Okej update på min lista!

Hur tänkte jag? Allergisk? Katter, ja visst fan är jag det!! Men vad förstör hela min sommar?! Pollenhelvete!!!! DÖD åt pollen ( om det ändå vore så enkelt ) rädd för? Min absolut största fobi i hela världen är ju sprutor eller nålar av de flesta slag! Jag gråter i smyg när jag tänker på vaccinet jag måste ta inför Thailand! :( ett till motto som jag övervägt att tatuera in på ett bra ställe ( tror jag vet vart också ) "Ångra aldrig något som fått dig att le" Det är så bra! I morgon kommer det kanske en ny lista! Godnatt alla stalkers, vänner och nyfikna!


Kommentarer
Postat av: Bella

rumpan är bästa stället ta spruta vettu, för då ser man inte. det kommer gå bra :) och vara värt det!!! <3

2010-09-03 @ 00:15:16
URL: http://bellsibubs.blogg.se/
Postat av: Thirése

angående ditt motto gumman, det är ju bra, men inte fullt så bra om det bara är nåt som för stunden fick mig att le, däremot om det är långvarigt, och i det där mottot så framgår det inte om det är långvarig glädje eller bara kortvarig, tycker jag i alla fall hehe. Alltså jag tänker mer på tex en otrohet eller liknande.

2010-09-03 @ 17:31:50
URL: http://thirese.blogg.se/
Postat av: Thirése

hehe du har rätt. men jag tänkte bara att det finns ju idioter som tycker att otrohet för stunden känns härligt, inte just otroheten men kyssen eller liknande, och då ler man, men det är fel hehe. men annars har du så rätt så lilla pärlan:)

2010-09-05 @ 19:46:48
URL: http://thirese.blogg.se/
Postat av: Thirése

nä alla har vi våra olika tycken :) är filmen My sisters keeper för fruktansvärd för att se ensam förresten?? funderar på att se den ikväll..

2010-09-07 @ 17:06:39
URL: http://thirese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0