Heeej mina beeebisar

Jag tänker inte börja inlägget som många andra med att be om ursäkt för kass update, för sån är jag, skriver när jag känner för det! Dock måste jag ju tycka lite synd om er eftersom ni kollar in VARJE dag och får se bilden där jag cutat håret om och om och oooom igen.... jag förstår er frustration, tro mig jag gör verkligen det.


Idag är jag ledig! och hos syster i viken och hälsar på! Solen tittar fram och jag är glad! :) Har längtat efter mamma så ikväll ska vi laga middag ihop och jag behöver råd och tips från världens mest kloka person.. Även om beslutet är mitt brukar hon kunna hjälpa mig reda ut endel av tankarna som flyger omkring innanför pannbenet!


Har tusen grejer att skriva men just bara för det så blir jag tom... men jag har lite pics, gårdagens och dagens outfitta ;) älska hanapee. :)
jag har ju köpa massa nytt, vårigt! Så jag har till och med bestämt morgondagens klädsel, (känner mig lite som lina sandberg.. haha no offence sötlina) :D men det får ni se i morgon....




Ne hörrni, nu kör vi bildregn istället, mkt roligare :P



Suddsudd, igår..





Och så kör vi ngr från idaag.








Nu ska vi äta mat! Njut av solen hörrni, den gör verkligen underverk när man är trött och lite nere!



Förresten skänker jag tankar till Japan och även Thailand! Usch det gör ont i hela mig när det händer massa tråkigt.. vädret och vind och allt illa det kan orsaka, det skrämmer mig.. 
 Thailand i mitt hjärta! Så regn, storm och jordskalv, kom inte och förstör vårt paradis !!

Vet inte om jag nämnt att..

... jag cuttade av närmare 20 cm hos frillesören i veckan?!

Här är resultatet, är varken fräsch, snygg eller pigg där men ni får ta mig som jag är...


kort vare ja! Men nu har jag ett friskt hår med toppar! :)



Mer då?
Sitter just nu på jobbet, jobbade även igår vilket känns helt okej! lider av kronisk trötthet (tror det på riktigt) men annars är det fina firren! Har haft en vit helg med tonvis av mys med bästis! Så nu blickar vi framåt (ja, längtar alltså tills kommande helg då det istället blir ledig helg och galet med fest :P)
Är inne i ett bra flow med träningen, tis, ons, tors, fre, sön denna vecka, måste väl ändå få godkänt?! mm det fåre! :P Helst av allt vill jag att snön som kom smälter bort i samma tempo, men jag troor den är på god väg eftersom solen skiner så uuuuuunderbart! sen vill jag ge mig ut och springa ! längtar verkligen till premiären! hoppas på kommande vecka, vad tror ni?! blir det mer snö? nae va..


Nu ska jag jobba vidare, hoppas ni mår som ni förtjänar idag! alltså ni som tog det lugnt som mig, mår toppen! Och ni som söp skallen av er, jag hoppas ni mår skiiiit! HA!


Puss på er alla


12/3

Idag har Anki varit på besök hos mig ! Så himla mysigt! synd bara att tiden går så fort när man har roligt.... pratade skit, käkade god lunch och snackade lite mer skit hemma hos mig! ville inte att hon skulle åka hem... :( Men nu har jag svidat om till fest... riktigt taggad idag! tror det kan bli en bra kväll det här...!

Lite bilder på dagens....




Kvällens outfit kanske ni får i morgon!


NU kommer Johanna och hämtar mig så nu kööör vi!


puss på eeeeeeer


Yesterday( bilden alltså ). Idag förstörde...

img_7106 (MMS)

Yesterday( bilden alltså ). Idag förstördes dagen 3 ggr! Nr 1 . Jag sov som en påse skit, oroligt och vaknade hela tiden, var inte ens skönt att sova, struntade i min tvättid för att jag var sur över att jag inte sovit bra, väderhelvetet var ju skit och det är nr 2 men egentligen 3 ju, men isåfall är det 4 saker.... Nr 4 . Fick ett helvetes brev från sjukis, back to hjärtmottagningen och massa prover på det, satt mig bara och grät med brevet i handen... Inte det att jag tror att jag ska dö, men jag får ju sån ångest !!! Så nu kmr jag må dåligt varje dag till den 8/4. Tack vad kul! Nu kom frida med en kaffe här, extra stor, extra stark och med mjölk i. Jag har ju försökt så många ggr innan men nu jävlar. Har ju idag även bestämt mig för ett nytt liv. Eller nej nya matvanor bara, började med att äta ingenting, bli yr runt kl 16 och har nu huvudvärk när jag väl ätit. Jag är inte som alla andra, jag vet!


Spring

Trots lite sämre väder idag så kommer vårkänslorna sakta men säkert......


 

Är för grått för den här blåsan idag, så bytte om igen.... men ändå, härligt det kändes med mer bart och mer ljust.. Nu vänder det!

 

 

 

Hörs senare, nu har jag jättebråttom till jobbet !

 

 

CIAO!


2 timmars fika och big brother

Tja och godkväll!


Emma och jag hade en catch up fika, på över 2 timmar! vi catchade bara upp för lördagen, men det behövdes tid för att reda ut den kvällen! Haha! Vad jävla kul vi hade! Började hos Alexandra och Bengan, drog vidare till trappan och rebecca & fiona, bra skit! helt klart tummen upp! Men så mkt folk, helt stört mkt folk! Det blev till och med föör mkt om ni frågar mig.. så emma och jag avslutade på vk, där vi (nästan) hade dansgolvet för oss själva, så jäkla mysigt ställe! vilken kväll, som fullast kände jag mig kl 4 när jag stod vid spisen och lagade makaroner och bacon! HAHA! fy satan vad allt snurrade! hittade alla mina kläder i badrummet dagen efter, till och med skor och halsband låg där på golvet. haha!

 


Sen vill jag skriva lite kort om big brother.... jag förstår inte folk som säger att det är såå sjukt dåligt och typ "gud vilka pinsamma människor, men jag måste erkänna att jag är fast" vad är det att erkänna?! VEM på denna jord gillar inte att se folk göra bort sig?! dem har ju slängt in ett gäng dårar i underhållningssyfte.. jag köper att alla inte älskar det, men då säger jag bara TITTA INTE DÅ!? hur svårt kan det vara..... jag älskar att se folk vara pinsamma och göra bort sig! det är ju sjukt kul! skadeglädjen är ju som man brukar säga den enda sanna glädjen... varför kan man då inte erkänna att man gillar det?! alla är vi olika MEN som jag sa, se det inte då... 
I förra veckan hörde jag skitsnack om det "alltså det är så jäääääävla dåligt, jag ser det på play och är på avsnitt 9 nu" DÅ UNDRAR JAG, vem fan ser NIO, 9, fucking N I O avsnitt på ngt som är så förbannat jävla dåligt?! Jag skulle högst gett det 15 min om jag tyckte det var verkligen så dåligt...... Många tkr nog att det är patetiskt vilket det ju egentligen verkligen är, men dem som tkr att det BARA är det och 0 underhållning, dem tittar ju såklart inte.
det jag syfter på är dem som säger hur sjukt dåligt det är men inte kan slita sig.... 
I fucking love it! dem är ju störtsköna! och man känner sig ju själv rätt smart och duktig när man ser på det, är ju alltid en härlig känsla! haha!





MEN folk då?! som saknar självinstinkt... som inte FÖRSTÅR att dem är precis på det sättet som dem klagar på att andra är, eller som säger att dem själva är si och så, när dem egentligen är raka motsatsen.... jag förstår inte hur man inte kan se och förstå hur man själv beter sig? det gör man väl?! visst när jag är riktigt riktigt full så kanske jag inte 100% vet hur jag beter mig.. ;D haha! men ärligt talat, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.





Vi säger så, godnatt!


På 3 olika sätt

Godkväll!

Jag har haft en mysig dag! Åkte till pappa för middag och mys med honom, eva, systrarna, systerson, danne och alla vovvisarna! :) Vilde gick på min mage idag, PÅ RIKTIGT... han spänner benen jäkligt mkt ibland (oftast när han är arg) men denna gång var han glad, så spände han benen och stod i mitt knä så jag höll bara väldigt lätt i honom, då tog han steg, 3 eller 4 steg tog han upp till tuttarna typ... lilla lilla hjärtat är bara 6 veckor och redan så duktig, då fick jag krokodiltårar i ögonen!
Runt 22 kom linda, jag och bebis in till stan och åkte hem med vovvisarna och köpte med lite mat och såg big brother hos mig, vilde låg och pratade med min gardin på mitt bröst hela programmet..... krävs inte mkt underhållning där inte... :P

Nu är det ngt dåligt på tvn och inget kul alls här heller, gått igenom dem bloggar jag checkar in ibland, tog inte många minuter..... Jag är boksugen, jättesugen på att läsa lite.. sover så dåligt och orolig och drömmer mkt mardrömmar nu för tiden, så vill bara läsa och få tankarna på annat och somna som en bebis !




Vi kör en liten egotripp idag! Jag har funderingar kring mitt hår.... Har tid den 15:e så vi får se om jag hinner ändra mig innan dess.... nu köör vi

 
kort kanske?

 


Får ni se halva badrumsskåpet med, det bjussar jag på ! bara för er !




Eller ha kvar det långa?!





I morgon ska jag få en bandspelare moterad vid bröstet, ordagrant monterad.... Det var så det stod, wish me luck eller ngt........


RSS 2.0