vad fan!? Inte ens lite okej! Sen ville vi lämna våra jackor, hur lång tid stod vi i den kön?! typ 20? aae, tröttsamt fan. För mkt folk vare fan, men riktigt kul hade vi! :)


Två bilder får ni, fan vi tog inga bilder på förfesten, varför tjejer?!

 

Vad tycks?

 

 

Jag kanskekanske ska överträffa mig själv idag, vara väldigt vågad och modig, lovar inget men ni får veta om jag genomför det..

 

 

Ciao!


Mitt fina nya halsband! "Ångra inte ngt so...

img_4005 (MMS)

Mitt fina nya halsband! "Ångra inte ngt som fått dig le" Jag bara älskar det! Tack Viktor, du är bäst! :)


Vera har blivit storasyster!

IDAG HAR JAG FÅTT EN KUSIN!!!!!!! Jag gråter av glädje! åååh!

Dock var jag helt säker på att Vera skulle få en lillebror, det blev inte så. Hon fick en lillasyster! :) hihi! ååh jag är så glad! Nu vill jag bara hålla henne, lukta på henne och pussa på henne! Lilla lilla tjejen! Undrar vad dem tänkt sig för namn? jag hade ett bra killnamn på g.... hmm, det här måste jag fundera på!

Lisa, vad passar med Vera? haha! vi har alltid dem här diskussionerna vad som passar och inte passar, vad gäller namn...



Hörs sen :)

I loved you first!

Tja! Vaknade 8.30 idag, helt utsövd, både skönt och lite jobbigt, på något sätt vill jag sova länge på helgen, eller iallafall längre.. :)



Igår var en bra dag både i tankarna, på jobbet och hemma! Mamma och jag åkte och handlade massa mat, sånt kan vara mysigt tkr jag, ibland.. :P Sen hämtade vi jossan, köpte godis, lagade maten, såg idol.. Vet dock inte om jag tycker att Sassa skulle åkt ut?! Vad tkr ni?! Visst att Linda kanske är bättre, men av dem alla så tycker jag inte att sassa var sämst.. njae, kändes inte helt okej..

Måste nämna Olle här också, igår blev jag förälskad, i honom, nästan på riktigt. Vilken jävla kille, han har ingen plan, har sina grejer i kartonger och bor i en båt(?) men tar livet så in i helvete med en klackspark, jag önskar jag kunde vara lite mer som Olle, sluta se allt så svårt och som att det alltid finns hinder, det gör inte det.. Sen är han snygg också, jag skulle kalla det olagligt och om jag var snyggpolis så skulle Olle ligga risigt till....

 

 

Förövrigt så kan jag inte sluta lyssna på sweetest downfall och tänka på dig. Jag börjar nästan gråta när jag sjunger med, (även att det låter helt hemskt när jag gör det) så blir jag så känslosam av den.. ingen bra låt nu när jag ska tagga fest! Men klockan är nästan ändå för lite för att tagga fest, eller?!

 

 

Nu ska jag ta med maya på en långlång tur, vi kanske promenerar, måste prova benet lite försiktigt med, jag tror det kommer gå bra! håll tummar och tår hörrni!

 

 

Ett förslag till kvällen, funkar det?!
Snälla säg inte nej för jag orkar inte klädpanika idag.. :)



Nu drar jag och majlis, hon hälsar med en puss till er.


Kan vi inte vrida tillbaka tiden? Iallafall typ ett år?

Känner mig fortfarande pigg och pepp! aaah lite smått lycklig till och med! Jag slutar ju om mindre än 3 timmar och är då ledig enda tills på måndag kl 8. Det är väl för härligt!?


Det var med blandade känslor jag käkade min lunch (en kanelbulle) och såg på biggest loser.... hm, mådde lite illa över mig själv.

 

Jag ska nog springa ikväll, om benet mår bra! :)



Skriver mer ikväll, visst tkr ni om mig nu när jag är glad igen?? :)


Jag tkr om er, nästan alla av mina läsare tror jag, med undantag från en man som ljuger, som jag har sållat bort ur mitt liv nu, han är gonegonegone. Känner mig som en ny människa efter det! haha, så himla skönt!


Fredag fan!

Alltså det är konstigt hur fort det vänder för mig, idag och igår har jag känt mig skitglad! Inte helhjärtat lycklig, men glad, lite halvnöjd och aaa fan allmänt GLAD! Pigg har jag varit också, på morgonen, dock inte lika pigg efter jobbet eftersom jag gått upp mitt i natten för att åka till jobbet.. (ja jag tkr att kl 5 är mitt i natten, nästan!) Det är allt annat än morgon iallafall.. Men idag, fredag! Underbart! Har lite plans till helgen, men jag får se om jag ligger hemma i soffan istället eller kör på inflyttningsfesten, vill känna efter riktigt ordentligt så att jag inte är för svag . haha då går det alltid illa på fyllan!


Jobbar till 15.30 idag, ledig i helgen, kan man vara annat än glad? nja knappast... jag ler till och med för mig själv, kalla mig mano om ni vill :)


Nu ska jag jobba på, vi hörs senare, kanske får se hur fin jag är dagen till ära, var ju ett tag sen och jag gissar att ni saknat det, eller?! :D






You are my sweetest downfall, I loved you first, I loved you first.... 
Gud vad jag saknar det.





Later mina älsklingar!

Idag är jag glad igen! Får bulle på jobbet...

img_3930 (MMS)

Idag är jag glad igen! Får bulle på jobbet! Namnam! :)


Vet inte om jag ens blir förvånad längr...

Vet inte om jag ens blir förvånad längre?! Har haft en gråtfest hos Lisa, jag startade bra genom att böla som en bebis (jag vet inte ens hur länge) pga en oviss framtid och hur min (stress?) påverkar mig psykiskt. Kmr inte vara aktiv här så mkt nu, jag orkar liksom inte med mitt egna klagande över hur förbannat äckligt dåligt jag mår, för jag gör det, på riktigt. Blir om möjligt mer deppig över mig själv om jag kan läsa sånt här, så här får det nog vara stopp! Vi hörs när vi hörs.


"Jag vill ha dig här.."

Idag är dagen då det klockan 9.30 var 11 dagar kvar tills jag skulle säga upp mig, klockan 10.30 var det inte så längre.... Jag är självklart jätteglad att jag fick ledigt, men har innan inte ens tänkt tanken att be om det.. Men vaknade med ångest (+ att jag fortfarande var bakfull) så staplade in hos Lena och fick en timme senare ett mail med glada besked, tror jag?! Kan ju aldrig vara fel med två månadslöner mer än jag trodde? Nej det kan det inte!



Sen att en viss person som lämnar märken efter sig sätter lite griller i skallen är kanske inte bättre, eller?



Jag ska gå och sova nu, tkr ni det är tidigt? då vet ni inte hur jag mådde igår, det här krävs för att jag ska komma upp i morgon....


Sov gott kära ni!


nedräkning!

Oooooh, räknar ner sista 50 minuterna nu! Snartsnartsnart! Tåget går 16.58, jag har sminkat mig halvdant på jobbet och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!

Men det löser sig med skridskor bara det finns is, som en söt gammal kollega skulle ha sagt! :)


nu kör vi!!

 

 

Bilder på vad jag tar på mig kvällen i ära får ni senare!

 

 

Tjaaarå


Freeeeeedagkväll!

Jobbar 5 minuter till.... ser ljuset nu kan man säga! Kommer vara ute ur den här byggnaden typ kl 21.16.... även att jag är på våning 5 och våra korridorer är typ mil långa... Fattar ni att jag vill gå! härifrån! NU!!!?

Jag ska iallafall till Emma då, så ska vi äta popcorn och se killers! Bra film!? ngn som vet? jag tror det iallafall.


idag kör vi svartvitt och ja jag är sjukligt trött och det syns, men jag bjussar på det, okej älskisar?! :D



Hej mörka ringa under ögonen och ruffsigt hår, men that's how u like me, right?! haha. nej nu går jag hem.


Ha en asbra kväll! Vi hörs i morgon, då är det först jobb 9.45-16.15 sen äre FEST som fan i Linkan, vi ses där!



CIAAAAO! (Ja, jag är lycklig nu Sassa) :D


1/10

HEJ! Har haft noll energi och vilja att skriva.. Tkr inte så mkt om att skriva när jag bara ska klaga ändå, för vet själv att det inte är kul att läsa om någon som bara klagar HELA tiden.. Men jag är en periodare och ibland är allt mer än toppen, medan det nu kanske är lite under det...


Förutom all förvirring och alla tankar som rör sig i mitt huvudet, så har jag fått en inflammation i smalbenet, benhinnan.. än så länge bara vänstra benet, men eftersom jag idag IGEN försökte springa så känner jag att höger är på god väg också, mamma gick hämta mig med bilen i skogen för andra dagen i rad. fan.


Men något roligt! Efter jobbet ikväll ska jag mysa hos Emmis, sova där och upp och jobba i morgon igen, men bara till kl 4, efter det så ska vi åka till Linköping! utgång med emmis kollegor, ska bli jätteroligt! Är faktiskt sugen på fest, för första gången på 2 månader typ! tummen upp!



Gårdagens outfit






Nu ska jag ta en dusch, packa inför helgen och ta på mig ngt snyggt! Hörs igen efter det !



Föregående natt när jag inte kunde sova...

Föregående natt när jag inte kunde sova så tänkte jag på ingenting, alltså ordet "ingenting" har skrivit det för längre sen... Det var ju min syster som sa till mig för länge sen... Det är världens bästa grej, nästan! Det kmr ju efter vår inbokade thailandresa såklart..... (:D) men tillbaka till ämnet.. Jag började tänka på ingenting inatt, bokstaverade ordet i huvudet, skrev det ( i huvudet ) med stora bokstäver, med små, med blandat stora och små, baklänges osvosvosv. Kände inom 30 sekunder hur trött jag blev! Sjuk effekt men allt handlar ju om att jag tvingar mig själv att släppa ALLA andra tankar och bara fokusera på ingenting...... Så det ska jag göra nu, istället för att tänka på alla mina män! Tolka det hur ni vill! ;) godnatt


RSS 2.0