ImissU

Jag: "Får jag sakna dig?"
Du: "Klart du får.."
Du: "Jag saknar dig!!" 


Ett stort förlåt till dig, igen!! Jag är så himla dum, om jag bara kunde vrida tillbaka tiden!! :(

Och ett stort skratt, Tack för att du bryr dig baby :) Melike


Lina kommer till mig snart, så ska vi promenera för vi är SÅÅ tjocka! åååh! NEJ vi är snygga, avundssjuka jävla idioter! Sen ska vi sola också och prata skit :) det är kul! Älskar dig bebis! <3

Sööndag

Och inte vilket söndag som helst, utan den värsta söndagen på mkt länge.. Bakfyllan har varit hemsk och ångesten ännu värre.. USCH!!!! Jag säger det igen, JAG ÄR DUM I HUVUDET! men vi skrattar bort det, right foolks?
Iaf när kl slagit halv fyra och den värsta folkströmmen lagt sig, så sa jag till felicia att jag inte orkade jobba mer :) Då hade dom fått min hjälp i fyra timmar så dom var mer än nöjda :) Kul när dom visar tacksamhet!
Prisutdelningen var precis på g för cupen, så jag såg den med lisa o co..
Sen blev det lite flottmat, (usch då dålig jag är) sen skulle Lisa och jag, på min begäran se the notebook :) Synd bara att jag somnade efter en kvart och vaknade när det var kvarten kvar, iiinte så bra, men lisens säng var sådär lagom skön och jag kunde bara inte hålla mig vaken.. :D
Nu är jag hemma, med mamma, vi jobbar på att bli ordentligt sams, jag tror vi fixar det :)

I morgon är jag ledig, vääälbehövligt! Sen jobbar jag ju bara tis-lör.. men jag måste tänka "moneymoneymoney" för då känns det lite bättre :)

Jag måste självklart tacka dom bästa för gårdagen, för det var riktigt kul!! Astrevligt, asfulla(!), aspå OSV! :D det var braaaaaaaa! tills avslutet då, som vi säger... alla vi tre lyckades verkligen.. me like.. : D hah inte!
LINA&LISA <3

Lina är förövrigt den finaste tjejen ever, som jag älskar så himla högt! När någon beter sig illa mot henne, då blir jag inte glad.. SÅ skärpning på er nu, jag börjar tröttna på detta! Lina är snyyygg, helt jävla underbar och den mest omtänksammaste människa som finns! Jag verkligen älskar dig min bebis! Finns alltid, och står bakom dig i alla lägen!! Meloveyou <3

Jobb

Idag mår jag som jag förtjänar, eller ännu värre..FYFAN om man får säga sååå!! Sjukt dåligt mår jag och om en halvtimma ska jag infinna mig på jobbet så det är bara att försöka dra på smilebanden och dricka MKT vatten! shiiit, vad jag ska sova sen!!

En annan sak, jag säger det igen FYFAN, så jävla dum i huvudet jag är! Samtidigt som jag älskar davidssons kvällar, så hatar jag dom verkligen... Man blir alltid så jävla full och man gör alltid ngt dumt..
IDAG ÄR BAKISÅNGESTNIVÅN SJUUKT HÖG!

Nu ska jag jooobbe, heerrå

Soool :)

Idag har jag legat ute, flera timmar och visst det är stooora moln.. men det känns att det tar ändå, wii som jag har väntat på detta :) På min lediga dag och allt!! Det ger bra eneergi och man blir glad! :)

Ikväll då tjejer? Vad vill ni? FEST äre iaf, vilket är pluus :) Dock ska jag jobba i morgon, börjar kl. 12 men jag har ju bett om det såå, får skylla mig själv!

Idag vare meningen att jag skulle vakna upp i en helt annan säng... bhuuuu bebis! :( När du blir frisk, då är jag hos dig på nolltid, eller okejdå 3 timmar... :( :P

Nu väntar jag på att det stoora molnet ska försvinna, för då ska jag springa ut igen, sen ska jag laga mat, sen försöka ta en löparrunda innan kvällen och dess festligheter!
 
En tillägg, jag blir ARG på dig som är dum mot min bebis, du ska sluta nu! USCH, hon är värd det bästa, du är ett stort ego och sjukt patetisk! LÄÄGGAV!


HOBBYOFFER hej och hååå.

Joachim

En bra vän, i alla lägen.. med dig kan jag alltid prata med om ALLT, om jag behöver.. Fast det har varit som det varit, men nu känns allt mkt bättre, vi ska ta tag i vår vänskap, för den har gått igenom väldigt mkt.. Gamla minnen, underbara minnen och mindre underbara! :P Du fanns där under min sämsta period i livet, jag är tacksam, som fan faktiskt, du fanns där som en vän. Det finns tusen saker att säga, vår relation ska bli minst lika bra som den en gång var, då den var bättre än bäst... En underbar vän, det är vad du är, nu släpper jag dig inte ! <3



Snygg äru med :)

SUUCK!

Det finns just nu 6724803329 saker som stör mig !

SEN VILL JAG TILL MIN BEBIS!!!!!! Fast det stör mig också, det du saaaaaaaaaaa. ALLA vid det namnet ogillar jag!
Nej nu fattar ingen ett skit och knappt jag, så bäst jag slutar för jag varken orkar eller tänker förklara ngt!


22.22

Nu är jag hos Lisa :) Vi har ätit jordgubbar och vattenmelon precis, så himla sommmmmmmmmmmrigt och gott! <3

Lycka till loovers :) Haha


MISSSSSMARCUS!

Goodmornin' sunshine

Solen tittar fram idag, jag vill bara springa ut och slänga mig fort som fasen på gräsmattan, men lite frukost måste jag få i mig först, kommer den underbara solen ha försvunnit efter det? :/ Jag håller tummarna på att den finns kvar och kanske ger mig lite värme och färg för det är dålig om båda faktorerna just nu..
Jag kunde ha vaknat på ett lite bättre sätt än att det skullle vara att Maya väcktes och blev rädd och skällde som en tok på brevbäraren, men får väl tacka och bocka, för se nu är jag uppe redan vid tio :)

Idag är jag ledig ! :)

Och idag kör även cupen igång, nu blir det fart på det, självklart på planerna, men på mitt jobb, där kommer det bli galet... Alla stugor fylls idag och hela campingen är nästintill fullbokad, fast man inte ens kan boka hälften av platserna, men det har man nu fått.. så aaaa jag stavar det; KAOS! Men kuul, för det rullar in mkt under just denna helg! :D

Min tanke med att jobba mer i helgen var ju pengar, men också att få mamma lite glad för det vet jag att hon blir.. :) SÅ, jag skickade ett sms när jag var på jobbet och skrev att jag fixar fre och sön, så fick jag som svar "Det var ju jättebra! Jag har fixat så att du skickar gratis sms, för 99 kr i månaden" (vilket jag alltid haft förut, men det var borta iaf) Så hon var skitglad... IDAG, hittar jag räkningen på bordet, 2800 kr.. Då är det 1700 sms för typ 1500 kr .. gaaaaaanska onödigt! Men har man en snäll pappa så behöver man inte oroa sig för den där räkningen! :) Men jag känner mig lite dum :(

Frulle och sun, eller aa, jaa hoppas däää :D hah

She's giving him a hard time..

Nyhemkommen från obbeet, lite övertid blev det pga matchen, men det är ju pengar så jag ska inte klaga..
Men trött och varm är jag.. :/ Slutkööörd!
Men nu har jag iaf fixat lite fler timmar, i helgen, eftersom tripen är inställd (fanfanfan) :/ Men, pengar som sagt! Det kan man aldrig få för mkt av och ska vi kunna resa som vi pratat om så är det extra bra med lite tillskott :)

Sängen och speciellt kudden ropar högre än någonsin nu.... Så äre ju SATC, mååste serää! <3

Så godnatt lovers, i morgon tänker iaf jag vara duktig! Det enda på min lista för dagen som jag missade var att gå till banken, så det måste jag göra i morgon, iiih! :) Sen tränatränaträäääna!

På ngt sätt skulle det nog kännas enklare.. Men vill han inte så vill han inte... JUST FACE IT!

HAHA!

Onsdag

Ahaaaa, work work!
16-22, seeyaa!

I morgon börjar cupen, rätt skönt att ha HELA helgen ledig om inget oplanerat inträffar..
Förslag om helgen?Det pratas om en liten utgång :)

En aning besviken..

På att min resa inte blir av, pengar kastade i sjön och jag ville verkligen bort, från lilla skitviken, bara för en stund.. bara för en helg liksom, det hade varit en kul grej liksom... men så kan det gå, sjukdomar är inget vi kan rå över, tyvärr :/ Men jag överlever och vi kommer garanterat ta det en annan gång. :)

Jag blir så trött på mig själv, det blir sena nätter och sena mornar, eller ska väl säga näst intill eftermiddagar.. Jag vill vakna runt nio och vara pigg, så att man får ut ngt av dagen.. som vad har jag gjort idag? - stött på den där hemska ormen, ätit god mat med mamma, varit på fotboll i Gusum som gick mindre bra för grabbarna.. men mkt kändisar i steget också, så det var väl kul, eller ngt.. Sen tagit en 70-80 minuter promenad med min bästa vän... och nu sitter jag här.. dum som jag är, varför lägger jag mig inte bara? :S

I morgon är det jobb, men börjar kl 4 och det är bra! Men i morgon ska jag ta en långpromenad innan frukost, senast kl tio.. sen ska jag få lite gjort! Typ städa rummet, laga ngn god mat bara till mig själv, gå till banken och få det där betalt för nu är jag förväntansfull! Osv osv, våra bästa år kanske jag hinner med också.. ;) hha patetiska jävla serie, men jag bara måste kolla ibland.. :D

Sov gott nötter! Ni vet att ni älskar mig... haha ! gossip, vilket är en aning överdrivet.. jaja! läggdags äre iaf:)

Sommarens värsta:

Nyss hemkommen från en timmes jogging/powerwalking..
Jag vill härmed lista sommarens värsta plågor.. Ingen ordning, jag raddar bara upp det jag hatar under sommaren..
  • flugor
  •  mygg
  •  ORMAR
  •  Att vi som ungdomar/halvt vuxna inte får dom 4-5 veckors semester som de "hel"vuxna får, då vi faktiskt jobbar hela sommaren för att tillfredställa deras behov av ledighet.. SÅ vi ungdomar, vi får knappt se solen utan vi får pressa i solarie under vintertiden ist... Inte så kuul!
NOG OM DET, jag vill komma in på ormar.....
Under min 60 mins tur på en skogsväg, träffar jag på ett äckel! USCH!
Jag joggar på och plötsligt är jag ngn decimeter från att trampa på en riktigt fuul snok... okej, dom är inte de minsta farliga men jag HATAR dom ändå! Jag slutar jogga och spriiinger ist, och paranoid som jag var vände jag mig 3-4 ggr för att se att den inte slingrade sig efter mig.. Usch säger jag bara!

Sen undrar jag varför det finns sådana djur, som så många är rädda för, eller iaf ogillar? Gör den ngn nytta ens, isf vilken? Kanske behöver en biologi lektion eller två, för inte fan minns jag att ormar för ngt gott med sig... förutom att skrämma upp folk, hjärtat hamnade faktiskt i halsgropen och jag höll mig på bröstet och suckade djupt innan jag kunde öka farten.. !  :(
Det enda som kan nämnas om flugor och mygg är att de surrar runt huvudet när man försöker sova, eller gör mindre snygga bett .. Det stör mig iaf!


Annars är nästan allt med sommaren underbart :) MELIKE<3

Shopping på höög nivå!

Jag fick utan problem med mig två shoppingsugna vänner, Cicci och Bella :)
Jag kunde inte hitta min lista eftersom jag var lite stressad precis innan jag skulle åka.. Men jag kom över endel grejer ändå... :D
Det inhandlades :
-tre linnen, två bas, ett svart och ett vitt, och så ett jättefnt blommigt :)
-två klänningar, två blommiga drömmar, muums!
-svarta finfina shorts
-svarta chinos (ska även köpa beiga när dom kmr in)
-vita espadrillos
-en knallblå bikini
-ett par coola sunbrills
-rött nagellack och en superbra handkräm som stärker naglarna
-och så till sist ett par supersöta rosa örhängen


Jag är såå nöjd! :) Och har fortfarande massa pengar kvar :) Rea vare överallt, men jag köpte en sak på rea, det var shortsen... för jag kan inte hjälpa det men jag HATAR rea! uuusch, jag vill ha nyytt och så är folk som galna när det är rea, därför kollar jag hellre när rean är över och alla nyheter kommer, det gillar jag ;)
Min enda besvikelse är att jag inte hittade ngn söt axelbandsväska, men jag har en och den får funka ett tag till, jag kan ju inte köpa en bara för att, utan det ska ju vara för att jag faller för den...

Shoppning gör mig glad :)

En dålig nyhet kom dock precis nyss... Marcus har körtelfeber och det blir ännu en helg i viken :( tråååkigt!

Sliten :/

Idag är jag jättetröött.. Men är väl för dom senaste nätterna blivit så jäkla sena.. Men värt.

Jag vill ta en tripp till Nkpg idag, jag har massa pengar som jag måste göra av med.. :D Sen är jag så suugen på lite nytt och somrigt, blommigt och så.. :) det är så fint! Jag har gjort en lång lista på vad jag ska köpa.. :D



Halsbandet, en av de bästa studentpresenterna, tack mina söta systrar:) <3



Hahaaa, min hund snarkar nu, det har hon aldrig gjort förut! Hon ligger bredvid, sover som en gris och snarkar, helt slut måste även hon vara efter en tung helg.. :D


Emma åker idag! :( Det känns inte så mkt än, men det är för att jag inte fattat det.. Vi har varit utan varandra nu, i nästan två veckor och det känns sjukt, aldrig hänt typ.. :( Usch! Men nu äre två månader... :/ Fast det är skönt att veta exakt när du kmr hem, så får vi fixa en överraskning och så kan man längta tills just  den dagen :) Älskar dig, ha världens bästa sommar därborta!! <3<3












Midsommarhelgen

Trots svikande väder, med sol, regn, sol.. fram och tillbaka... så åkte vi ut till ekön, det var ett bra gäng.. först, tills vi blev våldgästade av typ 20 pers/drägg . som lika fort drog.. tack! Sen kom ringarums folket och då har vi efter mkt tjat från alex och emil, kyla och regn, bestämt oss för att dra hem till issa.. och alltså plocka ner de fyra tält dom duktiga tjejerna och killarna minus jag, lin och madde byggt upp.. :) för vi skulle ju sova i maddes bagageutrymme :D
Men vi drog hem, endel hade huvudet med sig och drack inte.. Lina och Madde, det var även lina och jag som tjatade så mkt att alla till slut ville hem, bra där! många viljor fanns det..

Väl hos Issa, fylls det på med minst ett 20 tal pers till.. det blir en bra kväll/natt! Det roligaste var studsmattan och gosandet på köksgolvet, och lite slick på halsen.. :D haha. trasan däckade :D och jag ringde min skåning :) jippii ;)
Vi gick vidare hem till Lina isaksson och somnade där runt fyra, efter issas lilla utbrott .. :D

Midsommardagen:
Jag vaknade kl 8, trångt och jävligt och så jävla allergisk att jag knappt kunde andas... :(
Jag åkte hem till pappa, åt god mat och sov, till kl 8 :D Ringde Lina, så kom hon till mig.. sen drog vi vidare till Kexet, där var Pattejägarn, favoritkusin, robin timan och martin, där dracks det vin, öl och cider, åts popcorn, ringdes samtal till ett antal olika taxibolag, spelades kort, SKINKADES, hälsade på macke gröön OSVOSV! Det var jättemysigt och trevligt! Flås i örat och allt för att få mig på humör! :D I säng kl 5 ngnting.. upp kl tolv, sjuuukt stökigt kommer päronen heem.. :D ojoj då blev det snabbelisnabb städ och lina och jag stod för sängbäddandet :D duktigt! haha.

Min kusin Emil är bra!! :) Fullast i fredags och sjukt rolig igår :D haha.

Idag:
Lina och jag käkade mums på pizzerian, sa hejdå till emma :(uuuuusch! fick hennes nyckel, ett plus :) emil tjatade om att se film i vvik, men tyvärr fanns ingen skjuuts juu! nu är jag hemma.. skönt fast ensamt :/

Bara så du vet, jag skulle aldrig! Usch det finns inget värre! Och sen att bli beskylld, är bland den jävligaste känslan som finns... :( trust me!!

Och ni som gjorde mig ledsen häromdagen, jag är fortfarande så jääävla besviken! Jag vill inte längre :(

Ekön/Issa

Nu finns ingen energi, men ska uppdatera er om min midsommarafton senare.. Det var bra iaf!

:)

Idag är det midsommar och det ska firas på bästa sätt! Trots ett sviktande humör.. dummadumma!!!

Hemsk&underbar på samma gång! :'( <3

Honey, If I kept you to close, it was because I wanted to keep you longer..

http://youtube.com/watch?v=RCOMIWs_PXw&feature=related

Så himla fin käärlek !

Nu måste jag klaga lite, IGEN!

ALLT, har gått emot mig idag..
Det börjar med att jag vaknar helt kallsvettig, kan inte svälja och näsan rinner :S Ska börja jobba kl. 15 och försöker med allt för att må bättre, går upp lite lugnt äter en god frukost, tar allergi och värktabletter, vilar mig lite till... men det blir inte bättre... jag mår skit, har ett tryck över bröstet, huvudet spränger och allt det jag nämnde ngr rader upp...
Pga detta sker endel tråkigheter och jag blir sjukt ledsen och besviken.. :/ dumtdumtdumt!!!
Sak nr. 2, I MORGON ÄR DET MIDSOMMAR och IDAG vaknar jag sjuk.. not sooooo fun. Tältning står väl inte högst på listan när man är sjuk antar jag... så jag funderar starkt på att vara hemma med mamma och mysa och äta gott! :)
Nr. 3 min mobil är konstig igen? nätet ? eller bara min jävla cp telefon? den funkar iaf typ inte :S ingen sändning och får inte sms eller samtal.. nästan besök hos micke och jag får en ny :D yeeey!
FYRAAA; systemet är stängt i morgon och på lördag och OM jag mår bättre så måset jag ju ha spriiit.... för då äre fest båda dagarna.. ekön och tyreslöt :) men pappsen gav mig en absolut förut iaf :D som jag dock måste dela med syster då hon inte heller hade huvudet med sig idag och tänkte på att gå till systemet.. och jag har ju 3 småå champagne flaskor kvar sen utspringet, tur att jag sparade ngr iaf :D så en bra fylla ena dagen borde jag iaf kunna fixa till!
Sist men absolut STÖRST; pga sjukdom från båda håll så kanske inte min lilla utflykt nästa helg blir aaav.. 500 kr, rakt ut i luften.. men pengarna rör mig inte i ryggen.. det är att både du och jag vill och har sett fram emot det så mkt som känns så tråkiigt! :( BEBIS!

Nu tror jag faktiskt att jag klagat klaaaaaaart! För idag alltså.. :P

The notebook eller a walk to remember blire nu med siis! eller kanske båda två, men det vore rätt typiskt mig att somna höögst 15 min in i filmen.. men jag ska försöka idag, de är så underbara, meliiike<3

6 & 7, det står för oss! Internt, HAA!.

Oh happy daay!

NOOOOT!
Sjuk igen.. och i morgon är det midsommar, jag har alltid samma tuur. fyfan :/ går miste om närmare en tusenlapp på jobbet också, jäääättebraaaaaaaaaaaaaaaa!

Hej och godnatt!



Nu gick ni nästan lite för långt!!!!!!

Tears så in i helvete, fyfaaaaaaan!!!

Sverige?

Vad gör ni? :S
Är Ryssland bra eller sugen Sverige? Jaa just idag, lite av varje skulle jag tro! :( Man skääms ju nästan!

Jo just det, hur vare med benet nu då.. vårdcentralen vet som vanligt NADA... :S
MEN igår och idag har det varit som bortblåst, trots allt springande på jobbet.. så smart som jag är tar jag en lång löparrunda... yes! det gick bra, i 40 min kanske.. sista 10 HALTADE jag mig hem... fan så dum jag är ibland... DÅLIG rent ut sagt, men inte i närheten av vad svenska jävla landslaget var idag...

GODNATT // Halta Lotta

Trööttsamt!

Jaa, åskan tog tydligen allt härute på jobbet...
Men först, gårdagen gick hyfsat, eller det gick bra.. blev relativt positiv efter ett tag, arbetade med endel bra ansikten.. MEN självklart ska det bli lite strul.. Som jag sa; Vammarskolans 40 lärare skulle komma kl. 19.. vad händer? -JO kl 18.30 ringer en stuggäst, tvn funkar inte och han är shlmare och vill typ dödligt se matchen på tv.... Jag går upp, eftersom ingen annan känner sig manad, (jag tkr det är rätt skönt att få lite luft och slippa stressen en stund) MEN mindre stressad blir jag inte direkt.. Cicci, BElla och Emil besöker mig, vi snackar skit och planerar fredagen(FEEEST:D)... jag får skjuts upp till stugan, haha. vi pratar en stund till, kl blir kvart i och jag känner mig en aning stressad så jag springer ner till stugan, får INTE tvn att funka... åskan har tagit den : / Frågan är nu; Ny stugan eller byta tvn från en annan stuga? enklast för mig är självklart att ge dem en ny stugan.. så jag springer ner, hämtar ny nyckel och upp igen.. in i nya stugan, visst, åskan tog den också.. :( kl är sju.. 40 gäster har kommit.. Det andra; Turbo som är vårt bokningssystem funkar inte, datorerna överhuvudtaget funkar typ inte, pga åskan... så ingen kan bokas in eller checkas ut... allt får skrivas på papper :S ALLT ÄR KAOS!!  :S Jag lämnar sthlmaren och förklarar att de ska få kompensation på ngt sätt och jag springer ner till receptionen så kissnödig att jag har ont i magen, där möts jag av tre SJUKT stressade människor som slänger tallrikar på mig, (i princip).. så varm och arg som jag är får jag serverade ett tjugotal lärare, innan jag får lugna ner mig, andas och kissa... :S jag tror att man bli bättre på att hantera "kris" situationer på mitt jobb.. får även veta att kocken tappat fyra tallrikar md mat på innan så.. aa men vi löste det på en ypperligt sätt.. alla lärare var lulliga, eller vad sa dom? :D och supernöjda ! :) Men sista gästerna gick 23.30, då finns endel efter arbete också, som gäster i det tillståndet inte tycks förstå... så hemma i sängen var jag väl efter tolv ngn gång och nu är jag här igen, själv.. förutom kent då, men aa vi säger själv för det är ungefär samma sak.. var här 07.30.. är inte trött än, men snart kommer det väl om det ska fortsätta vara såhär sjuukt lugnt! :(
Nu ringde iaf en snubbe från telia och sa att det under dagen kommer komma ett stort paket till mig, och så en annan snubbe som ska installera in det som finns i det stora paketet.. BRA!! :) 

Orkade du läsa allt det där? HAHA!

Slutar 15.15 och jag vill att kl ska gå foooort.. Träffa tjejerna ikväll och planera till midsommar, iih kul :)

Och bebis, du ska bli frisk nu så att vi kan ses! :)


:(

Idag känns det väldigt tungt.. Helvetet börjar om en och en halv timma.. Eller jag kanske inte borde säga helvetet, men tankarna på hur det var förra året gör mig suur :/ Jag hoppas och tror iof att det blir bättre iår, när en viss person inte kommer infinna sig.. Så ja, nu ska det vara positiva tankar.. för som jag sa senast igår till en vän, så om jag tänker att ngt ska bli dåligt och jobbigt, då är det ju nästan en självklarhet att det blir det.. försöker jag däremot vara så positiv som möjligt så brukar det kunna bli bra.. Visst även det kan slå fel.. men OFTAST! Just i det här fallet hoppas jag att det slår feel, för nu är jag negativ! :/
Men vammarskolans alla lärare kommer kl. 19 och ska äta och dricka, så jag kmr iaf inte bli rastlös ikväll.. Men om jag inte har helt fel lär de vara riktigt jobbiga och bli fulla som svin.. Men aa, det kanske faktiskt skulle muntra upp mig t.o.m :P
Timmarna innan kl. 19 får gå till att få in turbo i huvudet igen, prata skit och förhoppningsvis hjälpa endel förvirrade campare.. Det finns säkert tusen saker att fixa också, såhär i början och jag är en liten fixare så det passar mig! :)

Nu ska jag tänka lite, försöka förändra mina tankar och allmänt vila lite..

Wish me luck!

Du är bebiis! :)

I'm not ever alone, you're not ever alone..

Your touch makes it hard to breathe
the shiver's around me now, you're so fine!

Bad day.

Vaknar av värsta åskan jag hört någonsin, nästan.. :/ Lite läskigt och Maya var livrädd och låg under min säng.. Usch synd om djuren som blir så rädda :(

Kommer knappt ur sängen pga det dumma benet :( Fattar inte vad som hänt.. Började för ngn vecka sen att göra sjukt ont utan att jag gjort ngt? Riktigt lustigt, Lisa pratar om foglossning? Mamma om att kanske ngn nerv ligger i kläm? Nu väntar jag iaf på att vårdcentralen ska ringa upp så får jag höra deras idé om det också, för det blir verkligen inte bättre, snarare tvärtom och jag haltar som en ful kossa.. :(

Jag vill så himla mkt, men kommer det förstöra ngt som jag inte ens vet om jag har? Eller kommer det byggas upp ngt nytt, fint? Kommer du försöka glömma mig direkt, eller kommer du ta vara på mig mer? Det är mkt frågetecken nuu ?

Ngt roligt; jag kollar på bilder från studentveckan och får mig ett och annat skratt :D
Kundvagnen var en trogen vän, tills Lina blev skjutsad i den ner till otten och där blev den kvar.. :( :D


Bjussar på några stycken :)


Pics!

För bilder från studentveckan, besök bejbibell och gawasdotter på bilddagboken.. Jag har varit sjukt dålig på uppdatering där, men kolla ändååå; Mariiit :)

Plugg nu, löpning snart.. Lite dumheter också.. :(:P

Ny dag med nya friska tag :)

Idag borde jag vara världens piggaste för jag sov till 13.30, har nog nästan aldrig hänt förut.. Riktigt skönt och välbehövligt kan man nog säga.. Nu äre ingen fest förrän midsommar och visst det är en vecka dit, men ändå.. Öland på midsommar är inställt och det känns tråkigt på ett sätt, men jag slipper slänga ut pengarna som jag egentligen inte har.. mamma och pappa ska inte få spendera mer på mig nu på ett tag, OJJ vad det måste svidit nu under studenten.. lite för många tusenlappar har dom delat ut.. känns inge bra.. :/ Fast jag har haft the time of my life så jag är ju ändå sjuukt glad :D

På tisdag börjar helvetet, jag vill inte.. :(  Men det är ju pengar.. kom gärna ut till grännäs och håll mig sällskap, för det lär vara suuperdött såhär i början... Usch, panik nu för att det närmar sig.. :S

Nuuu, ska jag till pappa, gå en lång runda i skogen, äta ngt gott och bara slappa, för tro det eller ej, jag är sjukt trött :S:P

28/3/5/6, det är bra! <3

Trööött

Har varit ganska mkt fest nu, igåår avslutades studentveckan, den blev 15 dagar lång, precis lagom : Den avslutades i Västervik för de sprang ut igår.. Med bra vänner, bekanta och söta :) <3

TACK till er som varit med och gjort allt så braa! <3 Tack till fina studer med bra vänner, till mys med en bra person, till otroligt bra presenter, till att jag klarat av skolan enda till slutet! TACK helt enkelt! Utan världens bästa vänner, föräldrar och släkt hade jag inte kommit såhär långt! Utan alla glada studer hade jag stampat på samma ställe som för 2-3 år sen.. allt är underbaaart! Jag är 19 år och lever livet, det är väl så det ska vara?

Nu är fotboll, Sverige är på g att vinna.. Lina kommer snart och hämtar mig så ska vi hälsa på grabbarna, sen myyyysa med godis i hennes säng, SKÖÖÖNT!

Glömde tacka Måååååååårten, han är bäst! :D haha.

En puuuuss och lite till igen taack :)

Igååååååår

aaa fyfan, igår hörrni. KLOCKREN kväll! hhah. vaknade kl 6 i morse på badrumsgolvet.. med täcke och kudde..:S:D ooooooops. men vad sa vi, karatefylla? :D

Tack mina vänner för hjälpen säger jag bara, utan er vet jag inte vart jag hamnat.. :D

Synd bara att jag missade "efterfesten" :D:D PÅFYLLNING; 28356 YES! mys.

Orkar inte mer, är dööööööööööd idag!

:)

För Bella har tagit studenteeen, fyfan vad hon är bra :D <3
Torsdagen var klockren; utspring på kungsgård i steeekande sol, vidare hem till Bella och äta massa god mat och hälla i sig vin.. :) 20.40 bussen in till stan, haha roligaste bussresan någonsin tror jag, alla var på topp och sjöng och drack osv :D I palacekön kl. 22.15 ungefär, redan då var kön ut till gatan.. men kl 23.15 var vi inne, så det var helt okej :D
Det var riktigt mkt folk, mkt dans och glada miner på palace, men trooots det kände Lina och jag ett litet sug efter Hugo.. så vi tog risken att gå ut när kl blivit 2 ungefär, vi tänkte "kommer vi inte in någonstans pga köer så går vi till max och käkar" :D Men väl borta träffade vi en saknad människa från min sida... mkt myyys blev det och mkt fina ord:) fixades även in på hugo och slapp betala garderob av den här otroligt söta människan... :) Efterfeest och sjukt mkt mys !! Babyyyyyy!

Natten och även kvällen utvärderas till ngt riktigt bra eller underbart faktiskt! jag är glad och mår braaaaaaa :D

Inte bra egentligen, för är inte helt frisk och håller på att få en visdomstand som gör att hela min mun värker.. men det är smällar man får ta.. det går ju över snart :)

Igår badade och solade jag några timmar tills bakfylla gjorde sig till känna ordentligt.. Somnade ju kl 7 natten/morgonen innan och upp runt tio sååå, lite sömn behövdes och sen var hela dagen förstöörd.. Gick en runda med lisa när det blivit kväll och svalt och skönt ute.. sen väntade sängen :D
Idag är jag fortfarande seeg, men nu ska jag sola och bada med lLisa och Lina på sandvikebergen!! <3

Studenten har bara bööörjat :D

Hejdå skolan!

Idag är det sista skoldagen... :D Haft två lektioner, jipppppiiiiiiiiiii! sluuuuuut nuw!

I morgon, inga lektioner =sola hela dageen och bada kanske ;) Palace :D
Fredag, rööööd dag. Feest?
lördag, sola och festii kanske?
söndag, sooooooooola, en aning plugg kanske?
Måndag, lärarmiddag på skolan kl 17.30, utgång, cromwell
Tisdag, mentorsdag, leeka och mysa i brunnsparken
Onsdag, SPRINGA UUT SOM FAAAAAAAAAAN!! :D Utgång, om ngt är öppeeeet...... :/


Har inte mer tiiid nu, PLUUUGGG !!!!!!!

PUSS på studenten! <3<3<3

RSS 2.0