.

Finns inte ord idag, men jag tkr att bilden är både jävligt snygg, sjukt rolig OCH den ger mig minnen!!



Bella, jag säger bara FISKE!! :D


Dock var helgen bra!


Lördagen var en vääldigt rolig dag, började med att fixa nailsen hos Lina, jag blev/är SÅ nöjd, dom är snyyygga!!
Sen åkte jag till Familjen Pettersson/Lenper där Rödin höll till och det grillades för fullt! Så det blev jättegod mat, massa vin och riktigt många skratt!!
Sen började vi med alla dessa lekar, så hiiimla roligt hade vi, (eller iaf jag) Så mkt har jag inte skrattat på läänge!! Sen D-ssons för lite shake, där det också var riktigt trevligt, med vissa 35+ undantag (HJÄLP!!) och bråk med sis. :(


Söndagen vaknade jag bredvid fisen, jag mådde sämre än sämst och gömde mig bakom mina solglasögon..... Match på grännäs, god mat och myys bestod dagen av.!

Sedan begav sig Lina och jag mot Västervik, mys och skratt och ff ( HA HA ) då mamma och micke var på kryssning :)
När jag slutade kl 4 igår så kom fisungen och hämtade mig, vi åkte ut till lysingsbadet och gick runt där på området och bara njööt av vädret, SÅ fint det är därute... Sen åkte vi runt och kollade på nybygda hus och suktade lite.... Tillsist åkte vi och köpte varsin sallad och gick ut längst ut på piren och satt oss bland fiskmåsarna... :) Efter det blev det en film, eight below, jag varnar alla hundälskade ( som jag själv ) att se den, då jag höll på att gråta ihjäl mig...... men den var så jääkla bra!! Maya och Max hette två av hundarna.. bebisaaar!!
Efter filmen gick vi en promenad bort till gästhamnen och även där finns lite sjuukt snygga nybygda hus, JAG VILL OCKSÅ BYGGA HUS!!! Sen däckade vi i sängen till ballar av stål och fick oss ngr goda skratt..! :)

Idag vaknade jag med vidrig huvudvärk och efter det har det bara gått utför... :( Mår inte bra :(


Snart är det AA! favvoprogrammet!!


Puss på er, eller nej förresten, jag kanske smittar.

FUCK OFF!

jävla illamående, huvudvärk och hoosta, jag hatar er alla tre!!!


Inatt drömde jag att jag blev "sams" med min "ovän"... kändes väldigt konstigt när jag vaknade... jag hatar känslan av att ha en ovän, det tar mkt energi. Egentligen skulle jag bara vilja tycka om och acceptera alla här i världen, men det kanske inte går? Vad tror ni?


Bergsläktet har sitt underbara humör! har jag hört ett antal ggr sen i lördags....
Jag föredrar dock när vi håller ihop mot resten av världen, framför nästan slagsmål mot varandra.... Som jag skrev, "vi ska vara rädda om varandra!" :/ <3


Nu ska jag bädda ner mig IGEN, måste må bättre, nununuu!


En kort och koncis uppdatering, mer sen om jag känner mig piggare!

VEM läser mina tankar!??

Erkänn nuuuuu!!! Är det ingen som läser mina tankar så är det helt sjuka sammanträffande, men nej, NGN läser mina tankar, jag vet att det är så!

Igår hände det.. och i förrgår!

Ni vet min bild om att man faktiskt behöver uppskattning när man gör så jäkla gott man kan, jag fick det, *2! Jag är JÄTTEtacksam och jag mådde genast så mkt bättre..! Tack!
När jag kom till jobbet på morgonen och satte mig vid datorn så for det genom mitt huvudet "vem faaan har sagt att jag behövde uppskattning? när det endast fart runt i mitt huvude i ngr dgr..." skumt!

Igår eftermiddag låg jag i soffan hade 95% fullt i inkorg så jag kollade igenom och raderade x antal sms.. stannade på Johanna löfgren och tänkte en stund på henne, att vi inte setts på sjukt länge, att vi skulle äta middag när hon fyllde år, i början av mars OSV.... bläddrar vidare, stannar på Marcus, har ett sms från honom som är sen 3 månader tillbaka, jag funderar ett tag och jag kmr fram till att det är sist jag "pratade" med honom... tänker i banorna att vi nog inte kmr att ses mer och att det var snart ETT ÅR SEN vi sågs på stadiumfesten, den helt sjukt roliga festen!!!! 

Jag kör sedan ett stenhårt spinningpass, kommer hem, får ett sms, det är johanna löfgren, som vill ses osv...! jag tänker WHOOOOTCHHHHH! vad hände här?! vi bestämmer iaf att vi MÅSTE ses innan hon drar från sweden...! :)
Sen ligger jag ännu en gång i soffan;D ser klart på Australia som vi började se på i förrgår, extremt sevärd, så bra! sorglig och världens sötaste lilla negerpojke, jag vill HA!!! :D Sen går jag och lägger mig och vaknar av ett sms... det är från Marcus, han skriver "Snart är jag i norrköping!:)" jag tror liksom inte min ööööööööööööögon!!!!! vad fan är det här !?
Av min förvåning kan jag inte direkt somna om och får då ett sms till, från Morgan, han ska troligtvis till norrköping på valborg!!!!!!! :D Vilka goda nyheter!


Idag är det fredag snyggisar, bara så ni vet :)


SB!! Vill dit nu!!!  KÄRLEK!

12 eller 13, what different does it make?

MÅSTE, eller nej, jag vill, berätta en jävligt patetisk sak som "hände mig" igår...

Jag loggade in på bdb som förövrigt inte uppdateras sådär fruktansvärt bra, bara lite bättre än blorren... IALLAFALL, jag hade fått 7 st kommentarer på bilder... OJ, tänkte jag och funderade vidare, "visst att jag la upp 2 st bilder idag..", men jag hade alltså fått kommentarer på 7 st olika bilder.... Jag kollade upp det och upptäckte att det var en liten, väldigt liten pojke, han var född år 97.. han är alltså  T O L V år.... han hade skrivit och frågat om jag var fotomodell, att jag är HETT, och mer där till.... sen skriver han på privata meddelande att han vill "adda mig plz" sen får jag direkt ett till... där det står "förresten jag är 96:a" Vad tänker jag ??? "JAAAAAAA, han är BARA 7 år yngre, jag tar honom DIIIRR!! eller nee va??...... jag skriver som svar "Förresten, jag är 89:a!!" och hoppas att han förstås vinken.. han har iaf, EJ svarat på det.... :D

Men alltså HALLÅ!?! Vad händer!!! Frågar ni mig så borde inte ens en 12, eller JA 13 åring sitta vid datorn, vad barn för helvete och försök inte "stöta" på ngn som är 20! jag blir frustrerad på denna värld ibland..
Samtidigt som jag skrattar åt mitt svar till snorungen, HA HA HA HA!


Jag måste bara skriva en sak till om barn!

Häromveckan när jag gick igenom stadsparken (där det finns en lekplats) så ser jag tre tjejer, kanske i 12 års åldern också, de leker på en stooor grej som ser skiitrolig ut, en tjej sitter på ena sidan, en på andra, dom flyger upp och ner, skriker och skrattar... min tanke är "FAN VAD KUL!!!!" Tjejerna får syn på mig och en av dem säger ganska högt "fan vad töntiga vi ääär!!!"
Jag tänker såhär, ngt som är TÖNTIGT är att inte vara barnslig, det är TÖNTIGT att inte våga vara töntig.... jag hoppas innerligt att jag har mitt barnasinne kvar vid 75 år.... detta är så typiskt barn, som inte vågar vara barn, utan vill verka SÅ vuxna.... Fast jag tror man växer ifrån det och helt plötsligt vill man vara barn och jävligt barnslig!


Nu ska jag äta lunch!


Brutalt!

Är ett ord jag sällan använder, men idag tänker jag göra det, jag är nämligen brutalt trött, helt sjukt sliten och segare än segast... Jag vill bara soooooooooooooova nu, men jag är helt enkelt för trött, för att sova!!



Från en trött, ful och opeppad Carro på jobbet....



TILL en jävligt pigg, fräsch och sjukt peppad Carro, påväg till feeest(otten) efter väldigt mkt och god sprit!!


Fan vad jag hyllar nu för tiden, men det blir en till, BRA SPRIT, riktigt dyr och fin systemsprit, jag är förvånad över att jag mådde SÅ bra dagen efter och våra drinkar var ju ruskigt goda!! Sprit is the shiit!


Dock är jag idag VÄLDIGT, väldigt sliten efter en 2 dagars.. Men jag har bra sällskap..

bebis! :)


Är tydligen arg  på allt och alla idag.... haha

Men helgen var så himla rooolig så det är absolut värt det :)
Många kända ansikten, många skratt, många fina sånger för mig, väldigt mkt dans..
Ngr för fåå efterfester bara och ngr för få napp på spöööt! :D Sillen, Mörten, Abborren och gammelgäddan hittade dock varandra för en stund.... ;)  haha


TACK mina underbara vänner! <3 Älskar er!


Hejråå! :)

TJUGO!

Japp, helgen är "över", jag har hunnit med att fylla 20 år :D (igår). Jag skriver även här på allas fråga "Hur känns det?" Det känns INGENTING.... tyvärr. jag som hade velat ha ett hallelujamoment! :P Fast det kanske man kan kalla en två dagars, med världens bästa vänner? Jaa, det kan man!! :)

I fredags fyllde Cecilia 20, det firades med kalaaas med massa gott!! Mat, efterrätt, stark bål, massa sprit och ett riktigt gott sällskap, man kan inte vara annat än nööjd..! Vi sminkade oss och hävde i oss rätt mkt, sen kom richard och hämtade upp oss för att köra oss till stan, otten! Det blev en riktigt rolig kväll måste jag säga.. och när kl slog 12 så var det ju min födelsedag!! Allsång och massa kul och jag som gick fram till de flesta peeeps och sa "Jag fyller år idag" Bara för att få höra "jahaaa, men grattis" Patetiskt? nejnej.. fylla, kallas det. fylla och uppmärksamhet, de har ngt slags samband tror jag.... :D

Lördagen kom och alla mådde förvånansvärt braaa!!! Jag fick lite paketisar, som gjorde mig glad! :) sedan när kl blev två kände jag för liite mer sömn och slocknade rätt skönt, tills jossan sliter upp dörren och brister ut "CARROOO, DU KAN INTE SOVA MER NUUUUU!!" jag är skittrött och blir aningen sur (nejnej jag har inte ärvt mitt "morgon"humör från min älskade pappa) Men när jag sätter igång telefonen och upptäcker att kl är halv fem, blir jag ganska glad att hon väckt mig....

Det blev maat, dusch och sen kom simp och hämtade upp mig, och så de andra tjejerna... Vi styrde in mot stan och ljura, emmas place! Där blev det fix, crazy tärning och ganska mkt skitsnack :) Sedan droppade ngr grabbar in... Och vi lyckades få skjuts ner till hugo, jag hyllar Jakob!! :) Det var ganska lugnt på hugo när vi kom, så vi slog oss ner vid ett bord, proppade in snus, efter snus och drack karateöl och karatedrinkar... SÅ vi blev ganska snurriga efter en stund, wiie! Sen intog vi dansgolvet och jag måste säga att Kitty spelade riktigt bra i början, men det gick utför mot slutet, blev vääldigt konstig musik då.. Men jag hade riktigt roligt och jag hyllar även här Bellas och mitt hjältemod, jag hyllar världens sötaste johan, just bara för det, att han är så jävla sööt! :D jag dissar R och fegisar..... :D

Nu väntar jag med spänning på nästa helg, som SKA innehålla fiske.. ! :D



Jävla dålig uppdatering på sista tiden, MEN jag skriver bara när jag känner för det.... :) Dock har mkt roligt hänt på sista tiden.. men mina vänner uppdaterar iaf lite bättre om ni är intresserade.. Mkt fest har det varit, eftersom alla aprilbarn fyllt år... :) Men jag ska försöka skärpa mig lite, jag looovar..!


Puss på er! och hej huvudvärk!


RSS 2.0