Jag är påväg till min snygga, bästa vän! V...

img_6284 (MMS)

Jag är påväg till min snygga, bästa vän! Vi + fina Lina ska gå en långpromenad, Linis ska massera mig och sen ska vi laga god middag. Nattar över hos henne och åker hemåt lagom till jag börjar jobba i morgon. Såhär skulle alla måndagar se ut..  Snacka om att må bra! :)


Daydreamer

Tjooho!

Lite tunt här igår! Jag var ledig och spenderade min dag bra genom att äta en god frukost, knalla upp till polisstationen med syster, 3 jobbiga vovvar (Issa och jag blev väldigt osams) och en bebis. Jag skulle förnya mitt pass.. vilken jävla dum idé! Eller egentligen en jävligt bra idé eftersom mitt faktiskt gick ut för 2 veckor sen... Men jag kommer aldrig på dessa 5 år som jag tvingas ha detta att vilja visa det för ngn... Jag kommer inte ens i Thailand i passkontrollen vilja visa det.... ÄNNU mindre i Sverige, på arlanda... helvete vad dålig bilden blev, jag var svettig, blank i ansiktet, stod och tittade upp när hon tog.. jag skrek rakt ut när hon sa "såhär kommer det se ut och ni vet när man får se det på skärmen... jag bara "MEN GUUUD, så bilden ser ut" varpå tantjäveln säger "jag tyckte att det blev jättebra" sen gick jag runt och surade resten av dagen för den där helvetes bilden. jag betalade ju 400 spänn för just den bilden. fan fan fan! Nu måste jag skaffa ett leg, där bilden blir bättre iallafall, så jag slipper köra på pass vid alla tillfällen jag kan tänkas behöva bevisa min ålder, systembolag och krog, typ. 400 spänn till bara för det. aaaah!

Trots dåligt humör knallade vi vidare upp till folkparken, vi trodde att Vilde ville gunga, där trodde vi fel. Han ville titta på alla andra barnen och Linda och jag hade nog roligare än Vilde.. lite synd. Sen gick vi hem, fick mat och sen tog jag med mig bebis hem till andra systern. När jag kom upp för trappan med en snarkande Vilde på armen blev moster nr 2 ganska överraskad... Den minen skulle jag kunna betala dyrt för att se oftare.. "Neeejmen, är beeebis meeeeed, ååååh vilken överraskning" hihi, det gjorde vi bra Vilde och jag! :) Så vi busade och myste och sen kom Vildes mamma och hämtade honom. Då lagade Jossan och jag mat! Nyttig fredag mina vänner, Kycklingfilé, broccoli och majskolv. huuur gott som helst, dock var majsen för söt. Även att det inte alls smakar som vanlig majs så klarade jag inte riktigt av det.... hmm! måste lära mig tills thailand ;) Sen skar jag upp en mango till efterrätt! Lite duktig jag kände mig! Vi gjorde dipp och skar gurkstavar och morötter till snacks, men jag blev för mätt och för trött, så jag gick hem och sov istället..

Idag jobbar jag! Hade tänkt ta en promenad innan jag började, men hade fått lite fler blåsor över natten och jag var riktigt snorig! Och trött.... Så jag låg kvar till kl 9 istället.

Nu sitter jag och äter honungsmelon och kikar på nelly.com, både rea och nyinkommet! Livsfarligt men alldeles underbart! :D



Nu måste jag fortsätta jobba!


Vi hörs sen!

27/10

Ramlade in hemma runt kl 17, deckade i sängen och sov en timme, väääälbehövligt! Nu blir jag upphämtad av storasyster för storhandling med henne och bebis! :)


Bjussar på ett smakprov från Oslo!








Vilken resa!!!!



Nu måste jag springa! Men vill bara påminna er om att igår var det exakt 3 månader kvar tills vi åker till paradiset! OMG! Det pirrar i magen när jag tänker på det!!!




puss på er


Fortsättning följer..

Nu är jag hemkommen från middag och mys! Jättegod mat, verkligen! Rosa bandet galan och bonde söker fru :) Emma och jag gick förbi galan på vägen hem i regnet då dem håller till precis bredvid mitt jobb och ungefär 1 minut ifrån linis. Jag diggar grejen med en jäkla massa bhar som är upphängda mellan flygeln och värmekyrkan! Hörde jag att dem samlat in 300 000 på dessa? Jag tror det, grymt! Och hade jag vetat så hade jag lätt skänkt minst en bh också!



Men jag har lite fler bilder att bjussa på ! Från gamla och lite nyare fester, kul tkr jag! :P




Galen visfestival!



Om man tittar uppåt till vänster så ljuger man! Visste ni det?



Vi ljög endel den där helgen, jag och Emma...




Sen var jag på fest med två favoriter! Och alla blev så stört fulla, helt galet.





KRYYYYSS! sjukt roligt!





puss!




Lite brun sådär på nyår efter thailand!


Dee eee feeest nuuuuuuv :D







En annan jäkla rolig kväll!


Nyklippt!








Sammanfattningsvis kan sägas att vi spenderar endel tid tillsammans, jag och min bästis! :) Det finns tusen bilder till! Men ville bjussa på ngr iallafall! En annan dag kör vi Oslo-race, det lovar jag!


Nu ska jag krypa ner i sängen, upp och hoppa 6.30 (hur kan jag tro att jag kommer gå upp då när jag ALLTID ställer fram klockan och går upp typ 15 minuter innan jag börjar? ) Jaja, i morgon slutar jag iallafall 16.30 och sen är jag ledig fredag! Funderar fram och tillbaka på hur jag ska spendera min morgondag och fredag, mys med ett par fina tjejer är ett alternativ, ett annat är att storhandla, städa och fixa hemma och kanske vila? Kanske behöver det för att orka jobba helgen, om det inte är så att jag vaknar i morgon och min hals känns len och härligt igen och jag är pigg som en nötkärna, vi kan väl hoppas så iallafall?





Godnatt och puss från mig! :)


Mysvecka!

Eller kanske lyxvecka? Jag börjar dock med att klaga lite, mitt halsont har fått mig att ligga sömnlös på nätterna och jag har varit så nära gråt att ni inte kan förstå. Jag har aldrig i mitt 22 åriga liv haft såhär ont i halsen, jag har sår som varar på halsmandlarna, blåsor i hela munnen och gommen och det känns som att halsen, eller hela jag pga halsen snart ska gå sönder.. Dock blir det mer och mer lindrigt och det tyder väl på att det håller på att gå över, men fyfan rent ut sagt, vilken smärta, trodde det var omöjligt att ha så ont... Men då jag inte för tillfället har feber så tror jag inte att det är halsfluss och funderar därför på om det är värt att ens gå till doktorn? Vi får se hur det artar sig!


Men tillbaka till det min lyxvecka! Igår blev jag bjuden på god mat hos min bästis, vi strosade på ica, var inte sugna på ngt men bestämde oss tillslut för en pasta med en strimlat kött- och kantarellsås! Riktigt gott! Till efterrätt fick det bli glass, allt för att halsen ska lindras! :)
Vi diskuterade även Thailand, killar, plugg, städer osv! haha! Gick hem ifrån min bästis med ett leende på läpparna! haha! Hade då även med hennes minneskort för att få alla oslobilder och jag lovar er att jag tog fler! OMG vad mkt fester vi varit på tillsammans... helt stört mkt bilder! Ni ska få se ett urval.. ;D

Men iallafall, jag kom hem från jobbet för snart en timme sedan och jag har ägnat den tiden åt att betala räkningar, inte superkul men med tanke på hur mkt jag faktiskt fick över så är jag glad iallafall! wiihoooo!
Ikväll är jag och Emma bjudna hem till fina Lina som ville bjuda oss på "tömma-frysen-käk" då hon ska flytta ifrån oss igen... Men hur söt är hon inte? :) Så det blir god mat och mys där ikväll, precis vad jag behöver !



Nu kör vi lite gamla bilder tkr jag!


PÅ RIKTIGT?!?!? Hur äckligt brun.. jag går och dör nu!!!!!


En rolig kväll förra sommaren






Ne fan jag hinner inte mer!!! Dinnertime!! Hemma skapligt så då ska ni få se mer !



puss!

Min systerson är inte som alla andra bebis...

img_0830 (MMS)

Min systerson är inte som alla andra bebisar! Men det är just därför jag älskar honom så obeskrivligt mkt! Den här dagen är både bra och dålig, halsen is killing me, men positivt är att jag kan sitta HELT tyst hela dagen på jobbet och spara rösten. Min rygg is killing me, men positivt är att jag och Lisen gick upp kl 8 idag för att åka till fina lina och få välbehövlig massage, nu gör det ont så jag knappt kan röra mig, men jag vet att det gör gott, som fan! Annars är det väl bara helt bra saker, jag får jävligt bra lön, jag blir stolt över mig själv, glad över all övertid jag tog och känner mig nu helt lugn vad gäller pengar inför resan! Nu är jag bara jävligt pepp på att bli frisk, kunna träna och bli fit och åka till PARADISET ! Aaaaah, lycka!!


pics!

Nu är jag fixad och har knäppt lite bilder (med iphone som vanligt:P), jag tänkte att ni skulle få se några stycken!





Nu springer jag iväg till bussen!


Ta hand om er!


Soool!

Tog nog ett ganska bra beslut igår, stannade inte till i viken på vägen hem från västervik utan jag följde med enda hem till norrpan, jag var SÅ trött och min hals började verkligen balla ur... Och det känns av fortfarande idag, jävlar vad ont det gör! jag pimplar te och hoppas på det bästa!


Startade dagen med en stadig frukost, en stor tallrik havregrynsgröt och två äggvitor! Och nu te, te, teee!


Om ett par timmar hoppar jag på bussen till viken iallafall, jag ska ner till min bästis! :) Jag smsade just med henne och även Linis, lagom slitna flickor! 
Men vädret är strålande så jag SKA få med mig henne ut på en lååångpromenad i solen, bara så du vet hjärtat ;)


Nu ska jag fixa mig lite och titta på repriser på tvn.


Jag hittade just denna bild....

....och jag kan absolut inte komma ihåg att jag hade sådär långt hår! oh my!



Men jag trivs med mitt korta! Mkt bättre!




Jag nattar hos bästis ikväll så vi hörs nog inte förrän i morgon.



Ha en grym söndag i solen, för det ska jag!

22/10

Maten är smält och nu inväntar vi fika, kladdkaka, grädde och bär.. nam nam! :)

Lisen taggar mig för fest! Blev ingen middag med Anki, som egentligen var tanken, då hon ställde in i sista sekund! Tråkigt!
Lisa däremot hon tkr att en kväll liknanden den för en vecka sen vore grymt, det tkr jag också!! Frågan är om man får ha så höga förväntningar, kanske inte? Vi föll i asgarv, jag och bästis flera ggr under vårt telefonsamtal förut när vi såg tillbaka på förra helgen!! Vi var some crazy asses! haha!


Nej, dags att ta en titt i resväskan och det finns ngt potentiellt till kvällen.... Såhär ser jag iallafall ut idag







Men guuud, nu hittade jag gamla bilder! Nostalgi. Jag slänger upp ngr sådana också ! :D


3 MÖRKhåriga systrar :)



Jag och mina bästa!



Jag och emmsi hade roligt på en gammal hederlig "Frida&Fredrik fest"



Jag och finaste! Stört spårad kväll! I stil med förra helgen! OOOOOH MY!






Puss påer !


Nu åker systrarna Berg Johansson och Vilde...

img_2761 (MMS)

Nu åker systrarna Berg Johansson och Vilde Andersson till Västervik och hälsar mamma och Micke! Det blir mys! Vi hörs senare.


Idag är jag bebisvakt åt världens sötaste ...

img_0052 (MMS)

Idag är jag bebisvakt åt världens sötaste badpojke! :)


20/10

Godkväll torsdag! Jag trodde att det var måndag, men inte det inte...
Dagen började bra, välbehövligt och lång samtal, 10 kg lättare (I WISH!!!!) när jag gick därifrån, skönt!

Sen fortsatte inte dagen så bra, jag blev helt febrig, fick huvudvärk, började se suddigt osv. Det är någon jäkla influensa som spelar mig ett spratt, för nu mår jag rätt bra igen... Den liksom kommer och går.. Men jag härdade iaf ut på jobbet, gick hem och deckade i soffan och nu har jag precis klivit upp ur ett bad! Jag är extrem, jag vet.

Det är några helt klockrena dagar eller snarare veckor som seglat förbi sen vi hördes ! Jag hade det AWESOME i Oslo, jag älskar Oslo och med världens bästa vänner kan det inte bli annat än succé, icke sant?! :)

Vi har planerat en Thailandsresa, som trots att vi är många och starka viljor kommer bli grym! Jag ser fram emot det så fruktansvärt, det kommer bli bäst, med världens bästa tjejer! :D LYCKA!


Världens bästa! På vår lilla Oslo-trip! Vi tog skolfoton och körde självklart "FRUKTSALLAD" haha! Det finns 100 av dessa och jag väntar tills jag får alla så ska jag trötta ut er med roliga bilder :)




Sådär sura som vi ser ut var vi absolut inte, detta var en PANGKVÄLL! :D


<3!


Dag 2 i Oslo! Det koooooommer mera, en annan dag :)




I lördags var väl planen egentligen mys.. Men är man effektiv så hinner man både mys och fest ;D
Styrde kosan mot Valdemarsvik, stannade till på jobbet hos mamma och kramades, åkte vidare till landet och paps,
där åt vi massa mat och myste! Sen började jag fixa mig för fest och åkte ner till Lisen! Där var det spel, lek och skratt och
senare blev det dans, sång och massa shot.. OMG vad vi spårade! Iaf Lisa och jag! haha herregud! Men det var den roligaste
kvällen jag haft på LÄNGE! Lisa hade bara fått recensioner som sa "outstanding" och liknande av gästerna som var där! haha och det var precis så!
Gaaaalet bra!!

Jag har bara fått 3 bilder, men jag bjussar på dem tills jag får fler.



Nej jag gråter inte, men jag har en tendens att se ut så när jag tagit några mintushot för mkt......




Nu är jag hungrig! Behöver ingen matlåda i morgon då vi ska bli bjudna på smörgåstårta eftersom vi är så jävla grymma!
Så jag får se om jag orkar äta ngt ikväll.


Jag tkr att vi hörs i morgon, hoppas det låter bra i era öron!

Hade visst en till! Färdigsminkad för en s...

img_2593 (MMS)

Hade visst en till! Färdigsminkad för en stört rolig fest!


Jag tog visst EN bild i lördags! :P jag va...

img_9964 (MMS)

Jag tog visst EN bild i lördags! :P jag var på den roligaste festen på länge! Och på bilden; världens bästa kille! Så fort jag får bilder från Oslo och helgen så ska jag uppdatera men nu är jag helt opepp på att skriva utan fina bilder och det finns flera hundra av dem! Så vänta ni bara :)


Födelsedagsmiddag hos fina! :) mysfredag p...

img_8649 (MMS)

Födelsedagsmiddag hos fina! :) mysfredag på hög nivå med bästa vänner!


Vaniljbullens dag vare va?

Köpte med vaniljbulle till mig och fina Jessica till jobbet, och då snackar vi inte vilka vaniljbullar som helst, dem här var grymma, det var liksom som på weinerbröd sånt i mitten, i bullen! Stöööört goda! Sen gick dock min fina från jobbet, hon var sjukis... me sooo sad!
Fialottan tål ju inte kanel och det är alltså förklaringen på att jag tog dessa underverk till vaniljbullar istället för kanelbullar.


Skapligt trött nu och tror faktiskt att jag är HELT ensam i hela byggnaden... Är bara vi på chatt som slutar 20.45 och endast jag som stänger idag.. scaaaary..

I morgon kör vi långpass 7.45-18.30! bra skit! ledig resten av veckan (om jag inte tar ett extrapass på torsdag vilket jag inte beslutat än) och vi ska till OSLOOOOOOOOOOO! Jag taggar sönder snart! Kommer bli fett kul!!






Tog bilderna precis.. Det är ingen pigg tjej ni har att göra med, så mkt kan vi väl komma överens om?

:)

Åh, vilken härlig helg som passerat, dock lite för fort! 

I fredags myste systrarna och bebis till det med god mat och film, hur trött som helst så gick hem och deckade ganska skapligt, skönt.

Lördag, jag började mig med att ta en lång sovmorgon, god frukost framför tvn och mötte sedan upp Emma för en solning och en tur på systemet för att fylla upp kylen inför kvällen.
Lina anlände runt klockan halv tre och vi skitsnackade väl lite för länge så det blev stressigt med dusch, fix och mat.. Sen kom det finbesök från huvudstaden, fina Emelie ringde aningen förvirrad när hon klivit av bussen.. sötnos! Roligaste var när hon skrev på spårvagnen "Ska man plinga?" och jag svarade "haha, gör det för säkerhetsskull" och hon svara "haha, fett kul" hahahah! jag skrattade typ högt på vägen bort till hörsalen för att möta upp.

Vi laddade upp med lite skitsnack, cider och lite gott käk, fixade sedan oss och sen kom Lina Sandberg också hit, ganska snart knallade vi vidare till Emmas ungkarlslya :D Hur mycket killar som helst droppade in och vi blev väl 20-talet individer i emmas lilla vardagsrum :P Men det var kul! Riktigt roligt tyckte jag! Dock var vi dåliga på att ta bilder som vanligt..... inte okej.

När klockan blivit mkt så gick vi vidare till trappan och karateklubben, där det var bra med folk och en hel del kända ansikten, riktigt roligt!
När klockan blivit 3 så blev det mc donalds och gå hemåt och krypa ner i sängen och nanna gott!
Igår var vi lite trötta och slitna, men inte jättebakfulla, vi mötte upp Emma för käk på en ny restaurang, JÄTTEgott! Dit ska jag gå igen, snarast!
Sen köpte vi med oss massa godis och gick hem och myste. Först gick Linas buss hem och sen följde vi Emelie ner till stationen och hennes buss..

Sen var min energi slut, Emma och jag satt utanför mig och pratade framtid, i ngn timme och sen gick jag upp och myste ner mig i soffan och där blev jag kvar, hela kvällen!

TACK fina tjejer för helgen! grymt kul! Och Emelie, du och jag ses snaarast igen! Kanske redan i Oslo? ;) hihih! :)
OSLO, som jag förövrigt längtar ihjäl mig till! Jag är inne i ett lyckorus nu, det händer så himla mkt kul nu!!!!

Idag var det tungt på jobbet, jag har varit trött i huvudet, ögonen och även i kroppen men jag slutade för två timmar sedan och sen jag kom hem har jag tagit hand om ett BERG med disk, lagat egen panerad torsk och potatismos och precis ätit. Stöört gott, ska aldrig mer köpa färdigpanerad, jag är ju grym på att panera! haha! Nu har jag matlåda tills i morgon också, hur bra som helst! Annars äter jag oftast ingenting på jobbet och det blir lite fel om jag ska träna efter jobbet... Jag är dålig, idag åt jag typ 5 godisbitar, det var min lunch. inte okej.




Nu har jag intagit ryggläge i soffan, ensam mamma söker för tillfället och jag kommer ligga kvar här och se vad som bjuds ikväll. Sovmorgon i morgon, blir bra. Kanske börja dagen med en löparsväng på bandet? kanske, som sagt... :)




Snodde faktiskt en bild från Emelie från i lördags... fler hittar ni hos henne och hos Emma.



Fina Emelie och jag <3!


RSS 2.0