ATK!

Får gå 21.45 istället för 22.15, allt för att hinna hem till bb! Atk är bland det bästa man kan ha på ett jobb. 1 hel vecka extra på ett år, utöver semester, fullt betalt. Sjukt bra!


Jag får nämligen sällskap av denna snygging ikväll!


Juste!

Instagrammar en hel del också, kallar mig caroliins även där!


Tack igen!

Jag lever lite på helgen fortfarande! Awesome!

Nu är det stängning på jobbet, not so taggad! Men det är bra pengar efter kl 18.. Jobbar även i morgon, dock hade jag mkt hellre åkt till mormor på födelsedagsmiddag än att jobba, men närmare 3000 kr är svårt att tacka nej till, så är det bara...

En bild från idag och en från i lördags!


Tiden går FÖR fort när man har roligt!

Då var min Sthlmsweekend slut för den här gången, det är med vemod jag nu sitter på bussen påväg till lilla norrpan igen....

Gårkvällen blev SÅ lyckad! Emelies mat var verkligen sjukt god, rosévinet perfekt kylt, jordgubbarna underbara och sällskapet var det bästa! Vi pratade skit och spela spel tills en taxi fick ta oss in till stan, där var det många bud angående vart vi skulle gå, jag ville inte köa och jag ville få plats på dansgolvet, det var mitt krav! :p Vi hamnade tillslut på Ambassadeur, jag Emelie och Andrea, resten åkte hemåt istället.

Vi dansade av oss rejält och hade riktigt kul, vid kl 3 var vi rätt nöjda och tjejerna åkte hem till sig!

Ja, så idag vaknade jag på andra sidan stan, Vasastan närmaste bestämt, på en lite halvt saknad arm... Har haft en riktig mysmorgon, vi sov länge och åt sedan en god frukost ihop, skrattade, pratade skit och hade det allmänt bra.
Sen mötte jag upp Emelie och hennes fina vänner för en fika och en massa skitsnack även där! :)

Nu ser jag bara fram emot kommande helg när fina fröken kmr ner och hälsar på mig för att gå all in på karate, kan inte bli annat än lyckat!

Nu ska jag vila ögonen lite, om bara Italienaren bredvid mig slutar prata i mobilen snart.......


PUSS på er.


Stockholm.

Jag är som ni kanske vet i stora staden och hälsar på fina Emelie! Om jag har det bra? -JAJJEMEN!!

Jag blev uppmött av henne efter att ännu en gång faktiskt klarat tunnelbanan alldeles själv! Kan det där nu ;) haha!
Emelie bor ju hos Viktor nu så det gör alltså även jag :)

Igår hade vi myskväll med take away, b&j och smågodis! Jag introducerade Viktor och Emelie för big brother och informerade dom om allt som är värt att veta! :p

Just nu är Emelie på jobbet, jag har varit och fixat dricka och sett litelite av den här delen av staden, söder om söder, som Emelie säger! :)
Sen har jag bara suttit på i solstolen på balkongen och lapat! Synd att det blåst, annars underbart! :)

Nu är det dags för fröken fräken här att ta en dusch, emelie kmr strax från jobbet och vid halv 8 kmr några andra fina tjejer hit på middag och fördricka!
Vi har laddat upp med bland annat rosé, liiite somrigt :)

Inatt tänkte jag sova i Vasastan! I morgon ska jag få se den delen av stan också!


Det här kan inte bli annat än succé! :D


Bilden är från igår innan jag sprang till bussen...


:)

Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen, men när jag klev upp ur sängen i morse (efter att ha ställt fram kl från 8.30 till 10;)) så gick jag till gymmet, blev endast löpning idag då träningsvärken i varenda muskel är så brutal!! Fast det var inte så bara, körde intervaller med löpning och gång i brant backe, 7 km blev det! Svettigt och alldeles alldeles underbart :D

Jobbade ungefär 4 timmar, sen fick jag atk och kunde knata på stan en stund innan de stängde, dock sjukt svårt att hitta ngt när man inte har en aning om vad man är ute efter... Nu vet jag dock typ vad jag måste handla snabbt som attan i morgon! Innan jag drar till la huvudstad! Taggad! :)

Ett plus med stan idag var dock att jag träffade på min fina och helt underbara Jessica! 3 kramar hann vi med, kändes skönt, även om jag redan saknar henne igen! <3

Efter stan har jag bara skrivit packlista, provat kläder, diskat och kollat på bb, typ.

Men nu ska jag sova, i morgon ska det hinnas med mkt! Har halvdag på jobbet även då så kör 9.45-14.00, rätt gött pass en fredag, ooh yes! :)

Denna helg kmr bli ngt utöver det vanliga, var så säkra.


Löneonsdag!

Klockan 9 tog jag en pw runt strömmen, blev inte min nya runda då jag var mer sugen på natur liksom! 1 timme var jag borta och hann springa på fina Johanna som var hemma från oslo och få en kram! :)

Klockan 12 var jag på gymmet för bodypump! Sjukt taggad! Idag var det 45 minuter så 2 låtar var borta, en av benlåtarna (vilket kändes heelt okej pga min störda träningsvärk) och sen var även tricepslåten borta, skönt! :)
Nu är jag på jobbet, har ätit 2 stekta ägg och en banan, hoppas jag står mig till lunch..

Idag har vi fått lön och jag är överlycklig!


En dag närmare Stockholm och jag är redan övertaggad och har klädpanik.... Haha.



Vi hörs :)


Och träningspasset blev hårt!!

Jag har svettas och tagit DÖD på mina magmuskler (som jag än så länge inte har så gott om, men jobbar hårt för att få;))

I morgon börjar jag 13.30 och jag har planerat att ta en pw, min nya runda som är ca. 6 km, innan frulle och sen gå på bodypump vid kl 12! Detta skriver jag för att inte kunna ångra mig gällande pw'n.. Det blir bara pinsamt för mig själv att skriva i morgon att jag skippat den... Men när man har en ledig förmiddag är ju sängen så fruktansvärt varm och skön! Men kl står på 8.30 och det är sovmorgon så jag ska vakna taggad! Jag SKA det... :)


Godnatt lovers!


Mys

Rätt söt kille! Moster däremot ser ganska rynkig och trög ut, men vad gör det om 100 år?

Nu ska jag vila lite, senare blir det ett hårt träningspass trots en STÖRD träningsvärk i hela kroppen! Pepp pepp!


Tisdag och vi närmar oss helgen med stormsteg!

Denna dag skulle gärna få gå lite fortare, jag har svårt för tisdagar överlag. Man är alltid trött, man ser inget ljus gällande helg och man har precis slutat leva på föregående helg.. Tisdagar är helt enkelt långa OCH tråkiga. Ingen bra kombo!

Meen nu ska jag inte vara sån. Jag taggar för träning ikväll, men har en slags sjukkänsla i kroppen, hoppas jag känner fel...

Vilka peppande rader jag fick till idag! Men som sagt, det är ju tisdag.. :)


21.36

Kom hem från en pw runt strömmen med bästis för en liten stund sen!

Vad jag gör nu? -panerar torsk.. Det blir en sen middag!


Varför?

Vad är grejen med att det inte går att publicera ett inlägg med mer än 1 bild? Så fort man tar bort så att man bara har 1 kvar så går det.. Via appen alltså. Störigt!


Sunday.

Skön söndag! Åkte från lotorp vid kl 7.30 när Linda åkte till jobbet, sen deckade jag 3 timmar till, var uppe och igång hela dagen igår och det tar ju att vara bakfull även om man mår helt okej! :p
Iaf, sen tog jag hand om den feta disken som vi lyckades få till i fredags, gick och handlade och lagade sen god mat! Åt lite lätt och gick sen vidare till gymmet för ett hååårt bp-pass! OMG! Jag är såå mör i hela kroppen nu! Mina ben bar mig knappt den knappa 10 minuters gångväg som jag har hem från gymmet.
Jag har en slags hat-kärlek till att bli SÅ SLUT..

Nu när jag har käkat mat, duschat och bäddat ner mig i soffan så känns det dock underbart! :)

Men här blir jag nog kvar, hela kvällen! Jag ska ladda upp batterierna ordentligt inför en ny vecka som kmr innehålla jobb, träning, LÖN och en Stockholmstrip, vad mer kan man begära? :)

Vi hörs!

Bilder från i fredags, haha!


Yesterday.


Är det konstigt att mitt mosterhjärta smälter?


14.24

Hur bra är det inte när man först har en grymt lyckad kväll med bästa vänner ( dock saknades många fina som bor på andra orter nu för tiden.. :( ) men att även vakna upp ganska pigg!? Kunde inte bli mkt bättre! Att man sedan körde en fredagsutgång så att man har två dagar kvar av helgen att bara mysa och chilla gör det hela om möjligt bättre! Jag är nu påväg till Vilde med familj för mys och buuuus!! :)

Bilderna är från idag! Är det bara jag som älskar mina nya skor? :D


Jag kärade ner mig igår!

I ett par skor!
Detta är kärlek på riktigt hög nivå!


Puss

Från oss!


Haha!

Fick precis veta att jag klätt av mig mina kläder och krupit ner bredvid ett lammkött (okej väldigt ung) i linas säng på festen här om helgen... Känns sådär.

Men nu kör vi! Det man inte minns har inte hänt, right?


Födelsedagsfirande!

Världens bästa vänner! Nu kör vi!


Bland det bästa som finns är..

Att ha saker att se fram emot!! Kommande helg OCH helgen efter det ska jag träffa fröken Aussie! Som jag har längtat! :)


Bland det värsta som finns..

Det är att gå till gymmet, fett taggad och sen är man helt orkeslös OCH svag! En sån sak kan förstöra en hel dag för mig.. Tur att jag är envis så att jag bara fortsatte, fortsatte och fortsatte. Men jag får inte alls samma feeling när jag presterar halvdant! Jag kan bättre! Gaaah, skit också!

Nu är det bäst att slänga i sig mat så att energin kommer tillbaka inför kvällen! Det här kmr bli såå bra... :)


Ledig fredag!

Vilken härlig dag! (förutom vädret förstås..) Jag har redan hunnit sola, tvätta och prata med mitt saknade hjärta i Sthlm! Nu smider vi planer, fett kul!! Puss igen fina! <3


Nu ska jag gå till gymmet och köra hårt! Sen blir det ett besök på Systembolaget och efter det behövs bara hemmet och jag själv piffas till lite innan vi är redo för tjejfest!! Det ska bli så himla kul!!! Tagga!


Vi hörs senare! :)


Dödsångest 2 ggr på en vecka...

Okej, mitt spontana ord som ska beskriva det jag just gjort; vidrigt! Verkligen VIDRIGT! Att åka in i ett rör så att nästippen nästan snuddar vid "taket" och armarna behöver ligga på magen för att få plats, det är något fruktansvärt! Ångesten var ett faktum och jag tror knappt att jag tog ett enda andetag på 20 minuter. Jag fick dock ha ögonbindel och hörlurar med rix fm för att göra det bästa av situationen..
Nu hoppas jag bara att jag aldrig i hela mitt liv ska behöva genomgå samma sak igen.


Usch!!


God morgon!

Idag är jag ungefär lika trött som jag ser ut på bilden!

Det är inte en lugn stund när man fyller år! :)
När hela familjen (ja Emma du räknas till familjen;) hade åkt hem, förutom mamma så tog hon och jag en långpromenad för att få frisk luft och försöka gå bort lite av tårtan.... :p
Sen orkade jag se halva bb innan jag somnade.. Mamma och Maya nattade kvar hos mig, mys!

Osminkad brud idag, inget ovanligt alls egentligen men idag får jag tydligen inte använda ngt smink, jag ska till vrinnevisjukhuset i eftermiddag och åka in i ett asläskigt rör för att röntga ryggen.. Ser inte fram emot det så värst mkt.... :/

Ha en fin dag hjärtan.


Perfekt dag!

Åh, så himla bra födelsedag! Jobbet gick snabbt och helt smärtfritt, alla var bara så himla söta och fina Lina hade till och med köpt en tårta! Vi åt den på vår workshop, så himla god!

Linda hämtade upp mig på jobbet när jag hade slutat och då åkte vi hem till mig för att förbereda käk, städa och fixa! Sen anlände världens finaste familj, först mamma, Jossan och Vilde. Sen kom pappa och Eva och sist men absolut inte minst min bästa vän! Massa god mat, vildebus, paket, tårta (för andra gången) och mys med fin familj! Ni är bäst.

Nu laddar vi om till fredag, långhelg och tjejfest, pepp!!

Hoppas ni mår grymt på min dag! Ni har iallafall fått mig att känna mig riktigt speciellt! :)


Underbara!

Vilka kollegor! Tårtan nedan levererades för en liten stund sen av en av brudarna!


Ni är fina!

Jag blir på riktigt helt överlycklig av alla gratulationer, jag tkr att ni är så bra och söta som tänker på mig och skriver så fint! TACK TACK TACK!!

Annars då? Jodå, detta ska bli en grym dag!
Jobbar till kl 16.30 och sen ska jag firas med mamma, systrar, finaste systersonen och världens bästa vän!
Hur kan det bli annat än bra?


23.23

Okej, skillnad från 22 till 23...
-Hej Hugo på lördagar.

Godnatt!


Nystart?

Kanske borde börja om lite på nytt här! Det är ju endel som har hänt sen sist... Nytt jobb (jag STORMtrivs!) ny bebis, det blev alltså en vit 4s förstås och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt inköp! Nytt telefonnummer pga tjänstetele.
Mkt mer har hänt och händer, i morgon blir jag till exempel 23, det känns absolut ingenting... Dock har jag shoppat ett par Jeffrey campbell, ngr olika bodymist från Victoria Secret, nya brallor, smycken och ja telefonen då och allt detta är alltså presenter till mig, från mig själv! Jag älskar att fylla år, haha! :)

Emma hade skrivit en bra lista med saker att se fram emot, jag funderar på att testa det också för att få tillbaka motivation, lust, vilja och pepp helt enkelt. Jag vet att allt handlar om inställning för det säger jag själv, men nu har jag svårt att ändra min inställning.
I lördags så brann mitt hus, jag har aldrig känt riktigt dödångest innan men jag är ganska säker på att jag nu vet hur det känns, har aldrig varit så skakig, haft så svårt att andas, hyperventilerat och gråtit på samma gång vid något tidigare tillfälle.. Av någon anledning sitter en hemsk känsla kvar i min kropp... Jag hoppas att jag piggar på mig tills på fredag, för då ska jag firas!


Nu ska jag sova, i morgon är det min dag och den ska bli outstanding hade jag tänkt.
Puss till er

Vi hörs i morgon igen, hoppas jag!


RSS 2.0