Bitter end.

I knew I had what I wanted
But still I wanted more
A drink or two got me started
And now I just can't get over you
The grass is so green on the other side
At least it felt so at the time
All I got was a troubled mind
And now I just can't get over you

So it comes a bitter end
Guess I blew it once again
Still I haven't learned my lesson well
I can't get over you
Could you spit me in the face
Could I starve a houndred days
Whatever it takes to break this spell
I can't get over you
Could you please give me forgivnes
And wash my sin away
Cuz' without love my life is pretty pointless
I just can't get over youFörvirrad och extremt mycket tankar just nu. Jag vet att det är i princip allt jag skrivit om de senaste ggrna, meen mina få men söta läsare, jag kan inte avslöja "ett enda någe" som mamma skulle sagt på sådär härlig östgötska som hon har (typ som mig kanske?) :) Mamma är förresten bäst, pappa också. Men några som också är jäkla bra är Lisa, Emma, Linda men även övriga vänner och nära.
Har en grej på g nu, en grej till alltså, inte samma gamla grej som jag utan att berättat vad, har ältat ett tag nu.. Nej nu är det nytt och färskt!
Är det inte alltid så att allt kommer på en gång? samma sak med ALLT om ni frågar mig... Ena stunden finns ingen/inget sen helt plötsligt finns en, två, tre eller ännu fler.
 Ett jättestort beslut måste fattas, det är inte bara stort, det är även sjukt svårt. Jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera.
Jag tror ändå inte att jag kommer veta om det är rätt beslut eller inte förrän jag är där, precis just då, att sitta här i soffan och dunka Hassle och vara så långt bort i tankarna att jag inte skulle märka om en bomb slog ner precis bredvid gör mig ju inte ett dugg klokare, men jag trivs och diggar det ändå och kommer nog förbli här hela kvällen, även om jag egentligen borde gå ner och träna, men ingen löpning på bandet för min del, nej foten är ju trasig, helt jävla kaputt, kapsejsad och broken. Eller nej för fan, inte bruten. men broken, trasig alltså.

Ska jag fortsätta skriva tills ni blir helt slut i skallen och har gett upp för länge sen? Eller ska jag kanske lägga ner på en gång.. sistnämnda, tänker ni.. meen jag ska faktiskt fortsätta lite till med ngt så egentligen ovärt att nämna i en så sjukt dålig blogg som jag har och ja, då förstår ni väl alla hur dåligt det är, det jag ska skriva om nu...


Du är så fruktansvärt slut i ditt lilla fula huvude att jag vill spotta på dig, helst mitt i ansiktet, inte bara för att det skulle vara jävligt äckligt för dig och vara en otrolig känsla för mig, utan mest för att jag tkr det visar hur mkt man ser ner på en person, hur fruktansvärt obetydlig, liten och menlös en person är.
Det var bara det jag ville få med också.


Nu är jag nog klar, vänner jag tkr om er mest.

puss!


Of all the lonely people, I wanna be loved by you..

När inte mitt headset går varmt av ringande (glada som sura) kunder, så är det Hassle, tack för tipset Bella!

Två favoriter än så länge är Don't bring flowers och I wanna be loved
Very good Hassle! :D

En väldigt tråkig sak mina vänner, jag har fått en inflammationsliknande "sak" i min fot, haltar runt som en tok, när jag inte blir servad av söta kollegor vill säga... Aae, jag har så ont att jag inte tror att ngn förstår, det känns som att ngt därinne är trasig och med det menar jag inte lite trasigt..... Jag är så ledsen för jag tänker på morgondagen som jag verkligen sett fram emot, det blir ju taxi fram och tillbaka tjejer, så mkt kan jag säga.. Sen hur mkt tid jag kan spendera på dansgolvet är en annan femma, men känns tråkigt då det annars brukar ta upp all min tid ute på krogen... buhuu, men det bästa kanske är att bli riktigt mysigt full? så bör jag inte känns så mkt.. förrän jag framåt småtimmarna börjar nyktra till och då lär jag önska att jag aldrig hade gått ut.... Det är ett problem som består det här.. men bara tills i morgon, då får jag ta ett beslut. Om jag vilar foten sådär riktigt ordentligt idag så kanske det går, men hur lätt är det? Legat hemma 3 veckor nu pga sjukdom, då kommer detta? Är jag olyckförföljd? Tråkigt as hell iaf! :(

FAN, fick en maaassa roliga youtube-klipp av Niklas som jag suttit och ärligt talat (är kvar sist på jobbet=helt ensam) skrattat riktigt högt av..! Meeen ledsen, dom finns inte sparade på skypen, annars hade ni fått ta del av dem.

Pga min stackars fot som jag snart skrivit ett helt inlägg om, så kommer mami och hämtar mig sen, kl 5. :) bäst.


SÅ ikväll är jag öppen för förslag, girls! Bara det innefattar att sitta mestadels stilla, så är jag iaf gärna ett sällskap, bra eller dåligt är upp till er.


Love!


:)
Här har ni min skönhet.
Förövrigt mår jag ganska bra och ska få träffa mina absoluta favoriter ikväll, L&L.


I morgon till ngt mer allvarligt, wish me luck!


Min lilla bebis!

Ja!! Nu har jag fått hem min bebis, jättefin är hon, eller han? :) Tack igen, pappsen! luvju!

Nu ni, nu vill jag göra en tatuering också! Har världens idéer, men är nog bäst att jag väntar ett par månader, då lär jag märka om det bara är min 20-års kris eller om det faktiskt är så att jag kan tänka mig en liten gadd! :) Mamma sa såhär "Det är din kropp, med den gör du precis vad du vill, jag kan bara ge råd!"
Oj vad mycket jag skulle göra, om bara pengarna fanns! :) Men vadfan, vem är perfekt? Eller viktigaste av allt vad är perfekt?? Jag har alltid undrar, jag vet ju vad jag tycker är snyggast och hur jag skulle göra allt för att se ut. Men det är ju för det inte perfekt, eller?


På onsdag ska det spikas, jag är SÅ.. åh, jag hittar ingen passande ord, men det känns bra och pirrigt!
Det här måste jag bara bort ifrån, nu har situationen blivit ohållbar, det var ett väldigt bra ord..Det här är ändå mitt tredje inlägg idag, klart jag har mkt tankar och funderingar...  hope you like it!

Ingen drastisk förändring.

Nästan precis som vanligt faktiskt, men det känns bra! Felet satt inte i håret, utan i det håret sitter fast på, huvudet alltså.. Där ville jag ha en förändring, jag ville möblera om rummet, jag satt upp tavlor, klippte sönder kläder (som faktiskt blev bra..) jag funderade på att göra allt möjligt konstigt, för att få en förändring, men jag tror inte alls att det sitter i hur jag ser ut, eller inte ser ut... Nu har jag lugnat ner mig igen, när jag faktiskt förstått mig på mig själv, för en gång skull.

Dock är en förändring på gång, en stor sådan, jag tror på detta men samtidigt som jag är så pirrig och glad, så är jag så rädd.. Men den känslan är ju en förhållandevis bra känsla, jag gillar den.
Det är nu eller aldrig, jag röstar på NU, vad säger ni? Planering behövs!
När jag vet mer, så kommer jag berätta för er! :)


Tack fisen för lunchen, mums!


Vi hörs.


Vänt dygnet!

Hej guys!

Detta är en sån morgon där man vaknar till men inte får upp ögonen ordentligt så istället stängs de igen och man nannar vidare en stund, det hände nog 5 ggr, just idag..

Jag är uppe "tidigt" som det står så har jag vänt på dygnet, somnade runt 2 igår och aa när klockan ringde kl 10, så var jag helt tokigt trött.. det här får inte bli en dum vana!
Men anledningen till att jag är uppe tidigt är iaf att jag har en frisörtid, trots sjukdom ska jag gå dit, för vem har dött av att stitta stilla och eftersom det bästa jag vet är när ngt pillar och har sig i mitt hår så kommer det snarare vara underhållande och skönt, än jobbigt och tråkigt :P
Sen ska jag gå till ica, men inte för att handla mat som de flesta, utan för att världens bästa (MIN) pappa ringde igår, frågade om jag kunde hämta ut ett paket där, det var tydligen till mig, en sprillans ny laptop med allt vad det innebär! Du är fan bättre än bäst, åh vad glad jag är! :) Trodde väl kanske att jag kunde ta hans gamla, 4-6 mån "gamla" men nej den nya, den var till mig!
Jag har en känsla av att det här kommer bli en bra dag!
Efter frillesörbesöket kommer jag dock decka i sängen igen, längtar liite tills dess..
Men för dem som undrar så mår jag bättre, penicillinet, hostmedicinen och mkt vila verkar faktiskt funka, very good!


Hejs sötisar.


Är det inte konstigt?

Att när man behandlar för det ena, så får man det andra.. Nu är jag dyngsjuk helt plötsligt... :S

Jag vaknade i morse kl 6, hade så grymt ont i örat att jag fällde en tår, eller två. AJ :(

Ska till farbror Doc kl 14.15, han ska få kolla i halsen, örat och kanske (förhoppningsvis inte) ta lite prover, men det kanske är det bästa, ska förbi apoteket innan och köpa bedövningsplåster, pga att det faktiskt visat sig ha en positiv effekt, sist kom bara ngn tår, ingen panik.

Nu ska jag ta en dusch så att jag inte skrämmer slag på doktorn, dagens morgonfrilla är något utöver det vanliga!


So long
Man ska väl följa sina känslor?

Idag är det så himla mycket känslor, tankar, funderingar... Jag är helt enkelt galet förvirrad men på ett positivt sätt.

Jag har vuxit otroligt mycket som person det här sista året, jag är så redo som man bara kan bli och det är nu man ska leva livet.. riktigt ordentligt dessutom.


Nu jävlar, nu gör vi det här. NU, helt enkelt!
Det är roligt nästan jämt..

I'm having nightmares from sleeping with the enemy.Infektion i luftvägarna, som gått upp i vänstra ögat jo men om det bara vore det hade jag skrattat, är även totalt igensvullen i halsen och har en sprängande huvudvärk.
Skulle kunna skriva en lång lista folks, men det blir inget med den saken, det är alldeles för privat.

 

Men ikväll ska jag se Johan Falk Leo Gaut & Johan Falk National Target, det ni.


RSS 2.0