Utkast: Dec. 29, 2010

Nu är jag tillbaka! Tog en liten paus, eller jag tappade helt motivationen och hade typ inget att skriva om, (samtidigt som jag hade tusen saker att skriva om) Men idag blir det ett bildregn från juldagen, där ALLT spårade.. Satan så kul vi hade! Nu kör vi!










'




Just det, skrev det här i förrgår, men något kom i mellan... Juldagen blev galen! Sjukt kul!

Lika kul ikväll? Lets hope so! Börjar med middag med Johanna och Emma, sen har vi ett par eller rättare sagt fyra möjliga fester, får se vart vi tar vägen..... Jag ska bli full iallafall.


FRUKTANSVÄRT...

...omotiverad! Fyfan!


Jag spyr!

tjarå

00.16

Nu åkte precis en bästis hemåt! Vad fin hon är! Vi hade mkt snack att ta igen så jag tror vi får fortsätta i morgon :) Vi diskuterade flytt och inredning, framtid och jobb/plugg, örebro och norrköping, bebisar och allt vad det hör till och så iphone såklart. nördar. har verkligen saknat den där tajkonLina alltså!! <3




Inatt drömde jag om paradiset... hoppas på en fortsättning inatt.







Godnatt!

Aaaaah

Befinner mig i ett lyckorus mitt i allt det här tråkiga som hänt..


JAG FICK LÄGENHETEN SOM JAG FÖRÄLSKADE MIG I!!!!!!!!! :D Jag är så glad! Har redan planerat massa inköp! ååååh!


Och mer då?! JO jag ska få träffa en underbar och saknad vän ikväll! Ingen är gladare än jag! Vi har miljoner saker att prata om! Så himla mysigt!!



KÄRLEK till den här knasbollen!! <3 Gud jag ska krama söööönder henne!! :)

Mamma dissade mina nya kalasbyxor

Hej vänner och fiender!



Jag är rätt tom på ord idag, har varit en tung, jobbig, slitig, ledsam dag, så ni får lite bilder och så.




Igår.




Jag: - Mamma har du sett mina nya byxor?!

Mamma: - OJ.....

Mamma igen: - jag tror att farmor hade sånna där en gång i tin....

Mamma en tredje gång: - men det är inne nu eller?

Jag: - mm det äre...






SÅ hemska är dem väl inte?! Jag gillar dem iallafall :)






Lite thai med va? aaafan ett par stycken bjuder jag på... håll i er!



Dag nr. 3 








En sista från en annan dag...

Bästa stället!




Snart ska jag träffa bästis för en promenad iallafall, kanske även mys, vi får se vad klockan blir, handboll nu och spänning på hög nivå, får bli ph på play idag tror jag....


Ha en trevlig kväll.


Lite strumpor, varm halsduk, världshistori...

img_4362 (MMS)

Lite strumpor, varm halsduk, världshistoriens tjockaste jacka, inte riktigt lika varma skor sen är jag redo att möta kylan! Jag blir strax upphämtad av familjen Pettersson/Lenper så ska jag lifta med dem till Norrpan! Där ska jag träffa bästis nr. 2! Ikväll och i morgon ska jag kolla på lgh, bara så att ni vet! Vi hörs snyggingar, ha en mysig tisdag!


Fortsättning...

Resan dit..



Två pigga tjejer på bussen med snyggaste gardinerna! Eller vad tkr ni?


Dag nr. 2












 

Sådärja! Förstår ni varför jag säger att jag besökt paradiset?! OCH att jag ska dit snarast igen.... Herremingud vilket underbart ställe! Bästa!

 

Bara 12 dgr kvar att sålla bilder nu.... :) hoppas ni gillar dem!


Ingen söndagsångest här inte..

Godkväll! Idag har jag haft mer läsare än på flera månader, för två månader sen hade jag näästan lika många som idag, men inte ens då.. Rolig respons att få när man väl skriver... Då får man mersmak även på det.

Jag ligger nu nerbäddad i sängen, har kollat ifatt på paradise hotel avsnitt från och till hela dagen idag.. Det var inget jag följde innan vi åkte men nu såg jag ett par stycken för jag var nyfiken på sörpingsbruttan, sen var jag fast, har säkert sett 7 avsnitt idag, no life tänker ni, men njaae fan det är söndag då fåår man ligga på soffan och göra ingenting en hel dag, helt utan dåligt samvete, iallafall om ni frågar mig!

Lite kort måste jag ändå kommentera just paradise hotel, jag köper att det är ett spel, men herregmingud så fula vissa människor är, på ett sätt är det skitbra, med tanke på att dem spelar ut folk galet bra, men så sjukt att man faktiskt kan vara så, helt utan samvete så trampar man på människor och sårar hit och dit.. Det är ju ändå ett konstigt beteende? Men som sagt, ett spel är ett spel och har man gett sig in i leken får man leken tåla, så är det ju. Jag blir bara lätt i chock när jag ser det, samtidigt som det är så kul att jag som sagt inte ens kan slita mig.... :P


nu borde jag ju egentligen ha somnat för längesen, eftersom klockan ringer 05.00, men har man slappat HELA dagen så är man ju inte sovtrött klockan nio liksom.....

Aja, i morgon kommer mer bilder från thailandet, kände att jag var lite snål idag, men det tog så mkt av min dyrbara tid... :P haha!


Kika in i morgon om ni vill se mer från paradiset!




Nu ska jag drömma om just det här underbara stället, vi hörs!

Det är kärlek!


Thailand baby!

Jorå, jag lever och är hemma från paradiset sen en och en halv vecka tillbaka.. På riktigt det var det finaste stället jag någonsin besökt och även kommer besöka, JAG SKA TILLBAKA DIT, RIKTIGT SNART! Men jag trivs inte alls lika bra här hemma, i kylan, snön och aaae fan, jag blir deppig bara jag tänker på det. Kan man inte få vara i Thailand jämt? Eller iallafall hela vinterhalvåret? Tjejer, ska vi inte bygga oss ett hus därnere? Så åker vi dit mellan nov-mars typ, varje år? Kan inte vara dyrt alls att bygga hur där ju.. ;)

Jag har redan börjat kolla nya resor iallafall, det var väldigt farligt att åka dit, mersmak så det skriker om det...

 

Men nu tänker jag släppa en bildbomb till er, finns 2000 att välja på men ni får ett urval... kommer fler bildbomber lite då och då tänkte jag.. Det är med blandade känslor jag bläddrar mig igenom bilderna, jag skulle kunna gråta en skvätt för att vi är hemma i verkligheten igen, samtidigt som jag inte kan sluta le när jag tänker tillbaka på veckorna..... Nästa gång får det nog bli minst tre veckor va girls? :)

Nu köör vi!


 









Sådär, nu har jag sållat mellan 300 st bilder, bara 1700 kvar..... Vi tar ngr i taget, okej? :)


Nu ska jag kolla ph på play, vi hörs!


RSS 2.0