Heelluu sunshines!

Är ni lika glada som jag för att sommaren är här? :) Heelt f*cking underbart!

 

Vid kl 9.30 släppte mamma in Maya till mig, antar att båda två tyckte det var dags att gå upp! Sen slängde jag i mig lite frukost med tårarna trillandes längs kinderna, pappa ringde och hade äntligen förstått varför jag fick mitt utbrott i söndags, och varför jag blev himla  ledsen..
Vad skönt det kändes. han började samtalet med, " hur mår du? tkr du illa om mig? " Då undrar jag bara H U R skulle man kunna tycka illa om världens bästa pappa? Det funkar ju inte så... Jag blev ledsen för att han äntligen förstod och för att vi blev sams, han är bra den där! ujujuj så bra! <3

 

När vi pratat klart tog jag fina cykeln till fina Lina :) Lägenheten var jättefin! suuper! Jag blir sugen på att flytta igen, men som sagt till en storstad, ngn som följer med?
Vi la oss iallafall i trädgården och stekte som satan, men enligt lina så var jag redan "En brun jävla kärring" haha, Men jag tackar och tar emot! Har även förvarnat emma att hon måste sola lite solarium inför vår kryssning i helgen! WEEJ! Det ska bli så jääkla kul! Checka in här!! http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/riga/PartyBoat.htm  och ångra er att ni inte bokat! Det kommer bli stunning! :D





En liten pärla från svea, like alot! :)



Om 5 minuter har jag lunch, då kommer emma till mitt jobb, så ska vi sitta ute i solen, hon ska äta mat och jag ska äta vattenmelon!

Förresten, dum som jag är trodde jag att jag skulle kunna leva på frukt två dagar i rad, när solen tar all energi...  eeehm...  
Jag slängde iallafall ner en halv vattenmelon i väskan, men innan jag gick till bussen så rev jag i frysen efter en av alla tusen matlådor som mamma lagar till mig (trots att jag 4 av 5 dgr köper ute, hon är för söt)
Tur var väl det, fick på min rast hetsäta den då jag var lätt skakig och kände hur huvudvärken kröp sig inpå, rätt tätt inpå dessutom.

Nej nu måste jag knalla neråt, kanske ska springa trapporna? bara för att... 6 st! runda dessutom, yrsel nu kör vi!!


Vi hörs säkert senare mina lovers!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0