Blandade känslor

Hej hörrni!



Först NU, eller för ca. 1 timme sedan kan jag pusta ut! Då var besiktningen av gamla lyan klar, och jag fick beröm och blev höjd upp i skyarna.. jag hade städat "oförskämt bra" och dem hur mkt dem än letade efter fel eller något jag missat så kunde dem inte hitta något! Då ska tilläggas att mina förra hyresvärdar när jag flyttat in precis hade klagomål på HUR jag la mina soppor i sopprummet.... lite pedanta sådär. så därför har jag ju verkligen jobbat rumpan av mig för att få det skinande rent! Tackar Emma och Linda allra mest för er hjälp, ni är oförskämt bra!


Så då släppte den huvudvärken, tack och bock! Nu till nästa... min nya lgh var ju inte ens städad så bara att börja skrubba här också... inte ok alls! men det är ju ändå så att hemma så städar man ju bäst själv så....



Iallafall nu är jag i nya lyan, eller mitt nya hem snarare! och förutom att jag har en efterbliven granne som varje gång jag öppnar dörren kommer ut och säger hej (jag blir på riktigt litelite rädd, känner på mig att han står på pass i sitt titthål och öppnar direkt han ser att jag kommer) Men jag ska fråga om han har något på hjärtat nästa gång så får vi se vad han säger. han kanske bara vill hälsa mig välkommen, men måste man göra det 7 ggr på en dag? varje dag? inte så jättenormal.. kanske..



Efter bestiktningen gick jag iallafall till coop, för om jag glömt nämna det så är jag ju bakfull idag till råga på allt, blev en galet rolig utgång igår med anne och emma! vi djungelklubbade som de apor vi är! sjukt roligt! Så nu lagar jag asgod mat som jag ska avnjuta i min ensamhet framför tvn.. i sängen... för just det, jag har ju ingen soffa än. gaah. Sen ska jag ta ett bad! Som jag längtat efter badkar! Efter badet kommer jag nog decka rätt skönt i sängen!!





Ursäkta röran, jag är nyinflyttad!

Fick precis ett samtal: "hej, vill du komm...

img_7105 (MMS)

Fick precis ett samtal: "hej, vill du komma och äta mat hos oss?" -eeeh om jag vill!! Städat, skrubbat på knä, packat osv hela dagen! Klart jag vill ha käk! Och lite pussar av vilde! :) om en timme ungefär kommer mams och Micke och ska hämta soffan, då kommer det krävas tålamod och styrka vilket jag förhoppningsvis fått då efter ett rejält mål husmanskost!! Vi hörs med mer update om mitt flyttkaos, ni ser ju i bakgrunden på bilden! Herreminskapare! Puss på er


ikea

Hallojsan!


Åkte till bästis igårkväll för mys ( och för att slippa packa mer ) välkomnades med vin och choklad, underbart! :)

Tanken var att vi idag skulle upp tidigt och ut till kalvö för sol och bad... gick sådär eftersom vi vaknade upp till en jävligt grå himmel... meen man måste utnyttja semestern tänkte vi, så vi drog till linkan för ett ikea och ikano besök! Bra skit må jag säga! Bra-att-ha grejer till nya lyan på ikea och BARA reagrejer på ikano, jag som aldrig ens kollar rean... tkr jag var grymt duktig! Hittade två par jeans, ASFINA för 99 kr styck! som hittat! sen även finaste blusen/skjortan/toppen.. förälskade mig först i färgen men när jag provade den upptäckte jag att även modellen var awesooome! 300 kr för något som från början kostat ca. 1500 kr. HUR BRA?!


Träffade på Viktor, systrarna P mfl och tog en lunch med dem på ikano, muchotrevligt! bestämdes massa bad med viktor till nästa vecka, wiie! ( längtar redan tills flytten är över och jag får njuta av sista semesterveckan ) !



Nu har jag varit hemma ett par timmar, decka som ett barn i soffan när jag kom hem och sedan dess har jag pratat med bästis medan jag packat, städat, plockat och fixat... Sjukt hur mkt grejer man har?! Jag trodde faktiskt inte att jag hade hunnit samla på mig så mkt... fan så fel jag hade! Men det går framåt iaf! Och som jag skrev igår, när jag är klar, kommer det bli hur bra som helst! Sen efter allt mitt slit och när jag är KLAR på söndag så kommer finaste och hälsar på mig, kommer vara precis vad jag behöver, yes! hur bra som helst! :)





Kan avsluta med ett par bilder på en sjukt söt kille.. nyvaken och man ser ju vems morgonhumör han fått, eller vad säger ni? ;)




Världens sötaste bebis! Köpte en present till honom också i linkan, så jag hoppas dem kommer snart så ska han få den och tusen pussar!





Sist men inte minst, en bild på lisa och mig från kajkalaset, håll tillgodo....


<3

Semester och busy like hell!

Jag är mitt uppe i flytt... på min kära semester, visst kan det tyckas vara lägligt med semester så man hinner med allt som en flytt innebär, men det är fan inte kul för det... jag gillar inte att flytta och det har blivit lite för mkt av det på sista tiden, min egna flytt är inte många månader sen, förra månaden flyttade jossan och nu är det som sagt dags för mig igen... men det är bra! det kommer bli bra, rättare sagt! Tänk positivt


Men jag är glad trots detta, för jag har så förbannat kul hela tiden! lever livet och njuter något fruktansvärt mkt! Helgen som var stod kajkalas på schemat, tror det var det roligaste kajkalaset jag varit på.. sjukt kul! alla var på solskenshumör och på topp, vädret var även det på topp och bjöd på klarblå himmel!  alla var galna! precis som jag gillar!




ni ser ju själva.. fler bilder finns på annelies fb och kommer på viktors blogg har jag blivit lovad!




 Nu ska jag käka och fortsätta med pack och städning!



saknar min J idag!

Gott vin, lite chips och grill på balkonge...

img_0157 (MMS)

Gott vin, lite chips och grill på balkongen med solen i ögonen! Myyyys! Sthlm levererar! Bussen hemåt går 15.15, inte alls så sugen på att åka hem faktiskt... Men vi hörs när jag är i norrpan igen!


Jag har det ganska bra! Steker i solen på ...

img_2683 (MMS)

Jag har det ganska bra! Steker i solen på gården! Väntar på att den ska nå balkongen så jag kan förflytta mig dit! När J kommer hemåt kanske det blir ett dopp, let's hope so! :)   Sthlm, du får 5 av 5 toast!


Linda sa precis "Vilde har glömt hur hans ...

img_7360 (MMS)

Linda sa precis "Vilde har glömt hur hans moster ser ut!" det högg till i hjärtat på mig och jag saknar lillprinsen om möjligt mer än jag gjorde innan! :(


Midsommarnattsdröm

Från midsommar, jag och fina Emma! :)


ALLA HETER GLENN I GÖTEBOOOOOOOOOORG!

I morgon drar vi till Lisebeeeeerg!! wooooho!



HYSTERISKT KUL!

 



Vi åker med dem här två snyggingarna!






Det pirrar redan i magen när jag tänker på den nya.. AtmosFear.. fritt fall som åker genom marken. helvete så läskigt!!!

 


Sitter ute på verandan och äter frukost ef...

img_9488 (MMS)

Sitter ute på verandan och äter frukost efter en pw/joggingrunda i skogen! Säger som emma; lantlivet är livet!


RSS 2.0