Don't you remember?

When will I see you again?
You left with no goodbye
Not a single word was said
No final kiss to seal any sins
I had no idea in the state we were in


But don't you remember
Don't you remember
The reason you left me before
Baby, please remember me once more


When was the last time
You thought of me
Or have you completely erased me from your memory
I often think about where I went wrong
The more I do the less I know


Gave you the space so you could breathe,
I kept my distance so you would be free,
And hope that you find the missing piece,
To bring you back to me,


When will I see you again


Gooooomorrrrron!

Inte värst trött jag inte! Det värsta var bara att det var mörkt, väldigt mörkt när jag skulle ta mig upp ur sängen och då är det lite jobbigt. Jag ville döda telefonen som förde ett jävla oljud för att jag skulle gå upp och vända mig om och snarka vidare! Men inte det inte, nej jag hann till och med äta lite fil framför tvn.. Och det hör inte till vanligheterna, brukar plocka med mig frukost hit, vilket jag visserligen gjort idag också. Men det var för att jag kände för två frukostar, jag kommer ju typ vara lunchhungrig runt klockan 10... haha.


Idag är det torsdag och vi närmar oss verkligen helgen med stormsteg! Tror jag bara ska jobba ett helt vanligt 8 timmars pass i morgon, få sluta 16.30 och sen bara vara ledig, börjar känna mig trött! Idag är min 16:e timme övertid på en och en halv vecka!


Nej jobba vare ja!



Vi hörs sen!

Med tanke på att jag inte kan ta hem appar...

Med tanke på att jag inte kan ta hem appar så har jag inte tillgång till blogg-appen (fan!) Jag har kommit in i ett flow vad gäller övertid, det är inte ens jobbigt att jobba 7.45-18.30. Det är typ samma som att börjar 9.45.. Dock taggade Bella och jag sönder varandra förut så nu ska vi börja kl. 6.45 i morgon! Stört! Men vi kör! "För att orka jobba hårt och mycket så måste man träna" (sa en kille jag trodde att jag kände) och han har rätt! Efter jobbet drog jag hem och svirade om till träningskläder! Avverkade 7 km på löpbandet till "halv åtta hos mig" och nu är jag sjuuukt redo för morgondagen! Godnattpussar till er !


Kanske har rätt att vara lite trött då?

Kom hem från jobbet för en timme sen, har legat med dator i knät och mamma i telefonluren. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och kom tillslut in på jul... Hur vi ska fira och så vidare. Jag fick sådana otroliga myskänslor i kroppen! Jag tkr det är så himla mysigt med jul, det är sammanhållning, familjelycka. Åh jag blir så glad när jag tänker på jul! Att spendera kvällen innan julafton med familjen, uppesittarkväll, börjar äta på julmaten för att man inte kan hålla sig längre, klämmer på paket för att man även vad gäller dem inte kan hålla sig längre... :P Man vill typ inte gå och lägga sig, man vill bara sitta upp och ha det så himla mysigt! Sedan hela julafton är ju också grym!
 Förra året jobbade jag och de var just det vi pratade om, jag ska säga till typ NU om hur jag vill jobba (eller rättare sagt inte jobba) jul och nyår.. Jag vill jobba antingen eller känner jag, jul eller nyår. Och som jag känner just nu så skulle jag kunna göra vad som helst för en ledig jul, så det får nog bli så faktiskt! :) MYSPYS!!


Vi räknade även ut att jag när fredagens jobbpass är över kommer ha närmare 205 arbetade timmar i septembermånad, det är ganska mycket må jag säga och jag känner precis som jag skrivit i rubriken att jag kanske med all rätt får känna mig lite lite trött?
Men jag tkr det är kul på jobbet så jag jobbar just nu med glädje (nästan iallafall) över så pass mkt som jag gjort nu! Känns kanon! I morgon börjar jag till exempel 7.45 istället för 9.45, hur underbart som helst, eller? Nej kanske inte, men morgonpass som morgonpass, så känner jag! Det blir bra pengar så jag är sjukt nöjd!!



Nu kör vi bildrace innan jag ska krypa ner under täcket



Gårdagens!








Dagens!




Nu får det räcka, nu säger jag godnatt med en stooooooooor puss till er !

KÄRLEK!

Slutar jobba om 1 minut och mina allra bästa sitter hemma i min lya och väntar på mig! Jag är så trött, men så himla glad!


Thailandsreunion !


Ikväll ska vi planera resa! WIIIIIIIIIIIIIE!!!!!!! Herregud vad jag älskar er !

25/9

Vilken helg! Ni tror att jag är dum i huvudet som är uppe vid den här tiden och ja, det kanske jag faktiskt är också! På min lediga söndag har jag bett om att få jobba mellan kl. 8-14. Kanske inte alla som skulle göra det. Men jag tjänar hellre pengar än att ligga i sängen och kolla på dåliga serier hela förmiddagen, sån är jag.
Eller ne, sån har jag blivit. För ett tag sen hade jag mycket hellre tittade på repriser från veckan och b-serier.. Men jag har förändrats, mamma pratade om vuxen syndrom när jag sa att jag satt på jobbet på min lediga dag... Hon har kanske rätt... Vad vet jag?!


Meeen, vilken sjujäkla helg, eller fredag rättare sagt! Som jag längtade till den dagen, tyvärr var den över fort men jag utnyttjade den fruktansvärt väl...

Ringde och väckte Emma lite efter 9 och frågade om vi skulle gå och äta frukost på Lindahls och sedan gå och sola, hon var på! Så vi satt och myste med alla mammor med bebisar på fiket och sen solade vi, planerade kvällen och promenerade hemåt igen. Jag städade och diskade i min lya för att jag till kvällen skulle få finbesök. Vid kl. 2 möttes vi upp på stan, FINASTE Bella som är hemma och hälsar på, Lina Sandberg och Emma och så strosade vi runt och köpte nödvändigheter till kvällen, ny fin partyväska, nagellack, strumpbyxor, sprit m.m. Sen kom Lisen, Lina och Simon och mötte upp oss för käk på maxi, åh vilket kramkalas, som jag saknat dem också då! Det var liksom så himla kära återseende! Vi åt god mat och pratade i munnen på varandra och sen drog halva skaran hem till mig för fix!
Resten droppade in ett par timmar senare. Vi småkollade på idol, pratade skit och fyllde på glasen titt som tätt. Förflyttade oss efter 9 någongång cirka 1 minut bort och till Cicci & Danis inflyttningsfest! Jättemysig lägenhet och en väldigt trevlig fest! Kaffe och dooleys var ju hur stöört gott som helst.. "Jag använder inte det här uttrycket men det knullar fan i munnen alltså" haha! och jag kan inte annat än hålla med! Satan i gatan!
Efter tolv någongång så förflyttade vi Lisa hem till mig och vi andra ner till Hugo! Väldigt lite folk för att vara en lönefredag, men jag är nog för van vid sommarens underbara onsdagar så man fått trängas på den sjuuukt stora uteserveringen.. nu var det inte riktigt så, men vi var ett stort sällskap och hade ruskigt roligt ändå! :D

Lina och jag plockade med oss en superrulle påvägen hem som vi delade på och satt och pratade killar tills klockan var närmare 5 hemma hos mig i köket.

Mådde inte som jag förtjänade igår, jag hade alldeles för ont i huvudet! Jag hade inte ens blandat massa skit utan druckit cider, sprit och dooleys. Inget vin eller champagne som har varit mina värsta bakfyllor någonsin... Men efter att brudarna dragit hemåt och jag mötte upp nya brudar för käk på Burger o co så mådde jag otroligt mycket bättre, två timmars skitsnack gjorde nog också sitt! haha.

Vilade mig lite och fick ett samtal från mamma, "vi har sparat fika till dig och sitter och väntar på att du ska komma bort". Tur att dem var hos Jossan och endast 4 minuters promenad bort, jag slängde på mig kläder och begav mig, kladdkakan var stört god just då!!
Blev kvar hos Jossan hela kvällen och vi såg på fångarna på fortet och lagade potatisgratäng med gott kött! Gick hem och deckade typ efter kl. 22. Gaaet skönt.


Och ni sitter jag på jobbet, klockan är före 10 och jag knaprar i mig godis, hade verkligen inte varit okej om jag inte jobbade, men nu är jag fan värd det! :)


Dåligt med bilder från helgen, vilket är väldigt synd eftersom jag spenderat den med så otroligt fina människor!




Ha en grym söndag! Vi hörs kanske senare!

jag vill ha en sista chans så jag säger rakt ut, jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Slöar på jobbet! Jag halvsitter inte ens i stolen, jag snarare halvligger... trött, ansträngda ögon som svider och lite huvudvärk på det. Inte det att jag klagar på jobbet i sig, jag tkr det varit en mysig helg och jag tycker vi har ganska kul och en bra sammanhållning. Men jag är trött! Det har varit två långa dagar! Och jag trodde med all säkerhet att jag började 11.30 i morgon och skulle hinna gå till gymmet och starta dagen där, det är så grymt skönt, springa på bandet och samtidigt kolla på någon rolig serie som går på tvn... Men nejnej jag börjar ju tydligen 7.45.. Jag brukar tycka om dem passen, men inte på måndagar, nej då börjar jag hellre sent.. Men man kan ju inte alltid få som man vill.... eller?



Nu får vi iallafall gå hem om en halvtimme och jag ska köpa med mig gott käk och gå till systra mi. Vi skulle ha byggt möbler, men hon sa precis att hon inte orkar ikväll, så det blir käk och mys, i mina öron låter det som en mycket bättre idé! :)


Inte jätterolig idag, nej. Satt här och blev lite deppig..
Smart att lyssna på Melissa Horn en sån dag, känns som att jag skulle kunna gråta mig igenom hela natten, men det vore ju sjukt dumt att göra det.



Men när jag tänker på fredag och tittar på den här bilden så blir jag glad.

 






Ta hand om varandra ikväll finisar.


I wish nothing but the best for you too.

HEEEJ!
Fan vad jag varit dålig den sista veckan... meeen sån är jag, som ni vet.

Har varit på bodypump, sprungit en hel del, jobbat och träffat fina människor.

Igår var jag ledig! Gick upp skapligt för att åka till ikea med Linda, Jossan och bebis.

Så nu har jag inhandlat ny soffa, ett högskåp till badrummet, ett överkast, strykbräda m.m. Bra skit!


Efter ikeatripen tog jag med mig bebis hem och myste, sen kom Lina och vi byggde ihop skåpet, fan vad grymma vi var, blev huuur bra som helst! Sen såg vi på filmen, åt lite ugnsbakade chips och jag pratade nog sönder Linas öron tror jag. Vi hade mycket att gå igenom.


Nu sitter jag iallafall på jobbet, 11 timmars idag och i morgon... det kan verka som att jag gör allt för pengar just nu och det är precis vad jag gör också..
Längtar snart ihjäl mig till kommande helg, ledig fredag, lördag och söndag, Bella kommer hem och allt kommer bli så jäääääääääävla bra! Jag lever på det den här veckan! wiiho!

Ne, vi kör på lite bilder från gårdagen istället..


En bebis



En moster



En bebis och en moster



Först pussade moster bebis



Sen ville bebis ge moster en blöt puss. :)




Jag får be om ursäkt för galet suddiga bilder, ljuset var dåligt och bebis satt inte så värst stilla. haha!

 

Jag har en dröm som förföljer mig, den är alltid på olika platser och i olika miljöer, men det är alltid samma sak, alltid, alltid, alltid.
Alltid om samma personer, 2 personer som jag inte ägnar en enda tanke nu för tiden, men den handlar alltid om dem två och den har alltid samma handling, slut och mening.
Jag känner mig alltid dålig, ledsen och lite misslyckad när jag drömt det. Det kan förstöra en hel dag. Jävla skitdröm.

Nu ska jag jobba vidare. Hoppas ni har en grym helg.


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.


Måndag

Nu är det endast 20 minuter kvar tills jag får gå hem! Känns ganska okej!
Men då ska jag endast hem och byta om, ska ta en tur i elljusspåret ute i Lindö med Frida, känner att huvudet behöver frisk luft då kommer jag somna gott!


Fina Emelie ville att jag skulle komma upp och baka semlor med henne och tjejerna på onsdag, det verkar dessvärre inte som att det går att genomföra då jag börjar 7.45 på torsdag... Blir en skapligt tidig hemgång isåfall. Fan också det lät ju som världens mysonsdag! :((((((!


Annars då?
jag längtar redan stööört mycket tills lönehelgen när Bells kommer hem! det kommer bli sååå bra! och som jag saknar dig bellsibub! Förresten, TACK för din kommentar häromdagen, jag blev så himla glad! Speciellt eftersom du är frillesör och kan dem där grejerna ;)!! FIIINA! <3  THAIsnack då också! det här kommer bli SÅ bra!!!! :D vilken lycka!


Några bilder på finaste bebisen på hela jorden




Alltså på riktigt! Han är den finaste som finns!! Jag får tårar i ögonen bara av att tänka på lillfjant! <3


De e fest nuuuuw

Kan inte hjälpa det men fest hos mange låten var på radion förut och nu har jag den där stört dåliga låten i huvudet... precis som när jag hade electropop i typ 3 dgr. FAST JAG TYCKER ATT BÅDE DEM ÄR SKIIIITDÅLIGA.
Ja det var meningen med caps.


Jag är hemma på lunch nu så har inte hur mkt tid på mig som helst... Jag vill bara kort berätta om dagen och gårdagen.. vi börjar med gårdagen.

Mamma och Micke kom till Norrpan för att hjälpa mig få upp tavlor och dylikt, så jag hoppade upp pigg som en lärka (nästan) runt kl 10 och började städa, fixa och fundera över vart jag ville ha mina grejer.. Sen dök ovanstående upp runt klockan 12 och vi började fixa. Sen kom systrar och bebis hit på mys! Och när vi fått upp lampa, tavlor och spegel så var det storasysters tur att få upp sina grejer, i hennes lgh.. Så vi knallade bort till henne.. ( ja vi bor nästan grannar, tar 4 min typ bort till henne, eller kanske 3 om man går riktigt fort ) Sen lagade mammi god mat och så fikade vi. Sen gick jag hem för en dusch och tillbaka till Jossan igen för att titta idol och lite Ben & Jerrys, det är ett beroende den där jävla glassen och jag måste få slut på det.. Vad fan ska jag göra?!?!

Blev dyngtrött runt halv elva så då knallade jag hemåt och somnade som en bebis... Vaknade 8.30 i morse och var på gymmet 9.30 för en lång och härlig löparrunda.. 7,5 km blev det! wonderful! dock känningar i benhinnorna........... tur att det är bodypump i morgon så dem får vila lite.

Sen hem och duscha och laga mat innan jag skulle infinna mig på jobbet klockan 12.

Har haft en jävla huvudvärk som förföljt mig timmarna på jobbet... men nu efter maten börjar det kännas bättre, trodde nästan att det var så! Det krävs mkt mat efter ett träningspass och jag brukar vara dålig på att äta så ordentligt som jag borde!



Meeeen nu har jag inte tid längre, jag måste springa tillbaka till jobbet och avverka sista 4 timmarna! Vi hörs ikväll och då med lite bilder om ni har tur!




SOOOOO LONG

Redan hemma och nedbäddad i sängen efter e...

Redan hemma och nedbäddad i sängen efter en minst sagt trevlig kväll hos Carrofin! Sjukt god middag, paketöppning, bazz(stavning på det?), pyramiden och skratt! Och för min del cola och fruktsoda, fick sluta med colan i skapligt tid eftersom jag med all säkerhet skulle ligga vaken inatt, annars. Lite smått känslig sådär... Var egentligen en helt annan grej jag skulle skriva... Sveriges absolut roligaste och skönaste kvinna, Mia skäringer kan sjunga! Hur kan jag ha missat detta? Jag skulle vilja vara som henne, så stört rolig OCH kunna sjunga.... Living the dream.


Ego bigtime!

Är man trött när man tänker raden "Okej egon, nu kör vi lite hörrnibilder här..." Om ni inte är lika trötta som mig så förstår ni vad jag menar! :)



En timme kvar tills jag slutar, herregud så snabbt dagen har gått! Elin, Frida och jag är ett bra team!



Jag sitter och funderar fram och tillbaka på vad jag ska ha på mig ikväll, jag har typ 30 sekunder på mig att byta om när jag kommer hem eftersom jag ska infinna mig hos Carolinen vid klockan 18.30 och jag slutar jobba 18.15. Det kan bli tajt, men ja väljer att tro på mig själv.


Något helt annat... Jag fastnade nyss i Cimons blogg, alltså vilken karl, så han skriver! Det är värt att nämna igen. Börjar med att jag börjar gråta av hans senaste inlägg och sedan är jag fast. OMG, vilken man eller snarare pojke kanske, han är ju inte så gammal.


Men nu kör vi lite bilder då!











Jag har iallafall sminkat mig, kör på lite röda läppar och bara svart...


Men fortfarande.... WHAT TO WEAR?!


weekend

Vi börjar med gårdagen, först och främst i bild






Gårdagen i text då..

Jobbade till 16.30, gick hem och packade stora väskan, blev upphämtad av systrar och styrde kosan ner mot landet.. Stannade till hos mormor där hennes granne, min moster också var :) kramades, pratade skit och puttinuttade med Vilde, sen kom pappa hem dit och morbror Lasse.. Jag får så himla härliga känslor i hela kroppen av att vara på landet och träffa dem jag tkr så himla mkt om, min fina släkt, som jag träffar alldeles för sällan! Vääääldigt mkt goodfeelings! Sen gick vi vidare ner till pappa som bor hundra meter därifrån och jag drog på mig mina nya träningstajts och löparpjucks och avverkade rundan i skogen.. (runt lugnet, det säger väl allt?)

När jag kom hem igen var maten klar och det var typ det godaste jag ätit iår, näästan! nam nam nam!
Och eftersom Jossan och Linda hade varit på candyland innan vi åkte från norrpan så blev de det till efterrätt!
Delade dubbelsäng med storasyster inatt och vaknade av att bebis låg mellan oss och skrattade, pratade och intekunde ligga stilla... Jag slår upp ögonen och möts av världens största (och sötaste) léende och så lägger han sig på sidan en millimeter från mig och klappar mig på kinden, mitt mosterhjärta smälte! UNDERBARA UNGE!! vi låg och myste en halvtimme sen var moster tvungen att gå upp.
 Jag skulle ju med bussen och in till stan och jobba! hade hellre myst hela dagen faktiskt, men sånt är livet.
 När jag pussade bebis hejdå på busstationen så bet han mig i näsan med alla sina 8 tänder. aaaj.

Eftersom jag, trots att bebis sovit i samma rum, har sovit som en prinsessa så känner jag mig helt utvilad idag! Jag älskar att andas lantluft, de är det bästa som finns!



Ikväll efter jobbet väntar födelsedagsmiddag hos fina Carro, tror det blir helt nyktert faktiskt.. På något sätt känns det bäst så! Mamma och Micke kommer till mig i morgon förmiddag och ska styra lite i lyan, sen har jag tänkt hinna med ett träningspass och på kvällen ska jag mysa med Lisen så jag vill vara pigg och fräsch!

M
en vi får se vart kvällen slutar jag känner ju mig själv rätt bra.....




Vi hörs senare eller i morgon.


Fredag! Tjohoo! :) fick ett samtal i morse...

img_3645 (MMS)

Fredag! Tjohoo! :) fick ett samtal i morse "hallååå, nelins konditori är öppet, vill du ha frukost?" gulledig Frida! Bra start på dagen med världens godaste räkmacka! Så köpte hon fika till i eftermiddag! Nam nam! :) kvällen är ännu oklar och hur sjukt det än låter så blir det nog träning, städning och fix. Ingen utgång med kollegorna! Jag är så opepp på fest att det nästan är skrämmande för att vara jag. Haha. I morgon efter jobbet blir det ju middag och födesedagsfirande myspys! Hoppas det är okej att man dricker cola..... :)


You showed your ass and I saw the real you

Sådärja! Ett varmt bad med tända ljus och massa skum och sen lite ben & jerrys på det! Nu känns det lite bättre faktiskt! :)



There was a time
I thought, that you did everything right
no lies, no wrong
boy, i must have been outta my mind







Nu ska jag bädda ner mig!
Om jag ska känna efter riktigt ordentligt så är jag ändå ganska glad och lycklig, för det jag har, bara så att ni vet.

BITTER!!

Varför är det alltid så att om dagen börjar dåligt, så fortsätter den alltid i samma spår? Någon som har en bra förklaring på det?


Försovning är ett bra exempel på "dålig start på dagen" för allt blir bara helt fel, man stressar och har sig, det ÄR inte bra....


Jag kom bort till gymmet i jävligt god tid, möts av.. "men du, spinningen är ju inställd, jag har skrivit det på hemsidan, hon blev jättesjuk och fick springa hem förut... men du vill inte köra core istället?" "nee, jag tränar själv istället" skitsur blev jag. men tänkte fan, skönt att springa också ju, men vadfan?! sjuuukt ont i benhinnorna så kunde springa typ högst 3 km... sen fick jag köra ben och armar/axlar istället, helt opepp... sprang ett par km till innan jag gick hem bara för att jag ville bli trött.. men det blev jag typ inte. fan helvetes benhinnor, VARFÖR ska jag alltid få ont där. -jag har skitbra skor.

kommer hem och har iallafall god mat väntar på mig, kikar in på mitt konto för att kolla hur mkt jag kan göra av med ikväll.... vilket var INGENTING.... jag har verkligen existensminimum kvar och det är över 2 veckor kvar till lön. Så bara att ställa in middagen på munken och dissa alla goa kollegor som springer runt och peppar om utgång på fredag. T R Å K I G T .




Nej nu springer jag ner till systrarna och kollar på bonde söker fru, är ju säkert något stolpskott med i det som man kan skratta åt.




Har iallafall fina vänner "smulan, jag bjuder dig på dricka ikväll"
" kom, jag betalar vad du vill ha "

Världens sötaste tjejer, men jag funkar inte så. Då stannar jag hemma istället, punkt slut. Tråkmåns.


puss påer.

Confused.

Startade dagen med en försovning! Det är heeelt sjukt, sen vi fick ny ledare så har minst en person i vårt team försovit sig, VARJE dag..... Detta har pågått en och en halv vecka.. hahah fyfan vad vi är dåliga!


Idag fick jag även börja chatta! aah galet roligt! dock blir jag helt förvirrad av bara tanken att ha 6 st chattar samtidigt... alltså hjälpa 6 st kunder med olika ärenden, på samma gång. Vems huvude pallar det? aae shit, 3-4 kommer nog räcka för min del! Känns sjukt kul iallafall att få chatta och maila och få bra respons, gillart!


Nu är jag hemma från jobbet, håller på och lagar mat, eller den är precis klar, men jag ska inte äta nu... Nej jag ska svettas igenom en timmes spinning först, sen är jag värd god mat, inte sant?!



Tanken är munken när brudarna stängt bygget efter kl 20! Fridas b-day idag och vi fundar på käk och kanske ngr glas
vin! myspys!


Nu måste jag springa bort till gymmet om jag ska hinna få ngn bike! :)

5/9

Idag har det varit tungt, helt sjukt tungt! Bakfyllan har liksom suttit i även idag...

Igår var det mest störda jag varit med om!! Om det var för att det var en sjuuuuuukt rolig kväll och natt i lördags eller om min kropp liksom ville retas för att jag hade 3 timmar hem på tunnelbana, byte av spår och buss det vet jag inte. Kanske en kombo! Det var i vilket fall som helst INTE okej. Jag tror att jag en gång tidigare haft en sån huvudvärk och om jag inte minns fel så låg jag i min säng, hemma i viken och bara grät, den gången... Nu var jag på resande fot. Ja ni förstår väl själva....



Iallafall, min lördag! vilken lördag!
Började med att springa på stan för att inhandla lite stuffs, bland annat ett nytt läppstift som jag älskar färgen på och så 3 flaskor vin som skulle göra min packning väldigt väldigt tung.... Jag strosade på stan för länge och hade nog tagit lite fel på tiden.. när jag var hemma skulle jag äta frukost, duscha OCH raka benen vilket då blir en långdusch, sminka mig, fixa håret och ta mig ner till bussen på en och en halv timma... så jag gick typ 20 sekunder försent hemifrån (halvsprang) missade spårvagnen med 15 meter och fick fortsätta halvspringa enda ner till resecentrum... väl där, svettig och andfådd kom bussen på sekunden jag anlände... sjukt! Men jag hann med och det var väl huvudsaken! :)
Väl framme på cityterminalen så ringde jag en taggad emelie som skrek "VÄLKOMMEN TILL STOOOCKHOOOOLM!" när hon svarade! Ungefär där kände jag att inget kunde gå fel! Letade mig ut till sundbyberg och möttes med öppna armar av födelsedagsbarnet!
Efter en stund anlände natta och vi började fixa oss och pimpla! Emelie, jag har fortfarande svårt att förstå när och HUR hon lyckades få i sig hela flaskan på så kort tid?! haha!

Vi gick vidare till Cicci där festen var! och vilken fest sen! hon hade verkligen fixat ALLT! Jättegod buffé med hur mkt mat som helst, vin av alla sorter och hon hade till och med bakat en tårta! Allt var så himla gott :)
Lite paketöppning, massa snack och ännu mera vin och sen tog vi taxi in till stan där ett bord väntade på oss! på café opera! Hur bra som helst! Champagne, drinkar, shots och ja må hon leva och vi mådde riktigt bra!
 En efter en av brudarna drog hemåt och tillslut när klockan var 3 så var vi 4 stycken kvar, av 12! haha. sen såg vi fina Cimon Lundberg och emelie höll på att klämma sönder armen på mig.... jag tkr inte att han är såå snygg, men han är så jävla skön, läste alltid hans blogg förut, han skriver som en gud! haha.


Tanken var att vi skulle vidare till white room och dansa vidare två timmar till, men eftersom kön där troligtvis hade tagit minst 1 timme så valde vi mc donalds och taxi hem istället! Vaknade första gången klockan 8 och fick liksom hålla i pannan, hårt, för jag trodde huvudet skulle gå sönder annars.... Sen satt den huvudvärken kvar tills jag vaknade efter att jag sovit en timme på bussen.. klockan var då 15.30.... fyfan! Men innan dess hann vi med en lunch, jag, Emelie och Andrea! supermys! förutom att jag trodde jag skulle gå sönder! usch!





Summa summarum, en sjuuuukt bra lördag i sthlm! Hur mysiga tjejer som helst! Jag ska dit väldigt snart igen, det är ett som är säkert!! :D TACK Emelie för bästa festen och välkomnandet! <3




Idag har jag efter jobbet myst med lilla bebis! välbehövligt! jag behöver det när jag är bakfull och känner mig svag.. Blev även bjuden på god mat av syster, även det behöver jag en sån här dag! :)


Rätt skön stil framför tvn :)



Trött moster och världens finaste bebis! <3



Godnatt hörrni!



Lite rättning från igår, det var alltså vå...

Lite rättning från igår, det var alltså våning 4! 7 trappor upp! Sjukaste var när vi var tvungna att vara alla 4 för att bära upp tvn! Linda när vi kom upp "den där jäveln måste ju väga ett ton" haha! Idag pysslar jag med betydligt roligare saker än att flytta! Jag är påväg till stockholm! Ska fira fina fina emelie ikväll! Jag ska bara försöka ta mig från cityterminalen till Sundbyberg först.... Wish me luck! Haha! Det kmr bli en såå grym kväll det här ! :D


Heeeelt slut efter att ha flyttat in Jossa...

Heeeelt slut efter att ha flyttat in Jossan, 4 trappor och ingen hiss och en galen träningsvärk.. 4 starka brudar fixar ju det! Tur att vi är envisa....


:)

Jag har egentligen inte så mkt att skriva nu, mer än att jag testat på bodypump och vilken jävla lycka jag känner nu! Underbar känsla, skakade i HELA kroppen och det var sååååå underbart! fan vad jag älskar att träna igen! bästa som finns, nästan! Jag jobbar bättre, är piggare nu när jag jobbar tidiga pass bara, jag äter bättre och med godare samvete och jag sover som en riktig prinsessa! Träning is the shit! Påminn mig att läsa detta inlägg nästa gång jag tappar motivationen... vilket jag hoppas aldrig mer händer!!



Vi kör på lite bilder istället, sen ska jag krypa ner och somna gott!











Nyklippt! hope u like it! I do!


Sen dagens! nya pjucks, jag diggar dem som fan!!



Förresten, bokat buss till sthlm för helgen wiiihoo och även tåg till oslo i början av oktober! Kommer bli gryymt!



Sov gott fina, det ska jag göra! 

Det känns så uppenbart för mig.

Är det uppenbart för dig,
det känns så uppenbart för mig,
är det uppenbart för dig.

För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen,
så vill jag veta att du kände, om känslorna var samma,
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig.

Ja du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still,
vi kan låtsas som ingenting men vi ljuger för oss själva nu.




Dagens problem..

.. eller kanske lyxproblem? ilandsproblem?


"Fan det värsta jag vet är när man har kvar tepåsen för länge i vattnet så att det smakar beskt!!"


Har jag inte värre problem än så, då får jag nog vara ganska nöjd! haha!


Ganska kort! :)

img_9082 (MMS)

Och nej jag är inte kissnödig! Blev lite smått rädd när jag såg mig själv i spegeln i morse och nej inte pga det korta håret... Jag hade flagor i hela ansiktet! Förbannade solarie! Gaaah! Förövrigt riktigt taggad inför lördag! Födelsedagspresenter- check. Nya skor-check, klänning påväg hem till mig-check! Humöret på topp-check! Fan vad kul vi ska ha Empis! :D


RSS 2.0