Som vanligt

Knåpar jag ihop en liten text när helgen gått... :)

Helgen blev näästan helg vit, i fredags var jag hos bella med tjejerna vi såg en halvdålig film och pratade skit..
Igår vare "fest" hos timan.. eller vare fest? vi drack lite, det spelades fifa, lyssnade på jamaican laugh ;D, och på bra musik, m.m.. Lina och jag såg fram emot bra fylla och dans, det blev inte så.. vi åkte mot viken för att kolla davidssons, men nja 10 pers, is not enough... så vi snackade skit med grabbarna sen åkte vi till anna, där det var dööött, vi trodde fest, men nejnej, de kollade film och drack vin.. :P vi åkte till gawas och lånade film och sen deckade jag och lina, med max och issa i soffan hemma hos mig, till en filmis! kl tre var vi i säng och eftersom jag nu fått ny större säng är jag mkt nöjd och sov gott trots att hon är lite närgångeen.. :D hah myys! <3

Idag började vi dagen med att handla massa gott till en stor och rejääl frulle, sen såg vi att göra en pudel, sen gick vi rundan och så till sist hamnade jag här, hos min söta pappa! <3 jag har varit ute på joggingrunda, skönt!

I morgon ska jag upp skapligt för att besöka gymet, sen träffa min bebisblåå som kom hem ikväll!! <3


PÅ TORSDAG ÅKER VI!!
Bara så att ni inte missat det... 30 grader, varmt hav, good mat och frukt, FEST, en helt underbar vecka med världens bästa vänner väntar!! PUSS PÅER!

heej

Augustifest vare.. :D


Jag och min gulletussor :D


My girls, my girls, my giiiiirls ! <3


Brunetterna on the bus, you know :D


KÄRLEK!

Kan även tillägga att hela fredagen roade jag och emma oss med att prata engelska, det var kul! :D vilka baddare vi är på svengelska serrni!!

Ni två, haha jag får ett stort leende på läpparna bara! Roliga människor! :D
Jag förlorade förövrigt svordomstävlingen, så nu äre 100 armhävningar som gäller, inte hur och var som helst.. men det är inget ni får veta!

tjaahråå!

Long time ago

Minns inte ens allt som hänt på veckan jag varit borta härifrån... Men i helgen var det augustifesten :D SÅÅ:

I fredags flyttade jag, Bella, Cicci och Lina in hos Emma, där skulle helgen spenderas :) Vilket den också gjorde..
Vi var kvar i lyan och förfestade, fick besök av ngr södlings + en södervall..crazy tärning igen och vi var på topp! :D Hamnade i hugokön aningen sent så fick tränga oss 15 meter fram till tim :) lite smidigt sådär 6 tjejer hoppas in långt fram i kön.. men ingen blev så värst arg så vi stod kvar.. trots detta tog kön ngn timma...:S Men kuul vare!! ;D Och avslutade natten med ngr cheese på mc ! :)

I lördags bodde vi kvar hos emma.. vi gick och handlade frukost, åt den, kollade hundtricket för att värma upp inför kvällen med skarsgård på hugo :D sen lagade vi mat och käkade den, och så var kl helt plötsligt mkt och det var bara att slänga sig i duschen och sen fiiix!! Lisen droppade in då också :) sen åkte vi till vidablick och förfestade hos bruno, trevligt! :)
därifrån åkte vi 22.15 :O för att komma in på hugo skapligt.... det var smart av oss, för det var redan då kö men vi kom in på 10 minuter kanske.. och hade tid att spela rundpingis, dricka massa gott, prata med en massa människor och dansa galet. :D även ngt pics med skarsgård hann vi med .. :D haha
Sen när vi gick hemåt stötte jag, cicci och mia på snyggingen igen, snackade lite skit och kallade honom robinson micke..:D
Det var två jättebra och roliga dagar, dom gick bara liite fort.. !

Söndagen var jag hos pappsen, det var slapp och vila på hög nivå.. lina kom ut och gosade till en film och så åt vi kräftor :)

Måndag och tisdag spenderades med bebislina igen, vi badade på sandvikebergen och det var riktigt sköönt, vi cyklade 1.2 mil ut till pappsi, vi såg filmer, lagade mat, diskade och var allmänt duktiga :) jag grät även i bebis famn, tack för att du alltid förståår ! jag älskar dig

Nu ska jag äta frulle, sen upp till gymet och göra nytta, sen ska jag till fisen och mysa! We need to talk.

Ska skärpa mig med uppdateringen... :P

Västervik

Nu har mamma och jag precis ätit en god frukost, jag åkte hit med Linda igår, som skulle till johannis och isabell, jag åkte som sagt ist hit, gick en runda med maya, sen gick jag upp till badhuset, där jag simmade 55-60 minuter, underbart skönt!! Sen bastade och solade jag också :) Sen på hemvägen gick jag förbi sahara och köpte mumsig sallad!
Sen deckade jag i soffan... tills mamma och micke kom från jobben. då var det dags att laga mat, potatisgratäng och kyckling, så kom linda förbi och åt med oss! mysigt!

sen hela kvällen pratade vi resor och kollade tvn... thailand nästa år verkar det luta mot.. men även kortare resor, så som berlin, london.. osv, yeey! :D
MEN först och främst, två veckor kvar till bulgarien idag!!!! Hoppas ni är lika laddade som mig tjejer? :D

Idag ska mamma och jag upp till badhuset igen, men jag får se om jag simmar igen, eller om jag tränar på gymet däruppe.. är sugen på löpbandet, var länge sen nu.. sen bara köra lite fria vikter.. men jag får se! är seg i kroppen idag, speciellt axlar, nacke, rygg.. men det är ju bra på sitt sätt att det känns att det gav ngt igår.. behöver verkligen träna ryggpartiet, har en riktig problemrygg...
 Så får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda.. Är så skönt att vara lite hemifrån och bara vara, äälskar att vara med vännerna jämtjämtjämt, men är skönt med en stund för mig själv också, ngn gång sådär!!

I morgon åker jag in till min nyhemkomna bebis!! :) Jag är superladdad inför helgen och jag ska krama och pussa sönder dig loooove!! <3<3<3<3


So long, nu blire lite OS sen göra oss redo för badhuset! :D

puss

Isabell

Alla mina vänner har summerat gbg tripen så bra så jag hänvisar er till dem.. Lenper.blogg.se, eller mina brudar på bdb.. ni vet.

Igår som först mådde jag bra efter resan ;D Då var det gymet som gällde, all alone :D sen åkte vi till falerum en sväng där det inte fanns ett skit, sen fikade vi på marinettes, sen åkte min bebislina hem och vi åkte till pappa, där vi spenderade kvällen och natten, jag och systrarna.. :)
Nu ändras visst planerna hela tiden.. så vi får se hur det blir.. hade tänkt åka till vimmerby och hälsa på lilla isabell, som blev en vecka gammal igår! :) ska även till västervik, där jag vill besöka badhuset, men deras öppettider gör mig galen.. annars hamnar jag bara i viken, går till gymet, sen åker med mamma till västervik efter jobbet och badar i morgon.. vilket dilemma.

hejdå

GBG

Orkar inte skriva allt, men fyfan vilken rolig helg jag haft!!!

Jag berättar mer senare... det finns så mkt, ALLT var så underbart roligt.. !!! <3

Nu måste jag verkligen städa mitt rum och sen springa rundan :)

lördag hela veckan..:D

Så känns det för mig just nu, varje dag gör jag ngt roligt eller mysigt med de bästa! Tänk om jag bara satt hemma? No waay, att jag skulle klara av det, spenderar typ två timmar hemma varje dag, timman efter att jag gått upp och timman innan och när jag lagt mig för att sova... loveyoubigtime friends!

Nu ska jag till tandläkaren, sen möta upp sis och dra hemåt igen, för att sedan åka ner till västervik! :) Bad, mat och mys! :) ikväll blire att packa :D

Gårdagen hamnade jag även då i lisas säng, en ny filmrackare :D bra den också! Om ödet får bestämma, de fick det verkligen :)
Jag har nog sett fler filmer på tre dagar än jag innan gjort på tre veckor.. :P

Nu måste jag draaaaaaaa.

pusspåer

SÅ dåligt!

Jag uppdaterar :S

Men drar de senaste dagarna lite koort..

I måndags vaknar jag tidigt, utvilad och pigg :) Lina och jag går till gymet där vi kör håårt i 80-90 minuter, sen går vi hem till mig, duschar, tar på oss nya fräscha kläder och går vidare till lilla blå och äter gott :)
Sen kommer systerytster till viken och hämtar upp oss och vi drar vidare hem till Lina där hon ger både mig och sis så sjukt sköönt massage :) Sen åker vi till fisen där vi kollar film, crazy beautiful, gammal goding och alla blir kära... oooh, vilket leende grabben haaar!! ;) Sen visar Lisa och jag ngt för Lina som ingen tidigare fått se..... :D hahhah kul! sen hem och sooooove, skönt!

Igår var vi uppe med tuppen för en tur till stan, samma trio :) det var bra men som jag sa till Lisa; "jag behöver nog inte kläder, jag hittar ju bara småsaker" Det kan stämma, mina garderober och min stora byrå är såå överfulla att de knappt går att stänga ngn av dem.... :P men lite småsaker inhandlades som sagt: underkläder, smink, björn axéns schampo och balsam för att skämma bort håret ännu mer innan sb, gudiskt nagellack :) m.m :) en bra dag på stan, med en sjukt snygg ryggtavla, den kaarln är waaaay to goodlookin'!! ;D
käk på paus, så jääkla gott äre :) favoritstället! Hemma deckade jag i sängen pga en ordentlig huvudvärk.. :S vaknar med samma bultande men som vanligt tar jag inte min kropps varningar och signaler på allvar utan jag går upp ur sängen och försöker tänka på annat.. just igår gick jag till kristina och beställde klipp och slingtid, 16 september, perfeeekt, efter att vi kommit hem :) sen gick jag till nästan frillesöör, bellsibub där vi pratade om resan, som nu verkar bli till gbg.. hon klippte även lina  :) sen åkte vi hem till B och fortsatte vår planering.. hiih, så jääkla kul!! :)

sen följde jag med till fisen, där vi såg den andra favvisen, a lot like love, varje gång blir man ju kär även där.... ;D sen åt vi kvällsmat och sen gick jag hem till min säng :) fick en sådär halvdålig nyhet.... :/ men förhoppningsvis ingen skada skedd...

Idag, huvudvärken är så gott som borta så nu ska jag och lisa gå till gymet för att vara lite duktiga, sen ska jag och syster gå till lilla blå och äta, har blivit mkt att äta där, men älskar salladerna :) vad som händer senare får vi se.. Kanske ska följa med mamma till västervik och gå till badhuset, vi brukar simma runt en timma där, vilket är gudomligt sköönt! Problemet är att jag ska till tandläkaren i morgon, i nkpg... kl 10.30 så går det ngn swebus som passar så tar jag den, annars åker jag ner till vvik i morgon ist.. och hem fre morgon :) drar ju till götet kl. 10 på fredag :D:D


So looong, nu äre fylla på vattenflarre och dra på sig träningkläder som gäller!

Ciao

ELLE, söndag, självkänsla nu..

Är lite av det jag läst idag... Det är såå lugnt på jobbet att anna och jag intagit position vid varsin datorn.
För en stund sedan sprang anna ut, sprang runt som en tok  på gräsmattan, i regnet, hon behövde röra på sig sa hon.. Jag, som åskådare kunde inte annat än att skrattat åt henne... :D

Mia är så bra, när jag kommer hem ikväll ska jag göra mig en Jag är bra-bok..
LÄS självkänsla-nu, själva, och ni kmr förstå..

Boken är bra, jag har läst halva på ngn timma.. Hon är så bra på att hålla mig fast i sina böcker... En så lugn dag på jobbet som denna så kan jag läsa nästan hur mkt jag vill, så nu ska jag slå upp den igen...


FÖRLÅT, missförstånd.. hate them! Du är min bästa vän och du vet ju att jag aldrig medvetet skulle såra dig.. <3

What a beautiful mornin'

Nästan iaf, jag mår mkt bättre än jag vågat tro... ibland sitter ju bakfyllan i, i två dagar... alltså om man inte fått vila, sova och helt enkelt slööa tillräckligt den första dagen, vilket jag verkligen inte fick igår... men jag stannade ju hemma på kvällen, bra val i think.. :) köpte 1 kilo godis och hyrde tre filmer, kvällen spenderades med malin, sis och årets största godisskål :D men jag åt väl, fem godisar, sen fick jag ont i magen.. men vad kunde man förvänta sig, efter det hemska som hände på jobbet hade jag bara ätit två mackor på hela dagen såå.. jaja, jag såg en och en halv film, sen tog bakfyllan ännu en gång över och jag gick in och deckade i sängen, så jävla sköönt! trodde jag skulle behöva ställa klockan för att ens vara uppe till kl tre.. men jag vaknar första gången kl fem, sen kl sju och så tillsist halv elva... ganska pigg, så jag tar en promenad innan frukost, på 45-50 min, det var riktigt skönt, ännu skönare bara för jag bar min röda mjukiis :D love it! :)

Nu sitter jag här, fått i mig lite frukost och vet ni? jag har ju lärt mig dricka te nuu:D såå stolt! grönt te för hela slanten blir det på mornarna (inte alla mornar men endel iaf) :) idag var det inte ens äckligt, idag smakade det nästan bra, så jag är på god väg att t.o.m tycka att det är gott! jag envisas med att inte ha i ngt sött, så som socker eller honung, ja inte ens mjölk... ska man lära sig så ska det vara "naturellt" tkr jag... :D


Idag har jag mitt sista pass på jobbet.. sköönt! men när jag var ute på promenaden så slog mig tanken att jag kanske kommer sakna det efter ett tag... tro det eller ej.. :/ men sen då om jag står där utan jobb i höst? DÅ kommer jag vilja ha den tryggheten jag haft i sommar....
MEN nu ser vi framåt, nästan helg drar jag och världens bästa vänner till öland, spenderar helgen med snyggingar, hopefully.. :D sen är det bara ngr ynka veckor tills vi drar vidare sööderut, SUNNY BEACH :D jag vill inte ens ägna en liiten tanke åt tiden som väntar efter det... usch och blää..
Mamma frågar mig/tjatar på mig dag ut och dag in om att ringa arbetsförmedlingen, ska jag flytta?, vart isf? när ska du gå din månad i skolan? när när när, vart, varför, hur :S:S JAG BLIR STRESSAAD!!!  Fast jag förstår henne, hon vill mig mitt bästa och hon bryr sig bara, ibland lite för mkt kan jag dock tycka... :P Allt löser sig!

Jag är inte så rädd längre...
för ormar.. nu är det tredje gången jag stöter på en AStjock och lång orm, på samma väg.. men nu går jag lugnt och sansat förbi, vill bara försäkra mig att det inte slingrar efter så kollar bakåt ett par ggr.. men jag är lugn, det är bra tror jag!
I morgon börjar en av mina lediga veckor, då är det träning som ska stå högst på schemat men den som ska dela den förstaplatsen ska vara att umgås med de som gör mig glad, de som får mig att känna mig omtyckt och betydelsefull, de som jag hittar på ALLT det roliga med och de som jag verkligen älskar.. Mina underbara vänner! <3
Tanken har ngn gång slagit mig, "hur vore det utan vänner?" Jag skulle inte överleva.. nooway!! NI är allt, Ni och min underbara Familj är allt som betyder ngt för mig, utan er skulle jag inte existera!! All min kärlek till er!

Årets värsta morgon

Igår blev det utgång, ingen lugn och beskedlig sådan, en fullt ös medvetslös!! Vilket verkligen inte var planerat! :S
Vi började kvällen med en förfest i smedby, hos Linn, det var trevligt, tack för att vi fick komma :)
Där klunkade vi i oss vin i tävlingstempo, fast det inte ens var så bråttom... dumt.
Vi blev fulla, tog bilen (alla utom madde, som drack vatten, blev fulla) ner till jaa vart fan parkerade vi?? Joo just fan nu kom jag på.. precis utanför otten & hugo..
Köa i regnet, men det brydde vi oss inte om, bella trodde bara att hennes hår brydde sig lite om det.. :D haha
sen var det toa, fixa håret, köpa dricka, träffa gamla kända ansikten osv, det var en riktigt rolig kväll måste jag säga!! riktigt kul hade jag, för att ha åkt in med tankarna "ikväll ska jag ta det lugnt, jag öppnar i morgon vilket innebär INGEN försovning och jag måste upp 06.30...."  vi kan säga såhär... : det blev inte som planerat!!


Nu orkar jag inte mer.... :(



FYFANFYFANFYFAN!! Så utvärderas känslan i kroppen idag!! :(
Förut vare, Citat: "nee nu blire toan hejpårehej" usch, vågar inte ens äta ngt nu :S

Men dagens ängel, felicia kom hit för ngn timma sen så jag har fått lite tid i personalrummet, där det tyvärr bara finns bord och stolar, så jag satt mig på en stol tog min ny inhandlade mjukiströja och hade som kudde på bordet, halvsover tills bella skickar sms.. :P nu är felicia och handlar lite på ica så jag måste stå här, le, vara övertrevlig och hjälpa mina gäster med alla sorters konstiga saker som dom kan be mig om... felicia, skynda dig tillbaka!!...


Det räcker inte, måste ju berätta om min försovning... Linda sov hos mig, så vaknar jag av att hon säger "Carro, ska inte du jobba?!" Jag kollar telefonen, den står på 07.45...... jag börjar 07.30... men öppnar inte förrän 08.00.. jag ljuger inte om jag säger att jag var ute genom dörren 07.47.... på cykeln, trampade som aldrig förr, var nog faktiskt full fortfarande.... kom inte i säng förrän 03.50, ngt sånt? Jag hann ju öppna och allt, men shiit... hade tydligen stängt av alarmet... :S:P

Nu är jag här, mår mer piss än ngnsin så jag stannar högst till kl två...

Just det, gårdagens och dagen innan dess inköp :) :

- MYYYSDRESS- åhåhåh favorit!! klarröd
- Beiga chinos
- Röd trekantsbikini
- Självkänsla-nu & mera självkänsla
- Två svarta höga kjolar, inte alls lika varandra..
- silkesdroppar så att håret överlever sunny

det var allt jag kom på nu, men det står ju helt stilla i huvudet idag så kan mkt väl ha glömt ngt...

jag skippar förresten kvarnvik ikväll, jag pallar helt enkelt inte!! och hade aaskul igår så det gör inget, ska sova hela eftermiddagen, kvällen och förmiddagen i morgon, tills jag börjar jobba kl 15... MEN, i morgon är mitt sista pass!! YEEEY!! Sen är det bara att vänta på mooney!! :) underbart!!!

Panpizza nästa gång Bella, haha vi behöver prata du och jag! :D <3


Öland nästa :D

heeyhey all the way dj! :D

Försöker firra till det lite med jobbpassen så att jag kan gå ut med bellsibub och Isa i morgon, var länge sen nu och ärligt talat så är jag suugen!! :D

Lördag är det fest också, yeeeey! Let it play heeeyheey! Vår nya låt <3

There's always someone out there who'll care for you

Kl ringde 06.30, lite snooze på det och jag klev upp närmare sju.. :) Inte allt för trött, bara jävla suur på regnet som slår mot fönstret.. MEN idag har jag tur, mamma började inte förrän kl åtta så hon hann skjutsa ut mig hit innan, så jag slapp starta dagen med att bli genomblöt..!

Väl här, jag bakar bröd, kokar kaffe, diskar, plockar och fixar... jag sjunger med som en took i köket bland annat till den här låten.. Jag tkr det är en bra text.. 

You might be saying ooh, I don't wanna be lonely
ooh, I dont wanna be by my self
ooh, don't wanna be lonely
Why ain't anybody loving me?

But there's always someone out there who'll be there for you
there's always someone out there who'll care for you
there's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong!


För faasen hörrni, var starka och ge inte upp, prinsen kommer dyka upp, kanske inte genom ett knäpp med fingrarna, men ngn dag, då står han där framför ögonen på dig, antagligen när du som allra minst anar det.. :) HOLD ON, BE STRONG!


Ella Elle L'a nu, ooh vad jag sjuuunger :D



Nu är brödet klart i ugnen.... ciaaao!

Inte långt kvar nu..

Är på jobbet nu, började kl 15 idag och jobbar som etta.. det är sådär lagom lugnt, man har tid att kolla till bdb lite, skriva lite blogg och även lösa lite suduko.. ;D det är en av alla de saker jag lärt mig denna sommar :D haha, det är jättekul och nästan retligt lätt, men jag har aldrig förut prövat eller ens försökt förstå tkr det ser krångligt ut, sen fick jag en förklaring på 30 sek av felicia i början av sommaren och nu är jag fast :D
en annan sak jag är på god väg att lära mig är att dricka te.. :) Så i morse efter en 50 minuters promenad blev det grönt te till frukosten :)

Lunchen med Lina igår var jättemysigt och så himla good, ceasarsallad, muumma! :) Sen hade regnet lugnat sig och jag begav mig upp till gymet, var där en och en halv timma och körde igenom de flesta musklerna! var sjukt skönt! :) Idag känns det lite i låren :P Lina och jag avslutade dagen igår med en promenad i spöregnet och sen åkte vi till cicci och myste en stund ;)

Bella ringde förut, nu är tröjorna fixade.. IIIH! det lät helt perfekt!! :D 29 dagar kvar och JA, jag räknar redan ner.. :D <3

Just det, ngt mer som inte är långt kvar, jag slutar jobba på söndag, har bara idag, i morgon, lördag och söndag kvar :D:D jippiiii, alllaaaaa vi är precis lika trötta på skiten nu :D haha!


Nu ska jag göra suduko, äta ett äpple och dricka vatten för att inte få huvudvärk...


:)



Mamma gick precis hem, hon kom hit kl 18, så har jag bjudit henne på middag :) jättemys!! Pratade på så mkt att kl helt plötsligt var halv åtta, skööööööönt!!! Så kan man snart, (efter nio) börja städa lite sen är det hemfärd, jag döör lite på lugnet så råder här på jobbet nu efter dom helt hemska och hektiska veckorna som seglat förbi...

Mamma läste mitt horoskop, OJ vad jag hoppas att det iaf stämmer liitelite! :D hihi

<3 mamma+Linen

Träna, äta och impuls

Jag gick ner för trappan och skulle precis kila ut genom dörren, men vattenflaska och träningskläder i väskan... jag ser till min stora förvåning, DET SPÖREGNAR!! :(( Jag ringer och väcker Cicci och frågar om hon vill med och träna så att hon kan hämta mig, dock var hon inte allt för pigg och eftersom jag bestämt att käka lunch med lina på lilla blå 12.30 så hinns det inte med innan... synd men lite vila efter maten sen går jag upp dit och trotsar vädret, spöregnar det, fiine, jag går ändå!

Impulsiv som få är jag.. Vill ja ha en sak en sekund, så köper jag det nästa sekund.. vill jag göra ngt, så är jag där och gör det direkt, kommer jag på dumheter gör jag alltid dom också, lite för fort för att förstå att det är fel.. Igår kom jag på att jag ville köpa ett gymkort, fem minuter senare var jag borta och köpte ett, så nu är det hårdkörning en månad, visst efter det också, men igår var det en månad kvar till sb och min form SKA vara iaf lite bättre :) Ibland är det nog jättebra att vara impulsiv och inte tveka och vela fram och tillbaka, men ibland kanske man ska tänka en gång till innan man gör saker..
men man är som man är, tills man blir som man ska..

påfyllning på sb-brudar.. Isa och Madde ska med också!! Ngn mer?? :) Jag garanterar er en sjukt rolig vecka!!


Åh nu får jag snart träffa en  vacker människa :) älskar dig bebis!<3

haha hade glömt!

Citerar Bellsibub: FUCK YOU, FAT ASS!

Efter att jag lite irriterat sagt, fan vad hon knuffas... ett litet "hatobjekt" eller aa, lite lagom sådär. no hard feelings egentligen, men man knuffar inte mig utan anledning och inte heller ostraffat... :D haha

puss på er älsklingar som jag hade sjukt kul med i helgen! :D <3


Ny vecka

Idag är det måndag och iaf jag tänker förtränga endel händelser från helgen, det var skitkul ute i fyrudden, verkligen, men endel saker skulle jag ändra på om jag kunde.. MEN, det kan jag inte så nu ser jag framåt!! :) Mår bra och känner att gjort är gjort och det är ändå kul på samma gåång! haha :D You know, my friends :D
Det var liksom inte en konstig grej som hände, det var tre, fyra, fem grejer kanske.. men vi kan skratta åt det :D haha gud vad vi kan skratta... :D

Nu jobbar jag, vilket jag även gjort hela helgen men jag hinner ju med fest också, när man slutar kl 16 och börjar kl 16 dagen efter så går det kalasbra! :D nu är det inte direkt ngn högsäsong längre heller så är riktigt soooft på jobbet nu, sara Dahlberg lär mig dricka te och så läser vi tidningar, böcker och bara pratar skit hela dagarna! :D

I morgon är jag ledig :D Och nu kom Felicia hit (SOMVARITLEDIGÅTTADAGAR) som hon får höra ett antar ggr av oss alla, hahaha! men så försöker hon få mig att jobba fredag kväll, jobbar redan lördag och söndag kväll så nejtack, DU får jobba hela långa veckan sötnoos :D hahahaha! Det är faktiskt kul att se dig igen om jag ska vara helt ärlig :)

Nu ska jag laga lunch! Varje dag samma sak : "Hallååå, vad ska jag äta???" haha


CIAO!


Mia Törnblom

Öppnade idag, så tog cykeln 07.10 sisådär och trampade mig ut hit.. Slängde ner mia törnbloms Så dumt! i väskan och det var både på gott och ont, för åt nyss en macka och fortsatte min läsningen i den helt underbara men samtidigt så hemska bok... och nu är jag stucked igeen. Det är min sommarplåga.. hah varje dag på stranden/berget under "sola rygg" tiden så har jag läääst, läst och åter lääst!!

Nu är det att läsa ut den som gäller, sen bara måste jag läsa självkänsla nu och mera självkänsla, jag bara vet att dom kmr vara SÅ bra! Och eftersom självkänsla är en stor bristvara hos mig så kan det nog hjälpa mig ngr steg framåt här i livet, det är iaf vad jag hoppas!


Psykiskt är det mkt nu, fysiskt bara bra!



Skåningar är bara föör söta, har ett gäng på två killar och en tjej här nu, från Staffanstorp och minns jag inte fel så bor lilla Filip Tegel där? Måste höra om det är ngr han känner till.. ;D

Dontknow

Säger som Håkan;... "Ta mig till kärlek"


Godnatt

RSS 2.0