Söt kille eller?? :) Nu var det ett tag se...

img_6105 (MMS)

Söt kille eller?? :) Nu var det ett tag sen här igen! Jag kom precis hem från jobbet.. Idag vill jag mest säga att jag mår mkt bättre! Att jag saknar Emma! Och att Carro är världens sötaste, fick precis ett sms där hon frågade om jag vill komma på frukost i morgon vid kl 9, vi börjar nämligen samtidigt ! Hur lyxigt är inte det att få frukost och frukostSÄLLSKAP framförallt, en helt vanligt onsdag? :)


12.58

Heej! Nyduschad tjej här, ny människa? - känns nästan så... Idag är jag lite piggare, har inte längre ont i halsen men är lite hes, hostig och snorig, så förutom att jag är orkeslös, svimfärdig av att röra mig och så himla slut så är det mer som en vanlig förkyldning nu, TACK GUD!


Sov iallafall ruset av mig idag och det behövdes nog, dock är jag redan trött igen så att jag skulle kunna vila lite, det är ju inte konstigt man blir deppig när man är sjuk, man gör ju absolut ingenting...


Lite senare idag ska Linda och jag iallafall åka hem till mig och riva igenom garderoben efter kläder till henne och mig tills på söndag,men som jag känner just nu så har jag absolut ingenting i den där f*rbannade garderoben....  Men vi får se hur det går :P



Kan jag få be alla mina nära och kära att hålla en tumme för mig att jag får ett viktigt samtal idag? Jag berättar inte just nu varför men det är fruktansvärt viktigt för mig att detta går vägen....



Jag hoppas att alla mina vänner mår bra! Och ni ska veta att jag saknar er!




Dem här två snyggingarna är det som ska döpas på söndag.


HUR SÖTA?! Mosters hjärta i grönt och hans kusin Melwin :)


Mysstuga!

Nu är jag här igen, med dåligt samvete.. Fina Emelie länkar till min blogg som står och ekar tomt på inlägg.... jag är dålig!

Dock har jag varit riktigt, riktigt sjuk. USCH vilken helg och vecka jag haft. Just nu orkar jag inte gå in på det så mkt mer, men fyfan, jag önskar ingen att må så dåligt som jag har gjort sen i fredags! Dock mår jag bättre och bättre för varje dag av antibiotikan och det är jag väldigt glad för!

Sedan igår bor jag hos storasyster, Danne är i Italy och kollar på Barca-Milan ikväll! Dem åkte igårmorse och dåren skrev klockan 6 på morgonen att dem tog första ölen på skavsta flygplats... haha kan inte ens vara gott med öl då? Eller vad vet jag som inte ens är öldrickare....
Ska iallafall vara kvar här inatt också och hålla sällskap (jag uppskattar sällskapet otroligt mkt själv nu när jag är sjuk), bebis har också varit sjuk med hög feber och Linda har blivit förkyld så vi har lite sjukstuga, fast jag tycker det är mysstuga också, vi busar och myser så mkt vi orkar.


På söndag väntas dop och jag vet inte vad jag ska ha på mig? Är ALLA färger okej på ett dop? Rött, funkar det? HJÄLP önskas.... :)


Då vet ni att jag lever iallafall.


Hittade en väldigt gammal bild på mig på den här datorn och även en väldigt gammal på syster, enjoy!

 









Nu känner jag mig febrig igen, efter 10 minuter framför datorn, gooosh, jag bäddar ner mig i soffan igen, vi hörs en annan dag!


Det finns vänner som bryr sig! Och så finn...

Det finns vänner som bryr sig! Och så finns det vänner som inte bryr sig..


Helvete också!

Det här hade jag inte planerat.... att inte kunna sova knappt en blund hos Lisen inatt för att jag var feberyr, kände mig så himla konstig, min hals gjorde så ont att jag fick tårar varje gång jag svalde och jag längtade bara tills det skulle bli morgon för då brukar det blir lite, lite bättre. Jag har liksom ont i vänster sida, bara väster sida av halsen, bara där körtlarna är svullna, ont i vänster öra, käke och vänstra ögat rinner, varar och kladdar... Är det normalt?
Pratat med en jättesöt sköterska som ringt fram och tillbaka och försökt fixa medicin till mig trots att läkaren inte var på plats, men jag blev tillslut hänvisad att ringa 1177 och be om en tid hos jourläkaren på vrinnevi... Men jag känner bara att jag inte ens orkar åka dit!!

Jag har sovit 3 ggr på dagen idag och då har det varit flera timmar varje gång, så jag har vaknat någon halvtimme för att sedan somna igen.. Kul liv, min jobbhelg till på köpet, jag hade behövt dem här timmarna.


Men jag orkar inte ens vara bitter, jag måste gå och sova igen nu. Jag lever iallafall, typ, så att ni vet.

Ledig dag!

Godmorgon hörrni! Och Niklas jag tackar för liknelsen i det förra inlägget! HAHA!


Sitter och slänger i mig lite havregrynsgröt, tänkte försöka vara på gymmet 10.30 och innan det gå till ica och köpa banan och smootie, bråttom? -lite.... ´
Klockan 12 ( enligt Linda, vilket kommer bli minst 12.30;) ) så ska vi åka till viken, vi ska baka inför dopet hos pappi, med mammi! Myspys! Sen ska jag träffa bästa Lisen ikväll, det blir en perfekt ledig dag det här!



Har inte mer tid nu, men jag hoppas ni har det grymt!

Hääääääääär kommer den!

Ledsen att göra er besvikna att den inte är "värre" haha!




Bortse från att bilden är spegelvänd.


"Hahaha darling vad var så kul? Haha! <3" F..

img_8092 (MMS)

"Hahaha darling vad var så kul? Haha! <3" Fick detta mms i morse och känner ännu en gång, världens bästa söndag! Lätt! Nu vill jag att ni håller era tummar sjukt hårt för att en viss sak som jag gjort idag ska gå bra! Det fixar ni va??


Godmorgon fina! En bild från min roligaste...

img_2997 (MMS)

Godmorgon fina! En bild från min roligaste söndag, ever! Fan vilken dag och kväll, gryymt rolig!! Mer om den får ni eventuellt ikväll, nu ska jag försöka ta mig ur sängen, träningsvärken känns galen, emma och jag utmanade verkligen varandra och oss själva på bodypumpen igårkväll! Underbar känsla! Nej en dusch vare, ta hand om er !


Fredag!

Men ingen fredagskänsla alls, sitter till 22.15 på jobbet idag och jobbar i morgon, men jag skjuter lite på den här helgen... I morgon får bli min fredag, på söndag åker jag till Stockholm för middag, vin, fest och utgång, det får ju självklart vara min lördag den här veckan! haha! Måndag ledig och bakishänger i huvudstaden med fina Emelie, det är en solklar söndag. :)


Startade denna dag med havregrynsgröt, en timme på gymmet, en promenad till syster för att gå vidare till polisstationen för att hämta ut mitt pass... haha! Det var bättre den här gången, alltså inte bra... Men tjejen/tanten jag hämtade ut det hos utbrast HÖGT och tydligt "MEN GUUUUUUUUUUUD VILKEN FIN BILD PÅ DIG!!!!" Hon vred sin datorskärm så att jag kunde se den... varpå jag svarade lite lågt "jag gick härifrån jätteirriterad, jag tittar ju inte ens in i kameran" En poliskollega tittar på bilden och säger "men guuuuud, den var ju JÄTTEFIN!!!! Och jag tkr visst att du tittar i kameran!" Poliskvinna nummer 1 "Har du målat dig själv? Gud, så himla fint, vad duktig du är!!! Titta här på ditt pass, så HIMLA fint det blev, visst blev det va ??" hahaha jag dog. Ni vet ju vad jag skrev efter mitt besök där.. Dock är jag mer nöjd nu, jag hade inte behövt bli så sur. MEN, jag tittar inte in i kameran, men inte heller i taket. Bara en aning högt. Men det får man ta. Nu har jag iallafall ett nytt pass!



Fick ett sms från syster nyss "Hej, när har du lunch?" jag svarade "17.45" hon svarade "vill du ha mat? det blev en portion över" lyx! Så nu knallar jag bort och blir bjuden på käk! Hur bra som helst!



Vi hörs i helgen! Ni kanske kan få se min passbild sen så får vi se vad ni tkr... :P


Hallååå och godkväll!

Jag har satt mig tillrätta i soffan, framför DH, följer det inte slaviskt, följer det inte alls. Men jag tkr det är lite roligt..

Hade tänkt mig en vilodag från träning idag men när jag hade tagit en powernap på 10 minuter och vaknade för pigg för att somna om så knallade jag bort, jag tänkte att lite löpning säkert är bra för träningsvärken jag känner efter bodypumppasset igår... 7 km löpning framför halv 8 hos räckte gott och väl ikväll och nu har jag precis duschat och druckit en brämshults smootie, smart (om man är lat) och jäkligt god grej! 100% frukt, inte massa konserveringsmedel och skit.

I morgon ska jag starta dagen på Vrinnevi, sjukhuset alltså. Känns sådär då jag hatar sjukhus vad jag än ska göra där, även om det bara är ett besök. I morgon är det inget besök, men inget farligt heller, jag ska till hjärtmottagningen och ta lite ekg och träffa överläkaren igen.. Det ska nog gå bra det där! Jag hoppas Lindas feber försvunnit helt så att hon orkar följa med, för sällskap är guld värt !


Nej nu ska jag lägga mig tillrätta och se vidare på det här.


Hoppas ni har det grymt!



På söndag drar jag till den häääär snygga tjejen!

Om jag längtar?! -EEEH JAAA! Det kmr bli grymt!!


Underbara dagar..

..som seglat förbi!

I torsdags gick jag på helg vid 18.30, mamma var i stan och vi myste och åt god mat hos syster, mamma och maya sov kvar hos mig, hur mysigt som helst! Men vilken mamma, hon började vattna mina blommor, plocka i ordning i köket, fixa och dona, kontrollera att jag hade något i min kyl..... och sen när vi hade krypit ner i sängen sa hon, "ja, du har det ju lite rörigt" haha! Jo, jag är ju rätt rörig av mig.. Hade det inte varit så att vi kom hem klockan 22 och hon skulle gå upp 4.40 för att åka och jobba så hade hon nog dragit på sig städhandskar och tagit hela lyan, utan att blinka.. haha, sån är hon. Som tur var hade jag hunnit plocka upp och placerat ut alla presenter jag fick av henne för typ två helger sen.... haha.

Maya var kvar hos mig så jag tog med henne på en promenad och sen gick jag till gymmet och körde hårt! satan i gatan så trött jag var, skönt trött! Sprang hem, kokade två ägg och hoppade in i duschen, vi skulle åka till viken vid 12 så det blev lite stressigt allting, fick plocka med mig äggen och äta i bilen och håret var helt blött... Vi styrde iallafall kosan till landet, till pappa. Det blev en mysdag och farbror Pierre och kusinerna Vera och Clara kom och busade och så käkade vi middag. När dem åkt hem så åkte vi till viken för handling och ett besök hos farmor och farfar, vi tände ljus och tittade på hur himla vacker kyrkogården var med alla tända ljus och lyktor.

Sen åkte vi hemåt igen och då fick jag för mig att ge mig ut på en joggingrunda, det duggade och blåste kalltfan, pappa tvingade mig ta på mig en mössa och sa som han alltid gör "man måste vara rädd om sitt huvude vet du Carro", jag var även tvungen att dra på mig en gul reflexväst, bor man på landet och det inte finns gatulampor så måste man synas för bilar som kommer... Gav mig iallafall ut, klockan var halv 8 och jag ville vara hemma till idol så blev ingen lång sväng men jag sprang så jäävla fort, jag är så fruktansvärt rädd för älgar numera, efter att jag blev jagad av en för två somrar sen... det kan låta kul, men det var bland det vidrigaste jag någonsin varit med om, även om jag skrattar såhär i efterhand. :D Ramlade in hemma 5-10 över åtta och slängde mig med dem andra framför tvn för att kika på idol, gjorde lite varma mackor och hade allmänt skitmysigt!
Vid 22 började marley & jag och när alla visste att det skulle börja bli sorgligt gick en efter en och la sig, pappa först, sen jossan och sen även jag och Linda. Tur var väl det för jag kan må så dåligt långt efter att jag sett en sådan film, såg mig själv framför mig ligga och snyfta hela natten så det var nog tur att jag inte såg mer.

Började gårdagen med en promenad med max och issa, jättebusiga blev dem, då gillade dem sin Carro som tog med dem på en tur! :) Åt världens frukost, segade verkligen framför tvn, alla var så trötta och sega, jossan var sjuk och även linda vaknade sjuk.. Det var bara jag och Vilde som var i farten, pappa frös och tjatade bara om att "jag får ju inte bli sjuk nu" Är det där förresten någon vuxengrej? (Okej vi ska väl också klassas som vuxna nu, men äldre då) att inte ha "tid att bli sjuk" att man inte "får bli sjuk" Jag vill aldrig bli sjuk, men dem ser det liksom ur jobbsyfte... Dock gör väl förstås pappa det som har eget, då står det lite och faller.... Men ja, hm.

Klockan blev 3 och jag vaknade liksom aldrig, så jag tog med mig Leya på en långtur i skogen, jag har en runda jag alltid kör ute hos pappsen, igår tog vi två varv! haha! Det var pissjobbigt!! Leya trampade nästan på sin egen tunga sista biten, det är sånt terräng och så mkt branta, långa och jobbiga backar, körde även utfall flera ggr under rundan. Sen ringde jag pappa när vi började närma oss hem och bad honom sätta igång bastun så att den skulle vara uppvärmd tills jag kom hem, det var liksom lite bitande kyla, även om jag var sjukt svettig så var det gråkallt (som mamma skulle ha sagt) Så det var skönt att sätta sig i över 100 grader efter rundan och få upp värmen i kroppen.

Sen fixade jag käk till alla sjuklingar och sen åkte jag vidare till viken och hem till Lisen. Hon jobbade så jag var där ensam en stund och sen kom finaste Bella och gjorde mig sällskap, så himla skönt det var att ses och kramas igen!!
Kvällen gick och vi blev sega så jag tog min packning och gick bort till busstationen för att åka hemåt, jag vet egentligen inte varför för jag nattar alltid hos Lisen, jag frågar liksom inte ens utan jag tar för givet, sån är vår vänskap, jag tar vad jag vill i kyl, skafferi, frys och jag sover och är där när jag vill.. :) Men igår så ville jag på ngt sätt hem och sova i min säng eftersom jag inte gjort det på ngr nätter, vad jag hade missat var att det var röd dag igår, så sista bussen gick inte 23.40 utan 21.40... Så där stod jag, tills klockan var 23.50, då skrev jag till Lisen "alltså bussen har inte kommit än!!" varpå hon svarade "men för faan, det är ju söndag idag" hahahh.. Mitt svar blev "herregud, jag kommer tillbaka... hahahahah" Det är så typiskt mig det där, noll koll, alltid. Tur att jag har mamma och Lisa, som i alla lägen har koll åt mig, jag kan fråga lisa vad jag gjorde onsdagen för två veckor sen och hon vet, även om hon inte tillbringade den onsdagen med mig. Helt otroligt. Hon kan även säga om vi pratar om en fest, "17:e oktober, du Carro hade på dig den där klänningen.. bla bla bla" då kan detta handla om 17:e oktober 2008. haha, helt otrolig, på alla sätt och vis finaste Lisen och även om jag tar allt för givet så tackar jag för världens bästa sovplats och sällskap.

Idag när vi vaknade så åt vi frukost, myste framför tvn en stund och sen tog vi en långpromenad, världens skönaste söndag! Efter det lagade vi god mat, tog en dusch och sen kom Lina och Bella, så pratade vi Thailand och allt därtill! Jag får lite resfeber! På riktigt! Shit! Sen tog Bells och jag bussen till Norrpan, jag skulle hem och hon skulle natta och systeryster.

Nu har jag plockat i ordning i mitt stökiga hem, ätit lite och nu hamnade jag i soffan, framför en film.


Alldeles för mkt text det här känner jag.. Och inga bilder alls. Eller? Vi kör ngr roliga från Oslo så kan ni känna att det var värt att läsa igenom allt. haha  :)


Världens bästa!!



:)



<3



<3



<3




Dem tre sista bruttorna har jag spenderat mina senaste dagar med! Ni är helt fruktansvärt bra, bara så att ni vet!




Nu ska damen här nedan krypa ner under täcket och se klart filmen...




Puss från mig.

Haft sötaste nattsällskapet! Nu blir det l...

img_2012 (MMS)

Haft sötaste nattsällskapet! Nu blir det lite havregrynsgröt och sen gymmet!


Inte hela världen

Nu har det lagt sig, eller det gjorde det ganska snabbt! Jag är inte så irriterad längre, bara på att det lossnar mer och mer glas hela tiden, som jag inte vill ha varken i fingrarna eller kinden....

men jag har kommit fram till att jag får köpa 4s lite tidigare än planerat, så detta var ju inte hela världen. Dock kan inte Micke få ta över min bebis, utan att betala 1500 riksdaler för en ny display, men Micke, shit happens du vet.

 

Nu ska jag knalla iväg på lunch, ja på jobbet benämns det lunch även vid den här tiden, även om jag vill välja att kalla det middag! Pappa är hos storasyster och jag ska gå dit och sällskapa, dem ska köpa pizza, jag kör på sallad, bra Carro! starkt! haha!

 

Puss på er, jag hoppas ni mår tooooppen!


HELVETE!

Nu, efter en jävligt lång dag, är irriterad på att jobba sent, trött så att ögonen står i kors och inte orkar fokusera på skärmen, jo MEN DÅ HÄNDER DET ! SÅKLART!

FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT! Min förbannade jävla iphonejävel åker i golvet och efter alla gånger den hållt innan, så ville den tydligen dö idag. Min skärm är i tusen bitar, jag vet inte om jag ska skratta, rakt ut, högt och jävligt hysteriskt eller om jag ska börja stortjuta.


FAN FAN FAN FAN FAN!


RSS 2.0