Så rätt!

Till och med det största misstaget är bättre än att inte ha prövat...



Det var en bra dag på jobbet idag, bra stämning, även om det enda svaret man får från de manliga när man har en seriös fråga är "skit da i näven" jaa, och hur gamla var vi sa vi? haha men endel skratt blir det, dock förutom när niklas går runt och ger stötar som han får i händerna när han släpar fötterna i marken med skorna, fattar inte hur det kan bli så??


Jobbade till 17 idag och ska jobba 8-17 ons och tors också, är bra med mer timmar efter min låånga sjukperiod så jag tackar och tar emot! :)


Nu ska jag fixa maaat, Micke och jag ska bli LITE nyttigare nu har vi tänkt oss, får se vad vi hittar på idag..


SE YAA!  :D (vår bästa fras på kryssningen) Som jag förövrigt längtar tillbaka till så gryyyyymt mkt!!


Nu berättar Micke att han ska fixa mitt rum i helgen, måla om och köpa nytt! :D Yeaah!


hejs


 
NY matchock! Idag åt jag stuvning stuvad blomkål och falukorv.. jag gillar inte det egentligen, inte ett dugg. :S


Linda skrev på msn förut:
"Jag fick ett meddelande på facebook förut" "Helt sjukt hur söt din syster är... jag är ju helt såld"

Man blir ju lite glad :)


Jag tänker på dig lite...

Det är mååndag

and i'm back on track så att säga! Kändes riktigt bra att knalla iväg till jobbet i morse, dock kunde vädret vara aningen bättre, hade jag fått bestämma så hade marken varit torr, solen hade kikat fram, jag hade burit chinos, skinnjacka och vita tygskor... yeyeee det kommer väl det också.. :) Meen jag var rätt glad och hade en fin inställning till livet.. hah ganska iaf.

Får ett varmt välkomnande av Niklas som vanligt och de andra ser iaf ut att vara liite glada att se mig! ;)

Weell, detta skulle inte bli ngt långt inlägg, jag skriver det endast för Niklas skull, för att kunna skriva med dagens ABSOLUT roligaste grej!! Jag gillar att säga så nu för tiden "Det var fan dagens roligaste!" Det måste innebära att jag har jävligt roligt, eller kanske helt tvärtom ? nejnej, jag skrattar mkt och ofta och har fruktansvärt mkt saker att vara lycklig för..
Tillbaka till det grejen....
Eftersom vi har sådan jäkla gemenskap så hör och ser vi varandra på jobbet hela tiden, alla ser mig och venera som är placerade mitt i rummet och vi ser in i allas kontor.. OCH hör, som sagt..
Niklas pratar med en kund i telefonen och kommer överens om ngt bra, (vet ej vad) sedan säger han som vanligt "ha det bra du.. bla bla.." men denna gång lägger han till "pusspuss".... :D jag skrattar för mig själv och hör honom mumla "Det är inte lätt att skriva sms samtidigt"... jag skypade "Hörde jag fel eller sa du pusspuss" mitt svar blev "HAHHAHAHAHHA"
Det jag funderar mest på är vad den stackars kunden i luren tänkte..... hahah.
Nu kommer niklas bli arg och det kommer bli som han påstod om jag skulle publicera detta "en FAJT" så jag väntar med spänning på morgondagen..... :D


Ngt annat oväntat idag var att jag nyss käkade CHAMPINJONER, det äckligaste i denna värld nästan.... de var dock stekta i jäävligt mkt smör (som vanligt när micke lagar mat) och det såg så inbjudande ut, jag har nog ätit iaf 5 små bitar.. och jag gillar allt förut den förbannat äckliga konsistensen..... Skumt.. snart ska jag väl börja käka majs också.. Vad är det med mig??

Jaja, jag saknar mina girls som alltid när jag inte har dem tillräckligt nära, men jag är glad att jag är på g att komma in i rutinerna och efter hjältedåden av elektrikerna Andreas och Niklas idag så tror jag att huvudvärken kommer minska också, yeaaah!!!

Helgen hörrni, den var riktigt kalas, Fix hos Emma, Förfest hos Malin, Återträff med Gustav, mkt gulligt folk, otten, ett spännande avslut och jävligt kul!!
Lördagen bestod av att sova länge, mys hos Emma, mello, wallander och dregel på kudden... rätt trött.


Meen vi hörs hörrnii!!

puss från mig


Mia och Klara



Det är väl inte jag som har dålig humor? Dom är ju helt fruktansvärt klockrena och de är det nästan mest sevärda på hela veckan... ! Så jävla kul!

http://www.youtube.com/watch?v=sZ2I2Wro53w

http://www.youtube.com/watch?v=Lm7otjQDRM8

http://www.youtube.com/watch?v=Q4vjGFPQoBs

http://www.youtube.com/watch?v=t2HtcK6BsQg&feature=related


Jag har ägnat mina senaste dagar till detta, helt underbart! Kolla in hela avsnitten på svt.se, ett lite tips bara :D

Nu ni, 2 inlägg på samma dag!!

Jag blev utmanad av Cicci... :)

Mina bilder, 6:e mappen, 6:e bilden...

Titt va ja hittaaaaaaa däär!! :D



Skolavslutningen i 9:an.. hahahah!! 
Vad ska jag säga? Jag saknar inte direkt den tiden, men det känns som att åren går ruskigt fort... skrämmande, jag med min åldersnojja..! Små och söta är vi iaf!! :)



Jag orkar inte utmana ngn.. ;)


De senaste dagarna i bilder..

Jag har repat mig, mår betydligt bättre än sist, jag har vilat, käkat piller, halstabletter och tagit slut på ett antal lypsyl, Varför blir man alltid så torr om läpparna när man är förkyld? Huvudvärken gnager dock fortfarande toookmkt.. men jag ska bli frisk nu så det såå! de senaste dagarna till trots, har jag spenderat med girlsen..

Fredag:




Klädde "upp" mig (från mjukisdress) för att träffa C, L och L.. Vi gleed snyggingBMW, sladdade galet vid bäckadal, eller jag och Lisa lärde Lina, rättare sagt.. "GASAAAAA!!" "SVÄÄÄNG HÖGER, NUUU VÄNSTER" "SLÄPP INTE GASEN FÖR HELVETE!!!!" samtidigt frågade jag Lisa "tror du att du kan sladda/har du ngnsin provat?" jag fick nej på båda frågorna och höll med om att jag nog veeerkligen inte kan egentligen.... hahaha men vi var nog ganska bra lärare för oj så bra det gick sen!!! :D Vi bestämde oss sen för att åka till pizzerian och äta, i mitt fall, kebabsallad, bara för att vi inte hade annat för oss.. :P Sen åkte vi till Linis. Cicci och lisa kollade ngn film, jag svarade på en jäävla massa frågor på facebook :D och lina kollade på mig... haha. seeen sängen!


Jag sminkade mig för första gången på 2 veckor, ganska mkt också. bland det första gångerna jag tkt det var rätt kul att spendera 30 min framför spegeln..


Lördag och alla  mina hjärtans dag:



En helkväll med Lina, Lina, Lisa och Cicci.. Började med att laga goood mat, fläskfille:P, egna potatisklyftor, grymt stark vitlökssås, bröd och en helt underbart stoor skål med sallad! MUMS! 
Ngr timmar och mellon ( melodifesivalen för de som inte fattar CICCI:D ) senare bakade vi en kladdkaka som vi mumsade på till goda bär, vindruvor, glass och grädde! :) sjukt mysigt och trevligt!!
Vi planerade även 80:års festen.... håll öron och ögon öppna partypeople!

Söndag:



Saknade bellsibub från lördagkvällen bjöd hem oss på kvällsmat, beck och en massa bus! Kolla in Bellsibubs.blogg.se om ni vill veta mer.. :)

Måndag:



Jag hoppade på bussen in till nkpg för att natta hos syster då tandläkaren gett mig en så gryym tid som 07.40... jag kände att jag inte var på topp för att gå upp kl 5-6 för att dö på en buss.. så jag åkte in på kvällen.. och möttes av skratt och bus från lilla isabelle, så fruktansvärt söööt är hon vill jag tala om! :) Kul att träffa johanna också, det var ju ett helt halvår sen... Jag hoppas det blir oftare nu :)

Alla de senaste dagarna:



Har jag och den här busungen knallat långa skogspromenader.. :)



Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och så torsdag:

NU                                             
      

Upptäckte jag hur fruktansvärt:

- mkt jag saknar sommaren
- mkt jag saknar bulgarien 07 & 08
- mkt jag längtar till bulgarien -09
- mkt jag älskar att vara brun
- mkt jag HATAR att vara blek
- fort tiden går, 5 månader..
- STOR SKILLNAD DET ÄR.

Jag är olagligt vit just nu.. men what the fuck, snart kommer våren, happy thoughts!! :)


Nu ska jag gå en långpromenad med cphunden som väckte mig när brevbäraren kom i morse..... huuh huvudvärk är ngt hon aldrig kommer förstå sig på...



Puss på er.

En jävligt kort uppdatering..

Jag vill bara att ni ska veta :
att jag är riktigt jävla sjuk, men att jag lever...
att jag hostar, snorar och mår piss
att jag har feber, sjuk huvudvärk och är trött precis HELA tiden
att jag inte orkar röra mig utanför dörren utan att bli genomsvett, trött och få ännu mer ont i huvudet
att jag gillar när folk gör mig glad när jag är sjuk, för visst blir man liteliiite piggare av det?
att jag saknar A och att han saknar mig, som vän! internt.


nu ska jag vila mig, igen.....

i morgon måste jag till farbror doktorn igen och be om dundermedicin och även en rejäl jävla genomgång av mig hälsa, vaaaarför är mitt immunförsvar likamedNOLL???


:(:(

Hejdå.


Tråkigtjobbigthelvete.

Idag mår jag inte bra, inte alls faktiskt.. HUVUDVÄRK som bara varit där i ett par veckor, som nu börjar göra mig helt tokig, den ger sig ALDRIG, jag somnar med huvudvärk och vaknar med en ännu värre sådan... vad fan händer? :S
Idag var illamående även ett faktum och på 10.30 rasten låg jag i soffan, huvudet dunkade och jag fick inte det minsta medkänsla av NIKLAS, jag hoppas verkligen att du läser nu, eftersom du är på mig varje morgon med ngt nytt du läst... 5 av 7 på jobbet läser, bäst att vakna tungan, eller ja fingrarna då förstås! :D
Nej men det här inlägget skulle ju bli riktigtriktigt tråkigt att läsa så bäst att återgå till det... jag mår piss och rent ut sagt åt helvete!!
Jag är stammis på sjukvårdsupplysningen då allt bara känns förjävligt...De ber mig om och om igen ringa min kära vårdcentral... men jag vill inte det, jag vill jobba, fast jag vill ju må bra och jobba! Jag har varken tid, lust eller ork med detta.... :(

dunk,dunk,dunk...... fyfan vad ont det gööööööööööööööör!!! nytt jobb, det känns ju underbart i dessa tider, men vad händer? jo jag blir sjuk och sjuk och sjuk igen.

Hejdå, nu ska jag kurera mig, som jag gjort hela eftermiddagen, men utan resultat.... :/


Migrän? kan ngn som vet berätta exakt hur det känns?



Jaha, då är det väl bara att fortsätta leta?


Huvudvärk hej, huvudvärk håååååååååå!

Kl är tre och nu blir det apelsin!


Jag och min tjejer, dock saknas mina två L, lisen och linis!


På lördag ska jag ta igen allt jag missade i fredags, då vill jag att ALLA mina tjejer ska vara med!??

<3

@ work

Finns det ngt larvigare än att skriva just så?? @... hahaha!

Jag är iaf på jobbet, idag sliter jag och Venera som DJUR, har räknat 6892074052 tandborstar och burit 8795 kartonger... arbetsskadaarbetsskada, smutsig och dan också! :S meen vi är duktiga iaf! :)

Nuuuu är kl. 13 och vi måste fortsättaaa!


Ikväll ska jag gå på core, på träningsvärk1 :D





No he can't read my pokerface

Helgerna går en aning för fort..

Nu är det tråksöndag igeen och jag känner att mitt humör inte är på topp, just för det, att det är söndag....

Men jag har haft en bra helg, den har tillbringats med mina girls, då är jag alltid nöjd!
I fredags var det jobb, stress, stress och lite mer stress... Så runt kl 21 så anlände jag och Lina till Emma, där Cicci, Bella och Isa redan var.. vi gick ut rätt hårt med vårt berömda shotspel :D sen droppar även Emma dahlhlm in i fotbollskläder.. :D vi dricker, dricker och dricker lite till och jag börjar känna mig aningen lullig av inte alls så mkt dricka (enligt mig själv) Det jag inte tänker på är att jag jobbat hårt hela veckan med endel övertid, jag har nog inte ätit riktigt så mkt som jag borde, jag har tränat och varit i full gång och allt detta trots att influensan verkligen inte gett sig.... så nu, idag förstår jag väldigt väl att då kan man inte dricka som när man är utvilad, frisk, och helt enkelt på topp.... så jag blir karatefull, verkligen K A R A T E.... Jag är med till palace, men jag stannar inte längre än högst 1 timme, trots det hinner jag med både ett och två snesteg... såå onödigt, men inget jag tänker må dåligt över nu, "det händer alla ngn gång" som Simon sa.. Det äckliga var att jag var så jävla full i kroppen, huvudet också men jag hade ändå koll på att jag verkligen var sååååååååååååå full...... :S helt sjukt! och hur jag hittade hem är för mig ett under, men jag är glad att jag gjorde det iaf.... usch slutpratat om detta! Då jag var med, så hade jag JÄTTEKUL, det var bara synd att kvällen slutade kl1 för mig.. men jag har hela livet på mig att ta igen det.... :)

Lördag: jag vaknar upp med den värsta huvudvärken någonsin(nästan) det första jag säger till Lina är "FÖRLÅÅÅT" jag somnade nämligen med telefonen i handen, 5 missade samtal och jag fattade NOLL, så linda springer in till mig, blir arg :( och tvingas ringa runt till mina vänner för att få tag på lina, som också skulle sova där.. :/ jag är bara helt jävla deckad och fattar noll :S  uschdådumjagär:(
men det löste sig ju och lina låg i soffan när jag vaknade, puuh vilken lättnad!
Efter att ha försökt med både det ena och det andra för att må bättre så åker vi 3 i skodan, inte så skönt, för att kolla på grabbarna grus som skulle spela innebandy, och jag satt under hela matchen och funderade på hur fan man kan spela en innebandymatch när man är så fruktansvärt bakfull? Jag tyckte det var jobbigt nog att sitta på en bänk och kolla på! För mig helt otroligt.. sen åkte vi hem och la oss i soffan igen, fast bara för ngr minuter, sen gick vi runt hela folkparken med vovvisarna medan kocken lagade mat hemma... :) när vi väl ätit knallade vi ner till affären och köpte godis.. :D och sen kastade vi oss i sofforna och drog igång en film, som jag såg typ en kvart av, sen sov jag som en gris...
Kl 18 tog vi pärlan och åkte hemåt, åt lite mat igen och sen åkte vi till Dissabelle, för tv, skitsnack och bläddrande i GAMLA skolkataloger.. ;D
Min egna säng har nog aldrig varit så skön som inatt, helt underbart! Har inte sovit i den på läänge...

dagen till ära har jag varit hos min pappsi, jag har sprungit en timma i skogen med Leya, ätit god mat, badat bastu och nu sitter jag här, helt slut...
Snart kommer mamma och hämtar mig, då ska jag bara packa, sen bär det av till Vvik....



TACK för en bra helg tjejer!!
<3


RSS 2.0