Hej hörrni! Nu sitter jag på bussen påväg ...

img_1776 (MMS)

Hej hörrni! Nu sitter jag på bussen påväg till min Carro! Hon, jag, Alex och Angelica ska se på new moon och äta gott, för att sedan dra vidare på biopremiären av eclipse! :) hoppas alla har en underbar dag! Puss påer


Tisdag!

Häär är klänningen Linda
Price Maja Tunic SEK 149, Rut m.fl. - NELLY.COM

KLICKA PÅ BILDEN! Så kommer du till nelly.com och till den klänningen, den finns fortfarande kvar i alla strl (mellan xs-l) Hoppas du hittar nu! :)


Heej allesammans!

Hur är läget idag??
Jag spenderade en timme hos läkaren förut, märkligt att dem tar sig så mkt tid på lilla mig, trodde jag aldrig. Fick en inköpslista och ett par recept skickade till apoteket så bara att gå dit och storhandla.. det var ögondroppar, inhalator *2, tabletter, näs"pulver"? och sjukskrivning... (weej, noot).
Fick andas in ngt konstigt från en stor tub, för jag hostade så mkt, det skulle underlätta andningen och så, var hon sa efteråt var att man kunde skaka lite, här sitter jag, 3 timmar senare och tas väl för att ha parkinsson, INTE kul. skakar både inombords (känns som när man hackar tänder och hela kroppen skakar) samtidigt skakar händerna läskigt mkt och känner det även i benen, kände nu att till och med läppen skakar... Men det underlättade andningen, så det var ju bra!



Nu ska jag åka och bada, ni kan ju glömma att det går att sitta inne i den här värmen... sooo long!!!


Bakom mina solglasögon........

Döljer sig dem här... :D Funkar inte så bra med pollenallergi och linser.



Ciaaaao


Till Linda!

Åh, vännen gör såhäär, skrålla dig ner en bit här i bloggen tills du ser en radda olika klänningar som jag lagt in, klicka bara på den så kommer du direkt dit! Det är den i mitten på mittenraden! Köör hårt! :D


Arnold!

Godkväll!


Dagen blev om möjligt sämre än jag väntat mig.
I morgon ska jag gå till läkaren, håll era tummar för mig!

 

Linda! Tack för kommentaren! :) Klänningen är från nelly.com, kostar ynka 149 kr! så skyyynda om du ska hinna köpa en! :)





Jag blev just lite gladare, kom på att idag är det exakt en månad sen jag kände mig som den lyckligaste och mest stolta personen i världen. 28/5 var en bra dag! <3


Godnatt kära ni!


Det stavas ångest!

Heej hörrni!

Idag har jag ångest, en grym sådan, det gör ont i magen och jag försöker att sysselsätta mig med ngt heela tiden för att inte kunna tänka på det, jag vill att klockan ska gå fort samtidigt som jag vill att den ska stå stilla, bara ett tag. Jag kan inte gå in på anledningen (skittråkigt jag vet, men det vore SÅ oproffsigt) Jag vill bara att ni ska veta om det, jag kommer inte blogga så mkt eller kanske inte alls idag, för jag mår dåligt. that's it. det bränner bakom ögonlocken och jag vill som en liten flicka gömma mig under täcket och strunta i alla måsten som finns idag. Jag försöker intala mig själv att det kommer gå bra, att det är inte så farligt och att det kommer kännas bättre om iallafall en vecka, för jag vet att det är så, men just i detta nu så är jag ledsen, har ont i magen och allt känns skit men allt impulsivt som jag skulle vilja göra, ska jag inte göra, inte nu.


Håll iallafall tummarna för att det ska gå så bra som möjligt för mig, okej?
Känner att jag måste byta kläder, ändra frisyren... aaah det bara kliar i fingrarna.. have to go!



puss påer! hoppas ni har en grym dag i solen snyggingar!

Hemmagjord potatissallad, kassler & sallad...

Hemmagjord potatissallad, kassler & sallad, saft och kakor, tårta och jordgubbs & blåbärspaj, känner mig ganska mätt och belåten nu! Kärlek får man alltid mkt av ute på landet! Efter en ganska galen bilresa ner hit med Danne så har jag nästan fått upp iallafall pajen..... :D Nu har jag bäddat ner mig :P trött! Sov gott alla bebisar!


Sliten? -jaaao!

Heej påer!


Idag är jag sliten och det är rehab ute på landet hos pappa som gäller, jävligt mkt god mat och ännu mera kärlek, måste vara det bästa mot bakfylla och smått ångest ( som jag alltid får trots att jag alltid sköter mig exeptionellt på fyllan;) ) yeaah right!


Iallafall här har ni mig, idag, mår som jag förtjänar! Hoppas ni mår bättre mina söta! puss påer!




Heeeej babes!

Nu ska jag på feeeeest!! Cicci kommer snart och hämtar upp mig så ska vi vidare till järnvägsgatan, där vi ska vara runt 20 pers i en 1,5:a typ. Det blir nog perfekt, fler har vi lyckats klämma in förut! :P Sedan ska vi ut till varvet och dansa galet på bryggan! ååh pirr i magen! Det ska bli världens bästa kväll! Och nu ska ni få se min klänning.. och mig såklart! :D



 

 

Ha en aasbra kväll! Nu köööör vi!


Hej lovers! Hoppas gårdagen var lyckad, bi...

img_1701 (MMS)

Hej lovers! Hoppas gårdagen var lyckad, bilden är från igår, Maya och jag myser lite! Idag är jag allergisk som en gris(är dem ens allergiska?) men festen ikväll missar jag inte hur jag än mår! Det är årets höjdpunkt! Vi förar hos Lisa, ett 20-tal, hoppar på bussen ut mot gryt och hämtar upp ett 30-tal där ute för att sen dra vidare till gryts varv! Ni får se klänningen sen :) Puss


Jordgubbsvin och cider! Snart ska vi spela...

img_1698 (MMS)

Jordgubbsvin och cider! Snart ska vi spela kubb! :) jag har det så himla bra och mysigt! Glad och hög på livet igen! puss på er


Nu har vi precis käkat sill (skinka) och p...

img_1693 (MMS)

Nu har vi precis käkat sill (skinka) och potatis :) supermysigt att umgås med släkt och ta det lugnt! Jag tar ngr cider ikväll, har inte tagit så mkt tabletter idag så det är bara att köra ;) vi ska snart köra paketleken, senare ska vi grilla och äta jordgubbatårta åååh vad mys och gott!!! Hoppas alla har världens mysigaste dag!! I morgon kör vi, jag är SÅ jäkla taggad! :)


Vad tkr ni? :)

img_1674 (MMS)

Vad tkr ni? :)


Snacka om tur!

Nu är det molnigt, mörkt och ser ut att när som helst komma regn, men eftersom jag gick ut lite efter kl. 10 så fick jag ändå 3 timmar i stekande sol! YES! Börjar sakta men säkert få tillbaka min bränna på benen och magen! :D Alla andra ställen bränner jag min alltid på... eller inte armarna, men resten, så där blir jag aldrig så knallbrun.. huuh, lyxproblem! :P

Jag mår bättre idag! underbaaaaart! Kl. 4 ska vi infinna oss hos moster + man. Käka sill och potatis (jag äter inte sill så vi ska handla ngt annat smaskigt till mig) Sen ska vi leka lite och till kvällen ska vi grilla! Moster gör potatissallad och den är att DÖ för, ååh längtar! :D


Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig! Sen ska ni få se mig och en av mina nya klänningar! Den jag egentligen skulle haft i morgon på festen, den enkla av dem två, den tar jag idag! Den andra var såååå söt och mkt mer speciell, den får bli i morgon, jag vill vara söt i morgon och enkel idag, tss!


Hörs om en stund!

Nysolad fräsching! :D


Jag har köpt ny bikini! Vad tkr ni? Kmr kö...

img_1635 (MMS)

Jag har köpt ny bikini! Vad tkr ni? Kmr köra med svarta trosor till, annars blir det nog to much! Hoppas alla söta mår bra idag? Dagen kommer jag fira med släkten på mammas sida! God mat, lekar, mer god mat och goda drycker, inte för min del som knarkar starka allergitabletter dock.. Meen den riktiga festen är ju i morgon :D ta hand om er och ha världens roligaste midsommarhelg!!! PUSS


Har ngn satt en lapp på mig där det stå...

Har ngn satt en lapp på mig där det står "TUTA" varannan bil har tutat på mig nu.... Förövrigt i'm dead och trött på folk som inte förstår eller nej, som inte vill förstå! Godnatt!


Allt och alla är tappade

Heej babes!

Att mobilblogga där det är dålig täckning är inte världens bästa idé, för då kommer vissa inlägg fram och andra inte, eller så kommer dem i fel ordning, som i Oslo.. weeellwell, vi har målat staketet på en av verandorna på pappas villa, det blev ASbra! Fast jag är typ lika vitmålad som staketet, men vad gör det?


Kanske ska förklara min rubrik, lite kort och så att ni typ inte förstår (jag är inte som alla andra, nej), jag tkr att alla på ett visst ställe är totalt tappade eller typ störda i huvudet, alla går bakom ryggen på varandra, den ena värre än den andra och man får passa sig riktigt noga för att inte bli jävligt bitchslapeeeeed! Man blir lite mörkrädd och vågar knappt prata, för folk har stora öron.... Men jag har mina favoriter som jag verkligen litar på, dem är få men jävla bra..


AAAAAAAAAH, efter den här jävla målningen utomhus bland buskar och skit så är jag galet allergisk igen, fyfan jag är så trött på detta!



Jag är sämst nu, på att blogga, jag kanske borde sluta ett tag? för på sista tiden har det bara varit en jävla massa tråkigt skit. aaaah blä, hejdå!


jag tkr om er, mina läsare, ni är SÅ söta och jag älskar när ni kommenterar, men vem vill kommentera en sån här tragisk människas blogg?

Här målas det som aldrig förr! 10 poäng ti...

img_1619 (MMS)

Här målas det som aldrig förr! 10 poäng till mig, idag igen! :)


Det var en söt tjej som satt sig mot det n...

img_1620 (MMS)

Det var en söt tjej som satt sig mot det nymålade staketet, Leya heter hon... :p


Tjoo babes! Jag today! Har suttit ute en o...

img_1615 (MMS)

Tjoo babes! Jag today! Har suttit ute en och en halvtimme, fick lite långlunch ;) så nu har jag fått bruna ben igen!!! :D håll tummarna med mig nu för att mina två klänningar hinner komma hem innan helgen!


Snart är det dags igen!! Yeaaaah! Känner m...

img_1601 (MMS)

Snart är det dags igen!! Yeaaaah! Känner mig gladare nu trots att jag inte kan sova (ska upp om 5 h!!!) har smsat lite med min saknade vän, Lina, precis! Vi har delat glada nyheter! Grattis gumman! <3 godnatt peeeps


Jag känner mig förföljd, stalkad! Ni vet k...

Jag känner mig förföljd, stalkad! Ni vet känslan av att ngn är ute efter mig!? Vi går fan inte i skolan längre.


Nu äter vi glass på Halvars, så himla mys!...

img_1598 (MMS)

Nu äter vi glass på Halvars, så himla mys!! Vi är så smarta att vi är klara för dagen redan ;)


woow!

Vilken wooweffekt av kaffet, eller inte, har endast fått huvudvärk!!

Men utbildaren Andreas är grym! Hur cool och avslappnad som helst, vi är 3 pers som går utbildningen (skulle varit 6 st) och han började sig med att säga att vi ska chilla hela dagen och att vi har massa tid på oss för dem här dagarna!... Efter 40 minuter säger han "nej, nu har vi fan suttit här 40 minuter, ska vi gå ut och röka?" Nu ska vi läsa om våra supportramar vad gäller fiberlan och stadsnät och då bara "vill ni ha musik?" haha känner på mig att det här kommer gå rätt bra, trots kaffets dåliga effekt.



later darlings!

Nu finns ingen återvändo! Kunde ju självkl...

img_1597 (MMS)

Nu finns ingen återvändo! Kunde ju självklart inte somna när jag la mig igen... Jävla skit! 4 timmars sömn kanske och nu är det 8 timmars utbildning, eller nej förresten det är 3 dgrs utbildning. Det här funkar ju inte! Tänk pigg, pigg, pigg, pigg.... Trött.... :(


Vad gör jag uppe?

Hej mina älsklingar!


Somnade som en stock, gris, bebis, kalla det vad ni vill, kl 18, vaknade av att mamma ringde och ville veta om jag levde vid kl 21.. Gick då upp och lagade matlåda tills i morgon, SAY WHAT?! har jag blivit helt sjuk eller? hhahaha, jag har aldrig lagat matlåda, inte sen jag började på telia för 7 månader sen. inte innan heller förresten... haha. men fortfarande bakfull, trött som ett svin men jävligt kreativ, så ställde jag mig och gjorde middag! Jag är inte så dålig som jag tidigare verkat! vuxenpoäng + 10 poäng och ALLT det däär! Så får vi se om jag äter den i morgon, eller om jag knallar upp på stan... hihi!


Frågan är bara vad jag gör här? jag ska upp 5.30.. jag har sömnbrist sen helgen, hur dum i huvudet är jag?
haha ni märker ju, tröööött, trött, tröööött.


Nu kastar jag in handduken! SATC och sängen, heeere i come!



"Åh, då kommer ju du få ligga, vem ska jag ligga med? Jag lever i celibat, hur fan det nu stavas!!"

Dagens middag, käkar chirre och zoo på bus...

img_1596 (MMS)

Dagens middag, käkar chirre och zoo på bussen, hemma om 5, fyfan vad jag ska sova! Huvudvärken, pendlande värme och kyla i kroppen och tröttheten har kommit över mig! Vi hörs nog inte förrän i morgon, eller man vet ju aldrig! Just det, jag skulle börjar kl 13.30 i morgon, men fick under eftermiddagen inlagt utbildning tis-tors! INTE OKEJ! Vill inte ha utbildning och vill inte börja kl. 8 :( bufuckinghu!


9 drömmar!

Rosie Dress SEK 229, Club L - NELLY.COMEmbroidery Halter Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM Benza Dress SEK 499, Selected Femme - NELLY.COM Abil mini dress SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM Price Maja Tunic SEK 149, Rut m.fl. - NELLY.COM Ann Dress SEK 199, Vila - NELLY.COM Ebla Dress SEK 399, B.Young - NELLY.COM Sandrine Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM Dress With Chrochet SEK 499, Saint Tropez - NELLY.COM



Okej, hjälp mig! Midsommarklänning! Vilken?
Vill ha en enkel som jag kan klä upp med killerheals och snygga smycken!

Update! Fortfarande pigg (även om det abso...

img_1588 (MMS)

Update! Fortfarande pigg (även om det absolut inte ser ut så :D ) och ute på stan och handlar lunch!


Kungen är ju störtskön!!

Heej alla darlings!


Jag är på hemmaplan, lever och mår skapligt bra (känner på mig att inom ett par timmar är jag d ö d, men det tar vi då!) :P

Vilken helg! grymgrymgrym! Har haft det så j*vla bra! Bella är så bra! Kombon av oss 3 (Lisa inräknad:P)
är rätt så oslagbar, sen att Ida joinade oss gjorde det hela om möjligt ännu bättre! Blondisarna var ett starkt team!... :P Under ett spel som jag inte minns namnet på så fick vi inte säga namn så vi satt och kallade varandra för blondie, ja det funkar ju det med.. :P En lite bättre uppdatering än mina mobilblorrar ska ni få nu.. yeeej!

Vi ankom efter alldeles för lång resa (nästan 8 timmar) till Oslos tågstation! Där möttes vi av en glad Bellsibub, vi hade lite kramkalas och sen tog vi trikken hem till henne och Grünerløkka, supermysigt ställe, både området och hennes finfina lya!
Sen gick vi och handlade lite gott och satt oss och pratade minnen, skitsnackade lite och berättade allt nytt som hänt! Skrattade oss genom kvällen och eftersom Bella skulle upp och jobba på fredagen så deckade vi kl 1!

Jag sov som en prinsessa efter en lång dag och vaknade kl 12! skönt! Då skulle Lisa och jag gå på stan, problemet var bara att vi inte visste vart "stan" låg.. tss! Så vi gick till närmaste taxihållplats (är det inte awesome??) TAXIHÅLLPLATSER TILL NORRKÖPING, TACK!!) vi åkte till Idas affär, spar!
Där kollade vi läget, pratade med norskar och bara hängde ett tag, sen drog vi hem till hennes boende, som var skitmysigt det också! (har jag sagt att jag älskar Oslo?) Vi delade på en flaska smultronvin och kollade in Idas helt galna samlingar av skor och sjalar.. sick säger jag bara! Idas kommentar när hon glömt ett par svarta pumps hos bella, "det är lugnt, jag har nog minst 4 st till svarta pumps hemma!" What!? varför då!? haha.

Sen tog vi taxin hem till Bells och fixade käk! Skrev ju tidigare att vi skulle på en festival, ändrade planer kan man säga, det spöregnade... :P Så vi myste i soffan med massa god dricka, sen droppade ngr grabbar in och vi spelade diverse drickaspel! Sen när det börjar närma sig småtimmarna så gick vi ut, till qadis, varmaste stället jag satt min fot på, svettig är bara förnamnet. ujujuj! Men Oslo verkar ha bra utbud på guys, söta, snygga, härliga stilar. Både svennar som är där och norrmän.. knallade hemåt runt 3 och bjöd på efterfest, jag var trött och sur men kunde inte låta bli att skratta åt Eirik och Pelle ändå. Pelle förresten som deckade och sov hela natten(morgonen) på golvet, vilket pucko. Somnade en aning försent, runt kl 6, men mådde ändå skapligt bra när vi vaknade vi 11 på lördagsmorgonen.

Vi slappade lite och tog sen trikken till stan, (Karl Johan) som jag uttalade aningen fel, men vad gör det? :P
hittade lite pärlor på Monki och Bella köpte aaassnygga skor! jag vill med ha dem! Sen handlade vi på subway och drog hemåt, åt i sängen och låg sen och vilade, jag ville sova, men det ville inte dem andra så vi myste och skrattade och Lisa pillade i mitt hår i två timmar. Men som jag redan skrivit tidigare, ingen stress.

Dusch och fix och så droppade Ida in, dagen till ära skulle vi på inflyttningsfest, vi gick inte dit. hahah vi gjorde ingenting som vi egentligen skulle gjort... dem ringde från festen 3 ggr och frågade vart vi höll hus "vi koooommer" men sen droppade istället ett gäng söta tjejer in hos oss! Vi kollade på bröllopet och grät ett antal ggr, drack alldeles för mkt gott och pratade om hur mkt vi tkr om varandra.. Jag var aningen sentimental..

Gick runt halv 1 tiden till nattklubben blå där det var massa folk och hela stället kändes så skönt på ngt sätt, (typ som kungen) det var som en stor lagerlokal typ, med massa klotter. Riktigt nice! Bella skulle lära sig dumheter, men det gick inte så bra, så vi la ner det rätt fort... Efter dans till robyn och empire state of mind (vilka är dem enda två låtar jag kommer ihåg av ngn anledning) så gick vi vidare på efterfest, med Johanna Magnusson till hennes ställe, Oslo bowling! S å  k u l ! Goa människor, ännu godare gratisdrinkar och massa dans barfota bland biljardborden! Låten jag är så heet dunkades högt och jag skrev om möjligt ännu högre till Bells (trodde jag sjöng, men jag skrek) jag kan inte fatta, att jag får vara med dig hääääär och nuuuuuuu!" <3 Så mkt kärlek till Dig Bella. En kille som jag inte vet namnet på men som kanske hette typ steian? nej jag vet inte, han pratade om mina gosaker (tuttar) haha. Varav Bella slänger kommentaren när hon ligger och vilar lite, "Alla mina gosaker måste ju få ligga!" hahah !

Kl blev halv 6 och trion knallade hemåt, i dagsljus, usch! köpte korv på seven eleven och blev bjudna på ännu en efterfest (minst 5 inbjudningar per kväll, efterfest is the shit i oslo säger jag bara). Men vi gick hem och deckade som grisar! När vi vaknade kl 1 igår så mådde vi inte lika bra, f-ordet ggr tusen!! Jag mådde skit! En 6 timmars resa hem väntade, somnade i omgångar hela vägen hem men jag mådde inte bättre för det... Hemma i Norrpan kl 21.30 och fick skjuts till Linda och Danne, de var inte hemma så hade lämnat nyckeln på deli, (ja det är ju också en variant) gick till porten och nyckelhelveten funkar inte? passar inte? eller ngt. jag kunde inte öppna, med galet skakig hand försökte jag 20 ggr sen ringde jag Lisa och bad dem vända, sen kom en söt tjej så jag kunde smita in, ringde Lisa och sa att jag inte behövde åka med.. :P sen deckade jag som en bebis i sängen, men jag hade trots sömnbrist och bakfylla svårt att somna, tankar flög igenom huvudet...

Idag mår jag som sagt helt okej, är trött och ofokuserad, men i morgon är jag på banan igen, det värsta är att jag redan känner av allergin mer igen, Norges luft var guld, jag kände jättemkt skillnad från svedala! grymt!


Här kommer ett par bilder, bella har lagt upp fler på fejjan..




;)


Snodde Jonas hatt och brills, snyggt va??






Juust det! Vägen till blå sparkade vi fotboll (badboll) vi hade två st hela vägen ner, vi var grymma! :D


Sen tappade Ida sin ompratade stegräknare och jag skrek i panik "IDAAAAAA, DIN STEGRÄKNARE" hon kom och sprang tillbaka, sen dog vi i skratt. fy farao så roligt.


Helgen har varit en riktigt skrattfest OCH fyllefest! Åh jag har haft så himla roligt! Jag vill flytta till Oslo!




Nu ska jag jobba vidare, hörs senare lovers!
PUSS!


"Kungen är ju störtskön, han hoppade ju upp på bordet mitt under middagen och körde skaka rumpa med sean banan!"


Jorå så atteeeee den passar rätt bra idag ...

img_1586 (MMS)

Jorå så atteeeee den passar rätt bra idag den där väskan! Fyfanfyfanfyfan skjut mig!


Det är mig ni skymtar i vitt, dansar galet...

img_1585 (MMS)

Det är mig ni skymtar i vitt, dansar galet barfota med underbara människor!! Inte varje dag man efterfestsr till kl 6 på Oslo bowling! Sjuktsjuktsjuuukt rolig kväll och natt!!!! Nu sover vi:D bävar redan för tågresan hem... Godnatt älsklingar!


Hej bejbs!

Oslo är bäst! Jag stormtrivs och vill verkligen inte åka hem i morgon.... meen nu ska vi inte tänka på det!

Idag har vi kollat in shoppingen vid Karl Johan, vilken var heelt okej, mkt folk och barn som sjöng
osv.
Jag fick med mig ngr pärlor hem, får se om ngt av fem åker på ikväll!
Efter shoppingen köpte vi goda mackor från subway och åt i sängen när vi kom hem, sen har vi legat och skrattat, halvsovit och haft det mysigt i två timmar, stressade nu? -neeerå, ingen stress är det nya! ;)


Vi ska på inflyttningsfest ikväll förresten, hos ngr karlstadgrabbar! Men först ska alla duscha, Ida ska droppa in och vi ska fördricka lite.. Natten är ung, i morse somnade vi kl 6. lagom.


Hoppas alla har det grymt hemma, fast jag vet att ni inte har det lika bra som jag!

Bella är bäst, Lisa är bäst, VI är bäst!


Vi laddar upp med hoffmaestro nu, funkar alltid!

hejdå gullungar

Nu kom dem visst i fel ordning här... Men ...

Nu kom dem visst i fel ordning här... Men ni fattar :D


Nu går vi ut på stan! Vi ska handla på pak...

img_1560 (MMS)

Nu går vi ut på stan! Vi ska handla på pakistanhörnet och kolla utbudet av shopping i Oslo! Hörs senare!


Lisa och jag virrade runt ett tag och sen ...

img_1577 (MMS)

Lisa och jag virrade runt ett tag och sen hittade vi en taxihållplats och drog upp till Ida och fick se hennes affär! Nu är vi hemma hos henne och har precis korkat upp vinet och dricker det ur dricksglas, precis som det ska vara! :) kl 17.30 kommer Bella från jobbet och då ska maten stå på bordet! Så vi ska snart vidare hem dit... Ikväll ska vi på konsert och festa galet, ska tydligen vara ngt liknande rixfmfestivalen! Hörs sen med festoutfit! Jag är SÅ glad att jag är här!!!!! Puss på er!


Sitter i ett jävligt lufttomt, gammalt och...

img_1557 (MMS)

Sitter i ett jävligt lufttomt, gammalt och äckligt tåg och sjunger "Aaaaand i looooove yooooou, fooooreveeeer trough thiiiiiis" för Lisa!  2 timmar kvar nu och jag är som en treåring och hoppar med benen. Klagar på att jag är hungrig, törstig och att jag vill vara framme NU!!


Hon är för söt min bästa vän!! Nu sitter v...

img_1554 (MMS)

Hon är för söt min bästa vän!! Nu sitter vi på tåg nr 2 och håller på att svettas ihjäl!!! 4 timmar och 40 minuter kvar! Tjohoooo!!


Nuuuu börjar vår resa :D

img_1552 (MMS)

Nuuuu börjar vår resa :D


Heeejrååå!

Bildboooomb så att ni inte glömmer bort mig :D

ENJOY!


 

 

 

 

Ha en gryym helg! Men inte allt för rolig när inte jag är hemma....

 

puss på er lovers!



Fan, jag skulle lätt gråta en skvätt nu om jag inte visste att ögonen skulle svullna igen ännu mer då...

Godmorgon eller bara hej! Beror ju lite på hur morgonpigga ni är... :)


Pissmorgon kommer jag här och skryter med!
Jag mår (om möjligt) sämre än tidigare dagar... När jag vaknade kunde jag knappt röra min kropp eller ngnting som befinner sig i mitt ansikte, jag kunde inte svälja för det gör för ont i halsen, jag upptäckte även att jag bränt sönder gommen (hur fan nu det stavas?) på lasagnen igår, mina läppar är spruckna på 7 olika ställen, mina ögon är totalt uppsvullna och det har bildads en massa rynkor under ögonen, min näsa känns även den svullen, den är så täppt att jag är blir trött när jag snyter mig. ( Så summakardemumma : jag kommer visa min allra snyggaste sida för Oslo!!! ) Om jag inte självdör så tar jag fan livet av mig, inget att skoja om, men det är egentligen inget skämt. Förstår ni hur jag känner mig just nu? Nej, jag tänkte väl det.


När jag var och stodhandlade på apoteket häromdagen så sa hon till mig "men du måste gå till en läkare" Men jag ville ju inte det.... Hur dum får man vara? vadå "vill inte det" Men till mitt egna försvar så måste jag nämna att jag hört från fler än en person att dem inte skriver ut ngt ändå.... Ngn som vet? Jag skulle kunna stampla in där nu och gråta som en bebis tills ngn gav mig ngt som funkar.



Men jag ska inte bara klaga, för om 3 timmar är vi på väg! Då har vår resa börjat! Det känns helt underbaaart, men hade ju inte gjort ngt om jag mått lite bättre, men jag är envis ( fråga dem som känner mig :P ) så jag kommer snart släppa allt vad "må dåligt" heter och köra gärnet!
Håll tummarna för att den norska luften inte innehåller lika höga halter gräspollen som den svenska, okej??


Nu ska jag packa klart och duscha!
Hörs innan jag åker!


Love

ÅÅÅÅH! I morgon draaaar vi!

Heeej lovers!

Har ni en bra kväll? Det har ju verkligen varit soooooommar idag... Och jag har som vanligt bränt mig lite, men vad gör väl det? Det har lagt sig och blivit en snygg bränna tills i morgon! :D

 

När Lisa slutar jobbet om en timme så ska vi åka iväg en sväng och handla lite grejer till vår lilla trip!
I morgon kl 13.10 börjar den! :D :D :D weeeeeej!


Jag älskar att ha så mkt roligt att göra nu när sommaren är här! Nu har jag ingen helg förrän mitt av augusti som är oplanerad, sicksicksick!


Här kommer lite pics också!


Somrig och fin i nya shorts!


hihi nya ringarna! :D Trodde dock att döskallen skulle vara typ dubbelt så stor, men jag gillar den ändå!

 

Nu ska jag äta lasagne!

 

Mobilbloggar lite i morgon, sen kanske det blir tunt i helgen men det är bara för att jag ska ha så jääääkla kul!

 


Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Jag har retats av en fluga hela natten, vaknat typ varje halvtimme... ställde därför fram kl till 10.30 men gick upp kl 10! tog två mackor och gav mig sedan ut på en kort pw, var bara borta en halvtimme, för leya har gjort sig illa i trampdynorna så hon får inte gå långpromenader... :(
Gjorde massa utfall iallafall på min tur så att det skulle bli lite jobbigare!
Nu ligger Jossan och jag på gräsmattan och steker fläsk! :D

Vi ska måla staketet och golvet på en av verandorna här på pappas house, sen ska jag under kvällen ta biken hem, så lite nytta ska jag ju göra ändå!

Jag håller dock på att dö, avlida, trilla av pinn, pga allergin, jag nyser 20 ggr på raken, håller på att klia sönder mitt vänstra öga och min röst är nästintill obefintlig! Men jag kan inte sitta inne, det går inte...




Hoppas jag mår lite bättre i helgen! för jag drar ju till OSLO i morgon! :D weeeeeej! Kommer bli gryyyymt!



Nu ska jag fortsätta sola, hörs sen snyggingar!


Godnatt!

Heeellu bejbs!

Jag bytte precis profilbild på fejjan


Jag tkr den är somrig!


Jag är kvar hos paps, ska sova här och lapa sol i morgon, för dem har lovat 20 grader och solsken! iiih! Gaaalet glad är jag nu! Även om jag inte borde vistas utomhus alls, med tanke på hur jag mår. Men jag kommer göra det ändå, inte ens den värsta influensan (som min allergi känns som just nu) kan stoppa mig!!



Sov gott gullisar, ska försöka uppdatera mer, bättre och gladare i morgon! :)


Förresten, jag kommer inte lova er detta, men jag ska iallafall ställa min klocka på, hm, 8.30 känns som en bra tid.... Och ge mig ut på en pw på en timme, eller två, sen är jag lagom hemma för att sola, typ hela dagen. Vi får se som sagt, men det skulle vara jävligt skönt... efteråt!


Natti!

14,7 km avverkade på cykel!! Och nu är jag...

img_1459 (MMS)

14,7 km avverkade på cykel!! Och nu är jag ute på landet med Jossan och leya! Vi ska mysa och äta gott och blandat!


Mamma och jag är påväg till stan, jag ska ...

img_1452 (MMS)

Mamma och jag är påväg till stan, jag ska hämta min plånbok hos Emma och mams ska på mammografi! Skymtar ni buren bakom? Där i sitter min bebis! Eller hon ligger och biter på en boll rättare sagt :) vi hörs senare mina hjärtan! Idag mår jag lite bättre förresten!


Köpbegär

Har precis klickat hem lite snygga ringar från cocoo.se, finns ju jäättemkt fint där! :D


Sen ska jag även visa en mysig kille, en riktig liten knähund! ;)



Världens sötaste lilla maximus!

Nu tänker jag höja min familj upp i skyarna!

För det är dem så j*vla värda!

Dem är bäst! Finns alltid, ställer alltid upp utan ngr undantag, (vilket det finns när det gäller vänner).


Vi tre!

 

Världens bästa systrar! Alltid vi 3 <3


(Jag går inte in på händelsen) Men det var Linda och Jossan som kl 4 i lördags morse satte sig och åkte 6 mil för att hämta mig för att jag mådde så fruktansvärt dåligt, det var mamma jag kunde berätta allt för i söndags och som tröstade mig och det var pappa som höll om mig och det var i hans famn jag fick gråta ut.

 

Det är sådana saker som påminner om att dem är bäst, det finns inte en enda gång dem inte skulle ställa upp, vad jag än skulle göra så skulle dem ställa upp på mig. Så familjen, ni är i världsklass! BÄST!

Jag älskar er!




I'm broken

En trasig tjej, med ny klocka!


 

Hope u like it!


En överraskning!

Jag fick min klocka idag, det var ju kul!

Lite dålig bild, men kommer bättre sen..

 


Som jag trodde, en aniing för stor :P

Ska ner och fixa det sen :)


Inte för att jag mår så mkt bättre..

Meen, jag vill skriva lite ändå..

 

Min chef skickade ett sms nyss, "Du skulle börjat jobba kl 8, kom till Telia så fort du kan" jag ringde upp och det första han sa var "oj herregud förlåt, du är ju sjuk fortfarande" Då tänkte jag, men neee, jag ska jobba, men jag börjar 13.30, men sen hör jag själv, jag har ju nästan ingen röst? Hur ska man då kunna prata i telefonen i 8 timmar i streck... buhuu . Det här börjar gå mig på nerverna. Flydde direkt från pappa igår när han började klippa gräset, annars hade jag nog självdött.



I lördags var det iallafall jättekul, vi började hos Emma, sen hakade Carro på och vi drog på Anders 25 års fest, varannan (eller fler) var teliafolk, Carro sa "Är det ngn jävla jobbfest det här eller?" För det var precis så det kändes.. men det var suuuperkul där! Dansade galet och drack lite för mkt rosévin och som alltid så öppnade jag alla cider med tänderna(?) kan jag sluta med det? Fast känner jag mig själv, så slutar jag när tanden går sönder.. :S


Vi drog vidare till Hugo och körde allsång hela vägen dit! Och på Hugo var det också kul, skitkul! Men efter det, så känns det som att någon tagit ur mitt hjärta, stampat på det och stoppat tillbaka det, och sen även vänt min magen totalt utochin.. Det gör förbannat jävla ont!


Den här dagen kommer nog spenderas i soffan, om jag har ngt kul att skriva så gör jag det sen, men just nu är jag så tom i huvudet.


Ha världens mysigaste dag mina kära! Låt absolut inte mitt låga humör ta ner er, de är det sista jag vill!


Äter choklad, provar nya festissmaker och ...

img_1440 (MMS)

Äter choklad, provar nya festissmaker och kollar på dirty dancing med mina bästa vänner! L & L <3


tomt, empty, nada, noll

Idag har jag ingenting att skriva, har gråtit ut i pappas armar precis, det räcker så.



Vi hörs när jag mår bättre.

100% PARTY!



SKÅL på er söööööööööötisar! HA världens bästa lördagkväll, det ska vi! :D


Okej, nu kör vi!

BIIIIILDREEEEEEEEEEEEEEEEEEEGN!!!



Trion, mc i norrpan, lugnet före stromen ;)


Emma fick 5 hakor, det tyckte jag var j**vligt kul

Wooohooow, snygging!




Vi lekte lite :)

och hade ganska kul..

Jaag var snygg och visade bhn med flit ;)



Vi kändes oss för snygga med höga pjucks så vi hoppade runt i tygskor båda dagarna

Jag använde emma som bord :)

Vi trodde inte att vi var fulla, men här kommer bildbeviset......



Vi snodde en pall och sprang för våra liv.. Blev stoppade av ett crew som sa "Ni får inte springa i korridoren" varpå jag svarade "DET ÄR VÅÅÅÅÅÅÅR PALL!" han upprepade sin meningen, och jag skrek en gång till fast ännu högre "DEEEET ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR PAAAAALLL!!!!" snubben hade inte ens nämnt pallen...... hmm :P

Man blir trött av att vara på pallstöld!

Jag var rätt tuff ;) Vi snodde ett par brillor också... eehm, vad är grejen med att sno? haha

Enda gången vi åkte hiss var med Bengt... :D


Så dansade vi såklart i alla korridorer

puss

Jag och Bengt gjorde oss snygga för kameran

Jag sprang ifrån emma


Emma hade väärsta tuttarna! :O

Underbara soldäcket! Här är vi av i Riga, var där och käkade på mc och hängde i en mysig park

dag nr 2, sööta tjejor :)

"Vi går upp och låtsasdansar och tar lite bilder" följande bilder är samma sak... :D

DAAANCE biiaaaatch! :D

wooohoooooow!!

Linn var lite trött, större delen av resan.. haaa!

Sandri stretchar och jag är full

Jag blev också sugen på att stretcha, killen där försöker nog bara springa förbi oss lite obemärkt.. :P

Fuck u sandri!

Vi ville inte vara med Emma.... :D

Martina hade ASlång hals... tss!

Sandri hade lite keewl!

Bengt och jag shakade som aldrig förr

Behöver jag säga ngt?

Ehhm. aa ne.. :D

Vi låste in oss på toan och fotade och garvade ihjäl oss åt hur dumma i huvudet vi var

woohoow, dag två hade både emma och jag stora och snygga maskor, men vaaad gööör deee!?


Sa jag vilken kryssning vi var på?! -JUST DET!!!! 100% PAAAARTY!!!!! Förövrigt. jävligt söt tjej! HA!

Vi posade med en deckad kille... sen sprang vi därifrån, var är det för fel på oss? :O

snyyggingar! haha

Sen spårade även den kvällen..... och kameran dog! uuuh inte bra!





Emma och jag är iallafall ett bra team, typ det bästa och ingen av oss får nog av tankarna på kryssningen, vi gjorde allt och lite till..
Var lite föör fulla, gjorde dumma och konstiga saker som vi aldrig skulle få för oss att göra här,
vi spelade in filmer (bloggfilmer :D) som ni kanske kommer få se, den är SÅ bra, herregud.
vi spelade även in filmer på snygga tjejer och killar som trodde dem dansade som gudar, fast dem egentligen kanske inte gjorde det,
vi dunkade lite på soldäck, hängde med thailandgänget
Emma och jag åkte skridskor, körde vasaloppet och jag vann maraton, (ALLT detta på en och samma gång på ett halt golv ute på soldäck) svårt att bestämma oss?
Sandra hade med sin rakhyvel och ngn stor grej som man sätter på väggen för att ha hyveln i, jag frågade "varför har du med dig den där också!?" Sandra svarade "för att om jag lägger rakhyveln på ngt så kladdar den av sig, för det är tvål vid bladen" Jag sa "Men du kan väl bara lägga hyveln upp och ner?" eehm, hahahaha. fyfan vad vi skrattade och fyfan vad dum hon kände sig.
min kommentar till grabbarna från Småland när vi förfestade där första kvällen, "nej alltså det här funkar inte för mig" sen gick emma och jag till vår hytt och drack, tog kort, spelade in  filmer och dansade och sjöng.

Emma och jag som absolut inte röker, ingen av oss har gjort det sen vi var 14 år, vi tattade cigg för fulla muggar och kedjerökte som aldrig förr, emma fick nickokick men jag kunde inte bestämma mig om det inte redan snurrade så pass mkt? haha känns som vi var 12 år igen!


Avslutar med 3 dansgolvbilder (de enda därifrån som finns) men där emma och jag hoppade, hoppade, skrek och dansade till 5 på mornarna, jag hade träningsvärk i höger vad och vänster lår. Kan bara tänka mig hur dansen såg ut.....


Varför tog alla killar av sig tröjorna!? :O


aaja mina sötisar nu är jag helt slut!
Emma och jag pimplar vin och ska strax iväg på 25 års fest!! gogogo!!!


Snart ska ni få se ngr snygga bilder på hur vi ser ut ikväll! Så länge ENJOOOOOOOOY vår underbara kryyyysss !! :D


Lördagsmiddag hos mormor :) mums!

img_1427 (MMS)

Lördagsmiddag hos mormor :) mums!


Löööördag

Heej folks!

Jag är precis hemkommen från en aningens blåsig (är gudrun back in town or what??) tur på cykeln till systemet! Så nu är det uppbunkrat för kvällen, som än så länge är ett frågetecken.. Kan bli sista kvällen på palace? Kan också bli gamla goa Otten, eller Hugo som kommit tillbaka till mitt hjärta.
Jag ska spendera kvällen med Emma iallafall, sen gärna fler, men Emma är 100% jag ska se till att hon får en rolig kväll, men vi brukar lyckas ganska bra ihop!

Just nu sitter Micke och jag i soffan, pratar om vilka idioter till grannar vi har och om kvällens "logdans" som mamma och han ska på (höör ni hur kul det låter?! jag vill också på logdans!)



Mitt i allt får ni två bilder från kryssningen

Haha!





En bild från när vi fotade hos pappa



Nu ska jag ta tag i mitt liv, vad jag ska göra är ännu oklart,

- springa?

- Hänga in mina kläder som pryder mitt golv?

- skita i allt sånt och ta en dusch och göra mig fin?

- eller helt enkelt vila lite till, typ sega i soffan ett par timmar?

 

 

 

Det sista lockar mest.

 

Vi hörs senare snyggingar


Kvällen är räddad ;D

img_1425 (MMS)

Kvällen är räddad ;D


Vi är ute på powerwalk, och vilken power s...

img_1411 (MMS)

Vi är ute på powerwalk, och vilken power sen! Jäääävlar vilken fart vi har!! Snart en och en halv timma avverkade! Nuu kör vi!!


Vart tog solen vägen?

Godmorgon rinnande näsa och svidande hals! eeeeuuuuw, vad tröttsamt!
Ngt som också är tröttsamt är vädret, wtf!?! Grått, grått, gråååått och kallt.. Vi är i mitt av juni, (oj nu fick jag panik) sommaren ska vara här.... aaah! Mkt frustration!




Dagens frukost, aaaah jag älskar jordgubbar!




Hade tänkt trots att jag mår apadåligt, ta cykeln ut till pappa på landet, 1,5 mil, hade varit underbart, men är rädd att pärlan inte skulle må så bra, den har blivit deffekt av vintern i Västervik... Måste rusta upp den!

Så jag blir hämtad istället och tar med mig brudarna (se bild nedan) ut i skogen ett par timmar, så får dem motion, jag får motion och Linda slipper motionera, bra alla nöjda! :D


Mina bejbs :)



Vi hörs senare, då tänkte jag vara fräsch och snygg i annat än träningskläder, jeppjepp! :)



Är hon inte världens sötaste, min bebis? :)

img_1408 (MMS)

Är hon inte världens sötaste, min bebis? :)


Hej torsdagkväll!





Pallade tre timmar på jobbet, inlindad i en filt och snorandes och hostandes.. Sen var det kört, jag sa 10 ggr "jag vill inte åka hem, jag vill inte åka hem!" etc.. men det gick inte. Och nej Emma, det är inte som att vara lite förkyld.. ;)

Det är som 40 graders feber, halsfluss på det, ögoninflammation, öroninflammation och kliklikli precis ÖVERALLT, det kliar till och med på huden i ansiktet, trötthet (som inte är av denna jord).
Och ett sjujäkla nysande toppar vi det hela med. Kanske lite lättare för er som inte har allergi att sätta sig in i det nu, eller?


Jag kom hem 18.30 och deckade direkt i sängen, är dock svårt att somna eftersom det gör så ont i halsen (alltid värre när man ska sova, kan ngn tala om varför?)
Vaknade två timmar senare och var sugen på chips, blir sällan sugen på det och äter det endaast ibland som tilltugg på fest... Men nu vare chips jag skulle ha! Så mamma och jag åkte till affärn, där jag träffade min bästa vän, jag handlade frukost, jordgubbar och chips..
Började mig med en macka, gick över på chipsen som jag tröttnade på efter en minut, så nu äter jag jordgubbar... Konstigt att jag ens är sugen på ngt när jag mår såhär.


Lisa och jag kom nyss fram till att man kanske inte ska träna när man är allergisk, för man anstränger ju ngt som redan är ansträngt... Men hur lätt är det att må dåligt och samtidigt sitta/ligga stilla... aaah, panic on the dancefloor.




Nu ska mamma och jag mysa i soffan!


Ha det så bra alla söta, och alla andra också för den delen... ;) tss!




Slut som artist

Nu kastar jag in handduken och tackar för mig

Prata inte med mig idag.

Heej!

Idag är ingen bra dag, jag mår kasst, aaaaaaaaaaaah jag får panik. Jag tvingar mig själv att stanna kvar på jobbet, men det kommer ju aldrig gå i 6 timmar till... j ä v l a  p o l l e n  : (

Sprang en timme i morse också, lite tunga ben men då mådde jag ändå bra... fanfanfan



kryssen var bäst! Jag var bäst!





PUSS


OSLO here we come!

Godkväll alla söta!


Vilken härlig kväll det varit, trots galen allergi och regn..
Jag deckade i soffan en timme när jag kom hem från jobbet, men sen tog jag mig i kragen och på med löpartajts och regnjacka, sen var jag iväg en timme, njöt och plågades om vartannat, precis som det ska vara! Drog in den underbara luften (låter som jag blivit 65 + öven en dag) men vad härligt det är när det är helt ren och skön luft, det luktade av syren ( och gräs, jag hatar gräs !! ) Sen helt plötsligt sprang jag förbi en stor kohage och alla kossisar började springa med mig, små kalvisar och stora tjocka morsor, hihi lite mysigt, men tanken att det var tur att dem hade ett elstängsel gick igenom huvudet mer än en gång..... ;)


Två mysiga bilder från rundan



Väl hemma igen så kokade jag ägg och under tiden dem kokade så gjorde jag världens jobbigaste magövningar, aaah vad skönt det var och jag älskar att jag kommer känna det i morgon! ooh vad härligt!

 



Nu två äggvitor senare och lite sappande på tvn så börjar jag känna mig galet trött, en dusch och sen sängen och titta på satc känns som en bra idé.. Hoppas bara inte att det är avsnitt jag sett...


Sen har jag en fråga eller typ trög fundering......

Jag är ju allergisk, alltså superduper just nu, såg nyss att gräspollenprognosen var aningens hög, jag var dum nog att inte ta sprutan i april som doktorn sa förra året (men det beror på min sjuka skräck för vassa ting) Alltid lätt att vara efterklok, nu hade jag (nästan) kunnat ta den två ggr för att slippa detta, men bara nästan...
Iaaaaallafall, jag känner mig ju sjuk, dyngsjuk, näsan rinner, halsen gör helt grymt ont, jag känner mig febrig, har en förföljande huvudvärk och är trötttrötttrött, men jag är ju inte sjuk, ellerhur? jag är ju allergisk....
Så om jag tränar, (när jag orkar trots mitt asdåliga mående) då blir jag väl inte mer sjuk? Jag kommer väl inte vakna i morgon och ha mer ont i halsen? För jag är ju inte sjuk......

haha jag kan tyckas vara en idiot, men det gör inget :P


Idag!

 

Jag antar att ni märkt att jag är en jäkla bekväm tjej, vad gäller kläder!
 Jag tar alltid utan typ undantag för vissa fester, på mig sköna kläder, helst sköna och snygga, men alltid sköna före snygga. Varför ska jag ta på mig ngt där jag hela tiden måste tänka på hur det ser ut på mig? och ngt som sitter åt på ställen där det inte är bekvämt..
Jag kan inte minnas sist jag använde ett par jeans, som inte var jeanslegging, kanske förra hösten? Den största anledningen är väl egentligen att jag inte vill veta hur tajta dem blivit.... ;) Men också för att jag trivs i allt som är bekvämt, stora sköna linnen, tajts av alla dess slag, shorrar, stora tröjor. tajt är ute, right? Stort och bekvämt är det nya svarta, har jag hört :D

Meen, jag hoppas ni gillar mig som jag är.



Aaae, dusch och sen bädda ner sig ren och fräsch! I morgon ringer klockan vid 9, då ska jag beroende på väder och vad jag känner för, antingen åka in till stan och träna på nordic, eller springa rundan, ska sova på saken!
Den som lever får see!


ÅH! Det viktigaste av allt höll jag på att glömma!!! Lisa och jag har bokat resa till Oslo nu, iiiiiih!!!
17-20:e juni drar vi och hälsar på väääärldens bästa Bella!! Jag längtar snart ihjäl mig efter henne så det är dags att vi får ses och kramas och festa som bara vi tre kan!
Vi är den bästa kombon vad gäller fest! ååååh, jag är så glad! lyckorus i heeeeeela kroppen! Bella, var beredd på en gaaaalengalengaaaalen helg! :D:D Luuvju! <3




Godnatt loooovers, hoppas ni är lika glada som jag!


Sooooft eftermiddag!

Aaao, nu har jag inhandlat en ny klocka, på nätet, lite vågat kanske, men den är ju snarare för stor än för liten med tanke på mina pygmehandleder (är pygme/pigme ngt? typ en liten människa? hm..)
Dem är iallafall små, väldigt små mot resten av my body.. SÅ, är den för stor så går jag till Samme och kirrar det! Hoppas bara den är så fin som på bilden, men min Sannie har hjälpt mig välja och hon har bra smak :)



Min sista rast slutade vid 14, vid 14.30 hade jag admin till 15.00 och vid 15.00 hade jag möte till nu.. och vid 16.30 slutar jag. Sådär lagom långa telefonpass idag!



FAN förresten, allergin, hur är det för er? Mig tar den snart livet av! Så förbannat ont i halsen, ögonen kliar, jag nyser, jag har huvudvärk.. vill ni att jag ska fortsätta? det vill inte jag... :(
Men jag fick dock ngn mirakelmedicin av Carro, hoppas dem hjälper.




Yeaaah this is me todaay!




Outfit får ni sen!


Nu ska jag plocka samtal som en gud eller ne, en prinsessa!


satan i gatan!

Heeeeeey alla mina darlings! :D


pigga och glada idag? jag är pigg! Har nannat på Emmas arm inatt, är nog därför.. :)


Ni fick ingen kryssnovell igår... dåligt av mig, men Emma och jag gick och pratade skit med pizzabagaren på kardusen och delade på en pirre, en vesuvio med kyckling, bra grej kände jag. vitlökssås på det med, muuums!

Sen kollade vi på alla typ 250 bilder, två ggr, sen kröp vi ner och kollade på cougar town! mys!




Jag kommer att få bilderna till helgen, blir ni ledsna om ni får vänta med updaten tills dess?
Håller på att skriva en resume, påminna mig själv, men allt kommer när jag ser bilderna samtidigt!


Idag jobbar jag iallafal tidigt, slutar 16.30 och har lovat Lisa sällskap på en fotbollsmatch ikväll, dock kan det bli inställt om det regnar.... (är inget jättestort fan av fotboll:P)
jag är ruskigt sugen på att springa! Ska göra det ikväll, innan fotbollen, och i morgon innan jobbet, jag ska det! Säg till mig och bli arg på mig om jag inte gör det, okej?!

 

Snart får ni dagens ganska tråkiga outfit...... men bilder gillar ni, väl?

 
Förresten, vilken topp igår! statistiken gick i taket! blev typ 5 ggr så mkt som vanligt. shit pommes alltså! :D

 :)

puss påer! later!


Dum blondin?

Jag är väldigt sällan trög, eller dum.. Men ibland så går fan inte hissen enda upp...

Gick till toaletterna på jobbet nyss, klev innanför dörren, slog på lampknappen ett par ggr innan jag upptäckte att det var tänt... eeehm... okej.  Man känner sig så lagom dum... Skrattade lite för mig själv sen.



WOW! en smart tjej!


Men idag skyller jag på att jag fortfarande är trött, bakfull och sjukt sugen på pizza...

Men vet ni vad? Jag tar en kiwi och ett äpple istället!


45 min tills jag slutar! gogogo!


Pics!

Vänner! Nu ska ni få se 4 pics från vår helt grymma partykryss till Riga!

När jag slutat jobba vid kl 20 ikväll så ska jag till Emma och ta en titt på alla bilder, prata minnen och knåpa ihop ett toookroligt inlägg om helgen! Och då kommer även ett bildregn!! Kika in senare säger jag bara.... Så länge får ni 4 st!


Tre tjejer på äventyr.. :D Jag, Ems och Sandra.



snygga!


Här börjar det spåra....



Och här har det gått helt och hållet utför... tss!


Heeeeeeeeeeeerregud

Emma ringde nu, nu fick jag flashbacks! O M G! helt sjukt!! jag ska snart få lite bilder! :D



Jag kommer leva på det här, huuuuuuuur länge som helst!

Så länge,


mys med boan!

 

 Det här har jag på mig idag!

 

 

Lunch nu! Hörs sen


Godmorgon! Eller ne förresten, dålig morgo...

img_1314 (MMS)

Godmorgon! Eller ne förresten, dålig morgon, trött morgon eller bara asjobbig morgon, mina söta! Tröttheten är SÅ grym! Klockan ringde vid 9 och jag hade nog lätt kunnat sova även hela den här dagen... Men plikten kallar ju! :( mer pics och så mkt jag kmr ihåg av kryssen kommer senare idag! Puss från en aningen sliten tjej


S l i t e n..

Heey babes!

Jag i hemma med livet i behåll! Mamma hämtade mig i norrköping och jag var hemma och i sängen vid halv 3, vaknade fortfarande lika trött för en timme sen.... Alltså 6 timmar senare.. Jag är rätt sjuk ibland. :P


I morgon när jag lagt i ordning allt i huvudet (förutom minnesluckorna) så kan jag uppdatera om en sjukt, en heeeelt sjukt rolig helg, så kommer det även bilder när jag fått dem av Ems!
 
5 av 5 toast!



Nu ska jag krypa ner igen!

Nu sitter vi på bussen! Lets gooo hoes!! :D

img_1292 (MMS)

Nu sitter vi på bussen! Lets gooo hoes!! :D


Godmorgon darlings! :)  Idag är allergin ...

img_1291 (MMS)

Godmorgon darlings! :) Emma hade en överraskning när jag kom hit igår! Hon hade förstorat två fina bilder på oss! :) iih fina! Nu är det bara snygga ramar som fattas, sen ska dem få trängas med allt annat som pryder mina väggar hemma! :P Idag är allergin värre än någonsin, ögonen geggar igen, näsan rinner, halsen gör galet ont och huvudet är påväg att sprängas till tusen bitar! Meeen vad gör väl det? Idag drar vi på kryss! :D ska dra förbi Apoteket på väg till bussen för att få det starkaste i allergitablettväg + typ dem där halstabletterna som bedövar!  Nu ska vi äta frukost och duscha! Har förresten sovit som en prinsessa i Emmas fina soffa!!  Ikväll kör vi galet på romantica!!!  Love!


My f*ucking neighbour!!!!

Hej igen alla solbrända ! :)

Nu har jag solat klart för idag, eller nej jag fortsätter nog ikväll, med en glass på halvars! :)

Meen iallafall, jag vaknade inatt av ngt brutalt, det lät som att folk (en kille och en tjej) höll på att slå sönder varandra + en jävla massa porslin, de skrek ord som jag i och för sig kan, men aldrig skulle använda... Det var en rejäl fajt och jag blir på samma gång som jag går i taket av irritation, lite smått rädd, eller illa till mods..
Skrik av panik nerifrån medan jag på skakig hand slår 112 .... Pollen kom vid 3 snåret och allt var nog löst kl 4, men jag kunde ändå inte somna, låg vaken till kl 6 och vid 8 plingade ju klockan glatt... Jag hade kunnat ställa in nageldejten om det inte var så att Lina glömt sin telefon på jobbet dagen innan och satt uppe vid kl 8 och väntade... Har känt mig pigg hela dagen, tills nu... :/

 

Jag har iallafall spenderat dagen hos Lina, först nails, sen sol på gräsmattan, god lunch på lilla blå och lite mer solning på gräsmattan, woonderful!


Nuuu ska jag packa i ordning till helgtripen till riga! Efter det ska jag ta en lite halvkall dusch och sedan ta bussen till Nkpg, Emma och jag ska ta en lugn och mysig kväll! Jag vill sova tidigt för att försöka ta igen nattens förlorade timmar...


Pics later!



pussgurkor


Nya fräscha nails! Vad tkr ni?? :)  Åh ja...

img_1288 (MMS)

Nya fräscha nails! Vad tkr ni?? :)  Åh jag måste berätta sen, har haft en hemsk natt och fått typ 2 timmars sömn.... Tell u later! Pressa i solen nu snyggingar, det gör vi!! Snart kommer Lisa och joinar! :)


Jag vet en tjej...

Som är aningen trött, sliten och solbränd, ni ska få se!!

Vooooila! Där har ni henne....


För lite sömn, för mkt sol och för mkt jäkla pollen.... Åkte hem 2 timmar tidigare från jobbet idag, huvudvärk daaamn! Men det går över till helgen! :) Positivt tänkande!


AJ en mygga på axeln! Utrota dem alla! Dem kan ju inte göra ngn nytta? Samma sak med ormar, det pratade Lina och jag om förut... bort allt som inte gör ngn nytta! Lät hemskt och hårt, men menar alla äckliga djur, insekter, skit som bara är just äckliga!

 

Nu ska jag decka i soffan med mamma, känns som att det var länge sen vi bara var en stund tillsammans, tog det lugnt, pratade.. skönt! mamsi! <3


I morgon ringer kl vid 8! Jag ska till Linis och få mina naglar fixade! :) Efter det ska vi steeeka i solen tills plikten kallar!
Vad brun och fin jag kommer vara på kryssningen, wiiiiie! Lagt fram kläderna som ska med förresten, (typ 5-6 olika ombyten, var det 40 timmars? :P) party, nu kör vi!




Godnatt mina söta vänner och läsare!



Här är förresten jag och maya, visst är hon nästan för söt?


Heelluu sunshines!

Är ni lika glada som jag för att sommaren är här? :) Heelt f*cking underbart!

 

Vid kl 9.30 släppte mamma in Maya till mig, antar att båda två tyckte det var dags att gå upp! Sen slängde jag i mig lite frukost med tårarna trillandes längs kinderna, pappa ringde och hade äntligen förstått varför jag fick mitt utbrott i söndags, och varför jag blev himla  ledsen..
Vad skönt det kändes. han började samtalet med, " hur mår du? tkr du illa om mig? " Då undrar jag bara H U R skulle man kunna tycka illa om världens bästa pappa? Det funkar ju inte så... Jag blev ledsen för att han äntligen förstod och för att vi blev sams, han är bra den där! ujujuj så bra! <3

 

När vi pratat klart tog jag fina cykeln till fina Lina :) Lägenheten var jättefin! suuper! Jag blir sugen på att flytta igen, men som sagt till en storstad, ngn som följer med?
Vi la oss iallafall i trädgården och stekte som satan, men enligt lina så var jag redan "En brun jävla kärring" haha, Men jag tackar och tar emot! Har även förvarnat emma att hon måste sola lite solarium inför vår kryssning i helgen! WEEJ! Det ska bli så jääkla kul! Checka in här!! http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/riga/PartyBoat.htm  och ångra er att ni inte bokat! Det kommer bli stunning! :D





En liten pärla från svea, like alot! :)



Om 5 minuter har jag lunch, då kommer emma till mitt jobb, så ska vi sitta ute i solen, hon ska äta mat och jag ska äta vattenmelon!

Förresten, dum som jag är trodde jag att jag skulle kunna leva på frukt två dagar i rad, när solen tar all energi...  eeehm...  
Jag slängde iallafall ner en halv vattenmelon i väskan, men innan jag gick till bussen så rev jag i frysen efter en av alla tusen matlådor som mamma lagar till mig (trots att jag 4 av 5 dgr köper ute, hon är för söt)
Tur var väl det, fick på min rast hetsäta den då jag var lätt skakig och kände hur huvudvärken kröp sig inpå, rätt tätt inpå dessutom.

Nej nu måste jag knalla neråt, kanske ska springa trapporna? bara för att... 6 st! runda dessutom, yrsel nu kör vi!!


Vi hörs säkert senare mina lovers!  


Självförtroendeboooost numerooo 2!

Heeej bejbs!


Den sockersöta Sthlmstjejen Emelie, http://Empaslife.blogg.se nämner att jag är en av dem bloggarna hon dagligen följer! Vad glad man blir! :)
Då behöver jag inte längre känna att det bara är mina vänner som bara för att dem känner att dem måste, läser min blogg dagligen, visserligen ser man väl även det på statistiken, men ändå!
Så himla uppskattat! Besök Emelies, hon verkar vara världens goaste tjej, alltid glad! Sånt gillar vi! :)



Nu workshop! skriver mer efter den och visar er mitt nya fina linne som pryder den övre delen av min kropp today.


puss påer!


Är inte livet underbart?

Heej guys! :)

Idag mår vi bra! Riktigt bra! Jag är solbränd, (jaa lite röd igen) dock är jag på jobbet, men endast en timme till, nyss var det 4 h kvar? hallå hur fort går tiden? jag vill stanna kvar hääär, okej jag är oseriös! ;)

Idag har det varit världens bästa väder, jag och mamma låg ute, från kl 11-14 för då var jag tvungen att äta och duscha innan work.. heelt awesome! njöt fullt ut! Jag är en soldyrkare utan dess like!
Innan solstunden så tog jag cykeln ner till Ica för att hämta mitt nellypaket, (ja, jag är lycklig nu).

 

Idag var det mösspåtagning också, så jag såg hur mkt studenter som helst och fick lite ont i magen..
2 år, herregud T V Å  J Ä V L A  Å R  S E N... Men tiden går fort när man har roligt, eller hur var det?


I morgon ska jag sola med Lina innan jobbet! mys! Ska se nya lyan också, hihi!



Ta hand om er lovers! Ville nog mest bara att ni ska veta att jag lever, mår bra och är tokigt glad idag!

PUSS!

 

 


J som i JA!

Trippar upp från uppföljningen ( som var skitcool! en typ 50 tums tv står där, Paola är i bild, i ett utbildningsrum i Farsta, vi ser oss själva också i liten bild på tvn ) Så satt vi sen i 4 timmar, vi var lite stela till en början men sen gick det bra, det bästa var att hon kunde visa vad hon gjorde på datorn så vi fick se henne, hennes skärm och oss själva på tvn, tufft. Iallafall, när vi kom upp igen så upptäckte vi att vi fått schema, en hel månad framåt! tack och bock! Jag är ledig fre, lör, sön midsommarhelgen, tack igen! Sen ingen mer helg, förutom den jag ska till Oslo, det ska lösa sig på ett eller annat sätt, känns rätt oviktigt hur egentligen, för jag ska åka....

 

 

Nu sitter jag kvar på jobbet, trots att jag slutat, är bara för att vänta in träningen, har inget bättre för mig innan, ska gå om 10 min så kändes okej att låta er veta om midsommar så länge, så att ni kan bli lika glada som jag är nu.. ;)

 










Nu drar jag på spinning!

Ciaaao alla snyggingar!


1:e juni!

Hur sjukt är det inte? FÖRSTE JUNI, IDAG!? O M G! Jag tkr nog allt att det borde vara lite varmare nu, faktiskt. Fick ta skinnjacka i morse, inte okej!

Nu sitter jag på jobbet, lunch om 2 min! Aphungrig!

I morse när jag satt på bussen och läste min kära bok, så slog det mig, jag vill inte vara här.. Jag vill till en annan stad, en större stad.. Jag fick en panikkänsla i magen och skulle helst flytta till Sthlm eller kanskekanske Göteborg, NU, idag!
Idag är det stockholm med all sin glans, som lockar mest.. Jag vill ta med mig ngr vänner och flytta dit, jag vill dock inte plugga, jag vill jobba.. Men hur lätt är det? Kanske kan jobba på telia? i Farsta? önsketänkande...

Vet ni vad ni vill göra med era liv? er framtid? Den ligger ju trots allt i era händer, är det inte skrämmande egentligen? Nu kan man göra egentligen precis vad man vill, men vad fan vill man då?
Man ska absolut inte fega, utan bara köra på magkänslan... gaah, panik idag!


Nu måste jag springa bort till broadway för att inhandla lurre! Nära och bra!

3 bilder till från i lördags!


Sara tyckte att jag skulle ta platta skor, jag fattar inte varför? :D



Jag står och halvdör i asgarv och vår fina grill.



Don't ask. Lisa hade precis tagit av mina skor iallafall, sen spårade allt.






MAAAT!

puss


RSS 2.0