Lunch ute på balkongen på jobbet! Livet ku...

img_4490 (MMS)

Lunch ute på balkongen på jobbet! Livet kunde vara värre! Men även bättre (om jag istället fick  ligga i solen på min innegård) men jag klagar inte! Bättrar på brännan och ler mot solen!  Ikväll händer ngt spännande! Pirr i magen! Puss på er


Hej! Länge sen igen! Vill mest säga att ja...

Hej! Länge sen igen! Vill mest säga att jag lever och att förra helgen var så grym!! Jag är brunbränd och lycklig! Hängde i parker varje dag, drack gott, grillade, träffade bästa bästa vänner och dansade tillsammans med dem natten lång! Enda som fattades var bara ben.... Meen jag fick mer än en gång påminna mig själv.. "det ääär bara april!" emma berättade att hon redan har ångest för att sommaren snart är över... Bästis "DET ÄR BARA APRIL!" Men jag vet också att tiden går fort när man har roligt ! Idag mår jag bra! Jag känner verkligen hur mkt mitt humör och mående förbättras av solen! Helt sjukt... Och ändå bor jag kvar i Sverige? Ologiskt....


Haha! Två fräscha brudar! Har haft picknic...

img_9167 (MMS)

Haha! Två fräscha brudar! Har haft picknick i parken och nu legat här i 3 timmar! Bakfulla? -skulle man kunna säga! :D


Slutar jobbet nu och ska vidare till emmis...

img_6514 (MMS)

Slutar jobbet nu och ska vidare till emmis och njuta av goda drinkar och cider! Som jag längtat! Inatt kan precis vad som helst hända! Är totalt fullproppad med känslor! PUSS påer!


Bilden är från häromdagen hos Lisa! Hej på...

img_8016 (MMS)

Bilden är från häromdagen hos Lisa! Hej på er förresten! Idag sitter jag upp och sover! Mitt morgonhumör börjar fan urarta! Är så sjukt arg när jag vaknar av mitt störda alarm och måste gå upp! När jag droppade in på jobbet idag, försenad som vanligt så frågade Elin hur det var... Varpå jag svarade "så jäääääävla trött och arg, hade kunnat döda ngn om jag inte varit ensam hemma". Usch vad jag låter som en hemsk människa... Men jag blir SÅ ARG när min klocka ringer! Jag suckar och stönar, säger fyfan sjutton ggr, ställer fram klockan en halvtimme, sen blir jag försenad till jobbet.... samma visa varje morgon! Fan att jag är så bra på att ställa om dygnet så jag sover för få timmar när jag börjar tidigt!! :( men slutklagat! Ikväll ska jag ha kalas! Bara mamma, mormor, emma, tora, systrar och bebis! Men ändå; kalas! Fixade till en finfin cheesecake igår och så skulle mamma baka idag :) gårdagen var mysig! Jobbade till 16.45, bjöd sedan emma på födelsedagsmiddag ;) blev bjuden på glass på Halvars och var med min bästa! Helt perfekt födelsedag! Känns som vilken dag som helst nu för tiden... Tyvärr! Har iallafall än så länge fått lite fina tröjor och löparskor, har även valt ett par jeans! Förmodar lite cash också, är i gaaanska stort behov av det...... Undrat vem som köper thailandsresan?! Mamma ? Pappa ?


<3

Lisen ringde för en stund sen...

"Hej, vart är du?!"
"Hemma hos dig, väntar på att du ska komma hem!!"
"ahaa, vad mysigt! vill du ha pannkakor till lunch?!"

hur söt är hon inte min bästis? :)


Lite senare åker vi ut till trostad (stavning?) till Lena och Hasse och kollar på loftet som börjar ta form och viktigast av allt så ska vi hämta bästa bästa Ida!!!! :D iiiiih!



En mysig bild på morfar och Vilde


Älskar dem här killarna ganska så himla mycket!!




puss på er, ha en gryym lördag!

16/4

Hur mår ni denna gråa lördag?! jag som hade hoppats på sol.... hm :/


Igår var vi i Västervik en sväng som sagt, fick lite fina tröjor av mamma, käkade middag hos henne & micke och träffade på våra söta kusiner, Vera och Clara! :)

När jag kom hem därifrån gjorde jag något dumt, väldigt dumt! Jag följde med Lisen med familj till Sörping för att kolla fotboll.... Ingen bra idé i skinnjacka... plus att det blåste storm. satan i gatan vad kallt + att jag var uttråkad innan matchen ens börjat... tur jag hade viktor med mig så vi kunde underhålla varandra! :P


Följde med hem till Lisen så myste vi lite och kollade bb-klipp.. verkar ha varit världens hångelfest som vi missat... hmm!



Som vanligt så vaknade jag inte förrän lisa slog igen dörren och gick till jobbet, jag brukar vara rätt lättväckt, men hon verkar grym på att smyga runt här ?! Nu väntar jag på att hon ska sluta jobba ngn gång så ska vi träffa bästa och finaste Idis! soom jag längtat efter henne då!!!

När jag slog upp mina blå förut, så hade jag sån sjukt dålig känsla i kroppen. har drömt massa konstigt och jobbigt hela natten så vaknade upp och kände min bara helt deppig!! :S förstår mig inte på det här med drömmar.. kan jag inte få välja själv vad jag vill drömma?! istället för drabbas av mardrömmar och en massa tråkigt?!
MEN, jag kollade igenom en massa Thaibilder på lisens dator och kände hur humöret steg! Jag tänkte bjussa på ngr bilder från en jävligt bra kväll! 
 


Haha så jävla bra bild!
























SJUKT bra kväll!




Pepp pepp! Nu tar jag en dusch och gör mig lite fin! Vi hörs sen!


Nu styr vi kosan mot Västervik! Idag igen! :)

img_0276 (MMS)

Nu styr vi kosan mot Västervik! Idag igen! :)


Idag har jag träffat båda mina bästisar! H...

img_7106 (MMS)

Idag har jag träffat båda mina bästisar! Här är en snygg bild på oss från en helt underbar resa! :)  Dagen då... inatt låg vilde mellan mig och Linda i sängen! Himla mysigt! Dock låg han åt helt fel håll i sängen! Men är man så liten plutt så går ju även det :) sen knallade jag upp på stan och blev bjuden på lunch av Lisa! (tack bästa!) Sen följde hon med till Linda och bebis. Sen kom även emma, mysmys! Saknat henne så mkt min Fia!! Åkte sedan snålskjuts med lisen till viken och följde med till kopparvägen, lisen skulle cutta barret och jag fick se Viktors alla finfina smycken! Jag ska ha en av varje sen när han är klar! :):) sen åt vi kvällsmat och myste! Familjen P är något utöver det vanliga, helt klart ! SÅÅ mkt kärlek !


Finaste killen!




Vi hade så himla mysigt ! Vilde joddlade, skrek som en brud (hans nya grej han kommit på idag, kan varit jag som lärt honom!:P) sen har han sovit, fått mat och charmat moster galet! Så har vi myst, kramats och lyssnat på disneylåtar! Han har varit världens snällaste bebis!! :)

Bästis!

Juste! Glömde nämna min måndag! nannade över på soffan hos Lisen, kunde ju inte ligga och hosta på henne hela natten men ville inte åka hem och sova ensam... 
Sen när hon slutade kl 14 så styrde vi kosan söderut och till inget mindre än Västervik! Älskar västervik på våren och sommaren! Började oss med en tur ut till lysingsbadet och knallade runt där och ut på korpaholmarna en runda! SKÖNT med frisk luft och solen var fortfarande framme och värmde lite! Sen åkte vi in till stan och och satt i solen nere vid bryggan! Tittade på folk (och hade kul åt dem:P) pratade skit och hade det så jäääkla mys! Sen gick vi upp till favvostället och käkade gott! Små utflykter när våren börjar komma är sjukt underskattat!

Söndags förresten fick jag träffa lisens familj, guuuuuud vad vi kramades och vad jag tkr om dem!!! bästa bästa! <3 ! Fick massa ny energi! och fick även god tårta och kakor som lisa bakat! :D




Förresten, Vilde har en jäääääääääääääkla fräsch moster !









Igårkväll badade jag med bebis, så himla mysigt! han skrattade och pratade hela tiden! Om han skulle kunna prata så man förstår honom så skulle han nog säga hur mkt han älskar sin moster och hur himla rolig hon är, tror ni inte?! :)

13/4

Japp, 13 april och jag väntar in min födelsedag som en barn som väntar in julafton! För att jag fortfarande känner mig som ett barn? Eller för att jag vill ha lite nytt, anternativt behöver pengar?  ..Det kan nog vara en kombination!!


Idag är jag hos systeryster, gick hit efter läkarbesöket igår, Vildes pappa är i sthlm och jobbar så jag sällskapar lite här! Vildis är också lite sjukis så det gör inget... Just nu ligger han bredvid mig och pratar, skrattar och bara gör sina tjejskrik... kul kille! :)
 Moster är barnvakt för Linda gick precis på middag med jobbet! Så Leya och Vildevakt är jag! Kan nog bli en mysig kväll! :)



Vildis ligger och kollar på när Jamie Oliver lagar mat! Gulle!







Japp, så hemma den här veckan blir jag, doktorn trodde precis som jag att allergin är med i spelet, men det är inte bara det, eftersom det började med hög feber... Men har fått coccilana som man blir lite lagom hög på mot hostan, käkar allergitabletter, kör på pulmicort som är inhalator för allergin och även ett nässpray med olja i som ska vara bra! Jag hoppas att ni är vänliga och håller era tummar och tår att det biter på hostan och allergin, det gör ni va?!

 Om jag har träningsabstinens?! -nee inte ett dugg..... :( !




Häromdagen....
 
Satt jag ute och fick färg!!!!
 Och idag är det gråare än gråast... Kan inte Sverige bara vara ett land med liiite mer sol?! och liiiiiite mer värme?! -TACK!




Nu har bebis somnat med filten över huvudet, så moster ska bädda ner sig i soffan och kolla 2 och 1/2 män!


Vi hörs snart !

Mysdag igår! Ute på korpaholmarna en sväng...

img_9920 (MMS)

Mysdag igår! Ute på korpaholmarna en sväng bland annat! Snacka om att våren är på g! Fräknarna visar sig lite nu efter dagen i solen! Har jag förresten sagt att jag älskar solen?


High on life!

Ni kommer tro att jag slagit i huvudet efter det här inlägget..... Men trots att jag idag är helt igentäppt i hela skallen, svullen runt hela ögonen och pannan i morse enligt far min?! en skrålig röst och en näsa som vägrar sluta rinna, huvudvärk på det och NOLL ork i kroppen... Så är jag fruktansvärt positiv idag!

Förresten, - är det här ngn kombo av allergi så kan ni lika gärna skjuta mig redan nu och göra slut på mitt lidande! :P



Gick upp runt kl 11, hittade pappa lagandes frukost i köket, min godmorgon fras blev "FYFAN VAD DÅLIGT JAG MÅR!" gud vilken härlig dotter jag kände mig som! Men vi åt god frukost och pratade livet, dagens stress och framtiden! Det var mysigt och efter en stor kopp te kände jag mig lite, lite bättre! :) Sen åkte papps till bruttan i enköping! och jag tog på mig hans morgonrock och ett täcke och satt mig ute på verandan, satte på hög musik och andades in frisk luft, samtidigt som det faktiskt brände lite på kinderna av den underbara solen!
Det var så skönt att sitta och titta på hur gräsmattan blivit grönare, hur massa blommor slagit ut i rabatten! Förutom att det blåste lite kallt så var jag helnöjd! Och tänkte att livet inte är så pjåkigt trots allt! Man måste försöka känna efter lite mindre och vara lite mer positiv, man mår så mkt bättre en dag då man väljer att vara positiv! Ruskigt stor skillnad mot en dag då man bara ser svart, inte ens lite grådaskigt, utan endast kolsvart, svart som natten! MEN jag säger inte att det är lätt att välja ljusare.. för ibland kan det kännas helt omöjligt och även vara nästintill omöjligt.... Men hädanefter kommer jag försöka säga till mig själv att varje morgon välja! Och hoppas på underverk :D







Blev efter en stund i solen såklart lite smått rastlös, hämtade pincett och spegel och fixade brynen (perfeekt ljus!) och sen lagade jag även ett par legging.. fattig? ja lite, men det är inte därför... utan ALLA leggins går sönder i sömmarna, ALLA! slår liksom aldrig fel! linda har köpt typ 7 par senaste typ 2 månaderna och ALLA går sönder i sömmarna! kan typ använda dem två ggr, sen trasiga! Så nu blire laga och hoppas dem håller minst två ggr till! Sen blåste det lite för kallt och nacke och jag kände att nackspärr PÅ det här kanske inte vore världens grymmaste idé, så jag gick in! :)




Nu iväntar jag jossan och lite senare ska vi försöka grilla, hitta lite lääää på verandan och tända på, då gåre nog bra! Dock vill vi inte riskera att huset inte står kvar när pappa kommer hem igen, så vi får se hur vågade vi är....




Förresten så älskar jag landet! Det får mig på sånt här humör! Vilken lycka att ha det här att välja mellan....
För jag skulle inte kunna bo här på heltid, man behöver stadslivet och lite fart och fläkt.... Igår under HELA så ska det låta så dansade jag, med eller utan Vilde.. ( ja, jag hade roligast ) Det var fredagkväll och jag var sjuk.. kliade i hela kroppen... Jag vet inte hur jag ska få fram det riktigt men jag tror ändå ni förstår!!
 Landet, luften, gräsmattorna, blommorna, verandorna, solen, stillheten i ALL ära, det får mig att fylla på med energi! Men farten, alla människor, vänner, fester, ställen i stan behöver jag för att göra mig av med energin! :) Jag älskar att kunna kombinera!
När jag satt i solen förut så längtade jag tillbaka till Thailand igen! Det är över 4 månader sen vi kom hem från paradiset nu, och jag har minst 3 ggr varje dag längtat tillbaka, det är rätt många ggr......
















Sist men STÖRST, faaaaan vad jag vill vara i Oslo med bästa Emma och bääästa Bella! fanfanfan att jag mår såhär! Jag hade kunnat betala riiiktigt dyrt för att vara hos er tjejer! ÄLSKAR ER ! Ha kul åt mig med, jag vet att ni fixar det! :D

Sjukling på vift! Nu åker jag till landet !

img_1196 (MMS)

Sjukling på vift! Nu åker jag till landet !


LISAS DAG!

Idag är det min bästaste bästa väns dag!


Jag älskar verkligen den här bilden! Hur snygg får man vara?! :) GRATTIS BÄSTIS!





Ska om en liten stund åka till viken, umgås med min familj, är nog vad som krävs för att jag ska bli frisk fort, kärlek! Sen ska jag sno åt mig ett par kramar från Lisen också!! <3!





Känner mig lite piggare idag, värken i kroppen och febern har gått ner lite.. tumbs up! Vaknade kl 10 och hade ingen möjlighet att somna om, alldeles för snorig.. Så jag gick upp och fixade värsta goda frukosten! Pannkakor och en stört stor kopp te! namnam!

:)








Höga mjukis haremsbrallor och instoppat oversizelinne! perfekt morgonoutfit OCH sommaroutfit!





Nu ska jag packa väskan för att vara borta över helgen, eller borta, egentligen hemma.. Ni fattar vad jag menar !




Fredag idag hörrni, mys inte föör mkt !

7/4

Till er som är oroliga att jag inte överlevt dagen vill jag med glädje meddela att det har jag visstee! Jag mår faktiskt till och med lite bättre än i morse, men det är nog för att jag knarkar febernedsättande!
Näsan rinner, halsen svider, huvudet dunkar, ögonen är rödsprängda. Men förutom det, bättre!
Dock går tankarna nu på hur fasen jag ska kunna sova inatt? kanske ska bädda mysigt i soffan, gör ju det ibland när jag inte är sovatrött... brukar funka rätt bra! Ni är säkert jätteintresserade av att veta om jag kommer sova i sängen eller soffan, som att jag skulle ha ngt jävla big brother här med fullt av kameror överallt och ni vill följa varje steg jag tar!! Så är det ju inte riktigt vaa... men på tal om bb, är det bara jag som älskar det? som inte vill vänta 23 timmar tills nästa avsnitt visas? JAG VILL INTE VÄNTA sa jag.. men samtidigt är det ju ett måste, antar jag. Nu är det mkt konflikter, intriger, bråk och tjafs.... Men vem fan skulle inte ha tröttnat vid det här laget?! Jag skulle ha gått bärsärkagång för länge sen! haha!



Jag som skulle gått ut och dansat i min nya sjukt snygga jumpsuit i helgen! Nu går ju inte det...... fan! Får helt enkelt spara underverket ngn helg till, kanske till håkankonserten i flygeln?! kanskekanske! :)







Jag känner för sommar, sol, bad, båt, fest, sommarstugor, varma nätter... listan kan bli lång, men helvete vad jag känner för det!



Meeen prio ett nu, BLI FRISK! koooom igen! hepphepp!


Trodde inte det var möjligt

Hoola! länge sen igen, har fått till mig att jag måste skärpa mig från gulle N! Så på order kommer här ett inlägg, det blir varken långt, bilder eller roligt... men vi kör ändå! :D


Vaknade upp idag med feber och ont precis överallt, huden är helt öm och jag kan knappt böja fingrarna, det gör ONT! Svullna körtlar ont i ansiktet och huvudet på det och jag känner mig som sju svåra år.... Tilläggas ska att tors-mån låg jag hemma i magsjuka! Vet inte om jag gjort ngt elakt, GUD?! Det här är inte karma.... :(


Måste iväg på en lägenhetsvisning, det får jag inte missa pga detta... Tänk det kan ju ändå vara min bostad för en tid framöver som jag isåfall går miste om, det går inte för sig. och det tar ju bara 10 min att titta och blir ju hämtad, så får helt enkelt försöka överleva..... Gick precis ur sängen och tog på mig en bh, AJ i axlarna... och då har jag inte meloner som hänger att det är därför.... nej huden är så jääävla öm!! Inte okej!


Jag måste försöka få i mig en macka nu, så kan vi höras senare! kommer ju bara ligga i sängen/soffan hela dagen ändå.....



hoppas ni har det bra i solen! Jossan sa nyss att det ska bli storm... kul.



later !

RSS 2.0