Hm.

Jag ställde mig själv en fråga, VEM FAN ORKAR HA HUVUDVÄRK?! Och nu har jag precis på väldigt kort tid klunkat en cider, snart blir det rooooooosé och fanta, det här kan aldrig gå bra. Men jag kör. Lever bara en gång och alla dem där ordspråken, dem betyder ju ändå ngt, right?!

 

 

Snart blir jag upphämtad, förfeesten är hos Macke! Sen ska vi dansa på dssons! seee ya!


 

love


Vi sov lite middag förut jag och min boyfr...

img_2426 (MMS)

Vi sov lite middag förut jag och min boyfriend! Säg till om ni vet ngn sötare! Nu har jag migränkänningar, hem och ta tabletter och slänga mig i sängen jag som precis styrt ihop allt för kvällen. Jävla.skit. :(


Saturday!

Tjabba hej!

Hur mår ni mina söta?


Igår hade vi jättetrevligt, Lisa & jag åkte till Johanna och Oskar och kollade in deras bod! Som dem inrätt! Sååå mysig! Vi drack lite cider och åt snacks, och snackade skit i flera timmar! :)
Lisen och jag har sovplats kirrad till kräftskivan också :) asbra!


Nej söta ni, jag äter inte frukost såhär sent, men det blev inte riktigt som jag tänkte i morse, jag tog bara en pw på 35-40 min eftersom det var så varmt och soligt ute, så jag gick fort hem, tog en macka och la mig ute på gräsmattan, efter mindre än en timme gick jag in för jag blev irriterad på alla moln...

Sen åkte jossan och jag till landet, paps, tog mig i kragen och tog på mig löparskorna, sprang en rätt snabb runda, pausa 2 ggr för att göra utfall, tummen upp!

Tog en dusch och fick mitt hår kammat av syster, dock inte så gulligt som det låter, hade så jävla mkt tovor.. aaaj.

Nu har jag precis ätit så sjuukt god mat, soppa som Linda lagat!



Ska decka i soffan en halvtimme, sen börja fixa mig för kvällen... den här jäävla kvällen.. 4 festinbjudningar, hur lyckas man?! Jag tar det enklaste, närmaste med dem närmaste. Skulle nästan hellre strunta i allt, bara för att jag hatar att välja och göra ngn besviken.



Kolla mina nails, sååå lysande!


Vad tkr ni?


Ha en gaaaaalen kväll!

Godmorgon! Vaknade för 15 minuter sen, fan...

img_2409 (MMS)

Godmorgon! Vaknade för 15 minuter sen, fan jag sover föör länge :( iallafall nu dricker jag ett glas saft, ska ge mig ut och springa, en timme, hoppas jag orkar på tom mage! Hörs efter frukosten!


TYCK TILL!

Baaaaaaaaabes, tja! :)



Egotripp idag och en jäkla massa bilder, kul va?!

Först 2 pics från onsdagens utgång!

Alexandra och jag :)

 


Bästa tjejen! snodde bilderna hörredu, hoppas det var lugnt ;)


Nu kommer pics från idag, är ni med?!

Kass webcam, men det gör inget va?



     

Kvällen! Lisa och jag ska bara åka ut på landet till kära vänner och dricka ngr glas vin! :)



Nu till frågan! Vad tkr ni om mascara på endast övre fransarna?! Sett många som bara har det... Jag provade idag, VAD TKR NI!?!



     

 

Säg vad ni tkr?! Annars blir jag ledsen!

 

 

Nu ska jag slänga i mig mat, potatisgratäng och fläskfilé! Mumma!

 

 

Hörs i morgon mina söta!


Coca cola och nudlar!

Vem behöver en pojkvän när man har Maximus?!



Lätt sötaste killen jag träffat!




Dagens middag!

Jag blir verkligen sugen på extremt konstiga saker, finns hur mkt mat som helst, men jag gör nudlar?! jävla studentmat. :P Coca cola till såklart!

 

 

Nee tillbaka till soffläge! Hoppas alla mår bra?! Trots skitvädret.


Trött kille :)

img_2218 (MMS)

Trött kille :)


29/7

Heej!

Idag är inte världens bästa dag, jag mår inte dåligt, men inte heller bra.. Jag är rätt sliten, så kan vi säga.

Men BÄSTA dagen efter måste ju vara coca cola! Jag dricker nästan aldrig läsk annars, allra minst cola eftersom det är såå mkt kolsyra i, men av ngn anledning är det precis vad jag vill ha en dag som denna, när bakfylla hänger i luften. Har precis klunkat två stoora glas! :D


Iallafall jag är kvar i norrpan, hos syster, jag tar hand om bebisarna max och Issa. Myyyys!


Världens finaste! Ni skulle se dem nu, ligger helt utslagna i soffan, akta så ni inte sover bort era liv raringar.. :P



Man skulle förresten kunna säga att jag är trippelbokad på lördag, vad fan gör man då?! Känner ni ibland den känslan att ni vill dela på er, just denna gång vill jag dela mig på 3! Så att jag kan vara på alla tre ställena.. Mest för att inte göra någon besviken men också för att veta hur kul det är på alla ställena.. Hjälp mig hörrni, vad ska jag göra?
En födelsedagsfest?
En sommarfest i ett hus precis vid vattnet?
En vikenkväll med alla gamla godingar?


Nu ska jag decka bredvid Isadora! :)


Hörs senare!

Heeej alla söta!

Ikväll är det fest! :D


Ska göra mig klar nu och åka hem till Emma till kl 22 när hon kommer från jobbet..

Ni ska få ett bildspel från dem senaste dagarna, kul va daaarlings!?




Bikini på och på språng, skulle till Linis och njuta av solen :)



Vi käkade på melkes, finns tyvärr ingen bild på mig och cicci.


Igår innan vi drog till vvik..

 

 

 

Idag har vi spenderat hela dagen i linköping, shoppade lite smått och gott nu är jag i norrpan, ska träffa emma strax för en gaaaalen utgång, jag klunkar här som aldrig förr. white session på otten! ses där!?



Ta hand om er söööötisar!

Hörs i morgon!


Nu är vi på lekhuset och provar peruker! :)

img_2215 (MMS)

Nu är vi på lekhuset och provar peruker! :)


Påväg till Linkan med Bells och Lisa! Idag...

img_2213 (MMS)

Påväg till Linkan med Bells och Lisa! Idag ska det shoppas! Kl 22 när Emma slutar ska vi ladda om och gå till otten för att dansa galet på onzda white session! Vita snygga klänningar ska vi ha! :D Hörs senare!


Sitter på bryggan i Västervik och äter gla...

img_2211 (MMS)

Sitter på bryggan i Västervik och äter glass i kvällssolen. Man kan ha det sämre!


Nu tar jag med mig tjejerna och sticker et...

img_2208 (MMS)

Nu tar jag med mig tjejerna och sticker ett par mil söderut för glass och lite shopping! :)


Innan middagen! I morgon kommer mer pics, ...

img_2018 (MMS)

Innan middagen! I morgon kommer mer pics, bland annat på den sjukt goda maten, mina bästa vänner och fler på mig. Efter käket åkte vi till Lina och myste ner oss i soffan, tjejsnack och ngn svensk tvserie! :) i morgon ska Lina och jag hitta på ngt kul, shoppa tror vi. Mys! Jag måste verkligen ta vara på VARJE dag nu på semestern så jag vet att jag inte bara slöat och slappat bort den. I oktober-november åker jag till thai förresten :D veeeerkligen ngt att se fram emot! Speciellt när mina bästa vänner ska med. Lycka ! Nu ska jag sova, tror jag. Får se i morgon om jag hittade på ngt bus.


Run biiiiitch!

img_2008 (MMS)

Run biiiiitch!


Sådär ja! Nu kör vi! 7 magövningar och eft...

img_1998 (MMS)

Sådär ja! Nu kör vi! 7 magövningar och efter det springer jag rundan på en timme, känner att det är enda sättet att riktigt vakna en sån här dag. Framåt kvällen går jag och brudarna ut och käkar då känns det ännu bättre att ha förbränt lite! Kommer en kvällens outfit sen, grejt haaa? :) luv u!


Godkväll eller typ godnatt!

Daaaarlings, heej!

Hur mår ni?! Hur dålig jag än är på att uppdatera, och hur dåligt och tråkigt jag än skriver när jag väl uppdaterar, så tänker jag på er (bullshit tänker ni) men jag gör det.. Lider med er och denna tråkiga läsning, brist på bilder och allt det där som gör en blorre bra. Meen, snart är jag tillbaka, bättre, snyggare, brunare(?) om vädret väljer att komma tillbaka..... än någonsin!! har ju trots allt 3 veckor semester kvar, håller ni tummarna för det? att vädret kommer tillbaka? typ jättesnart? klart ni gör! :)

Min bästa Bell är hemma, vi har spenderat en vecka ihop och har en kvar! awesome! Men jag börjar redan frukta för hennes "hem"resa... uuuh, kommer bli så ledsen. Ska jag flytta till Oslo kanske?

Om det blir bättre väder kommer veckan bli bättre, men vi kommer göra den så bra som möjligt även om det regnar. I morgon har vi planerat att gå ut och käka, säkra kort är Lisa och Bells (kanske för att det är dem enda jag än så länge frågat?) ska höra med resten i morgon... käka, kanske ta ett glas vin och avsluta med mys i soffan? aa heelt okej. Men först ska jag ut och springa en lång lång runda, jag har inte sprungit på flera veckor, och inte varit på gymet på säkert en månad? värmen.. aa, det enda jag tänker skylla på. Men jag äter mkt mindre än vanligt, har magkatarr och är inte hungrig typ. så det kanske är förståligt om man inte orkar? hmm.. men jag är rätt dålig, också. Men jag blickar framåt, i morgon kör vi, perfekt väder, det får gärna dugga lite till och med, skönast så.


Igår möttes vi upp brudsen (som inte drog på kajkalas) och åkte till ica, handlade ALLT ni kan tänka er, muffins, chips & dipp, en hel ananas, godis, kakor, läsk, saft.. ska jag fortsätta? ;) Sen åkte vi till Linis och mysade ner oss i soffan, Lina sandberg var ju hemma igår också! så allt kändes som vanligt... det var så bra, trots att jag var bakfull och jääääääääääkligt trött (sviter från en hård fredag i Västervik) . Lina som förövrigt flyttar till örebro om 2 veckor! jag är stolt över dig gumman, bara så du vet! <3



Jag har en dejt inatt, men jag avstår. cp jag vet. men man kan inte bara nattdejta, funkar inte så. Eller?



Nae jag dejtar kuddarna istället, tänkte skriva "mkt skönare" men ångrade mig så sätter punkt där.

 

 

godnatt alla söta!

 



Tog som sagt inga pics i fredags, finns ju semesterbilder, men inte så fina på oss, så fick ta ngr gamla. Bästa Bells. i love u!




Myyyysmongo! Fan kollar indrivare nu (sen ...

img_1978 (MMS)

Myyyysmongo! Fan kollar indrivare nu (sen blir det vittnet) emil forselius är ( var:( ) sjukt snygg ju. :S


Jag och maya är ute på promenad i regnet! ...

img_1985 (MMS)

Jag och maya är ute på promenad i regnet! Vi ska till Jossan och äta mat och se nya Wallander! Senare ikväll ska jag träffa världens bästa tjejer! Ha en mysig dag !


Såhär såg jag ut igår, var osminkad där så...

img_1973 (MMS)

Såhär såg jag ut igår, var osminkad där så därför ingen ansiktsbild. Bella och jag tog 0 bilder igår, bra skit


Bilden är tagen när vi var och kissade så ...

img_1975 (MMS)

Bilden är tagen när vi var och kissade så långt borta men där framme är han, mannen, lasse winnerbäck! Förband, ane brun och laleh var inte då mkt att hänga i gran. Men Lasse, han var grym! Spenderas 4 timmar i öltältet, bra grej! Efter att vi sjungit jävligt högt till "kom ihåg mig då" så gick vi ner till stan, träffade sthlmskillarna och gick sen till Micke för att fylla på vätska! Sen mötte vi upp Nanne, Disse och grabbarna på simsons! Jävla trevligt! Dem är grabbarna hela dagen alltså! Skulle dra vidare till Palle men vi gick istället till adam och efterfestade ( vi skulle dra och bada och dansa ) men vi deckade i sängen och en på golvet. Lagom segt när Bella och jag skulle upp vid halv 7. Då hade jag nog sammanlagt sovit 6 minuter, typ. Hemma i viken vid halv 9 och vid 4 vaknade jag, rätt seg. Blir inget kajkalas, Bella och jag har feber! Vi kör rehab med godis och soffhäng! 15 grader och spöregn klarar jag mig utan. Ha det bäst hörrni!


Torsdag

Haalloj!


Just nu är jag trött, lycklig, frustrerad glad, förväntansfull och jävligt taggad.


ALLA och JO jag tänker dra alla över samma kant.. ALLA killar är konstiga, på ett eller annat sätt. Jag orkar inte med killar, ensam är jävligt stark och ensam mår man fan som bäst. Så då var det sagt.

I morgon ska vi på winnerbäck! taggar mest för utgången efter winnerbäck men jag är ett fan av honom så jag kommer nog trivas måttligt på "konserten" också! aaah, det här är bra för själen! Semester, umgås med fina vänner, sommar vilket innefattar bland annat sol och bad.


Ja, jag mår asbra.. konstigt att det "måste ha hänt ngt?" för att jag mår asbra. i r r i t e r a d, ja.


Idag träffades vi upp, jag, lina, bella och cicci, hos lina, pratade skit och tog sedan en sväng till kårtorp där vi käkade lunch ute i solen och regnet... hm. sen åkte vi och badade, asskönt eftersom det var i sjö.


Nu ska mamma och jag käka mat och sen ska jag ner till Lisa, sno hennes fina nagellack och innan det låna nagelsax och fil och få bort mina långa, det funkar ju fan inte på sommaren, två är av och jag orkar inte förstärka, korta med färg är nästan snyggare på sommaren! Blir en röd, orange färg, i love it!


äsch, nu drar jag vidare. hoppas alla har det bäst. nya bilder från vår vistelse på håskö finns på fb för den som är intresserad.


och alla killar, fuck off. 

jag är inte bitter


Tjoo!

Har inte mkt mer att skriva än att livet är helt fucking underbart!!!

Håskö var grymt, min bränna idag är GRYM (aaaaaaaaaaaawesome :D) gör ont precis överallt men så jävla värt, jag är hemma nu och redan rastlös, Bella och jag ska bättra på det redan onda i morgon om vädret är okej!

På fredag drar jag till vvik igen för Winnerbäck på björkens ved med pappa, eva, linda, danne, mamma, jossan och min bells! Sen tar bella och jag en krogrunda och hälsar på disse och gänget! :)

På lördag är det kajkalas i fyrudden! :D


Jag har beställt sol till hela helgen, fredag var dock oklart sa han däruppe... ¨men vi håller tummarna tkr jag!



kort och innehållsrikt inlägg, mer än så får ni inte.



Jo förresten, jag ska träffa min man i helgen.


PUSS!


Vi har bytt stuga dagen till ära! :)

img_1942 (MMS)

Vi har bytt stuga dagen till ära! :)


Nu kom gårdagens :P felle och cicci åker...

Nu kom gårdagens :P felle och cicci åker hemåt idag och då hämtar vi på samma gång upp Lisa i fyrudden! Jeppe kör! :D vi stannar minst till i morgon, Bella och jag kanske är kvar till fre... Vädret bestämmer! :) hoppas alla har det lika bra som jag!


Är på håskö och har det ruskigt bra! Stuga...

img_1940 (MMS)

Är på håskö och har det ruskigt bra! Stugan är sjukt mysig, vattnet är (skapligt) varmt och himlen klarblå! Kommer hem tidigast ons, beroende på vädret! Jeppe 11 år hämtade oss i fyrudden, sjukt söt kille! :D Helgen förresten, vis var bäst! Det får ni veta mer om så fort jag är hemma! Men det var en arg kossa, jag fick träffa Nicke, bra skit! Och hade allmänt asroligt på Palle och i Mårtens båt! Sommar när den är som bäst!


Kan av ngn anledning inte mobilblogga så ...

Kan av ngn anledning inte mobilblogga så bra här, får inte iväg det jag skrev igår vid den här tiden... :S vi ligger på bryggan men just nu är det ett asstort moln som täcker solen :/ men jag klagar inte! 4 v semester och jag stormtrivs! :D


Jag och min bebis ligger ute och solar :) ...

img_1931 (MMS)

Jag och min bebis ligger ute och solar :) senare drar Ems och jag ner på vis!!! :D


Världens, absolut världens sötaste kille! ...

img_1929 (MMS)

Världens, absolut världens sötaste kille! Min maximus!


:D

Hej hörrni!

Till att börja med, jag har fått magkatarr vilket jag inte anser vara det minsta konstigt med tanke på stress, press, mål och all jävla skit man får. ont gör det iallafall.


Dagen har ändå varit jävla bra, Bell och jag har kommit på vad vi ska göra på semestern! Ni får veta sen :D 



Vi är bäst! Och kommer ha en grym semester! :D <3

Måste bara visa! Såhär såg dem ut när vi t...

img_1901 (MMS)

Måste bara visa! Såhär såg dem ut när vi tagit bort all gelé och utan någonting på dem..


Hej babes! Long time no seen! Så fort jag ...

img_1902 (MMS)

Hej babes! Long time no seen! Så fort jag känner för att sitta vid datorn så ska jag uppdatera er om karnebåten och dem senaste dagarna! Igår efter jobbet åkte jag iallafall  till Lina, tog bort naglarna och förstärkte mina egna ! -JAJAJA!!! Det är mina egna ni ser på bilden!! Med en skimrande kant, istället för den kritvita... Visst är dem snygga? :D när naglarna var klara drog vi och bada, Lisa, jag och Lina! Superskönt med ett kvällsdopp, sen åkte vi till Linis och käkade och kollade på sex and the city ! Bra skit! Slutar skapligt idag, 18.15, då blir det antingen middagsdejt eller gå ut och käka med Linis och Lisa! :) jag är sugen på att träna, helst springa utomhus, men överlever man det i den här tropiska värmen? Den som lever får se :)


Är hemma och packa väskan för att dra vida...

img_1885 (MMS)

Är hemma och packa väskan för att dra vidare till Lisa där förfesten hålls kvällen till ära! Slängde mig på soffan ett par sekunder och blev som ni ser halvt våldtagen av min kille, Maximus! :D kan vara den sötaste jag vet, nästan ;) ha en mysig, alternativt roligt fredagkväll!


Glömde nämna att jag blev uppraggad i park...

img_1881 (MMS)

Glömde nämna att jag blev uppraggad i parken av en 50+ som hade ryggsäck och såg allmänt säckig ut själv och satt med en cider, ( mitt på dagen ) ni fattar, det var ingen semesterfirare direkt. Han "fint väder idag" jag "ja det är varmt och skönt" han "vill du ha en cider?" jag "nej tyvärr jag ska till jobbet" han "aha synd, annars hade vi kunnat dricka en cider ellerhur" jag skrattade och fortsatte.... Haha vilken lirare! Nu är det helg! Skål! Ses i dimman!


Hade typ världens bästa dag tills detta hä...

img_1880 (MMS)

Hade typ världens bästa dag tills detta hände...


Slappis på jobbet! Facet får ni inte ens s...

img_1876 (MMS)

Slappis på jobbet! Facet får ni inte ens se :p strömavbrott nr 2 för dagen tågade in kl 11, (har dock admin nu så missar inte så mkt) var strömavbrott i morse från 8-9 och nu har det än så länge varit i 50 min.... Vi kör hänga gubbe istället :D vilken fredag va!? Ikväll är det fest :) ingen aning om vad jag ska ha på mig.... Som vanligt :/ hoppas alla har det bra! Tydligen bara Bella som läser mig blogg eftersom bara hon svarade igår... Ser inte ut så på statistiken men vad vet jag(?) ha det bra guys!


Var hemma hos sis, fick lunch och träffade...

img_1875 (MMS)

Var hemma hos sis, fick lunch och träffade dem där bebisarna + Leya :) maximus satt i mitt knä på balkongen så kollade vi in folk ... ;) riktig knähund det där! :D efter jobbet ska jag till Linda och färga hennes hår och avverka strömmenrumdan! Hööööörs babes!


Förresten, skönt att höra igår att jag...

Förresten, skönt att höra igår att jag är jävligt bra på mitt jobb, jävligt smart och att jag behandlar kunder jävligt bra! Det känns jävligt skönt! Haha lite grejen att skriva jävligt i varje mening, ok? Puss på er, idag ska bli en grym dag!


Godmorgon! Ovan att gå upp tidigt och alld...

img_1848 (MMS)

Godmorgon! Ovan att gå upp tidigt och alldeles kalastrött när kl ringde (vid 9).... Slutar dock kl 20 ikväll så det är verkligen värt att vara trött, förresten var jag ju (nästan) lika trött igår när jag fick sova till tolv... Nog om det! Helg och semester närmar sig med stormsteg! Har jag sagt att jag är lycklig igen? Mår bra, är glad! :)  jag skäms för endast mobilbloggar men finns anledning darlings, det lovar jag! Hur mår alla?? Jag vill veta, så ber därför alla skriva det till mig! :)


Utsikt från balkongen på jobbet! Vore inte...

img_1828 (MMS)

Utsikt från balkongen på jobbet! Vore inte helt fel att sola och bada istället för att sitta på ett kallt kontor till kl 22.... Meen nu börjar det gå mot ljusare tider, idag vänder det mot fredag, jag jobbar inte stängning mer den här veckan och jag har fått till lite byten nästa vecka så endast ett 22 pass och jag kan infinna mig på vis både fre och lör, aaaawesome! Inte att förglömma första dagen på vis = sista jobbdagen innan semestern! Alla förstår väl hur jag kmr fira det?? Jag börjar känna mig ruskigt positiv nu (om man jämför med förra veckan) Nattdejten blev lyckad, mys! Nu är min admin strax slut.... Kommer en dagens tagen med dålig iPhonekamera senare :) kärlek till er!


Bästa idag! :)

img_1826 (MMS)

Bästa idag! :)


Kutar runt barfota på jobbet, skönt! Har p...

img_1824 (MMS)

Kutar runt barfota på jobbet, skönt! Har precis fått tips från tessi, väldigt bra tips som ni kommer få veta om i framtiden! :) hur är allt med er sötisar?? :) hörs kanske senare, har en nattdejt men kanske skriver på en rast senare.... Ciao !


Hej Guys! Idag ser jag ut  som ovan.. Kom ...

img_1805 (MMS)

Hej Guys! Idag ser jag ut  som ovan.. Kom hem från jobbet för en timme sen (en dag närmare semestern!!) har fått asgod mat serverad och nu kollar vi på satc! Håller mina tummar hårt att Lisen, Johannis och norskan kommer in till stan och lunchar med mig i morgon innan jag börjar :) Nu ska jag snart sova! Hoppas alla har det bäst! Ni kommer inte få se lika mkt av mig nu på ett tag... stackare :p men en gång om dagen iallafall för en dagens och för att få veta att jag lever! Luuuv u!


Hamnade vid en sjö! Skitmysigt, har precis...

img_1789 (MMS)

Hamnade vid en sjö! Skitmysigt, har precis grillat och ätit potatissallad som Linda och jag gjort (så jävla god!) blev ikastad från bryggan inte mindre än 2 ggr! Av Mr. Danne! Men det var varmt så det gör inget.... Nu ska vi mysa vidare, ska kanske träffa min Lisa och kramas sen :) puss påer


Nu spelar vi kort, dricker vin och äter ch...

img_1785 (MMS)

Nu spelar vi kort, dricker vin och äter chips i vasaparken! Så jääävla mysigt! :)


Friday i'm in love!

Heej guys!

Nu kom jag precis till Emma, min Emma. Vi ska gå ner på stan en sväng, käka gott och dricka gott, en vinare lockar lite! Men vart vi ska har vi inte bestämt än.. Sen ska vi nog vidare och hänga i en park, jag älskar att hänga! :)

Även inatt väckt av telefonsamtal... vad fan? :)

I morgon ska jag antingen med Emma, Alexandra och Bengan ut och bada i gransjönäs och på kvällen spela brännboll på himpa med Emmas jobb + Sandri!
Alternativ två är att åka med mamma, micke, jossan och förhoppningsvis linda och danne ut till kvädö för grillning och bad! kvällen är ännu lite oklar isåfall...


Bra väder = dålig uppdatering, bara så ni vet gullungar.


puss!

Jag tkr ju inte om hästar men dem var rätt...

img_1782 (MMS)

Jag tkr ju inte om hästar men dem var rätt söta, iaf bebisen! :) (vet att det heter föl) promenad ut till pappa, 1 mil avklarad, 5 km kvar! Ska ta ett kvällsdopp med syster och vovvarna! Ha en mysig kväll :)


Bättre sent än aldrig? :)

Heej mina söta!

Den här dagen alltså, ojojoj, jag har sovit bort det helt och hållet, återkommer till det..

Filmerna igår, aaaawesome! Jag är inte lika "fast" som Carro, men det gillar dem, eclipse var riktigt bra! Sov på armen hos Carro inatt och blev väckte inte mer än 3 ggr! Det var två godingar som ville ha med mig på efterfest(?!) vid polishuset bredvid Larsson! haha söta killar det där! Blev såklart ingen "efterfest" kan man förresten gå på det om man inte varit på fest? aa det går säkert... Men iaf, Carro och jag skulle ju upp kl 7.. hon skulle jobba och jag skulle ta bussen hem... Och sen jag kom hem innan kl 9, så har jag sovit, först till kl 13, sen ätit mat och sovit igen från kl 15 tills nu... Vad fan?! Tur för mig att det varit jävligt molnigt och blåsigt idag... Vad gör man nu då liksom? Känns som att jag lätt skulle kunna, soooooova. Jag har haft så himla ont i magen och huvudet dock så får väl skylla på det, eller? Åh nu blev jag sugen på att bada, vakna till lite.. Mm det här ska jag forska vidare på.

Helgen då? Ngn som har ngt på g? Ingen utgång för min del, men lite mys med vin funkar alltid.. Tell me vänner?


Nej, gå en promenad kanske? Springa känns lite överkurs... En lång promenad och få frisk luft (som för min del är helt förgiftad av pollen denna underbara årstid) men med allt mitt dyra knark så ska jag nog överleva en långsväng i skogen, jag tar med mig Maya som sällis. :)


Ta hand om er!
Kommer tillbaka som en ny människa när allt känns lite bättre, okej!? Märker hur fort jag tappar läsare när humöret svajar.. :( stackars mig. :P

 

Pussungar, bjussar på en bild haha, snyggt! :D





Igår förresten, smink OCH att sätta i linserna för en kväll var nog bland det osmartaste denna sommar och pollensäsong, så brills på, punkt slut!


RSS 2.0