Juldag!

Världens roligaste juldag!




Emma har fler bilder! Men alltså Lisen, var du så full som du ser ut på bilderna?! haha!



Idag är det nyårsafton och allt är fortfarande helt oklart, men jag har fått många söta förslag! Det blir nog bra det här......

Det man inte vet, det lider man inte av! M...

Det man inte vet, det lider man inte av! Men jag hade ändå velat veta.


Syster!

Min syster är på besök hos mig och när jag på lunchen förut klev innanför dörren hemma så stod maten på bordet och hela lägenheten var städad! HUR BRA syster?!



Vi på julafton! Då båda har hemska utväxter så kör vi på en svartvit! ;)


Puss på er!

Emelies förslag är GRYMT! Men jag jobbar ju till 20.15 i morgon och så börjar jag 11.30 på söndag! Så en sthlmstrip måste ju tyvärr uteslutas, även om det vore grymt!

Vad säger ni andra? Ni är inte många som läser, visst förstår jag väl det... Men någon liten rackare kan väl ge mig ett rooooligt förslag? : )


På något sätt känns det som att allt går emot mig.... haha!

Nu har jag ändrat mig!! Har innan sagt "ja...

Nu har jag ändrat mig!! Har innan sagt "jag jobbar nyårshelgen så jag ska ta det lugnt, kanske bara käka middag!" Nu känner jag raka motsatsen, jag vill gå på en halvgalen fest, dricka för mkt, dansa och skratta hela natten och inte tänka på morgondagen! Alla förslag är välkomna!


Om juldagen var störd? Jag sov ju inget de...

Om juldagen var störd? Jag sov ju inget den natten, så idag försov jag mig! 2 timmar! Fick dock börja 9.45 ist för 7.45 så ingen skada skedd! Efter en sån kväll/NATT som i söndags så kmr jag nog vara bakfull hela veckan! Men fett värt! Vi hade bara så himla mysigt och roligt, alla höll på att garva ihjäl sig åt Martin, vilken kille! Oj så underbar!! Förövrigt var allt rätt sjukt! Lisas kommentar på vägen hem i stormen vid 07.30 var "Det kändes som att vi var i Big brotherhuset!" haha!


(Lite bättre bild på skönheterna!) Efter a...

img_3118 (MMS)

(Lite bättre bild på skönheterna!) Efter att ha suttit och skakat och haft en fruktansvärd handsvett i väntan på att få komma in och ta en hemsk spruta så gick jag och hämta ut dem här helt stört snygga skorna, det var jag värd!


Jag blev alldeles nyss kär! Underbara skap...

img_0897 (MMS)

Jag blev alldeles nyss kär! Underbara skapelser!


Det tar på krafterna att efterfesta på ett...

Det tar på krafterna att efterfesta på ett hotellrum till 7.30, det ska gudarna veta! Bara tanken på att jag ska infinna mig på jobbet i morgon, samma tid som jag och Lisa bäddade ner oss i morse känns omänskligt, ogenomförbart och helt sjukt!


Det blev ingen vinst, men vad gör väl det?...

Det blev ingen vinst, men vad gör väl det? Jag får spendera julhelgen med dem som betyder mest för mig! Jag är allt en lycklig jäkel! Jag längtar tills bebis, syster och mamma med deras sällskap kmr hit till pappa i morgon!!! Årets största mysdag!! Puss på alla mina älsklingar (ni vet vilka ni är).


Haha min näsa ser ut som en potatis bara f...

img_3052 (MMS)

Haha min näsa ser ut som en potatis bara för att ljuset är på den! Jag anländer precis med bussen till Valdemarsvik, nere vid busstationen står världens finaste far och syster och väntar! Dem har smygstartat lite med bingolotto! Men lite mat på det här sen är jag redo att vinna pengar, bilar, resor och allt vad som erbjuds, nu kör vi!


Inte världens bästa dag idag, sliten, käns...

Inte världens bästa dag idag, sliten, känslig, gråtig, huvudvärk, ont i halsjäveln och alldeles förstörd, kl 14.30 kände jag att jag inte kunde stanna en minut till på jobbet! Traskade hemåt med tunga steg, la mig i sängen och vaknade nu?! Sa någon något om sliten? Herregud! Jag hoppas bara för allt i världen att jag mår bättre i morgon! Och att ni mår bra, såklart! :)


Jag kände igår att det var något som inte ...

Jag kände igår att det var något som inte kändes rätt... Nu vaknade jag med SVINont i halsen..... Det är tamefan inte okej! Jag vill gråta och krypa under täcket och somna om! :( men det finns ju inte tid till det... Buuuhu!


När det gäller att shoppa till mig själv k...

När det gäller att shoppa till mig själv kan jag vara impulsiv, oftast lite för impulsiv.... Men jag borde vid en ålder på 22 ha lärt mig att jag inte fungerar likadant när det gäller gåvor, paket, julklappar. Idag efter jobbet var min första dag på stan för att handla klappar.. Jag har bestämt exakt vad som ska köpas till alla, men jag kom hem från stan tomhänt, jag måste liksom titta, känna, fråga om råd och sedan återvända till butikerna igen, detta innebär att trots att kommande vecka redan är för intensiv med jobb, kiropraktorbesök, psykologbesök och lite till jobb, även ska innehålla ännu ett (kanske två..) besök på stan! Vet inte om det är min prestationångest som spökar, men när man går in på BR och inte ens där har gjort ett inköp till min systerson för att jag inte hittat den perfekta klappen till en 11-månaders, då kan man ju börja undra....


Sminket sitter sen gårdagen. Jag vet inte ...

img_6574 (MMS)

Sminket sitter sen gårdagen. Jag vet inte om det är Alexandras hemmagjorda starkglögg eller något annat men mitt huvude pallade inte riktigt den framåtlutande ställningen som krävs för att tvätta ansiktet. Tjena vad trevligt det var igår! Fett värt att jag följde med! :) dock har jag ett nytt hatobjekt, har inte många innan iof men ändå. Det absolut värsta jag vet är killar som är dryga och fruktansvärt otrevliga för att på så sätt ragga, när man dessutom har flickvän som är helt ovetande om  hur många ggr man varit otrogen, jag kräks!!!! Usch! Om inte fina erik varit med så hade jag nog spottas aset i ansiktet! Så nu är jag klar! Haha! nu ska systrarna berg Johansson laga julmat och koka knäck! Myspys! Hoppas ni har en grym söndag :)


Man kan säga att jag råkade ångra mig gäll...

Man kan säga att jag råkade ångra mig gällande alkohol kvällen till ära, men det känns skitbra! Jag är liksom redan hemma och nedbäddad! Tog en lång och skön dusch efter jobbet, fixade mig och tog sen spånkan till Bengan och Alexandra, där körde vi musikquiz, drack öl(?) och väldigt stark glögg! Hann inte vara där så länge innan taxin kom och hämtade upp oss för att ta oss vidare till munken, lite vin och cider senare så gick ems och jag vidare till T3 och tittade in stället, fräscht! Bra jobbat grabbar! Vi mötte iaf Stejjan där som var allt annat än nykter, ganska snart efter det var vi påväg hem! Känns hur bra som helst! Och vilken himla trevlig kväll, precis vad jag behövde! Nu säger jag godnatt, om ni har tur så hörs vi i morgon :)


14.50

Jag vet aldrig vad jag ska skriva till er när jag väntat så länge med update, jag tänker att "idag ska jag blogga lite" men sen är det liksom för mkt som har hänt för att jag ska få med allt... Så jag tänker inte gå tillbaka i tiden så mkt, snarare framåt. Ni får ta det på det viset helt enkelt :)

Jobbar idag, no shit! Inne på dag nr 8, vilket inte vore jobbigt i vanliga fall men när man på 6 av dem 8 dagarna har lagt på övertid på 16 timmar allt som allt, då är man sliten, med all rätt! Shit! Jag har typ ställt in festandet ikväll bara för att jag inte kan vara bakfull på min enda lediga dag, det går inte, jag har för mkt att göra i morgon, ska köpa julklappar (har än så länge köpt 0 st...) koka knäck och göra köttbullar till jul hos syster och behöver vila upp mig med en stört lång sovmorgon!

Jag har förresten börjat gå hos Mikkel, en väldigt bra kiropraktor här i stan. Blandade känslor det där alltså, problemet har inte längre bara varit ryggen, utan jag har haft migränliknande huvudvärk dagar i streck och haft sån yrsel att jag knappt tagit mig framåt utan att faktiskt i princip krocka med folk på trottoaren, det låter sjukt, men det är helt sant. Mikkel sa att han mkt väl förstår att jag känt så, min nacke är inte i bästa shape och när man har såna spänningar som jag har där, då får man yrsel, när man står, går, ligger, sitter, vad man egentligen gör, massa nerver som är i kläm i nacken.
Så det fanns liksom inte ett alternativ längre att inte gå dit, så nu efter två intensiva besök både på det sättet att jag var där tis och fre denna vecka så var dem även intensiva tidsmässigt, 15 minuter av prat OCH knäckande och sen säger han "nu är vi klara för idag". Jag kan bara säga att jag känner skillnad även om jag först blir riktigt öm. Jag har även känningar ner i vänster skinka och ben så han knäcker även nedre delen och igår fick jag stå upp och titta på slutet av filmen hos Linda och Danne, det gick inte att sitta för efter en sån omgång så får man stört ont. Men det gör gott, som jag brukar säga. Nästa besök är på måndag och jag ser fram emot det samtidigt som jag bävar, ljudet av knäckningarna gör mig nämligen svimfärdig....

Just det där med att jag nästan krockar med folk jag möter kan ju även bero på att jag är överansträngd i musklerna i ögonen(?) Jag gick till linskliniken för att jag ser jättesuddigt efter nya linser, gjorde en ny undersökning och jag har tydligen helt rätt styrka, men jag använder 80-90% av musklerna, normalt ska man använda runt 50%.... Jag undrar bara varför detta händer mig? Varför får inte jag en förkyldning som alla andra, jag ska alltid vara så udda på ngt vis. haha! Så om jag går förbi utan att hälsa på stan så ska ni veta att det beror på att jag inte ser........ haha.


Igår då, hemmagjord planka stod färdigt när jag kom till Linda och dem efter att jag slutat jobba vid kl. 21, sen åt vi godis och såg på film och sen åkte jag hem och stupade i säng...

Idag är planerna lite oklara, skulle gått på jobbfest, men helt grejen är typ för hypad... och jag vill som sagt inte dricka, som jag känner nu... :P Men alla har ju rätt att ändra sig, visst?



Nej, nu ska jag fortsätta jobba, om 3,5 h får jag gå hem och då vara ledig tills 8.45 på måndag! I'm in heaven!


PUSS på er! Förresten så är jag redan övertaggad till juldagen, kmr bli stört!!

Var precis nere på coop och jag älskar den...

img_9219 (MMS)

Var precis nere på coop och jag älskar den här gatan! Julmys om ngt! Nu vill jag bara ha SNÖ!!! Och sen vill jag be er som håller på att klaga på en halv MILLImeter som kom häromdagen att sluta illa kvickt!!! På riktigt! Klart vi vill ha en vit jul?! Gärna 20 cm eller mer! Komsi komsi!


Godmorgon! Nyduschad och har precis ätit g...

Godmorgon! Nyduschad och har precis ätit god frukost! Idag är jag ledig! Jag ska knalla ner till syster och följa med henne och bebis på en promenad, vi tänkte gå till en lekpark och busa, då blir vilde glad! :) Ledig i morgon också och jag ska verkligen försöka suga in ledigheten och verkligen njuta!! Från och med lördag till nästa lördag är det 72 timmar som ska avverkas på jobbet innan jag får en ledig dag! Tur att jag, trots allt, har roligt på jobbet !


Varför kan inte jag få vara den där Berg s...

Varför kan inte jag få vara den där Berg som flyttar in? Då hade jag lätt stannat för gott hos den där Parnevik, såg ngn hans garderod? Jag tappade andan!!


Om jag hade velat vara mannen som skrapade...

Om jag hade velat vara mannen som skrapade triss på Nyhetsmorgon precis? -väldigt gärna...


Idag var jag upp före tuppen! Självklart ä...

Idag var jag upp före tuppen! Självklart är jag trött men att veta att när klockan slår 16.30 idag så är jag ledig tills på lördag klockan 10 gör mig hur pigg och glad som helst! Problemet idag är vad jag ska ta på mig som är tillräckligt varmt? Jag kanske missat att berätta om min vinterjacka? Vid inflytt i denna lya så la jag "så länge" och "tills vintern kmr" upp min jacka i vindsförrådet. I lördags tänkte jag vara förutseende och gå upp och hämta den för att ha till nattpromenaden hem från karateklubben. Väl uppe på vinden så har någon låst mitt förråd, ska alltså tillägga att denna "någon" inte är jag. Men det är mina grejer, som dem har låst in... Det står "hyresbostäder" på låset och jag tackar självklart min hyresvärd för detta då inget kunnat bli stulet, MEN, jag har inte själv fått tillgång till nyckeln, jag får alltså inte komma åt mina egna grejer. Konstigaste känslan ngnsin! Ne, nu måste jag leta reda på min allra varmaste tröja!!


Funderar på att börja twittra istället, så...

Funderar på att börja twittra istället, så att jag kan skriva mina korta inlägg på mobilen, som har blivit någon slags dålig vana.. Vad säger ni om det? Roligare med små korta uppdateringar varje dag än så dålig uppdatering som nu... Har precis fått uppmuntrande, peppande, glada och söta ord från min fina sthlmspärla! Hon vet hur man gör någon glad! :)


Nästa vecka är det fritt fram för övertid,...

Nästa vecka är det fritt fram för övertid, innan har det varit stopp. Jag tog 16 timmar, mellan den 12-17 dec. 56-timmars-vecka! Varför måste jag alltid överdriva?


Det har känts som att jag vägt som en sumo...

Det har känts som att jag vägt som en sumobrottare och varit trött som någon som lider av kronisk trötthet, idag.. Tills jag fick prata skit med fina kollegor som fick mig att både känna mig lätt(are) och helt plötsligt pigg!! Kl 22 en måndag? Det är sjukt men samtidigt underbart att man kan gå från en känsla till en annan på så kort tid! Hade jag gjort som jag verkligen ville i förmiddags (krypit under täcket och gömt mig ist för att gå till jobbet) så hade jag fortfarande mått skit! Nära och kära, kollegor, att prata och att bara få ha människor omkring sig ÄR den bästa medicinen mot allt du kan tänka dig!! Nu kommer jag somna gott!


Spana in Emmiihs.blogg.se för fler goa bil...

img_9637 (MMS)

Spana in Emmiihs.blogg.se för fler goa bilder från lördagens galej! Satan i gatan vad roligt vi hade!


RSS 2.0