Självförtroendeboooost!

Jag älskar att lösa problem! Jag blir taggad till att jobba mer! Den här eftermiddagen har rullat på bra som fan, smart och bbt är inte så farligt trots allt! Yeaah NÖJD KUND måste gå uppåt nu!!

 

Nu slutar jag om 19! wihoo! Om jag inte behövde gå upp så förbannat tidigt (05.30) i morgon så skulle jag springa en lång runda när jag kommer hem, men det är ju 21.30 och känns inte helt okej.... I morgon väntar spinning, får sukta efter det så länge.

Elsas mode och höög musik på en äcklig 459, jag längtar! :)

 

Hörs lovers!
Puuuss


31/5-10

Heej på er!


Idag är jag inte heller på världens bästa humör, men det är bättre än i förmiddags, nu slutar jag ju om 2 timmar så humöret stiger sakta men säkert!
I morgon har jag 8 timmars pass, sure det är helt som det ska vara, men jag är bortskämd med 6 timmars, så skulle ju mkt hellre sluta kl 14.15, än 16.45, så är det ju.. :P dessutom är hela eftermiddagen utbildning... fyra timmar smart uppföljning, men det är bra! riktigt bra, då kan man ta de frågetecken som man har.. jag har ett just nu, ska nog skriva upp det så jag inte glömmer bort det... Äsch, ointressant info! :P

Jag borde fortsätta jobba, men ska bjussa på 6 bilder från i lördags, Cicci har slängt upp 66 st på fejjan så där har ni mer godingar! ;)

Jag och C


'
Cicci och Sara


Nya favvisarna



Dssons



Dssons igen, vi 3 :)


Sen tog Lisa och jag grillen och knallade hem. HAHA!


Sämsta!

Usch, idag är det söndag, jobbigt att gå från lördag och veckans bästa dag till söndag veckans sämsta dag på bara ett par timmar... Men det är ju samma sak varje vecka, därför man alltid får söndagsångest.


Igår blev det super lyckat! Vi träffades på idrottsvägen och grabbarna skötte grillen och tjejerna stod för skitsnacket! :) Maten var god! Och Jockes bål också.. Sen tittade vi lite på eurovision endast för att se Viktor, som vi inte såg, men det var värt det ändå.. Sista timmarna sjöng vi (troligtvis alldeles för högt) till gamla goa låtar som alla kunde, en ny låt var helt total förbjuden... Vid 1 knallade vi vidare ut, där vi ägde hela dansgolvet och körde fullt ös! Deckade tillslut i Lisas säng, efter att ha burit hem en jävligt otymplig grill och garvat halvt ihjäl oss.. haha, gud så kul vi hade! :D


Vi sov länge, gick upp kl 13, käkade frukost och förflyttade oss till kopparvägen för solning och jordgubbar!

Sen kom papps och hämtade mig och Jossan, vi skulle dit på middag.. Det gick bra tills vi blev osams, fattar inte varför det blir så? Jag har gråtit halva eftermiddagen och sovit resten. :( Men det går väl över tills jag ska gifta mig, som mamma brukar säga. (fast jag tror inte att jag ska göra det).

 

=/




Alla tankar till mamma idag, vad än alla säger att deras mammor är världens bästa, du är ännu bättre.

Jag älskar dig!

 

 

Yesterday, all my trouble seem so far away....








Tack för idag, nu går jag och lägger mig!


Lisa och jag grillar i hallen!!

img_1100 (MMS)

Lisa och jag grillar i hallen!!


MEN har jag blivit vinögd eller? :O

img_1096 (MMS)

MEN har jag blivit vinögd eller? :O


Dagens make!

img_1076 (MMS)

Dagens make!


Nu kör vi! :)

img_1048 (MMS)

Nu kör vi! :)


3 saker!

Nr 1: 80 minuters träning avverkad, sprang 65 i skogen sen tränade jag mina små arms. Men det absolut värsta hände, jag sprang på en orm! En totalt vidrig en! åh! :( Var milli från att trampa på den och den fick samma panik som mig, började ringla i en jäkla fart... Ni skulle sett min fart också, ojojoj! Sneglade fortfarande över axeln en kvart senare.. U S C H !

Nr 2:
Igår blev jag presenterad som "Det här är Carro, jag var nästan tillsammans med henne för ett par år sen" Äsch säg att vi låg med varandra ett par ggr, vad är problemet?

Nr 3: Ikväll är det gårdsfest hos Rödins! Vi ska grilla, ha trevligt, bli fulla och tillsist ut och dansa, jag har laddat upp med rosé och smirnoff ice! Kan det bli bättre?


Dock är kläderna för kvällen fortfarande ett mysterium.....  aaah, alltid samma sak!



Nrj webbradio och en dusch!

Ciao!

L som i lördag.

Igår blev det jättelyckat!
Jag blev upphämtad utanför jobbet, (köerna dog ut snabbt, vilket är ovanligt) Det roliga var att vi hade EN person kvar i kön till smart, 28 st var inloggade, vi var 6 st som satt i nkpg, alla vi hade tagit på oss ytterkläder och uppdaterade kön en gång var femte sekund typ, INGEN tog den sista stackarn... ingen i dem andra städerna heller gissar vi, för han var där, i säkert fem minuter, och vi får ju inte gå förrän kön är tömd... haha kul att se när han försvann så gick vi från 28 inloggade till 20 inom loppet av ett par sekunder... haha :P Ville alla gå hem en löningsfredag måntro? :D
Vi drog iallafall vidare ner till Hugo, där det var lite lagom mkt folk, på vägen ner hann jag klunka två cider, väl på hugo blev det lite godsaker i baren, och legenden var först ut att spela, de skrek mest....
Sen var det zackarias, asbra! Dock bara 5 st låtar.. hm, lite snålt må jag säga... Vi var kvar och dansade och träffa massa gullisar ett tag, men eftersom lisa skulle upp vid halv 8 och jobba så drog vi hemåt skapligt och var i viken vid kl 3. Kvällen var SÅ bra, trots att jag var "nykter" eller jag var väl lite full på snus! catch mini rabarber, och den nya pärlan lime! 5 av 5 toast :D


Idag är det lördag och det är den absolut bästa dagen på hela veckan! När man är ledig..
Vaknade vid halv 11 och hade ju fått nästan mina 8 timmar, vandrade ner till city för att handla lite god frukost och gå förbi systemet.. Hade cykeln hos sis så tog den hem, massa folk nere i kärnan och glasskiosken på torget hade öppnat idag, mys!

 

Nu ska jag äta god frukost och kolla på senaste Tyra & Bella show, jag älskar Carolina Gynning, jag tkr hon är störtskön!






 

Hörde jag skål?




Hörs senare, med uppdatering om kvällen och kanske ett par bilder.

 

 

kiss and hugs!


Fredagsfester gör mig lite, woohoowohoow!

Hej vänner och hej fredag! :)

Tiden går inte allt för fort på jobbet idag, Sanna skulle tagit med vin som vi sa, populärt, ne kanske inte.
Vi ska attackera godisautomaten sen, det får vara vårt goda för idag! + ett par cider i baren sen!
Frida har förresten med sig koffeintabletter idag, jag vet inte om jag vågar testa, vad tkr ni? jag kan ju bli skakig av en halv kopp kaffe... Nej det här bör funderas på ordentligt, jag kan ju förstöra hela kvällen... Det vill vi ju inte, eftersom jag ska till Hugo när jag slutar, zackarias spelar där! Dock är jag inte superpepp nu.... eehm.
uppdate! mer pepp nu! Lisa hämtar upp mig utanför jobbet, kl 22! asbra ju! Nu är jag glad igen! :D


Ett litet bildspel.


Min nya rosa pärla!



nya ringarna + Elsas mode



I morse kom jag att tänka på att jag kanske har ett litet beroende, köpberoende, vad gäller smycken (och kläder).


Endel av min samling... vad tror ni?




LUUUNCH! Hur fan kan man ha lunch kl 18.45? men JO det är lunch, inte middag, för middag äter man ju inte på jobbet!



Puss på er! Ha en supermysig fredagkväll!

ÖVERRUMPLAD!

Helt totalt överumplad av känslor, det bubblar över, jag skakar lite lätt.

Jag. är. så. glad.



Senare kommer dagens! Nu ska jag på workshop!

Klick, klick!

(mamma läs ej detta du kommer få krupp) tss!

Konstigt hur man på en dag, en liten sväng på stan, ett par klick på nelly.com och hm.com, kan vara närmare 2500 kr fattigare! Meen, jag är SÅ nöjd! Nu kommer jag somna gott! :)



Vi hörs i morgon söööötisar!


3 timmar senare...

Godkväll darlings!

Idag slutade jag tidigt, heelt underbart! Varför måste vi ha 80% kvällstid?! :( En tidig dag i veckan, tre stängningspass á 22.15, och ett lite tidigare, runt 21.. Hoppas det blir ändring snart!

Efter jobbet förut så mötte jag upp Emma, vi gick till paus och köpte sallader som vi tog med till Linda, där mormor, mamma och jossan befann sig. Efter att vi käkat ute på balkongen så kilade vi upp på stan igen, där vi hittade lite godingar, lite färgklickar och söta smycken! Kommer en superdålig bild på allt, ni får se det på, när jag tänkt använda det ( inom kort :) ) Sen åkte jag med gänget hem, somnade i bilen och var helt förstörd när jag kom hem, jag skulle ut och springa, men ville vila en stund till först, somnade vid kl sex, vaknade igen efter nio.... :S Varför är jag SÅ trött? Nu mår jag illa men har precis ätit en piggelin, mums! Blev ingen löparrunda och jag känner mig sämst i hela världen, men man behöver vilodagar också.. eller?
I morgon innan jobbet ska jag ut, på en rejäl runda!


Some pics!

Mina färgglada och mindre färgglada inköp :) (Svart och vitt funkar ju alltid)

 

Jag, idag.



Idag skulle förresten Emma och jag gått på SATC på bio! Men jag ville hem hit, hade inte packat för morgondagen, så vi skjuter på det, tills en dag nästa vecka.. I morgon förresten, då ska jag direkt efter jobbet dra mig ner till hugo, där zackarias ska spela! Nykter och mysig ska jag vara, eller jag ska ta ett par cider ute, mest för att det är gott! Hoppas zackarias är bra och att de har lockat dit mkt folk!
På lördag blir det grill/gårdsfest hos Rödin eller Lenper det återstår att se, håll tummarna för sool!


Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu och somna som en gris igen, men jag ska nog klicka hem lite från Nelly.com istället, känns mkt mer lockande! hihi.



Ta hand om er kära läsare!
puss!


Godmorgon världen, vilken underbar dag!! J...

img_0914 (MMS)

Godmorgon världen, vilken underbar dag!! Jag låg och läste Elsas mode igår innan jag skulle somna, den är bra, riktigt bra! Om ngn behöver ett boktips till sommaren så vet ni :) Hade svårt att bli trött igår, alldeles för mkt "good feelings" i kroppen efter strömmenpromenaden! Iiih! Idag slutar jag tidigt, så tidigt som 14.15! Helt jäkla awesome!! Jag var inte ens trött i morse för att jag är så hög på bra känslor! Sommarkänslor, "sluta tidigt känslor", shoppingkänslor (emma och jag ska springa på stan sen) "picknicka i ngn av alla mysiga parker känslor" (om jag får som jag vill)... Åh! Jag åt jordgubbar till frukost också! :)Kan det bli bättre?


Promenaddejt!

Kl. 21 ska jag på dejt! promenaddejt runt strömmen, med världens finaste vän!








Förresten!

Linda & Danne har förlovat sig idag, på hennes B-day! Jag döör så sött! <3 GRATTIS GULLUNGAR!


Laugh, love, live.

Nu är jag på jobbet babes! Köar till ktj just nu, kan ta sin lilla tid, men har plats 2 iallafall, lunch om 5, blir nog rätt lagom! :)

Idag frågade min Carro om jag var låg, ledsen, eller sur. Märks det alltså så väl? jag trodde jag var bra på att dölja sånt... :/ Men jag är ju rätt låg och ledsen, dock absolut inte sur. Men jag gillar inte när det händer saker, med människor jag tkr så fruktansvärt mkt om. Syster! <3
Sen ringde jag Ems igår, som grät som ett litet barn, jag blev stum och fick tårar i ögonen.. En av hennes vovvar blev tvungen att avlivas.. Tänker på dig gumman, och Nikita, men vi får hoppas att hon har det bättre där hon är nu... Oj nu fylls ögonen här igen. =(
Sen min sannie, som dum som hon är käkade päron igår på jobbet, trots att hon inte tål det och stod och sa det innan hon satte tänderna i det, de fick bli taxi till akuten..

Usch, STOPP, det räcker nu! Alla mina fina ska må bra, NUNUNU!


Todaaay:
( MITT RUM - ursäkta röran Jag bygger om. ;) )








Mormor kom på besök, Maya älskar henne, ska ALLTID sitta i knät! mysunge! :)




Lunch!

Idag är det ingen vanlig dag..

Hej babes!

Idag fyller världens bästa mamma år och även syster, som fortfarande ligger kvar på sjukhuset..... :(

GRATTIS! <3


Some more..



 

 

Nu måste jag ta en dusch, bussen går 13.10! slutar 20.45 ikväll, jippi... typ.

 

 

Skriver när jag är på jobbet sen, då får ni kanske en dagens med! :)


Hej tisdagkväll!

Jag pratade med sis nyss, hon ska ligga kvar på sjukhuset över natten, men lät som en människa nu, skönt! Dock vet ingen om det har med sjukdomen att göra eller inte, hallå farbror vit? kom igen nu!

Jag sitter på jobbet och har så mkt som 3 f*cking timmar kvar, jag har noll energi, får inte till ngn bild idag, ser bara sur och ledsen ut, inte glad.. Men jag känner mig ju inte så glad, så kan vara därför.


Ikväll efter jobbet åker jag hem, om inte Linda eller Danne ringer och vill att jag ska ha puppisarna i morgon innan jag börjar, vi får se helt enkelt. Dock dör min bebis (foni) snart... är nog därför jag är lite sur också, hatar hur sjukt dåligt batteri den har, jag ska lämna in den! Fast det har jag sagt i 3 veckor nu... Dock har ju alla på telia iphone, men ingen har laddare med till jobbet? (what's wrong with u people??) :P

Tråkigt inlägg idag.. ledsen för det! hoppas ni har en jättemysig tisdagkväll! I morgon måste jag träna, jag har krupp för att jag inte kunde göra det idag.. gaah!


Bjussar på två bilder från stöten grande finale-10 iallafall....

Jag och mina bästa L!



Födelsedagskvällen tror jag, lite sliten tjej.





pussgurkor, hoppas jag är gladare i morgon eller så tkr jag att ni kan kommenterarna lite, sånt piggar ju upp ;)
JA, jag vill ge er som läser men inte kommenterar dåligt samvete, hihi.



Det blev inte som jag hade tänkt mig..

Syster ringde igår 21.30, lät mer död än levande och sa "jag måste in till akuten, har så jävla ont i magen" För dem som inte vet så är hon nyopererad då hon har krons... Iallafall, jag fick i panik ringa runt och säga att jag var tvungen att springa hem från jobbet 45 minuter tidigare, (fick tag på en telefonsvarare och slängde iväg ett mail) jag var tvungen att ha hundarna, hundar klarar sig själva tänker ni, och det gör dem, men inte alla tre ihop, för tjejerna tkr visserligen om varandra men är inte att lita på när dem är ensamma... så jag sprang hem, ambulansen kom inom 3 min och hämtade henne.. Egentligen vet jag att det inte är "ngt farligt" men jag blev ledsen, chockad och lite skärrad.... Det gör så ont, att se ngn ha så ont... Tur att jag hade bebisarna som gjorde mig sällskap. Kl 4 inatt kom Danne hem och sov ett par timmar, sen åkte han tillbaka vid 9 i morse.
Linda har fått ett rum nu och hon mådde bättre, men hade fått morfin så berodde nog på det. Hon har dock fått hoppa mellan olika läkare då de ej vet vad det är, om det har med sjukdomen att göra eller om det kan vara blindtarmen, eller ngt annat. Nu är det bara att avvakta. :(



Tänker på dig sis.

 

 

Nu ska jag käka frukost, ta en dusch och fräscha till mig!!


Godisautomaten!


Fixad idag, kors i taket..




Började läsa den här godingen på bussen förut, den verkar bra, jag levde mig in mkt och vill fortsätta läsa NU! Meen får vänta tills kl slår 22.15 och jag sitter på den älskade bussen igen....

NU, lunch -godisautomaten here i come! I brist på matlåda eller tid och lust att gå och shoppa ngt...


herrå gullungar :)


Det här är världens absolut bästa tjej! Vi...

img_0742 (MMS)

Det här är världens absolut bästa tjej! Vi har precis avnjutit varsin sallad och försöker stå emot bakelserna.. (vem sa att det skulle vara lätt?) Vi fryser, känns inte okej att säga så, men solen är i moln och det blåser så näsan är lika blek (men fräknig!) som innan... Nu ska vi prata om sommarens alla planer! Big smile!


Dagens! Lisa och jag ska till lilla blå fö...

img_0726 (MMS)

Dagens! Lisa och jag ska till lilla blå för intag av lunch innan vi ska till våra jobb vid 15! Hoppas på att få en solplats så man blir lite röd om näsan! Hörs sen babes! :)


Vi ska dansa i neon!





Våra söta inköp! Neooon! Vi hade dock lite mer kläder än det där på oss när festen drog igång..

Kommer kanske fler bilder.. i morgon. Matkoma och bakfylla är ett faktum nu...



pussgurkor.

Hej söndag!

Idag mår vi som vi förtjänar, mest trött visserligen, men det räcker.. Hungrig också, skulle kunna äta vad som helst och i princip hur mkt som helst! Alltid samma sak när jag är bakfull..

Igår var en kalaskväll! Vi hade supertrevligt, var nog runt 15 pers som grillade och satt på filtar på gräset och åt och drack, sen droppade det in fler och det var nog närmare 10 pers i varje lag på kubbmästerskapet, jag var domare, för jag hade tappat suget, vi hade 4 pinnar så man skulle knappt få kasta varannan gång... jag målade mina tånaglar röda istället, somrigt och fint! :)

Efter kubben gjorde alla mygg oss irriterade så vi förflyttade oss in, Emmas lilla vardagsrum var helt knöölfullt... Mysigt, mkt nya människor, mkt skratt och skitsnack.. Kl tolv kom taxin och vi drog till hugo, senaste gången jag var där var augustifesten... Men riktigt jäkla kul hade jag och träffade många söta! :) Vandrade sedan i Sandras sällskap hemåt, gick till sis och efter ngn kvart ramlade Danne in med pizza, så det blev ett par bitar och typ 3 glas mjölk! mums!

Nu är grillen igång ute hos paps, så vi ska käka god middag och mysa! I morgon börjar jag 15.45, heeelt underbart med sovmorgon på en måndag! Enda gången det är okej med kvällspass!



Trötta vovvar










Nu äre MAT! Kommer ngr pics från gårdagen senare!


puss påer

Grill, KM och utgång på g! Nu ramlar alla ...

img_0660 (MMS)

Grill, KM och utgång på g! Nu ramlar alla partypeople in häär! Nu kör vi!!


Oj! Jag hade visst missat att min pojkvän ...

img_0644 (MMS)

Oj! Jag hade visst missat att min pojkvän var med i Veckorevyn.... utsedd till 2010-talets hetaste man, jomenvisst!! M U M S!


Nu äter vi jordgubbar ute på gården och pr...

img_0640 (MMS)

Nu äter vi jordgubbar ute på gården och pratar om hur bra vi mår! :) hehe klyshigt!


Godmorgon darlings och solen!

Morgonens sms konversation mellan mig och Ems, (i andra rummet)

E "Vad säger du? Det är klarblå himmel! :)"

C "Jag är trött.."

C "Sover till kl 10 och solar då?"

E "Låter som en perfa idé"

Och helt plötsligt blev det ingen spinning, men enda gången det är okej att säga nej till träning, är när solen lyser! :)


Nu ska Emma och jag gå till affärn, handla massa gott! frukter och ngt jättegott till frukost! Så ska vi köpa lite tidningar och ta filten under armen och bege oss till Wasaparken! Där ska vi spendera ett par timmar och bättra på gårdagen bränna.... ;) Nu kör vi! Alla sööta, ha en skitmysig dag i solen! pusss!





Pics från i torsdags!

Kräfta!

Nu sitter jag på jobbet, började dagen med möte och därefter workshop, lite skönt med mjukstart!

Jag har fått färg mina vänner! Det är inte så att mina fräknar visar sig lite gran, utan jag är röd! Ganska mkt röd! Men vet ni? det gör inget, för i morgon har det röda lagt sig och då är jag brun, snyggt brun! åh vad hääärligt!!
Lycka!

Bjussar på två bilder från igår;

Haha fulis i trappan!

 


Ute i trädgården i mörkret...


Kommer massamassa fler, på söndag kanske.. för nu ska jag bo i stan tills dess, ikväll efter jobbet ska jag till Ems och mysa, i morgon ringer kl vid 9 för då ska vi på spinning! Sen ska vi göra stan, äta gott (förhoppningsvis i solen) och shoppa lite, därefter väntar KM (kubbmästerskap som Bengan hade uttryckt det) och jag kom på den briljanta idén med telia vs glocalnet, jag, Carro och Alex, mot Emma, Bengan och Alex. NU KÖR VI! GO TELIA! :D Så ska vi grilla (allt detta om vädret tillåter, annars blir det plan B, som vi än så länge inte har ngn...)
Senare droppar det in mer partysugna och vi avslutar/fortsätter kvällen på hugo och otten!


Nu, jobbajobba!


Inte ett moln så långt ögat kan nå!

Heej darlings!

Är det inte heeelt underbart ute idag?! Jag känner ett lyckosrus!! Solen gör mig tokig! tokigt glad!

Jag och systeryster styrde kosan ut på landet igår, till paps! Vi fotade lite i skymningen (har tyvärr inte lagt in bilderna än) Vi åt gott och myste! :)

Jag sov som en prinsessa i pappas stora säng, med Leya bredvid som sällskap..
Väcktes klockan 10 av två tuppar, de gal i kapp, tro det eller ej men det var en mysig känsla! Hade klockan varit 7 så hade grannen och ägaren till tupparna fått en hotbrev... :P tss!

Jossan drog i morse på ett möte i stan, jag är kvar härute på vishan och njuter fullt ut varenda sekund! Just nu sitter jag i bikini på en av verandorna och lapar sol som aldrig förr, idag SKA jag få färg, första riktiga detta år! Jag blir alldeles uppspelt av tanken! iiih! :)

Tog lite bilder i det gröna iallafall som jag bjussar på så länge...









Jag vet en till tjej som diggar det här vädret! :)

Pappa har ngt att göra ikväll när han kommer hem.... Gräset är fasen 1 dm! :P




Igår



Eftersom jag alltid tar kort med iphonii så blir det mest spegelbilder, hiss eller diss?
Andra, bättre bilder kommer kanske ikväll...


Nu ska jag steka! Hörs senare när jag är på jobbet! Kör 15-22 idag!


puss till er!

Nu drar sis och jag ut till pappas villa m...

img_0542 (MMS)

Nu drar sis och jag ut till pappas villa med big trädgård och ska försöka hinna fota lite i det gröna, innan det blir allt för mörkt..  Kommer ett bildregn senare eller i morgon! :)


Bebisar!








                  



Saknar mina hjärtan!


Smart!

Hej höörrni!

Är ni pigga och glada? 
Jag är ganska glad! Detta trots smartutbildning dag 3.. Vi svarar nu och det flyter på bra! Nu är man inte rädd när man fått nya kompetenser på samma sätt längre.. Innan blev man dönervös efter varje ny utbildning, nu är man så säker att det rullar på, man vet att man kan stöta på problem som inte ens AS kan lösa eller ens ha hört, utan att man dör, svimmar, eller ens får andnöd... :P
Jag känner mig även ganska pigg än så länge.... (i morse var jag mer dead then alive) vi har förresten english afternoon, som varje torsdag... Då många tkr att det är jobbigt med engelska kunder, men varje torsdag? JA, men vi överdriver lite...

Jag passar på att knappra lite nu medan Paola är och kollar till dem andra på femman! Sussi kom förbi nyss och informerade om att vi blir fler på sexan snart, 6 st nya brudar (sommarvikarier) kommer och joinar oss! Bra det, just nu är vi bara 9 st! Hoppas det är bra tjejer då jag ska få ny granne eftersom fibr har slutat... håll tummarna!



Suddig idag!        Träning!


Nu måste jag ta tag i mig själv, göra mig lite fin om dagarna! Jag kan ju om jag vill..
I morgon börjar jag 15.15, då borde jag väl hinna utan att ens ställa klockan... ;P 


update! Klara i svaret för dagen och nu kan vi slappa tills kl slår 16.


Hörs ikväll!


5:e inlägget idag! Det ser jättemysigt u...

img_0431 (MMS)

5:e inlägget idag!  Det ser jättemysigt ut i Nkpg såhär års, det inte ni ser, men som jag såg lite längre bort var en kräkandes man... Jag är ingen hemsk människa egentligen, men det känns inte okej! Varför uppta parker och alla fina ställen? Äckligt... Jag går inte under den bron när jag jobbar sent, så är det bara!  Idag åkte jag hem! Har varit hos sis sen i måndags, åkte in på eftermiddagen och gick på bingospinning, jag vann en energidryck ( då menar jag inte direkt en redbull men det förstod ni väl;) ) efter den mötte jag upp emma för en stund på solarieöarna! Skönt och välbehövligt! :)  Deckade sen sött bredvid sis! Och igår var det första dagen på vår smartutbildning, ingen var mer omotiverad än jag! Men det gick heelt okej, lyssnade iallafall hela förmiddagen, på eftermiddagen var ALLT kul och ingen kunde eller ville vara tyst... :p  Sen hem och hämta träningskläderna för ett spinningpass med underbara Nina, hon är grym! Peppande och har asbra musik vilket är superviktigt! Sen gick jag hem och tog ett varmt bad och efter det slappade vi soffan till dh och cougar town, jäkla kul serie måste jag säga!  I morse ringde kl vid 7 och jag kände mig skapligt utvilad, gillar den känslan, när man fått nästan 8 timmar och är nöjd så! Tung dag på jobbet, korvstoppning (to much information) men Paola är bra, hon fattar att vi inte är maskiner och tar en sak i taget, det gillar vi! Nu ska löparklädet på och jag ska avverka ca 80 minuter i skogen! Är skönt att variera sig, ta olika rundor så att man inte tröttnar! Så vätskepåfyllnad, sen köör vi!  P & K till alla söta!


Bikinitokig som jag är....

Heidi Bikini Set SEK 249, Wonderland - NELLY.COM Haley Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM Safari Revesible Bikini SEK 419, Friis & Company - NELLY.COM Sandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM Sunnyplains Bikini Set SEK 558, French Connection - NELLY.COM Sandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM




När jag kommer hem från jobbet sen så ska jag klicka hem några godingar från nelly.com, inte alla kanske, men ett par stycken, vilka tycker ni? Ska även beställa lite fina klänningar, toppar och kanske lite smycken! miihi! jag mår bra bara jag tänker på det!

 

Lämna en kommentar om snyggingarna!?  :)


Såhär roligt har jag på utbildning....

Today! Ledig och skön stil, som vanligt när det gäller mig :D

 

Yesterday! Alltid osminkad, kan tänkas att jag orkar fixa mig på fredagar, men bara ibland :P


 

Var hos Linis i måndags och fick lite snygga nails! Vilket lyft!

 

 

 

Idag ska Emma och jag ta ett beslut vad gäller sommaren! Cypern, eller inte cypern? Det är frågan..

Håll även tummarna för att jag kan åka på kryss 5-7 juni!

 

 

Lunch om 20 och jag håller på att självdö..

 


Störningsmoment!

Ogillar egentligen surisar, men jag tror det beror på att vi har utbildning och att jag är trött.. 
För jag STÖR ihjäl mig på vissa saker idag!!

1. Folk som är jobbiga, tjatar "Joo men vi gör det!" 17 ggr fast alla andra sagt, nej vi vill inte!
Eller när en person pratar över andra, eller börjar på en helt ointressant mening och ngn lägger till saker där som är mkt bättre, men person nr 1 fortsätter prata och då lite högre för att höras ordentligt och inte låta nr 2 få fram det den vill.

 

2. Folk som är bittra, men inte försöker ett jävla skit själva och som dessutom skriver ut det eller säger det rakt ut, det är ju pinsamt för fan... typ en person har som aldrig hör av sig till folk, så skriver eller säger denne "aa men kul att du sagt det, kul att du hört av dig", osv... gah! gör ngt själv!!

 

3. folk som känner efter waay to much. Sätter punkt där.



Nu ska jag försöka börja lyssna på smartutbildningen.... Fast tilläggstjänsterna, hur svårt kan det vara?
Tur att mina brudar är med så att jag kan fråga dem efteråt.. ;)


Gårdagens och dagens i bilder kommer sen!

pussgurkor!


Utbildning idag igen... Dör av uttråkning ...

img_0426 (MMS)

Utbildning idag igen... Dör av uttråkning (är det ett ord?) Paola, ge oss rast! Uppdaterar med fler pics later darlings!


12:11:28

Godmorgon! :)

Grillproblemet igår löste sig på mer än ett sätt, Lisa fick en grill av Hasse Gawa och det började SPÖregna och åska ca. 10 minuter innan vi skulle köra igång. Grillkvällen blev helt plötsligt till en stekkväll, men vi var inte ledsna för det! Maten var något utöver det vanliga, SÅ GOTT! Lite cheesecake på det och man var heelt nöjd!

Vi åkte hem skapligt, tror fler än jag var riktigt trötta och slitna.. Men idag är jag ledig och jag har nyss ätit lite ananas till frukost och ska precis ge mig ut på en runda, en och en halvtimme är den beräknad att ta, jogga ska jag göra.. Meen först träna mina små arms med hantlar!


Vi hörs later och då kanske ni får en bild också! Om det uppskattas?


puss!

 
förresten!

Jag drömde om dig inatt Bella! Jag saaaknar dig! <3
men snaart ses vi!


HAHA!

Dagens asgarv, som tyvärr bara jag, Lisa och Lina(?) förstår!


"Han är ju inte direkt någon casanova!"

-Lisa, mer internt än såhär kan det nog inte bli.




Partypeeople, nu slutar jag om två timmar!!
Ikväll grillar vi nog lite och dricker vin och goda drinkar på verandan!



UPDATE kl. 18.15!! Nu pratar jag med Lisa igen.. Hon har bjudit in alla brudarna till grillkväll.... och kläcker kommentaren,

Det största problemet just nu är ju att vi inte har någon grill.....




Men vi har vin, sprit, päronkonjak och cider, det har vi!! Jag tror det kommer bli en kanonkväll trots det lilla "lyxproblemet" ;)


Ha en trevlig lördagkväll alla underbara själar, det ska jag ha!



AKTA!

 

 

Se upp för galna påsar och en sovfrippa som är ngt utöver det vanliga! :D

 

 

Lunch 13.30 och jag håller på att hungra ihjäl, eftersom jag käkade frulle kl. 7... Två mackor och coca cola, även där spelar mitt lustiga beteende in, cola är ju inte så gott, det är för mkt kolsyra, meen jag är dum nog att tro att den lilla koffeinhalften kombinerat med allt socker ska göra mig litelite pigg.. Jag ska nog köpa en cola på lunchen!! Det är ju trots allt lördag... ;)

 

hugs!


Jubbajubba!

 







Heej gullungar! 

Härlig lördag vi har va? Jag är på jobbet och än så länge känner jag mig pigg, vet att det vänder inom kort men jag är glad så länge det varar! 

Jag bjuder på lite bilder dagen till ära!
Dagens väldigt tråkiga, men bekväma outfit! Sen har jag laddat upp med nagelfil, lack och hand&nagelconditioning (för att ha ngt kul att göra på jobbet:P) Nästa vecka blir det att fixa nailsen, dem ska bli långa och fina!
Har även bunkrat upp med glans och cerat till lipsen, då det är lite av ett beroende..!
Sen en bild på min mysiga arbetsplats.... äsch det blir vad man gör det till, med bekväm stol och filt så kan det bli rätt mysigt.. Jag har en kär kollega vid namn Yoass (Jonas) som är aningen Michael Jackson tokig, därav mina snygga bakgrundbilder! :) 

 

Annars då? Jag och Jossan sov ute hos papsen på landet inatt, blev hämtad i morse kl 7 av Viktoria för att ta bussen vidare till Norrköping, ibland älskar jag att bo på landet, ibland tkr jag mindre om det...
Mitt jobbpass startade 9.45, jag var här 8.45 pga bussarna.. På helger går dem varannan timme...
Jag slutar förövrigt kl. 18 ikväll, hemma 20.30. Det kunde liksom vara roligare än att spendera en lördag på det viset! Men jag hänger inte läpp, jag är ledig söndag och måndag och kan göra precis vad jag känner för då!



Igår fick jag min semester, bättre sent än aldrig kära arbetsgivare. Jag blev iallafall glad då jag fick dem 4 veckorna som jag bett om, v. 29, 30, 31 och 33, eftersläntaren är till för en eventuell utlandsresa, till finfina cypern!


Nu ska jag göra lite nytta, håller tummarna för att massa sööta gubbar vill ha hjälp med sitt bb, sin iptv eller bbtn! Alla surisar kan ringa på söndag och måndag :)


Puss på er vännerna! Hör gärna av er med förslag om kvällen, jag funderar dock på en vit helg, men man kan väl ha kul ändå, eller?



Anything that's worth having is sure enough worth fighting for.

Godmorgon fredag!


Eller godmorgon förresten? Min klocka ringde 5.30, då hade jag fått nästan 3 timmars sömn, vilket jag tackar min granne för.... Känner ilska, aggression, frustration och hela den biten..

punkt.

 


Jag är iallafall på jobbet nu, har bara 4 timmar kvar! Yeaah! Sen måste jag nog hem och decka i sängen ett par timmar innan jag springer rundan.. eller så springer jag först och deckar ännu skönare efter den? Det tål att fundera på.


Nyss kom det upp ett gäng medlyssnade, vi är 3 st på detta plan idag, (alla andra jobbar kväll) ingen är gladare än jag att det inte funkade att synka in ett till headset... så jag slapp, to bad. dem pratar ändå konstigt. 


Helgen då? Jag vill göra allt och ingenting på samma gång, ngn som har förslag på hur man får ihop det på ngt coolt sätt? :)


Lunch om en timme, nuu kör vi!



Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt.


Okej då "träffar" jag någon.

Det blev en kombo av joggning och pw, 2 timmar tog rundan och jag tror att jag inte ska ta en sån låång runda på tom mage igen, för det var svårt att hålla sig pigg  och ha kvar energi så länge.. Men man lär sig ngt nytt varje dag!

Har precis lagat en god soppa och nu är jag trött, både i kroppen och huvudet!


Jag lovade er ett inlägg om ett lite konstigt beteende jag har....

Jag äter eller oftast dricker saker jag egentligen inte tkr så mkt om, jag kan till och med bli sugen på sånt som jag egentligen inte är såå förtjust i. Jag har även en tendens att vilja "lära mig" äta och dricka sånt som jag anser vara mindre gott.. jag är en sån person som aldrig skulle använda ordet "äckligt" och "mat" i samma meningen, det kan vara mindre gott, men mat är aldrig äckligt.. Kan bli sur på folk som säger att mat är äckligt, eller jag tkr att det är personer med dålig uppfostran, man ska uppskatta att man får mat.. tkr jag!

I somras lärde jag mig dricka te, jag tvingade i mig det, flera ggr om dagen på jobbet (självklart helt "rent") ska jag ha mjölk och ett ton socker i så kan jag lika gärna strunta i det, nu dricker jag te och gillart starkt! Jag försöker just nu från och till att lära mig dricka kaffe, det ska ju också vara svart såklart, annars är det helt onödigt. Men kaffe är inte så gott, men man bli ju pigg, fast sen jag drack det kl 21 på jobbet och inte lyckades somna förrän 3 på natten så har jag varit rätt försiktig med det. :D
Jag äter soppor nu som jag inte kunde tänka mig förut.. jag egentligen har lite svårt för varma drycker.... Ibland kan jag även bli sugen på svamp, typ stekta champinjoner, fast jag tkr att champinjoner är jättesliskiga.. hm.

I tisdags i linkan var jag törstig och vi gick förbi en kiosk och jag sa till lisa "jag ska nog köpa en ramlösa, bara för att jag inte tkr om det" mkt riktigt så gjorde jag det, en smultron, och jag drack upp hela, har supersvårt för kolsyran, men jag håller på att lära mig det med. ;P

Är detta ett normalt beteende? :P



Nu ska jag vila mig lite, sen träffa Lisen och Lina för att laga middag och fruktsallad om jag får som jag vill.. sen ska vi se ngn mysig film i regnrusket!



Jag och Lisa en regnig sommardag förra året.




Ha en mysig ledig dag hörrni!


Idag är vi lediga !

Vilken härlig och mysig ledig dag man vaknar upp till! Spöregn, grått, kallt och så lite mera grått... Gud vad mkt roligt man kan hitta på... typ, bädda ner sig i soffan och kolla på 17 filmer... det kan dock vara mysigt också, men då måste jag ha sällskap, LISA?
Men först och främst ska jag ut på en joggingrunda, timmen i skogen i spöregn kan vara rätt skönt när man får komma hem och ta en varm dusch och sen hoppa i myskläder! Dock ska jag försöka få med mig den här lilla godingen....

Gissar att hon sett att det spöregnar och försöker gömma sig.. :P



Vad gör alla andra idag? :)
Jag har inte långledigt som många andra, vilket nog är tur för jag skulle ganska snabbt krypa på väggarna, speciellt nu när jag är rastlös och i behov av sällskap 24/7.



Jag funderar på en kryss, 5-7/6, magganreunion!!




Sist hade vi ju så himla roligt!






Emma, Sandra och förhoppningsvis Carro. Någon mer som vill joina? :)

 

 

Nu kan jag inte dra ut på det här längre... på med löparclothes! Vi hörs säkert senare.


Trött tjej och meeting



Jag vet en tjej som försov sig idag..



Är det inte märkligt? Jag började jobba kl 15.15 idag, skulle ta bussen 13.45, tänkte inte ens att jag kanske mot all förmodan skulle behöva ställa min klocka, så det gjorde jag inte heller, jag hade planerat en timmes joggingrunda, en lång dusch, en god och ännu längre lunch och sist men inte minst gå ner med lilla Maya till jossan, allt detta INNAN jag skulle gå till bussen.. Jag vaknade kl. 12.40 och fick lite halvt panik när jag insåg att jag inte såg fel och att det inte är ngn luring som har ställt fram klockan utan att jag faktiskt sovit som en liten gris till tjugo i ett... Jag hann äta pannkaka lite snabbt, klä på mig, fixa matlåda (måste ju ha det nu när lunchen bara är på ynka 30 minuter), dra på brillorna och knalla neråt med min lilla busunge.. Sen satt jag på bussen med nrjs webradio på högst volym (EMMA, jag är sjukt trött på min/din musik nu:P)
Väl inne på jobbet började dagen med en timmes möte, teammöte eller veckomöte, spelar egentligen ingen roll vad vi väljer att kalla det, men jag har svårt att bli peppad av ett sånt möte (vilket jag tror är grejen) jag blir snarare lite halvt sur, känner att det vi preseterar hela tiden "borde vara bättre" osv. Eller så är det bara min depperiod som spökar... :/


Nu var jag nyss nere på fyran för att kramas lite med min Carro, fick tigerkaka och salta bumlingar och ingen är gladare än jag :D Ibland är jag verkligen som ett barn.... tss!



Kommer ett inlägg senare om hur konstig jag är ibland. Tror och hoppas att ni väntar med spänning godingar! :P


Idag, osminkad och med mysiga kläder! snyggt!





C "jag känner att överanalysera stämmer sådär ruskigt bra in på mig"

S "Haha, det är inte längre överanalys. Det här är analysera sönder analys"

 


Hiphopare!

Det slog mig just att jag kanske skulle börja blogga, alltså på riktigt! Med minst ett inlägg om dagen? Och mkt bilder... För det är ju sådana bloggar jag älskar att följa... Själv är jag raka motsatsen, men man kan ju alltid bättra sig, right? :)


Ni får bara för att ni är så söta en bild på mig som hiphopare i stöten!
- stöten som förövrigt var grymtgrymtgrymt! grande finale 2011, here i come!


cool tjej!

 

 

Hoppas alla har en supermysig tisdag! :)
Eller som Frida sa förut till en kund "Ha en fortsatt trevlig måndagkväll!" :P


Kliar i fingrarna och bra dag i Linköping!

Jubbar för fullt just nu (för fullt är att överdriva fruktansvärt mkt) började 15.45 och slutar kl 22.15 och jag diggar redan våra 6 timmars pass! Tummen upp!

Jag har kommit in i en period (efter den här helt underbara helgen och veckan som passerat), så känner jag mig ensam och övergiven och jag behöver ha sällskap dygnet runt, annars blir jag ledsen!
Lisa och jag bestämde igår att vi skulle ta en trip till Linkan idag... Jag slutade kl 22 igår och ringde direkt upp Fisen och frågade om jag fick komma och sova hos henne,  (KAN INTE SOVA SJÄLV) kom dit kl 23.20 typ och då lagade vi snabbmakaroner och höll på att skratta ihjäl oss i köket! Lisa, jag älskar dig, du är världens bästa vän.

Sen gosade vi i soffan och pratade om allt! Sen bäddade vi ner oss och när Lisa tillslut fick liv i mig i morse tog vi en dusch och drog till lkpg, knallade genom hela ikea på 35 minuter, käkade jäkla god mat på chili och provade endel konstiga kläder.. :D Fick med mig ett par shorts/tajts/vet ifan vad det heter, ett örngott och en mascara och provade även 7 olika läppglans som jag dock inte köpte... :P

Vidare mot stan lite för fort, med lite för hög musik och med en nickokick som på samma gång som den gjorde mig skönt yr, även gjorde mig illamående, men jag gillade läget och sjöng lite högre!


Mitt kli i fingrarna beror nog på att jag känner mig ensam, övergiven, ledsen, naken, exposed, rädd... ni vet.

Jag vill göra något HELA tiden, jag vill till liseberg, jag vill åka på en roadtrip, jag vill ha sommar och planer men på samma gång vill jag inte ha planer för då går det så förbannat fort, vi måste få in en spontankväll i sommar, fast fan, då blir den inte så värst spontan om jag redan nu börjar planera, f-ordet också!


Några bilder från fredagen...
Sen en liten fråga, hörde diskussionen på radion förut, är "NÅGRA" ett visst antal? vilket isåfall?


Chefen & jag. ;)

Bästa



Dsssons


PARTEEY! :D


MASSA bilder på fb för den intresserade!


Back to work!


Och ni som vill hitta på ngt kul, vad som helst, vi kan dra vart som helst, i helgen? jag är ledig från fredag 14.15-tis 08.00. JAG VILL GÖRA NGT KUL! bomba mig med förslag... (jag ska egentligen vara glad om en person kommenterar, men brainstorma och köör!)

haha puss på er!


Lina sandberg också...

Hon drog visst igår, flyttade till Vimmerby och har tänkt hålla till där hela sommaren.... Fick inte ens säga hejdå :(




Jag och världens bästa Bella i fredags!
-jag saknar dig redan!





Fruktansvärt tomt i sängen inatt! :(



Nu tar jag min fina cykel och rullar ner till lilla blå och möter upp Fisen där för en god lunch!
ciaao!


Helt överumplad av känslor!

Jag har tusen olika känslor inom mig, jag är förbannat jävla glad;

-för att Lunds mysigaste varit och bott hos mig
-för att bästa Bella är varit hemma över helgen, vilket firades med grym fest i fredags och ikväll söndagsmyser vi på järnvägsgfatan
-för att även Simon var hemma från Varberg och joinade på partyt
-för att Lina är hemma från stöten och även hon var med
-för att jag har världens bästa omkring mig helt enkelt.

Jag gråter krokodiltårar;

-för att snyggingen åkt hem och inte håller om mig hårt på nätterna längre..
-för att Bella åker i morgon igen och jag kommer sakna henne (om möjligt) mer än innan
-för att Simon också åker tillbaka...
-för att i morgon är det helt jävla vanlig vardag igen


Jag vet helt enkelt inte om jag ska skratta eller gråta, igår grät jag, mkt.. Men jag önskar att jag snart kommer kunna se på det hela med väldigt positiva ögon, att JÄVLAR vilken vecka och helg jag haft, istället för att vara ledsen för att bli lämnad igen..

Tiden går alldeles för sakta när man längtar efter ngt/ngn, men tiden går alldelesalldeles för fort när man väl är där, men det som känns helt underbart är att vi tagit tillvara på tiden, ordentligt, vi har nyttjat den bra helt enkelt.




Nu ska jag på fotboll med min bästa, jag fortsätter kanske senare, vill även slänga upp bilder som ger mig ett leende på läpparna men en sjuk klump i magen.



Farligt att träffa underbara människor, men att sedan lämna dem. Ju bättre det är, desto jobbigare blir det att lämna dem igen..



All kärlek till världens bästa vänner!




RSS 2.0